سلام دوستان
تور دروازه چه طور بود؟منظورم شکلشه نه خاصیت کششی ....
Printable View
سلام دوستان
تور دروازه چه طور بود؟منظورم شکلشه نه خاصیت کششی ....
بابا شماها دارین کیف میکنین من دارم میترکم!لینک دانلود این تریلر در حد 3 یا 4 مگ وجود نداره؟:41:نقل قول:
دقایقی پیش تریلر E3 بازی رو دیدم...
واقعا هنوز هم توی خماری زیبایی های تریلر هستم بیشترین چیزی که منو اینجوری کرد. حرکات تکنیکی بود من به چند نکته از این تریلر اشاره می کنم.
یک چیز بگم تماشاگرا طراحیشون چطور بود آرمین جان؟
نه دیگه مطمئن شدم امسال ترکونده pes همه دارن کف میکنن از این تریلر!!!
تصاويري كه از تربلر ديدم واقعا اميدوارم كرد بي صبرانه منتظر اومدن بازي هستم .
راستي من بعد از ضد حالي نسخه 2010 زد بهم تا الان و حتي تا اومدن بازي فقط نسخه دمو رو كه خيلي هم دوسش دارم بازي ميكنم .
اميدوارم نسخه 2011 يه فوتبال شناور و سريع و البته پخته رو شاهد باشيم .
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
اي كاش اون نوار هاي رنگي تو بازي اصلي حذف بشه و اينكه سيستم پاس كاري به نظرم تو اين دوره خيلي عالي شده از يكي دو تا از تصاوير كه ديدم واقعا اين مورد رو ميشه فهميد .
نه کماکان تور دروازه مثل نسخه قبله نمیدونم چه گیری داده این کونامی که تور رو این شکلی بسازه یعنی ساختن یه توره مدرن و شبیه به تورهای واقعی فوتبال انقد سخته!!! امسالم که لیبرتادورس رو لیسانس کردن بعید میدونم تور رو درست کنن چون تور آمریکا جنوبی تقریبآ همینطوریه.نقل قول:
زیاد نگران نوار های بالای سر و زیر پا بازیکن نباشید 100 درصد میشه غیرفعال کرد
گیم پلی بازی رو دیدم کیفیت بالاش رو واقعا این نسخه جای تحسین داره واقعا تفاوت رو با 2010 احساس میکنی
چمن عالی شده از این بهتر نمیشه :18:دید دوربین که واقعا حرفه ای شده اصلا یک جوری چشم نواز شده :8: طرح لباسها واقعا عالی شده :8:نوع بازی کردن واقعا تغییر کرده خیلی رون و نرم احساس میشه بخصوص موقع شوت زدن به گوشهای دروازه :21: انیشمن های جدید معلومه هنوز زیاد وارد بازی نشده چون هنوز کمی کپچرهای قدیمی رو تو حرکات بازیکنا بود ولی همون چندتای که وارد شده باعث دگرگونی بازی شده فکر کنم تا کد نهای بیشتر از این شاهد چیزای جدیدتر باشیم :10: پاسهای طولی عرضی همه که دیگه تعریف نمیخواد با سیستم جدید معلوم بود هر کجا میخوای میتونی پاس بنداز ی وای چه حالی میده فقط پشت دفاع بندازی قوس دار:18:
واقعا این نسخه میتونه مثل PES6 در بیاد شاید هم با تحولی بیشتر هنوز فرصت کافی رو داره کونامی تا خوب روی این نسخه کار کنه:27:
بیصبرانه منتظر این نسخه هستم :8:
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
زیاد نگران نوار های بالای سر و زیر پا بازیکن نباشید 100 درصد میشه غیرفعال کرد
گیم پلی بازی رو دیدم کیفیت بالاش رو واقعا این نسخه جای تحسین داره واقعا تفاوت رو با 2010 احساس میکنی
