اسم بازیتون؟ همدیگر رو میتونید پینگ کنید؟نقل قول:
Printable View
اسم بازیتون؟ همدیگر رو میتونید پینگ کنید؟نقل قول:
بازی زیاده، مثلا همین Counter Strike 1.6 Condition Zero یا Conflict Global Stormنقل قول:
منظورتون رو دقیقا از PING نمیفهمم یعنی چی؟؟
منظورم دستور ping استنقل قول:
command prompt
ping 192.168.1.2 و بلعکس. فایروال آف باشه
بعد از اون پیغام گفتم بزار فایروال شبکه محلی رو کلا غیر فعال کنم، مشکل درست شد:)نقل قول:
ولی بازم ممنون از شما:11:
فقط میمونه اینکه همزمان دو تا کامپیوتر از طریق اینترنت بتونن بهم وصل بشن.
شاید باید دو تا IP داشته باشم، یعنی یه IP برای این کامپیوتر (که هست) و یه IP واسه اون یکی کامپیوتر تعریف بشه که IPهاشون متفاوت از هم توی اینترنت باشه و میسر کنه. ؟؟؟؟
من در حالت ics همچین مشکلی ندارم. هیچ بازیی نمیتونید انلاین 2 نفری انجام بدید؟ ggclient است؟ شاید مورد از NAT باشه.. دقیق نمیدونم.نقل قول:
امتحان نکردم فعلا خاموشش کردمنقل قول:
ولی به احتمال 95 درصد مر بوط به مخابراطه که ازش سرویس می گیرم:46:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
پیرو صحبت ها قبلیم اگه ارتفاع دید مساوی(محل من سر بالایی بود ) بود سیگنال قوی تر دریافت می شد یعنی همون300 متر رو به راحتی می شه لینک زدنقل قول:
سلام،
گویا واسه دوستان ابهام سنگین و سیاهی پیش اومده بود که با این مودم نمیشه دوتا کامپیوتر به اینترنت متصل شن!!!! و امروز یکی از دوستان این رو خصوصی پرسید، در جواب این عده باید بگم:
بله مودم Tp-Link 8901G دارم و باهاش دو تا سیستم به اینترنت متصل هستند!!!! 40هزار تومن پول مودم باشه اونوقت نشه این کار رو کرد؟! مودم 20 تومنی هم میتونه همزمان چندتا وسیله رو به اینترنت متصل کنه!!!!!
این مودم 4تا پورت LAN داره و بنابراین میتونه 4تا PC یا Laptop یا کنسول بازی یا تلویزیون یا... رو با کابل LAN به اینترنت متصل کنه. و همینطور میتونه همزمان با Wireless هم بهش متصل شد؛ اما تعداد Wireless رو یادم نیست چندتا بود.
روش کار هم روش خاصی نیست! خیلی راحت!
با PC یا لپ تاپ (که من به پورت PC1 وصل کرده بودم) تنظیمات مودم و adsl رو انجام بدید. (همون وارد کردن 192.168.1.1 و بعدش کلیک روی Run Wizzard)
بعدش هر PC رو خواستید با LAN وصل کنید و دقت داشته باشید که تنظیمات قبلی ای توی شبکه LAN اون کامپیوتر نباشه، مثلا قبلا IPش رو 192.168.0.1 تعریف نکرده باشدی و تنظیمات IP رو گزینه اول (IP اتوماتیک) باشه.
وایرلس هم که هیچ مشکلی نداره، وایرلس دستگاه تون رو روشن کنید و متصل شید.
فقط جهت رفاه بهتون پیشنهاد میکنم اینطور عمل کنید که بهتره:
PC1:
IP Address: 192.168.1.2
Sub net Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
Prefferd DNS Server: 192.168.1.1
PC2:
IP Address: 192.168.1.3
PC3:
IP Address: 192.168.1.4
و به هیمن ترتیب...
سوال و مشکلی داشتید بپرسید.
