واقعا بهترین برنامه برای HTPC ها واسه پخش فیلم و آهنگ و کلا همه چی همین XBMC هستش. برای من که بزرگترین دلیله برای داشتن یه HTPC.نقل قول:
Printable View
واقعا بهترین برنامه برای HTPC ها واسه پخش فیلم و آهنگ و کلا همه چی همین XBMC هستش. برای من که بزرگترین دلیله برای داشتن یه HTPC.نقل قول:
كسي به من كمك نميكنه? من كنترل دار ميخوام. خواهش ميكنم كمك كنيدنقل قول:
این مدل رو شرکت تموم کرده میگه بزودی میارهنقل قول:
منم دنبال یه مدل کامل که کنترل مدیا پلیر هم داشته باشه هستم
اگر گرفتم شما رو هم در جریان میزارم
دوستان برای کنترل میشه اگه گوشی های Android یا مثلا iPhone دارید برنامه های مخصوص media center ها رو بریزید رو گوشی از اون طریق کنترل کنید کامپیوتر رو. خیلی خوب هم کار میکنن، البته شاید داشتن یه کنترل مخصوص رو ترجیح بدید ولی خب این هم یه راهشه...
این مدل کنترل هم هست.
[HTML] http://www.hstbw.com/ProductList.aspx?id=116[/HTML]
xbmc مخفف xbox media center می باشد البته بر روی مدلهای اولیه xbox کار میکند وسعی کردم روش نصب آن را روی 360 slim xbox پیدا کنم تا با این روش هم یک کنسول gmae داشته باشم و هم یک دستگاه پلیر ولی تا کنون به نتیجه نرسیدم
ميشه بفرماييد كه با چه قيمتي ميفروختند? من خودم دنبال يكي هستم كه هم كنترل داشته باشه و هم هارد داخلي_هر چي هاردش بيشتر باشه بهتره_ من در درجه اول واسه ديدن فيلم ميخوام و كارهاي معمولي ديگه. در ضمن ميخواستم بدونم كه اين دستگاه ها با توجه به قابليت نصب برنامه هاي مختلف به روي ان به طور كل قادر به پخش همه انواع زيرنويس فارسي هستند ? در اخر باز هم خواهش ميكنم هركس اطلاعاتي در مورد انواع مختلف اين دستگاه ها و قيمتشان ( حتا اگه شده قيمت تقريبي يا قيمت قبلي شان يا قيمت تقريبي اينده شان) دارد مرا محروم نگذارد. الان يك ماه كه دارم سعي ميكنم كه كسي قيمتها و مشخصات رو به من بده اما موفق نميشم. ديگه نميدونم چيكار كنم. ( در معرفي مدل ها اين سه پارامتر رو در نظر داشته باشيد . كنترل , هارد , قيمت )نقل قول:
بالاترین مدلی که موجود اشت ZBOX-ID41-PLUS-b بود که با دو گیگ رم DDR3 و هارد 250 و USB3 و WiFiنقل قول:
حدو 425 تومن بود که کنترل نداشت ولی واقعا کامل بود البته 9 مدل دیگه هم داشت که از 230 تومن قیمتهاش شروع میشد به بالا
بعیده واسه 360 بیاد چون اون به اون صورت هـــک نشده. بعد 360 با اون هارد محدودش واقعا زیاد به درد XBMC نمیخوره، حالا سرو صداش به کنار!نقل قول:
چندتا سوال:
1- تا اونجا که من متوجه شدم این دستگاه (ها) دقیقا یه نوع کامپیوتر هستند که اگه به یه مانیتور متصل بشن تمام کارایی یه کامپیوتر رو دارند از نظر واسط کاربری (منظورم ویندوزه)... درسته؟