چمن عالی شده از این بهتر نمیشه - دید دوربین که واقعا حرفه ای شده اصلا یک جوری چشم نواز شده - طرح لباسها واقعا عالی شده - نوع بازی کردن واقعا تغییر کرده خیلی رون و نرم احساس میشه بخصوص موقع شوت زدن به گوشهای دروازه - انیشمن های جدید معلومه هنوز زیاد وارد بازی نشده چون هنوز کمی کپچرهای قدیمی رو تو حرکات بازیکنا بود ولی همون چندتای که وارد شده باعث دگرگونی بازی شده فکر کنم تا کد نهای بیشتر از این شاهد چیزای جدیدتر باشیم - پاسهای طولی عرضی همه که دیگه تعریف نمیخواد با سیستمجدید معلوم بود هر کجا میخوای پاس ینداز وای چه حالی میده فقط پست دفاع بندازی قوس دار
واقعا این نسخه میتونه مثل PES6 در بیاد شاید عم با تحولی بیشتر هنوز فرصت کافی رو داره کونامی تا خوب روش کار کنه
بیصبرانه منتظر این نسخه هستم :8:
پایین ترین حجم 14 مگه ! می تونید از لینک زیر دانلود کنید !نقل قول:
بابا شماها دارین کیف میکنین من دارم میترکم!لینک دانلود این تریلر در حد 3 یا 4 مگ وجود نداره؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:کد:http://ll.lo.video.gamespot.com/d4/gsc/2010/06/169_pro_evolution_soccer_2011_e3_trailer_061510_700.mp4
من از AI ميترسم تو اين کليپ هم زياد جالب نبود ولی بقيه حرکات خوب بود ، اگه امسال هم تور رو درست نکنن که ديگه يعنی خيلی ...... چند ساله همه دارن ميگن تور ها عوض بشه
من كه لينك 8 مگابايتش رو صفحه قبل گذاشتم(از سايت گيم اسپات هم هست)
دوستاني كه كم حجم مي خوان از اونجا بگيرند.
بازی کی منتشر میشه؟
خیلی باحاله
دوستان کیفیت بازی فرقی کرده نسبت به۱۰ یا همون جوری مونده
نوامبر 2010نقل قول:
من یه تریلز از بازی دیدم.........(همین که صفحه پیش بود)
خیلی انیمیشن ها پیشرفت کرده بود.........حرکت بازیکن ها.....پاس ها و شوت ها و برخورد ها طبیعی تر شده بود......چند صحنه هم تکنیک های بازی کنان را نشون داد........
تنها ضعفی که دیدم.......این تور دروازه بود.......هنوز شله :31:
طراحی تماشاگران که مثل قبله و همینطور نشستن و هیچ تکونی نمیخورن...نقل قول:
فقط سروصداشون میاد که با توجه به عدم حرکت و واکنش های اونا خیلی مصنوعی دیده میشه
مثلا می بینی 90 % تماشاچی ها لباس یک رنگ پوشیدن که این هم خیلی توی چشم میزنه و باید درست بشه...کلا تنوع کمی توی تماشاچی ها دیده میشه و انیمیشن خاصی ندارن که بشه گفت تغییر کردن
ممنون از بهزاد جان!
من نمیدونم آخه تو چند در صد از بازیهای فوتبال از این دریبل رنگین کمان فکر کنم استفاده میشه!به نظر من اصلا به درد نخور هست!
عوض طراحی این چنین دریبلهایی که فقط تو خواب زده میشه پا عوض کردن را کار کنن!خیلی رو اعصاب من بود!
اون دریبل مخصوصی که رونالدو داره و یهو مسیرش را عوض میکنه!اونو کار کنن!
اومدن چه نوع دریبلی وارد بازی کردن............
سلام مهران جون خوبي ؟
فكر مكينم اينبار با يه بازي متفاوت طرف باشيم . اميدوارم مثل پارسال بازي اصلي با چيزي كه قبلا وعده اون داده شده بود فرق نداشته باشه . راستي من از اون روز تا الان دارم همون دمو رو بازي ميكنم خيلي هم حال ميده خدايي . :31:
اين بار من كه بد جور اميدوارم به اين بازي .
