سلام بچه ها
من بازی را نصب کردم مولتی پلیرش مشکلی نداره وارد بازی میشه ولی سینگل پلیر میگه باید وصل شی به اینترنت خواهشن یه راه وچاهی پیش پای ما بگذارید ممنون:2:
Printable View
سلام بچه ها
من بازی را نصب کردم مولتی پلیرش مشکلی نداره وارد بازی میشه ولی سینگل پلیر میگه باید وصل شی به اینترنت خواهشن یه راه وچاهی پیش پای ما بگذارید ممنون:2:
مالتیشو چطوری وصل شدی که مشکلی نداشت؟یعنی سریال نامبر زدی براش؟به منم میدی سریا ل نامبرو؟با هم یه دست آنلاین بزنیم.نقل قول:
اما در مورد آفلاین،برو تو show all connection و از اونجا local area connectionو اگه فعاله غیر فعال کن و برعکس
منتظر سریال نامبر برای آنلاینش هستم.tnx
سریال نامبری که ما استفاده کردیم اینه 8MBT 66ON U5PA RTRI VIUM ولی انترنتی که ما داریم دراون حدی نیست که بشه مولتی پلیر بازی کرد!:46:
نقل قول:
دمت گرم.اومدش.
دوستان اگه میبینید با اینکه رمو کارت گرافیکتون بالاست ولی بازی گیر میکنه مورد از اخر بودن سی پی یو یوسیج هست که یکی از دوستان هم گفته بود
به نظر شما این بازی خیلی زود تموم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چقدر تفنگی که تو مرحله اول داره ضایع هستش؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
آقا من تو اين چند ساله غير از سري COD چيزي تو اين ژانر بازي نكردم...
به نظرتون ارزش دارم اين بازي رو بگيرم ؟
یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
لطفا کمک:41:
بله مثل اکثر بازی های امروزی...زود تموم میشه...و اسلحه ها هم که کلا اما جالبی نداشتند.نقل قول:
به نظر شما این بازی خیلی زود تموم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چقدر تفنگی که تو مرحله اول داره ضایع هستش؟؟؟؟؟
100 درصد بازی هستش که نباید بازی کردنشو از دست داد..ارزش داره بخر..نقل قول:
سلام دوستان...
آقا من تو اين چند ساله غير از سري COD چيزي تو اين ژانر بازي نكردم...
به نظرتون ارزش دارم اين بازي رو بگيرم ؟
شما اونجا باید مقاومت کنید و تا اونجایی که م یتونی خودت رو به تیربار نزدیک کنی.نقل قول:
یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
لطفا کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کن که کاور گیری هم داشته باشی....
انقدر باید اون تیربار رو بزنی تا هی اون شکله روش بیاد تا این که یه دود قرمز رنگ اونجا میندازن و
اونجا رو با موشک می زنن...شما فقط تیربار رو بزن و مقاومت کن.
خواهش میکنم رفیقنقل قول:
مرسی داداش ولی این کار نمیکنه و میگه اشتباهه:41::41:نقل قول:
ممنون,من تا پایین اون که تیراندازی میکنه هم رفتم خیلی هم به طرفش تیراندازی کردم حالا دوباره میرم,ولی خیلی طول میکشه اون شکله بیاد؟چون خیلی صبر کردم:41:نقل قول:
بچه ها جون مشکل ما چیه که بازی بالا نمیاد؟هی میگه می خواهد وصل شه به اینترنت توی ویندوز7 هم بازی نصبه تو را خدا کمکم کنید!!
عزیز شما مشکل منو پیدا کردین متاسفانه...تنها راهش اینه که همون مرحله رو از اول بری و وقتی به اون قسمت رسیدی از همون جایی که دوستانتون هستن بدون امان به سمت دوشکاچی شلیک کنید تا دوستانتون به سمت جلو حرکت کنن(این یه باگه که واسه اکثر دوستان به وجود اومده)نقل قول:
اینو امتحان کن(من با این نصبش کردم):نقل قول:
کد:2NH9-37LE-TV6K-M2YS-VJB8
اون کرکی که گذاشتم صفحه ی قبلو بریز ببین درست میشه.نقل قول:
راستی تو ویندوز 7 گفتی هستی؟خب برو اینجا که میگم:
open network and sharing center بعد change adapter setting تو ستون سمت چپ و بعدش local area connection تو اگه فعاله غیر فعالش کن و یا برعکس
ممنون ولی اینم کار نکرد:41:نقل قول:
من این سریال نامبرو برای مالتی پلیر میخواما؟؟
آقا این سریال نامبری که میگید واسه چیه؟؟؟
مگه این بازی به سریال احتیاج داشت اصلا؟؟
برای مالتی پلیر میخوام.کسی داره؟؟؟
حالا تنها راهش همینه خیلی هم جلو نرو...اون اواسط سنگر هستش اونجا وایسا همین که دیدی تیربار راه افتادنقل قول:
بزنش فرصت نده که شلیک کنه تا دوستامون برن جلو و اون نقطه رو علامت گذاری کنن بعد میبینی که موشک میخوره بوم میره رو هوا.