شما وقتی اولین درخواست اتصال به اینترنت ازتون صادر شه مودموصل میشه. وقتی اکسپلوررتون رو باز کردید آدرس صفحه موردنظرتون رو وارد کنید، خود مودم اتوماتیک متصل میشه. یا هر دستوری که برای اینترنت صادر بشه، مثلا وقتی توی بازی هستین و وارد بخش online میشید...نقل قول:
اینکه کانکشن برای اتصال و عدم اتصال مودم میشه ساخت یا نه رو هنوز نمیدونم، چون واسم کاربردی نداره زیاد نرفتم دنبالش، اما اگه فهمیدم اینجا میگم.
جواب شما رو هم که کامل و مفصل دادم. واستون پیغام خصوصی هم زدم.نقل قول:
مسلما جهت رفع اشکال لازمه. اما گاها میبینی آپدیتی که هست بهبودی موثری داره، اینجاست که بهتره آپدیت رو انجام بدید.نقل قول:
:31: یا دور مودمت مانع و کاور بکش:5: یا بهترین کار اینه که Mac Addressهایی اختصاصی و محدودی تعریف کنی تا فقط اونا بتونن متصل بشن. و گزینه دیگه هم گذاشتن پسور هستش.نقل قول:
دوستان من این مودم رو واسه PC میخوام چون بیشتر واسه استفاده گوشیم میخوام ! به غیر از خود مودم و تجهیزات داخل
جعبه چه چیز های دیگه ای لازمه ؟ کامپیوترم از این Wi-Fi و این چیزا نداره ها !:31:
بالاخره واسه PC میخواهین یا گوشی:31:؟؟نقل قول:
1 عدد مودم - 1 عدد آدوپتور برق - 1 عدد انتن - 1 عدد اسپلیتر - 2 عدد کابل تلفن - 1 عدد کابل LAN کوتاه - احتمالا دفترچه راهنمای چند صفحه ای فارسی - 1 عدد CD راهنما - کارت ضمانتنامه هم که جای خود دارد:46:
بسه دیگه:20:
نه دوست عزیز به طور پیش فرض واسه PC هست ولی از خاصیت وایرلسش میخوام واسه گوشی استفاده کنم !نقل قول:
سوال من اینه که گوشی من WiFi داره ولی PC نداره ... چه جوری PC مودم رو شناسایی میکنه ؟
با سیم های اتصال.(یا USB یا کابل شبکه)نقل قول:
مودم شما از یک طرف به پریز وصله؛ از اونطرف به PCنقل قول:
و حتی اصلا میتونه به PC وصل نباشه. شما هر دستگاه وایرلسی که داری، وایرلسش رو روشن میکنی، مودم تون رو پیدا می کنید (این مودم وایرلس داره دیگه!!!!!!!) مودموتون رو که پیدا کردید کاکنکت میشید و به اینترنت تماما آزاد!! متصل میشید:)
مودم شما یک router هم هست؛ یعنی میتونید دستگاه هایی که بهش وصل میشه تا برن اینترنت رو هم باهم share و متصل کنید. مثلا الان من دو تا کامپیوتر رو با این مودم هم به اینترنت متصل کردم هم باهمدیگه lan هستن و اشتراک فایل و امکان بازی lan دارن.
سلامنقل قول:
رمز و اینار و که گذاشتم
می گم داخل تنظیمات وایرلس چیزی برای کم کردن قدرت خروجی نداره؟؟؟
تا جایی که من میدونم و گشتم نه. چون با وجود رمزهای WPK2 (املاش درست نوشتم؟!) دیگه نیازی به نگرانی آنچنانی نیست!!!نقل قول:
دلیل اینکه میخواهی برد رو کم کنی چیه؟!
اینجا میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'گزینه transmit power
چون شبکه 24 ساعته روشنه گفتم قدرت امواج خروجی رو کمتر کنم بر سلامتی ضرر نداشته با شهنقل قول:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
]
این گزینه رو کم کردم ولی پدر سوخته عین قبل سیگنال می دهنقل قول:
آنتنش رو میخوای جدا کن. مثل اینکه انتن داخلی هم دارهنقل قول:
مطمئنی آنت داخلی داره؟؟ چون حتی از طریق اون سوکتش هم امواج رو پخش می کنهنقل قول:
منظور منم همینو میگم دیگه . وقتی انتنش رو جدا میکنی باید باز هم انتن بده. منتها باید بردش کمتر بشه. تو منوالش نوشته انتن داخلی هم دارهنقل قول:
یا یک کار دیگه بکنی و broadcast ssid رو غیر فعال کنی
می شه یه توضیحی در باره این عملکرد بدی؟نقل قول:
فکر کنم برا یمخفی کردن شبکه با شه ها
من می خوام قدرت خروجی روکمتر کنم !!