مهران يه اشتراك adsl بگير خودت رو راهت كن . با دايا لاپ كه نميشه وبگردي كرد . :41:
سلام وحید جان!نقل قول:
سلام مهران جون خوبي ؟
فكر مكينم اينبار با يه بازي متفاوت طرف باشيم . اميدوارم مثل پارسال بازي اصلي با چيزي كه قبلا وعده اون داده شده بود فرق نداشته باشه . راستي من از اون روز تا الان دارم همون دمو رو بازي ميكنم خيلي هم حال ميده خدايي .
اين بار من كه بد جور اميدوارم به اين بازي .
مهران يه اشتراك adsl بگير خودت رو راهت كن . با دايا لاپ كه نميشه وبگردي كرد .
من دارم Nba بازی میکنم!وضعم خرابه:31:
این دمو را برسون دست وحید ویستا اگه میتوانی بریم بگیریم نگاه کنیم البته اگه داری!!
فعلا منتظر بمونیم ببینیم چی میشه!
نميدونم حالا اين نوار آبي رنگ تو بازي هستش يا نه ......؟!نقل قول:
اگه باشه كه خيلي آزار دهنده ميشه .....!؟
بايد يه فكر ديگه بحالش كرد:21: يا بشه اونو مخفي كرد
تاريخ عرضه بازي به تاريخ خودمون كي ميشه تقريبا ؟ فكر كنم 1 ماه قبلش هم دمو قابل بازي كردن بياد .
هست ديگه ولی انگار ميشه حذفش کرد ، ولی نميدونم اين ايده کی بوده خيلی مسخره شده حالا نميدونم اگه off ش کنيم کلاً ميره يا اينکه ميره اون پايين پيشه اسمه بازيکن هانقل قول:
آره يگه بره اون پايين جاي اسم بازيكنا كه خيلي خوبه و البته درستش اينه مثل فيفا......نقل قول:
رو سره بازيكنا كه خيلي ضايعه :31:
اظهارات سایت گیم اسپات در رابطه با بازی اخیری که توی نمایشگاه E3 داشتند
شرکت EA با سری جدید فیفا چند ساله که عرصه رو بر کونامی و سریهای PES تنگ کرده اینو خود کونامی هم خوب میدونه . احتمالا همین مساله علت اینه که کونامی دست بکار شده و در حال ساخت مجدد بخش قابل توجهی از نسخه 2011 بازیه .
این اولین فرصت ما برای تست کد مقدماتیه این نسخه از بازی توی نمایشگاه E3 و پشت درهای بسته بود . هنوز خیلی زوده که بگیم امسال PES میتونه از فیفا جلو بزنه یا نه قبلا توی نسخه کارنت بازی به مراتب بهتری رو از این سری شاهد بودیم .
قبل از اینکه بازیو شروع کنیم یک نگاه سریعی به صفحه مربوط به بخش تاکتیکهای بازی داشتیم به نظر این بخش نسبت به نسخه های قبل خیلی بهتر شده بود دسترسی به این بخش خیلی هم راحت تر شده بود بخاطر اینکه یک ضمیمه به این بخش برای سوویچ به ترکیب های پیش فرض اضافه شده بود . توی این بخش براحتی میشد ترکیبو تنظیم کرد حتی این کار رو میشد از طریق کشیدن و رها کردن آیکن بازیکنان توی تصویری دو بعدی از زمین بازی انجام داد .
هر چند که ما عملا نتونستیم این مورد رو بررسی کنیم اما به ما گفتن که شما حتی گزینه ای برای تنظیم و ایجاد ترکیب و فرمیشنهای چندگانه در اختیار دارید که از طریق اون بصورت اتوماتیک میتونید حالات مختلف تیمی رو بر حسب شرایط مقتضی تغییر بدید مثلا در حالیکه تیم دو گل از حریف جلو افتاده شما میتونید به تیمتون بگید که حالت دفاعی به خودش بگیره و یا در صورتیکه فقط 15 دقیقه به انتهای بازی باقی مونده باشه و تیم شما یک هیچ عقبه تیم به یک فرم تمام حمله ای سوویچ کنید . به نظر میرسه این ویژگی مهم و بزرگی باشه و بخوبی در بازی قابلیت اجرا داشته باشه . ما احتمال میدیم بقیه بازیهای ورزشی هم سریعا از این روش کپی برداری کنن .