2- صدایی که فن این سیستم ها تولید میکنن در چه حدیه؟ چون دارم به این فکر میکنم که یه دستگاه تهیه کنم و با اتصال هارد اکسترنال بهش توی استودیو بتونیم بعنوان سورس دیجیتال صوتی ازش استفاده کنیم و با اتصال یه DAC به پورت یو اس بی بتونیم صدارو بصورت خروجی دیجیتال بگیریم و استفاده کنیم
3- آیا مدلی وجود داره که خروجی اپتیکال داشته باشه؟
4- از کجا میشه این دستگاه هارو تهیه کرد؟ چه به صورت آماده چه برای اسمبل کردن
(از دوستان اگه کسی تخصص داره در زمینه این دستگاه ها و میتونه یه دستگاه مناسب برام اسمبل کنه بهم اطلاع بده چون من وقت جستجو و پیگیری و خرید قطعاتش رو ندارم از طرفی تجربه مدلهای مختلف هم ندارم)
خیلی ممنون :11:
سلام
تقریبا.. :31: پست اول همین تاپیک رو میتونید بخونید.نقل قول:
1- تا اونجا که من متوجه شدم این دستگاه (ها) دقیقا یه نوع کامپیوتر هستند که اگه به یه مانیتور متصل بشن تمام کارایی یه کامپیوتر رو دارند از نظر واسط کاربری (منظورم ویندوزه)... درسته؟
بستگی داره چه سیستمی باشه، میشه از قطعاتی که گرمای کمتری تولید میکنن استفاده کرد که سیستم تقریبا بیصدا کار کنهنقل قول:
2- صدایی که فن این سیستم ها تولید میکنن در چه حدیه؟ چون دارم به این فکر میکنم که یه دستگاه تهیه کنم و با اتصال هارد اکسترنال بهش توی استودیو بتونیم بعنوان سورس دیجیتال صوتی ازش استفاده کنیم و با اتصال یه DAC به پورت یو اس بی بتونیم صدارو بصورت خروجی دیجیتال بگیریم و استفاده کنیم
بله روی بعضی مادربورد ها خروجی آپتیکال هم هست...نقل قول:
3- آیا مدلی وجود داره که خروجی اپتیکال داشته باشه؟
هم میتونید خودتون سیستم جمع کنید با همین قطعات تو بازار، این سیستم های آماده هم هستن مثل Asus EeeBox یا همین Zotac که صفحه های قبل لینکش رو دوستان گذاشتن، تو همین فروشگاهای کامپیوتر پیدا میشن.نقل قول:
4- از کجا میشه این دستگاه هارو تهیه کرد؟ چه به صورت آماده چه برای اسمبل کردن
دوستان سلام
برای htpc مادربرد ، سی پی یو، رم و پاور تا حدود 200 - 220 چی پیشنهاد می دهید؟
ممنون
دوستان لطفا راهنمایی کنید که htpcهای برند zotac رو کجا میتونم تهیه کنم... گویا با گارانتی آواژنگ عرضه میشه... اگه کسی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم (اگه امکانش هست پ.خ کنید برام) :11:
نقل قول:
سلام . به نظر من شما اگه خودتون یک سیستم ببندید میتونید با قیمت تقریبا مشابه با سیستمهای آماده یک سیستم بهتر و قوی تر جمع کنید . این سیستمهای آماده سیستمهای بسیار خوبی هستند ولی معمولا هر کدومشون در یک زمینه نقص دارند و ضعیف هستند . مثلا اگه شما بیشتر استفادتون موسیقی هستش میتونید سیستمی ببندید که کارت صدای خوبی داشته باشه اگه بیشتر استفادتون فیلم هستش میتونید روی تقویت کارت گرافیک تمرکز کنید و کلا اینجوری دستتون باز تره .فکر کنم با حدود 600 بشه سیستم خوبی بست .