از نظر -- شدن نگرانی ندارم
اره همینه .اسم شبکت تو لیست سرچ شبکه ها دیده نمیشه. خب transmit power رو low کردی انتن رو هم جدا کردی. دیگه راهی نمانده.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان عزیز.
من اینترنت رو بین دو تا لپ تاپ و دو تا گوشی بوسیله مودم وایرلس (TD-W 8901 G ) شیر دادم.
میخواستم بدونم که چطوری میتونم بفهمم که چند تا سیستم الان از اینترنت دارن استفاده میکنند؟
نرم افزار خاصي ميخواد؟
در ضمن حالت مودم PPPoE است
3پا3
برای دیدن LANها به 192.168.1.1 بروید؛ Interface Setup؛ و بعدش LAN.نقل قول:
برای دیدن WLANها نمیدونم میشه یا نه، تاحالا این کار رو نکردم و الان هم واسم مقدور نیست امتحان کنم، ولی امتحان کنید: به 192.168.1.1 بروید؛ Interface Setup؛ و بعدش LAN.
سلام دوستان
دستم به دامنتون ی نفر به من بگه چطور میتونم مودم TP LINL وایر لس رو برای استفاده اینتر نت به وسیله گوشی موبایل تنظیم کنم؟؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
ابتدا وايرلس رو از روي دستگاه مودم روشن كنيد دكمش رو
سپس به داخل تنظيمات مودم بريد و به قسمت wlan بريد
اول از همه enable كنيد و يه كليد و پسورد هم واسش تعريف كنيد
سپس تنظيمات رو ذخيره كنيد و بيايد بيرون
و با دستگاه ديگه سرچش كنيد و پس از اينكه پيدا كرد پسوردي رو كه داديد بهش رو وارد كنيد و بهش وصل بشيد
موفق باشيد.
از اين مسير فقط ميشه سيستم هايي كه تا حالا از اينترنت استفاده كردند رو ديد (چه باسيم، چه بي سيم)نقل قول:
اما آمار لحظه اي نميده كه بطور واضح تعداد سيستم هاي در حال استفاده رو بده
يعني هيچ نرم افزاري واسش نيست؟
يه سوال ديگه
اين مدل مودم(TD-W 8901 G) ميتونه جاي مودم معمولي عمل كنه؟
مثلا از طريق دايال آپ به اينترنت وصل بشه؟ يا فكس ارسال ودريافت كنه؟
3پا3
اولا آهان:) این "3پا3" رو فک کردم اشتباهی نوشتید، الان فهمیدیم چیه:)نقل قول:
دوما نه!!!!!!!!! شما میگید "سيستم هايي كه تا حالا از اينترنت استفاده كردند"؛ اما اینجا History نیست و نداره!! اونجا که معرفی کردم دستگاه هایی که همین الان به مودم متصل هستند رو نشون میده نه دستگاه هایی که "تاحالا" از اینترنت استفاده کردند!!
سوما هم نه، امکان پذیر نیست به صورت دیال آپ به اینترنت وصل شوید.
اگر در جریان قیمت فکس مودم هستید که هیچی اما اگه نه یه فکس مودم گیگابایت (Windows 7 Supported:7:) به قیمت 8.000تومان میتونید بخرید و نصب کنید.
سرعت منم پایین بودش، الان بهتر شده، فکر کنم حداقل تا بعد از عید سرعت بالا باشه(عیدی باشه) انشا... همیشه سرعت بالا باشه،
دوستان برد وایرلس این مودم چقدره؟در حد قابل قبول هست؟
با پارس آنلاین که مشکلی نداره؟
ممنون
دوستمون توی همین تایپیک به صورت تجربی امتحان کردن:20:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5929786&postcount=430[/HTML]
این مودم مشکلی نداره؛ مگر اینکه پارس آنلاین مشکل داشته باشه:5:
بردش باید خیلی خوب باشه. دوستان هم که اشاره کردند. من امروز یکی خریدم .41 تومن.نقل قول:
بدون انتن بیرونی و transmit power روی low دو خط انتن در فاصله 1 متری میده.