همچنین به ما گفته شد که 90 درصد از انیمیشنهای بازی در این نسخه جدید هستن .عکس العمل بازیکنان به شکل چشمگیری نسبت به نسخه های قبل افزایش پیدا کرده . در حالیکه که امکان استفاده از فریبها و حرکات تکنیکی در بازی وجود داره ( حتی ترکیب این حرکات ) بعیده که شما نیازی زیادی بهشون داشته باشید چون هنوز هم شما براحتی میتونید از طریق چرخش سریع و یا دادن یک پاس البته با چشمان باز بر حریف غلبه پیدا کنید. احساس خوبی در رابطه با رد و بدل کردن توپ و پاسکاری توی این نسخه وجود داره چون در حالیکه هنوز هم خیلی راحت میشه پاسهای کوتاه داد قابلیت آزادی عمل در پاس دادن به اطرف هم به بازی اضافه شده . شما میتونید توپو به هر جهت و با هر سرعتی که دوست دارید ارسال کنید بدون اینکه CPU بخواد دخالتی در این کار داشته باشه .
یک پاور بار ( که البته انتخابش دل بخواهیه ) در زمان پاس دادن و در زیر پای بازیکنان دیده میشه بنابراین شما هر چقدر دکمه پاسو بیشتر نگه دارید پاس شما تند تر و بلند تر ارسال میشه . این سیستم بخوبی کار میکنه حتی در زمان کوتاهی که ما داشتیم بازی میکردیم متوجه این مساله شدیم که الان ارسال توپ در فضای های مورد نظر امکان پذیر تر شده چون به پاسهای تودر نمیشه اعتماد کرد بخاطر اینکه ممکنه این نوع پاسها اونجایی که میخوایم نره . البته این مساله چند بار در زمان پرتاپ اوت دستی موجب شد توپ به بازیکن هم تیمی نرسه ( توپو بیش از حد بلند پرتاب کردیم ) اما با تمرین بیشتر بعید که این مشکل حل نشه .
ما امروز تنها یک بررسی اجمالی از نسخه 2011 داشتیم . ما یک بازی با فرانسه در برابر آرژانتین توی ورزشگاه الدترافورد انجام دادیم ( همون اول بازی و بدون درنگ متوجه شدیم که این ورزشگاه الترافورده که ما رو خیلی هیجان زده کرد ) ما بی صبرانه منتظر اخبار جدیدی از این نسخه هستیم تا به محض اینکه اخبار جدید در دسترسمون قرار گرفت شما رو در جریان اونها قرار بدیم .
منبع :کد:http://e3.gamespot.com/story/6266410/pro-evolution-soccer-2011-hands-on?tag=latest-highlights%3Bthumb%3B1
در مورد انیمیشنا منم بهزاد با شما موافقم . به نظر من تعداد و تنوع انیمیشنها هنوز خیلی کمه . من دوست دارم هر لحظه یک حرکت جدید ببینم بازی باید تنوع داشته باشه اما توی این ویدئو تنوع زیادی در حرکات بازیکنان دیده نمیشه .نقل قول:
اما در مورد تماشاگران کونامی گفته امسال میشه تماشاگران رو ویرایش کرد اما متاسفانه تکون خوردنشو رو نمیشه کاری کرد .
آره مهران منم دقیقا با نظرت موافقم .نقل قول:
راستی تو اون تریلر پا هم عوض میکردن بازیکنا حسین جان!؟نقل قول:
آره مهران منم دقیقا با نظرت موافقم
امروزم یک عکس از NBA 2K11 دیدم الان دارن یک 3 4 ساعتی که با خودم فکر میکنم این 2K اگه بازی فوتیال میزد چی میشد!تک تک بازیهای این شرکت بی نظیر هستن!
با این کیفیت یک فوتبال میزد چی میشد.............
پسر این عکس انتهای گرافیک هست!!
با واقعیت مو نمیزنه!!