متوجه صحبت شما هستم و کاملا درست میگید که میشه مثلا کارت صدای بهتر نصب کرد ولی مساله اینه که حتی اگه کامپیوتر کارت صدا هم نداشته باشه باز هم برای ما مناسبه... :31: در واقع ما فقط یه سیستم میخوام با مشخصات زیر:نقل قول:
* قدرت پردازش و پخش فایلهای Flac رو داشته باشه (که پردازش زیادی هم نمیخواد شاید با 500 مگاهرتز پخش بشه)
* ترجیحا سیستم عامل ویندوز باشه
همین :8:
وقتی DAC رو به کامپیوتر وصل میکنیم حتی اگه کارت صدا نداشته باشه، دک بعنوان کارت صدا شناخته میشه و هر موزیکی که گوش کنید مستقیما وارد دک میشه... رو این حساب فکر کنم سیستم های آماده که جمع و جورتر هم هستند برای کار ما مناسب باشند... ظاهر بهتری هم دارند
سلام دوستان
بنده اگر تبلیغ نباشه تو کار فروش قطعات کامپیوتر هستم و قیمت این دستگاه البته مادربورد اینتل که سی پی پو اتم روش هست با کیس درمیاد 220000و میمونه کارت گرافیک و هارد که باقیمت الان هارد میشه تقریبا 500(باکیس )میمونه بلوری که این مدل کیس ها فقط اسلیم(مخصوص لپ تاب) روش بسته میشه که اونم تقریبا 250باید باشه میره بالا درسته البته سیستم خوبی هستش یه تعداد واسه یه موسسه بستیم خیلی باحال بود
مدل اماده و داراي كنترل و هاردش چقدر هست? بيشتر واسه ديدن فيلم و كليپ ميخوام. دوستان ميشه چند مدل اماده ش رو با قيمت و مشخصات كامل اينجا بذارند تا همه استفاده كنند.
من مدلهای Zotac رو میخوام... امکاناتش اصلا برام مهم نیست همین که ویندوز داشته باشه با یه پورت USB کافیه... کارت صدا و گرافیک و رم و سی پی یو هم اصلا مهم نیست فقط ویندوز رو ساپورت کنن کافیه... از کجا میشه خرید؟ کسی اگه جای خاصی رو می شناسه که موجود داشته باشه لطفا پ.خ کنه :41::31:
نقل قول:
سلام.
مدلهای زوتاک رو نمیدونم . اما سایت چاره چند مدل داره . به این لینک سر بزنید شاید این مدلها هم براتون مناسب باشه .
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=529
کد:http://www.persiandata.com/nettop
کد:http://rayanehh.com/tabid/54/CategoryID/359/ProductID/398/Default.aspx
بسيار ممنون از راهنمايي شما . ولي فكر كنم اينها هيچكدوم كنترل دار نيستند. يك مدل زوتاك بود كه كنترل داشت ايا كسي خبر داره كه قيمتش چقدر هست و از كجا ميشه تهيه كرد.
دوست عزیز من تماس گرفتم با آواژنگ و سوال کردم که کجا میشه تهیه کرد گفت صبا رایانه... با صبا تماس گرفتم 100 دفعه هیچکس جواب نداد... امروز حضوری رفتم دیدم تعمیرات دارن اصلا تلفنی وصل نیست... رفتم انبارشون اونجا فقط یه مدل داشت که DVD داره (با مدل بلوری فرق داره)... قیمت هم 530 و خرده ای گفت... منم نمیخواستم اونقدر هزینه کنم اگه بخوام اینقدر پول بدم ترجیح میدم یه کمی بیشتر پرداخت کنم و مدل بلوری رو بگیرمنقل قول:
پ.ن: انبار صبا رایانه: روبروی پاساژ ایران (اون دست خیابون)، کوچه ریاض، اولین ساختمان نما آجری سمت راست (قواره دوم یا سوم میشه) طبقه همکف
لینک های زیر برای مشکل پسندان
کد:http://acpr.co/eee/eeebox-pc-eb1501p
کد:http://acpr.co/eee/eeebox-pc-eb1501u
نقل قول:
قیمتاش رو هم میدونی دوست عزیز
این سیستم ها از نظر شما بهترین در این رنج هستند؟نقل قول:
دوستانی که دنبال HTPC و Case کوچیک هستن
امروز اتفاقی این سایت رو دیدم گفتم لینکشو براتون بزارم شاید مفید باشه . به نظر منکه سیستمهاش ساده و شیک و قشنگ بودن. خیلی از نظر فنی بررسی نکردم که ببینم به قیمتش میارزه یا نه . اما شاید اگه با شرکتشون تماس بگیرید بتونید Case خالی رو ازشون بخرید و خودتون بقیه سیستم رو با توجه به نیاز و سلیقه خودتون اسمبل کنید .