سلام .
بالاخره بعد از چند ماه توی تاپیک خودم پست دادم :31:
من با وایرلس از 3 تا اتاق فاصله ( حدود 11 متر ) خوب دریافت میکردم .نقل قول:
البته طبیعیه که توی سرعت دانلود و کیفیت سیگنال دریافتی اثر میذاره .
با پارس آنلاین هم مشکلی نداره ( کلا با هیچ ISP مشکل نداره ؛ بچه خوبیه :27: )
دوستان سلام من میخواستم بدونم میشه بااین مودم کلا چند سیستم رو با هم شیر کرد مثلا 3 سیستم رو و یه ری س ی و ر لینوکسی رو
ایا میشه هارد میان این سیستم هارو با این مودم به اشتراک بزارم یا قطعاتی مثل کارت دی وی بی رو
در ظمن سیستم سوم تو مغاذه هستش ومن میخوام از طریق دوتا اکسس پوینت نانو استیشن 5 اینها رو به هم وصل کنم تو مغاذه که مشکلی برای وصل کردن نانو استیشن نیست اما تو منزل که دو سیستم دارم و یه ری سی ور مشکل کمود کارت شبکه دارم ایا میشه اون نانو استیشن رو هم به این مودم وصل کرد ممنون میشم جوابمو سریع بدین
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
واگه میشه چه جوری
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
لطفا یه کوچولو توضیع بدین
بله، شما میتونید 4تا سیستم رو از طریق اتصال کابل LAN و بقیه رو از طریق وایرلس باهم share کنید، و به طور پیش فرض تمام امکانات هر سیستم share میشه، برای مثال با سیستم یک میتونید از پرینتر سیستم 2 استفاده کنید. درمورد کارت --- تجربه ای ندارم و نمیدونم ولی فک نمیکنم بشه چون کارت --- به صورت stream هستش، گفتم که نمیدونم، شاید هم بشه!!نقل قول:
نانو استیشن نمیدونم دقیقا چیه ولی از اسمش پیداست که شبکه ها رو گویا به هم وصل میکنه، در این مورد دیگر دوستان اظهار نظر کنن.
سلام.
ميخواستم بپرسم چطور ميشه روي مودم رمز گذاشت. يعني منظورم اينه که يه رمزي باشه که کس ديگهاي با اتصال به شبکه وايرلس نتونه تنظيماتشو دستکاري کنه.
با تشکر.
برای رمز ورود به تنظیمات مودم به آدرس زیر بروید:نقل قول:
- 192.168.1.1
- Maintenance
که خودش اتوماتیک سربرگ اول (Administration) رو میاره، اونجا می تونید رمز ورود رو تغییر بدید.
برای رمز وایرلس هم:
- Interface Setup
- Wireless
در قسمت Authentication Type نوع کدگذاری رمز رو انتخاب می کنید و بسته به نوع انتخابی می بایست رمز بدید. برای مثال حداقل 8 کاراکتر و حداکثر 63 کاراکتر اسکی؛ یا 8 الی 64 کاراکتر اعداد و حروف؛،...
با سلام
من مودم TP-LINK TD-W8960N خریدم 67000 تومن و adsl شاتل دارم
حالا مشکل من اینه که مودم در حالت Bridge خیلی خوب کار میکنه ولی در حالت pppoe کانکت میشه و سایتارو هم باز میکنه اما بعضی از سایتارو مثل gmail و google reader رو باز نمیکنه به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه
البته dns server هم از شاتل گرفتم و ست کردم اما بازم جواب نداد
ممنون
با سلام مجدد
راه حل مشکل رو فهمیدم اینجا قرار میدم شاید بدرد کسی بخوره
داخل تنظیمات مودم یه گزینه هست به نام MTU که به صورت پیش فرض دیفالت هست که باید اونو تغییر بدیم روی 1392 البته بعضی از ispها متفاوت که با سوال از isp میشه این عددو بدست بیاریم
:20:کد:http://forum.persiannetworks.com/f25/t38727.html