بله مهران توی یک صحنه دروسی با همین حرکت پا عوض کردن به زیبایی یک بازیکنو جا میزاره .نقل قول:
NBA شرکت 2K حقیقتا آخر یک بازی ورزشی کامپیوتریه از گرافیک و جلوه های بصری گرفته تا انیمیشنها , صدا گذاری بسیار جذاب و واقعی , گزارشگری بسیار عالی و بسیار هیجان انگیز , گیم پلی کم نقص و ... اگه فقط بحث وسعت و بزرگی کار ساخت بازی فوتبال نبود بدون هیچ شکی همین ان بی ای دو هزار و ده میتونست عنوان سال بازی ورزشی رو به خودش اختصاص بده .
من فکر میکنم ساختن یک بازی فوتبال احتیاج به تجربه زیادی داره وگرنه اینا احتمالا تا الان وارد این مقوله هم میشدن چون بازار هدف علاقه مندان به فوتبال اینقدر بزرگه که با دو تا عنوان فوتبالی به راحتی اشباع نمیشه .
علاوه بر اینها سیاست این شرکت اینه که بیشتر بازار آمریکا رو هدف قرار داده بیشتر عناوینی که منتشر میکنن توی خود آمریکا فروش میره چون ورزشهای مورد علاقه اونجاست و در مرحله بعد شامل بقیه کشورها میشه . توی تالار تخصصی 2K هم من زیاد ندیدم کسی از مسولین درخواست ساخت یک بازی فوتبالی رو بکنه اصلا تاپیکهای انگشت شماری برای بحث در مورد عنوان SOCCER ایجاد شده .
نقل قول:
امروزم یک عکس از NBA 2K11 دیدم الان دارن یک 3 4 ساعتی که با خودم فکر میکنم این 2K اگه بازی فوتیال میزد چی میشد!تک تک بازیهای این شرکت بی نظیر هستن!
در بین بازیهای ورزشی 2k Sports ،فقط NBA 2K ست که مطرحه و بقیه از جمله NHL 2k در مقابل بازیهای EA Sports حرفی برای گفتن ندارند. پس لطفا زیادی این شرکت رو بزرگش نکنید!نقل قول:
شرکت 2K حقیقتا آخر یک بازی ورزشی کامپیوتریه از گرافیک و جلوه های بصری گرفته تا انیمیشنها , صدا گذاری بسیار جذاب و واقعی , گزارشگری بسیار عالی و بسیار هیجان انگیز , گیم پلی کم نقص و ... اگه فقط بحث وسعت و بزرگی کار ساخت بازی فوتبال نبود بدون هیچ شکی همین ان بی ای دو هزار و ده میتونست عنوان سال بازی ورزشی رو به خودش اختصاص بده .
من فکر میکنم ساختن یک بازی فوتبال احتیاج به تجربه زیادی داره وگرنه اینا احتمالا تا الان وارد این مقوله هم میشدن چون بازار هدف علاقه مندان به فوتبال اینقدر بزرگه که با دو تا عنوان فوتبالی به راحتی اشباع نمیشه .
علاوه بر اینها سیاست این شرکت اینه که بیشتر بازار آمریکا رو هدف قرار داده بیشتر عناوینی که منتشر میکنن توی خود آمریکا فروش میره چون ورزشهای مورد علاقه اونجاست و در مرحله بعد شامل بقیه کشورها میشه . توی تالار تخصصی 2K هم من زیاد ندیدم کسی از مسولین درخواست ساخت یک بازی فوتبالی رو بکنه اصلا تاپیکهای انگشت شماری برای بحث در مورد عنوان SOCCER ایجاد شده .
جالب بود!!!شما چیزی به اسم top spin به گوشت خورده!!؟؟اقا اطلاعات ندارین کلکی اظهار نظر نکنین
بله. به گوشم خورده آقای نهایت اطلاعات!نقل قول:
جالب بود!!!شما چیزی به اسم top spin به گوشت خورده!!؟؟اقا اطلاعات ندارین کلکی اظهار نظر نکنین
چند تا نکته در مورد این بازی :
1. از عنوان Top Spin فقط 3 بازی عرضه شده و آخرین بازی این سری مربوط میشه به سال 2008 . در حالی که بازی های معروف معمولا هر سال عرضه می شند.