کد:http://www.albasco.com/electronics/laptops-netbook/sony.html
سلام
دوستانی که از htpc استفاده می کنند ایا برای اجرای فیلم خودش نرم افزار پیشفرض داره و یا باید نصب کرد ؟
با تشکر
سلام. این HTPC ها در واقع همون کامپیوتر معمولی هستن با یه تفاوت های خیلی جزیی. یعنی یه کامپیوتری که تازه جمع کردیم و میخوایم به تلویزیون وصلش کنیم دقیقا همون حالت یه کامپبوتر با ویندوز جدید نصب شده رو داره، هر برنامه ای که مایل باشید میتونید خودتون نصب کنید. این سیستم های آماده هم همین حالت رو دارن، حالا چون بصورت پیشفرض Windows Media Center رو همه ویندوزها هست بیشتر روی همین مساله تاکید دارن سازنده ها. ولی میشه خب از هر برنامه ای که بخواین استفاده کنید.نقل قول:
سلام.من دیروز یه HTPC تهیه کردم.جا داره از جناب NaughtyCat تشکر کنم چون با کمک ایشون بود.
مادربرد Asrock H61M
سی پس یو Core i3 2100
هارد 1.5 ترا سامسونگ
کیس tenouos green
دی وی دی sony
رم دوتا دو گیگ DDR3
کلا شد 530 تومن.
سیستم هم کاملا بی صداست.سیستم خیلی خوبی شد باز هم از دوست عزیزم NaughtyCat تشکر می کنم.
سلامنقل قول:
این سئوال رو از این جهت پرسیدم که من خودم هم از کامپیوترم به همین عنوان استفاده می کنم و چون در گرفتن صدای چند کاناله مشکل داشتم گفتم شاید این سیستمها که به همین عنوان فروخته میشن به صورت پیش فرض دارای پلیر مناسب باشن
اگه این طوری باشه که گرفتن صدای چند کاناله یه مقدار مشکل میشه ( البته فکر کنم به سیستم خانگی فرد هم ربط داشته باشه )
این که میگم چند کاناله منظورم اینه که اگه ایزوی بلوری با فرمت صوتی dts master رو پخش میکنید خروجی امپ سیستم خانگی هم همونو نشون بده ( و گرنه اکثر نرم افزار ها صدا رو چند کاناله پخش می کنند )
-----------------------------------------
رایان عزیز مبارکت باشه امیدوارم که به مشکل من بر نخوری ( فکر کنم اخر مجبور شی یه hd پلیر بخری )
اگه در این مورد به تجربه جدیدی رسیدی مار و هم بی نصیب نذاری ( به سیستم صوتی وصل می کنی دیگه ؟ )
من اکثر نرم افزارها رو امتحان کردم :
km player
vlc player
splash player
classic .m . player
gom player
از اینها نتونستم صدای چند کاناله بگیرم ( در پخش ایمیج بلو ری هم مشکل دارن )
دو نرم افزار:
power dvd
TotalMedia Theatre
حرفه ای این کار هم هستند و ایمیجهای بلوری رو به خوبی پخش می کنند ولی ممکنه ( مثل من ) کارت گرافیک رو نشناسند و از همه قدرت کارت گرافیک استفاده نکنند ( مثلا کارت گرافیک من 6870 ati تمام صداهای hd رو ساپورت می کنه اما power dvd در حالت hd / dts audio یکی دو تا از از صداهای hd رو نمیشناسه مثل dolbi true hd )
به به! خواهش میکنم قربان وظیفه بود. خیلی خیلی مبارکه! به جمع HTPC بازان هم خوش اومدین! :دینقل قول:
برای صدای چندکاناله توی VLC باید تو قسمت Audio برید بعد تو Audio Device خروجی صداتون رو انتخاب کنید (مثلا برای من الان اینه: A/52 over SPDIF) اینجوری چک میکنه اگه ویدئو صدای چندکاناله داشته باشه صدا رو چندکاناله میده بیرون. تو حالت عادی روی stereo هستش...نقل قول:
در مورد اون ایمیج های بلوری، من یه ISO بلوری دانلود کرده بودم، و چون میخواستم تو XBMC پخشش کنم مشکل داشت و پخش نمیشد. من خودم این کارو کردم: با این برنامه Virtual CloneDrive اون iso رو mount کردم، بعد با Handbrake ریپ کردمش، الان یه MKV شده و راحت توی همه برنامه ها اجرا میشه و اون محدودیت های ISO رو هم نداره. بنظرم شما هم همینکار رو بکنید بهتر باشه. میشه برای اینکه حجمش هم کمتر بشه فقط اون ترک صدایی رو هم که میخواین انتخاب کنین.