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش.:31:
والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!:31:ولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...نقل قول:
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
طالبان مگر یک نفره که به این راحتی از بین بره!؟!!نه طالبان همچنان هست بعد از پایان بازی..نقل قول:
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
من 4 ساعته تمومش کردم و رو نرمال...
منم همون 4 ساعتا طول كشيد واسم.(رو Normal)
برا Hard يه 6 ساعتي شد.
تموم شد بالاخره در کل بازی قشنگی بود و البته پر از باگ
به نظر من دوستان نسبت به این بازی خیلی کم لطفی کردن اون قدر ها هم بد نبود (شاید به خاطر بالا رفتن توقعات از مدال )
گرافیک خوب نور پردازی عالی دیالوگ و صدا گذاری معرکه و داستان قابل قبول
در ضمن دوستانی که میگن از cod تقلید کرده بود بد نیست یه بار دیگه mw2 رو بازی کنن تا یادشون بیاد چی بوده
فعلا تا بعد :11:
از من میشنوی بیخیالش شو من رو xbox مولتی بازی کردم به مفت نمی ارزه.هر کیتش کلا 4 تا تفنگ داره 3 تا کیت هم هست لول دهی هم که در حد تیم ملی.یک لول بخوای بگیری پدرت در میاد.کلا من با اینکه 800 ساعتی mw2 بازی کردم و الان خیلی برام تکراریه بازم mw2 رو به این ترجیح میدم.نقل قول:
نه اتفاقا حرف شما درسته! منم هم دوشکا رو شنیدم و هم دیدمنقل قول:
این دوستمون که اطلاعات نظامیش قویه میتونه با سازندگان بازی در میون بزاره تا تو بازی بعدیشون از این اشتباهات پیش نیاد :46:
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم :31:
یک صفحه قبل جواب داده شده به این مشکلنقل قول:
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم :دی
نگفتید کسی نفهمید اون سرباز های دشمن که افغانی نبودن و حرفه ای تر هم بودند با یونیفرم های متفاوت کی بودن؟
فکر کنم ایرانیا اگه خودشونو دست کم نگیرن و امکانات داشته باشن بتونن تو چند سال اینده همچین بازیی بسازن.:31:
:11: بازی جزابی بود ولی حیف که میمیری
تا اون زمان خارجی ها بازی های فوق طبیعی می سازن ایران به بازی های 128 گرافیکی می رسه :31:نقل قول:
بازیش خیلی تکراری و تقلیدیه.
به نظر من که اصلا جاب در نیومده...
دقیقا هوش مصنوعی ضعیف داشت و گرافیک پر باگ و تقلید گیم پلی از Mw 2
امروز من بازیشو تموم کردم. بازیش ارزش یک بار بازی کردن رو داشت و باگ هاشم خیلی آزار دهنده نبود ، تنها ایراد اساسی بازی ساده بودن بازی و کمبود بیش از اندازه هیجان بازی بود.
من هم همین الان تمومش کردم، ولی چه مظلوم نمایی کردن تو این بازی، حالمو به هم زدن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی میدونستید آهنگ ساز بازی رامین جوادی، آهنگ ساز ایرانی الاصل آلمانی هست که موسیقی متن سریال فرار از زندان و فیلم Iron Man رو ساخته؟
ته هوش مصنوعیش Patrol و هدف مشابهه. هیچی نداره بازی. EA یه سالی هست هر آشغالی گیرش میاد میده بیرون:13:
سلام
اون مرحله که ما تو هلیکوپتر باید اون سه هدف رو بزنیم دقیقه چه باید کرد؟
مشکل پایین بودن فریم ریت بازی هیچ راه حلی نداره!؟