2. 2K Sports استدیو سازنده ی این بازی رو در سال 2006 خریده، در حالی که اولین نسخه ی Top Spin که با توجه به metacritic.com بهترین نسخه از بین 3 نسخه محسوب میشه ، در سال 2003 توسط Microsoft برای XBOX و در سال 2004 توسط ATARI برای PC و در سال 2005 توسط 2K Sports برای PS2 عرضه شده. این وسط نقش 2K Sports در بهترین نسخه ی بازی فقط انتشار بازی برای PS2 بوده نه ساخت بازی.
3. یه نگاه کوتاه به metacritic.com نشون میده که Top Spin در هر شماره نسبت به قبل ضعیف تر ظاهر شده.
بالاترین امتیازات :
نسخه ی 1 : 88
نسخه ی 2 : 78
نسخه ی 3 : 75
4. 2k Sports استدیو سازنده ی این بازی رو بعد از عرضه ی Top Spin 3 منحل کرد.
من از بقیه دوستان معذرت میخوام چون اینجا محل بحث این چیزا نیست .نقل قول:
دوست عزیز من کی گفتم بازیهای 2k بهترین بازیهای ورزشیه ؟ من گفتم بستکتبالش خیلی عالیه شما چرا کلمه اول نقل قول منو حذف کردی ؟
در مورد تاپ اسپین هم یک نکته بگم . من چند ساله که دارم تنیسو زیر نظر چند مربی آموزش میبینم علاوه بر نسخه های مختلف تاپ اسپین و virtua tennis چند عنوان از بازی تنیس دیگه رو هم ساعتهای زیادی بازی کردم پس آشنایی نسبتا خوبی با این ورزش دارم . تا الان تنیسی به قشنگی و واقعی بودن تاپ اسپین 3 ندیدم . تاپ اسپین تقریبا یک شبیه سازه اما رقیب اصلیش یعنی virtua tennis یک بازی آرکید به شمار میاد از نظر گرافیک باز هم این 3 top spin هستش که حرف اولو میزنه پس تاپ اسپینو اینقدر کوچیکش نکنید در ضمن این عنوان برای xbox 360 و ps3 هم اومده .
metacritic.com ، افرین ، میدونی این سایت چیه که میانگینو نشون میده ،میدونی برای یه بازی کاملا شبیه ساز نظرا کاملا متفاوته!؟؟فک کنم نمی دونی ،ببین شما یه دست برو تنیس بازی کن (کلی باشگاه هست !!!) بعدم یه سر اینو بازی کن ، هیچ بازی توی سبک ورزشی به اندازه این دقیق شبیه سازی نیست.
حسین جان حرفت کاملا درسته اما تیکه گرافیکو قبول ندارم به هیچ وجه، گرافیک تاپ اسپین 3 از virtual tennis حتی 2010 اون هم بهتره!!!(برادر atheistboy راستی ما مطمئنیم تو همه این اطلاعاتو داشتی الان توی هیچ سایتی هم نرفتی که اینا رو پیدا کنی!!!)
در کل بحث ربطی به تاپیک نداره منم معذرت می خوام صحبتی بود مجبور شدم جواب بدم اگه موضوع تاپیک منحرف شد عذر می خوام
این شرکت بزرگ هست دیگه ما چیو میخوای بزرگ کنیم!نقل قول:
در بین بازیهای ورزشی 2k Sports ،فقط NBA 2K ست که مطرحه و بقیه از جمله NHL 2k در مقابل بازیهای EA Sports حرفی برای گفتن ندارند. پس لطفا زیادی این شرکت رو بزرگش نکنید
تصویر گویای همه چیز هست!!Nba 2K بهترین بازی ورزشی هست که ساخته شده!2011 هم دست نیافتنی هست!زیاد هم در قید و بند امتیازهای سایتها و مجلات نباشین که هیچی بارشون نیست!