بعد پیشنهاد میکنم از XBMC هم برای پخش فیلم ها استفاده کنید که خداست! :دی
خیلی ممنون.من هنوز فایل ISO تو دست و بالم ندارم که امتحان کنم ولی هر وقت تهیه کردم حتما نتیجش رو اینجا اعلام می کنم.نقل قول:
این لینکها حاصل جستجو و پیگیریهای برادرمه
امیدوارم خوشتون بیاد :
کد:http://besthtpc.info/
کد:http://www.lenovo.com/products/us/desktop/ideacentre/q-series/
کد:http://www.zotac.com/index.php?page=shop.browse&category_id=118&option=com_virtuemart&Itemid=100170&lang=en
کد:http://www.asus.com/Eee/
کد:http://www.viewsonic.com/products/computing/pc-mini/
کد:http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirerevo
کد:http://mymediaexperience.com/top-10-most-popular-media-center-software-for-your-hdtv/
کد:http://www.asrock.com/nettop/index.asp
سلام به همه
به نظر شما mac mini میتونه برای پخش ایمج بلوری 3D استفاده بشه ؟ کسی تجربه ای در این ضمینه داره ؟
من فرمت ISO رو با Power DVD پخش کردم و خبر خوب اینکه صدای DTS HD رو به آمپ انتقال میده.البته تو حالت پبش فرض اینکار رو نمی کنه و باید از طریق تنظیمان خود Power DVD گزینه خروجی صدا رو از روی PCM برداشت و روی گزینه دیگه(حالا هر چی بود)قرار داد.
VLC هم که کلا تو خروجی صدا به نظر من تعطیله.البته زیاد باهاش کار نکردم که ببینم میشه کاریش کرد یا نه.
KM هم میشه یه کاراییش کرد.امروز خیلی باهاش ور رفتم.وقت نشد ولی به احتمال زیاد میشه کاریش کرد که صدای DTS رو به آمپ انتقال بده چون تنظیمات کاملی داره.
راهنمایی خیلی مفیدی بود . لطفا در مورد پخش 3D از کامپیوتر بر روی TV راهنمایی کنید . مشخصات mac mini رو توی سایت چاره بررسی کنید و نظرتون رو بگید .نقل قول:
پخش 3D هم خوبه.البته برای اعلام این نتیجه هنوز زوده.باید فیلم های بیشتری ببینم.فقط فیلم 3D Sanctum رو با HTPC دیدم.نقل قول:
در مورد mac mini هم من اطلاعات رو بررسی کردم.توضیح زیادی نداده.سخت افزار خوبی داره منتهی من نمی دونم که می تونه فایل های ISO رو با توجه به اینکه سیستم عامل OS داره پخش کنه و یا فرمت صداهای High رو می تونه انتقال بده یا نه.من تو این زمینه زیاد وارد نیستم.باید دوستانی که تخصص دارند بیان و نظر بدن.
من imac 309 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روی imac و mac mini غیر از سیستم عامل OS که خیلی قابلیت های خوبی داره ویندوز هم نصب میشه . از لحاظ نرم افزاری مشکلی نیست . من با imac 309 روی VT30 به راحتی بلوری و بلوری 3D پخش کردم (ISO) اما نمیدونم سخت افزار mac mini مخصوصاً کارت گرافیکش نسبت به imac ضعیفتره یا قویتر ؟ اصلاً برای پخش Blu Ray ISO کارت گرافیک باید قوی باشه یا CPU ؟
در مورد صدا هم مشکلی نداشتم . با دستگاه WD Media Player Hub
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملاً در پخش ISO بلوری مشکل دارم چون هم وسط پخش گیر میکنه هم ساپورت 3D نداره .نصف ایمیج ها رو که اصلا نمیشناسه .