کلاً امسال سایت هایی مثل PESedit خیلی از نسخه 2011 تعریف کرده بودند ولی فکر نکنم بازم بشه روش حساب کرد چون گرافیکش نسبت نسخه 2010 هیچ فرقی نکرده:
VGA : NVIDIA GeForce 6500 GT
RAM : 512 MB
:41:
ممنون امین جان معلومه که آشنایی خوبی با این بازی و تکنیکها و حرکات موجود در این بازی داری . اون اشتباه تایپی بود که نوشته بودم V.T 3 گرافیکش بهتره الان درستش کردم . اصلا این تاپ اسپین بود که برای اولین بار عرق کردن بازیکن رو به بازی اضافه کرد با وجود اینکه زودتر از V.T 2009 منتشر شد .نقل قول:
در مورد نمره سایتها منم با شما مهران جان کاملا موافقم . نمیشه زیاد به نقد و اظهار نظرات این سایتها اعتماد کرد اگه برید نقد پارسالی که یورو گیمر و همینطور ویدئو گیمر در مورد نسخه 2010 PES نوشته بود رو بخونید به کم سوادی بعضی از این منتقدین پی میبرید . من فقط به یک نمونش اشاره میکنم .نقل قول:
پارسال همین سایت یورو گیمر نوشته بود گرافیک نسخه 2010 PES نسبت به نسخه 2009 تفاوت آنچنانی نداره آدم از این حرفشون شاخ در میاره . آخه یکی نیست به اینا بگه کونامی توی نسخه 2010 کلا موتور گرافیکی بازیو عوض کرد و توی این نسخه از بروزترین موتورهای گرافیکی استفاده کرد که بواسطه مدرن بودنش تونست نورپردازی بازیو از حالت استاتیک به به حالت پویا و داینامیک دربیاره که این مساله سبب شد تحول بزرگی در جلوه های بصری و گرافیک بازی ایجاد بشه . یکی از پیامدهای این نوآوری به نقل از سوزوکی گرافیست و مدیر مسئول بخش بصری کونامی اینه که چهره بازیکنان بدلیل سایه روشنهایی که در شرایط مختلف بوجود میاد از فاصله دورتر قابل تشخیص تر باشه . حالا یکی نیست به این منتقدین متخصص این مساله مهم و این نوآوری به روز رو تفهیم کنه .
نقل قول:
در مورد گرافیک نباید انتظار تحول توی این نسخه داشته باشیم چون این بازی جهش خودشو در این زمینه توی نسخه 2010 زد به نظر من که حداقل تا نسخه 2013 لازم نیست زیاد روی گرافیک متمرکز بشن همین گرافیک با این موتور پیشرفته خوبه . بجاش روی بخشهای دیگه مثل انیمیشنهای موشن کپچر و کلا گیم پلی متمرکز بشن .
راستش من بر خلاف پارسال که ترجمه نقد و بررسی سایتهای مختلفو توی تاپیک میذاشتم امسال زیاد نقدها رو ترجمه نمیکنم چون ترسم از اینه که مثل پارسال که سایتهای مختلف همش از نسخه 2010 تعریف میکردن و آخرش بازی زیاد جالب از کار در نیومد امسال هم همینطوری بشه و مجدد همه رو سر خورده کنه . من این روزها نقدهای زیادی از این بازیو میخونم که همشون بدون استثناء از این نسخه خیلی تعریف میکنن حتی توی بعضی از نقدها نوشته شده که امسال این نسخه فیفا رو جا میذاره . من فکر میکنم اجازه بدیم تا نسخه نهایی منتشر بشه بهتره تا اینکه با اظهار نظر سایتهای مختلف هر روز بیشتر امیدوار بشیم باز آخرش همه رو مایوس کنن .
راستی این بازی تو همین تابستان 89 میاد ؟ فیفا چی ؟
حذف کلمهی NBA کاملا غیر عمدی و تصادفی بود.نقل قول:
دوست عزیز من کی گفتم بازیهای 2k بهترین بازیهای ورزشیه ؟ من گفتم بستکتبالش خیلی عالیه شما چرا کلمه اول نقل قول منو حذف کردی ؟
در کل منظورم اینه که بعضی ها فکر می کنند چون NBA این شرکت یک بازی عالیه، در نتیجه اگه این شرکت بیاد فوتبال بسازه، فوتبالش هم مثل NBA عالی خواهد بود. در حالی که من می گم اینگونه نیست و این شرکت بازی بد کم نساخته.
شرم و حیا هم خوب چیزیه! چرا اینجوری حرف می زنید؟! تو خونه مشکل خانوادگی دارید و از شدت عصبانیت میاد تو انجمن به این و اون کنایه می زنید؟! آفرین بر شما با این لحن حرف زدن! میشه بگید شما اطلاعات رو از کجا به دست میارید؟ شاید شما از طریق وحی اطلاعات رو بدست میارید! معلومه که من برای کسب اطلاعات به سایت های مختلف باید رجوع کنم.نقل قول:
metacritic.com ، افرین ، میدونی این سایت چیه که میانگینو نشون میده ،میدونی برای یه بازی کاملا شبیه ساز نظرا کاملا متفاوته!؟؟فک کنم نمی دونی ،ببین شما یه دست برو تنیس بازی کن (کلی باشگاه هست !!!) بعدم یه سر اینو بازی کن ، هیچ بازی توی سبک ورزشی به اندازه این دقیق شبیه سازی نیست.
حسین جان حرفت کاملا درسته اما تیکه گرافیکو قبول ندارم به هیچ وجه، گرافیک تاپ اسپین 3 از virtual tennis حتی 2010 اون هم بهتره!!!(برادر atheistboy راستی ما مطمئنیم تو همه این اطلاعاتو داشتی الان توی هیچ سایتی هم نرفتی که اینا رو پیدا کنی!!!)
در کل بحث ربطی به تاپیک نداره منم معذرت می خوام صحبتی بود مجبور شدم جواب بدم اگه موضوع تاپیک منحرف شد عذر می خوام
باشه قبول! می دونید چیه؟ اصلا NBA 2k بهترین اختراع بشر تا به امروز.نقل قول:
تصویر گویای همه چیز هست!!Nba 2K بهترین بازی ورزشی هست که ساخته شده
من نمی دونم چرا با کوچک ترین مسئله و اختلاف، بعضی ها قاطی می کنند و حرص می زنند. من نمیخوام ارزش بازی های بزرگ 2K Sports رو بیارم پایین. ولی 2K Sports بازی های بد هم داشته. در نتیجه اگه بخواد فوتبال بسازه، حتما یک بازیه عالی درنخواهد آمد.
گفته شده نوامبر (آبان ماه) ولی من فکر میکنم زودتر از این تاریخ میاد. یعنی اوایل یا اواسط مهر.نقل قول:
خواهشا بحثی نکنید که انتهاش باعث ناراحتی طرفین بشه .نقل قول:
حالا هر شرکتی هر کاری میکنه فکر نمی کنم با ما وشما مشورتی داشته باشه.
اون شرکت برای تست توانایی هاش هم که باشه این کارو انجام میده و این موضوع رو هیچ ربطی به ما و شما نمیده.
خفن تو کفشم.تریلری که ازش دیدم خیلی حال کردم.بالاخره پله(دریبل) هم گذاشتن.به نظرم بترکونن.
برادر فکر کنم یک سو تفاهم پیش اومد من منظورم از اینکه تک تک بازیهای این شرکت نظیر نداره Take Two بود و فقط 2K Sport نگفتم!نقل قول:
باشه قبول! می دونید چیه؟ اصلا NBA 2k بهترین اختراع بشر تا به امروز.
من نمی دونم چرا با کوچک ترین مسئله و اختلاف، بعضی ها قاطی می کنند و حرص می زنند. من نمیخوام ارزش بازی های بزرگ 2K Sports رو بیارم پایین. ولی 2K Sports بازی های بد هم داشته. در نتیجه اگه بخواد فوتبال بسازه، حتما یک بازیه عالی درنخواهد آمد.
من حرصی نخوردم برادر فقط گفتم به عکس نگاه کنید!و اون همه چیزو به آدم میگه!
و از شما خواهشمندم که این بحث را ادامه ندیم!
دقیقا تاریخ انتشارش کی هست؟