یک PC هم دارم . بعضی وقت ها با خودم فکر می کنم برم و یک کارت گرافیک با ساپورت 3D بگیرم و به باهاش ایمیج های بلوری رو از روی هارد های اکسترنال روی TV پخش کنم ولی با صدای فن های کیس و سیم کشی کیبورد و موس و کابل شبکه ... مشکل دارم .
( mac mini و imac موس و کیبورد و شبکه همه بی سیم هستش ) نظر شما چیه ؟
این لینک هم که یکی از دوستان گذاشته بنظرم مفیده متاسفانه به زبان انگلیسیه و من سر در نیاوردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم لب تاپم apple هستش مدل 374.منتهی شما تو این زمینه به نظرم سراغ mac mini نرید.اولا که ارزون نیست و دوما اینکه سیستم عامل مک داره و اگر شما تو فکر نصب ویندوز در کنار مک هستی دیگه چه کاریه که mac mini بخری.
به نظر من HTPC جمع کن.شما با این هزینه ای که می خوای بکنی می تونی یه سیستم قوی جمع کنی.این دوره زمونه هم اکثر فن ها silent شده.یکم تحقیق کن و یه سیستم عالی و کم صدا تهیه کن.من خودم سیستم قوی ای ندارم ولی هم کم صدا هستش و هم تو ساپورت 3D مشکلی نداره.فکر کنم صفحه قبل مشخصات سیستمم رو نوشتم.موس و کیبردمم بی سیم هستش و برای کیبرد هم کیبرد مینی گرفتم خیلی سبک و راحت.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
من تونستم صدای DTS رو هم با KM به آمپ انتقال بدم.
به نظر منم Mac mini زیاد گزینه ی جالبی نیست. من البته خودم با OS X کار نکردم برای همین نمیدونم ساپورت فرمت های مختلف صداو تصویر توش چجوریه ولی اگه صرفا از لحاظ سخت افزاری بخوایم بگیم میشه با هزینه ی خیلی کمتر سیستم بهتری جمع کرد.نقل قول:
اما خب اگه زیاد با محصولات Apple کار میکنید شاید با OS X راحتتر باشید. ولی باز بنظرم انعطاف پذیری ویندوز بیشتره. اگر هم بخواین آخرش رو mini ویندوز بریزید و ازش استفاده کنید که دیگه چه کاریه. این سری جدیدش هم که DVD drive نداره کلا زیاد جالب نیست. بهتره خودتون یه سیستم جمع کنید.
از راهنمایی شما خیلی ممنونم . من از محصولات اپل iPhone & imac دارم و از کیفیت ساخت و امکانات آنها بی نهایت راضیم . البته چون تازه با سیستم عامل مک آشنا شدم توی این سیستم عامل کاملاً مبتدی هستم ولی خیلی از ایمیج ها رو که با مدیا پلیر WD و ویندوز نتونستم پخش کنم با سیستم عامل مک باز کردم .نقل قول:
اما خودم هم با ویندوز راحترم . به هر حال حداقل چند سالی هست که با ویندوز سر و کله زدم . ضمن اینکه دنیا دنیا نرم افزار برای ویندوز وجود داره اما برای مک اینطور نیست .
اما در مورد اینکه مک مینی DVD Drive نداره من مشکلی ندارم چون با DVD Drive آی مک Share میشه . در موس و کیبرد هم مشکلی ندارم چون از موس و کیبرد imac که بی سیم هستند براش استفاده میکنم .
ضمن اینکه نظر شما خیلی برام مهمه باید بگم چیزی که منو به سمت mac mini می کشونه کیفیت فوق العاده در ساخت و طراحی زیبای اونه اما هزینه زیادی رو می طلبه و قابل ارتقا هم نیست .
فعلا همین ها به نظرم رسید .
از دوستان HTPC خواهشم اینه که فروم رو فعال و زنده نگه دارن و بیان اینجا تجربیاتشون رو بنویسند تا ما استفاده کنیم .