معرفی بشه را بیخیال اجرا بشه مهمه.تازه اگه رایگان کنن قطعا سرعت کمتر میشه ولی تا چه حد خدا داند.
فردا نمایشگاهه امیدوارم حل بشه!
Printable View
معرفی بشه را بیخیال اجرا بشه مهمه.تازه اگه رایگان کنن قطعا سرعت کمتر میشه ولی تا چه حد خدا داند.
فردا نمایشگاهه امیدوارم حل بشه!
من پیشنهاد میکنم هر کس این پست رو میخونه اگه شبانش یا هر چیش رایگان شد رعایت کنن یعنی سواستفاده نکنن، که مثل شاتل بعدش حال همه رو بگیرن:27:
اگه همین سرعت رو در شبانه هم داشته باشیم عالی میشه ...!نقل قول:
در غیر این صورت اگر بخوان با دادن شبانه افت کیفیت روزانه رو داشته باشیم نبودش بهتر از بودنشه....
خوش به سعادتوننقل قول:
جدی جدی سرعت اینترنت مخابرات 180 هست؟
من صبانت دارم 200 فک نمی کردم مخابرات انقد بالا باشه
منم تا چند وقت دیگه مجبورم adsl مخابرات بخرم
برای بار اول باید برم مخابرات ثبت نام؟
یا آنلاین هم می شه؟
180 که نه اما 135 هستنقل قول:
سلام من میخوام adsl بگیرم و رفتم دیدم پیش شماره459 جزو خطوطی هست که مخابرات ساپورت میکنه؟
یعنی از شرکت دیگه ای نمیتونم بگیرم؟
سرعت بالای 128 نمیده؟
کلیه هزینه اولیه نصب چقدر میشه به همراه مودم و یک ماه اعتبار
تو نمایشگاه هم ارائه میدن؟غرفه شون کجاست؟
برو به adsl.tce.ir ببین تحت پوششی.
اگه تحت پوشش مخابرات باشی هیچ شرکت دیگه ای بهت خدمات نمیده.
نه.فقط 128.البته سرعت دانلودش 180 هستش.
حدودی. 10 تومن رانژه+10 تومن هزینه یک ماه و 4 گیگ حجم + 50 تومن مودم با وایرلس یا 40 تومن بدون وایرلس
دوستان همشهری لطف کنند اگه کسی نمایشگاه رفت قضیه شبانه رایگان را جویا بشه و اطلاع رسانی کنه.
ممنونم.
از خانم شفیعی تو نمایشگاه پرسید
گفت از شنبه 13 آذر از ساعت 1 تا 6 شب رایگان
بدون نیاز به تغییر در یوزر نیم و پس
سرعتش رو که با IDM دیدم بین 160~180 متغیر بود البته سرور تا سرور دانلود فرق میکنه ، شاید به خاطر فیبر نوری باشه که سرعت بالا هست و زیاد نوسان نداره .
دوستان یه سوالی از دیشب ساعت 2 اینترنت من قطع شده ، الانم با دایال آپ اومدن چون هنوز وصل نشده کسی اطلاعی داره جریان چیه ؟
مال یکی از اقوام که بهارستان بود و از مخابرات سرویس گرفته ساعت 2 ظهر وصل شده ولی مال من هنوز ...
ممکنه مشکل از تنظیمات باشه ؟ از کجا بفهمم مشکل از کجاست ؟ الان چراغ ADSL روشنه ولی مال Internet خاموشه :41:
ایول! یعنی از شنبه شبانه رایگان میشه؟! این فوق العاده است!
از منم ظهر قطع بود و دوباره وصل شد.یکم صبر کن اگه درست نشد با پشتیبانی زنگ بزن برات درست میکنه.تا 10 شب بیشتر نیستشا!
موفق باشید.
وای چه شود اگه شبانه راه بیافته!. حتی اگه سرعت شبانه رو هم پایین بیارن بازم با قیمتی که مخابرات داره سرویس میده به صرفه هستشنقل قول:
معلومه دیگه مشکل از طرف مخابراته شما با پشتیبانی تماس بگیر ببین چطوره...نقل قول:
برادرا شنبه یه نگاهی به down tream و up stream مودم بنذازن ببینن چطوره.............نقل قول:
من که دلم راضی نیستش....میگم اگه بخوان سرعت روزانه رو کم کنن...شبانه نمیخوام:31:
پ.ن: عزیزان الان منم به پشتیبانی زنگ زدم و صحت این خبر رو پرسیدم و اونا هم تایید کردن و از روز شنبه ساعت 1 بامداد تا 6 صبح مجانی هست گفتن که سرعت تغییری نمیکنه ....خدا کنه...
با اینکه میگن سرعت روزانه رو کم نمی کنند اما حتما سرعت شبانه رو کم می کنند.
میدونید اگه شبانه را رو 1 مگ سرعت بدند هرشب میشه به راحتی 2-3گیگی دانلود داشت :8: (اما بعید می دونم سرعتو تغییر ندند)
عصر که رفتم نمایشگاه ازشون در موردش می پرسم
سلام دوستان شرکت مخابرات تو خود نمایشگاه ثبت نام میکنه یا باید فقط رفت خرازی
با سپاس
پس قربون دستت یه ندایی به ما بدهنقل قول:
فکر نکنم نمایشگاه ثبت نام کنن....!نقل قول:
سلام
من روز اول رفتم نمایشگاه.
ان جا ثبت نام می کنند. اما نمی دونم مدارک را کی باید بهشون تحویل داد.
چند تا عکس بذارید تا بیشتر باخبر شیمنقل قول:
تو نمایشگاه از خانم شفیعی پرسیدم گفتم سرعت شبانه هیچ تغییری نمی کنه و مثل سرعت روزانه ست. خیالتون راحت:5:
زنگ زدم آخر با کلی پیگیری متوجه شدم پسوردم رو عوض کردن و اونی که موقع کانفینگ کردن مودم وارد کرده بودم مال یکی دیگه بوده واسه همین وصل نمیشد .نقل قول:
معلومه دیگه مشکل از طرف مخابراته شما با پشتیبانی تماس بگیر ببین چطوره...
دوستان مثل اینکه میگفتن شبانه رایگان فعال شده ( ساعت 1 تا 6 ) فقط واسه اطمینان چک کنید ببینید بعد از ساعت 1 شب از اعتبارتون کم نشه .نقل قول:
برادرا شنبه یه نگاهی به down tream و up stream مودم بنذازن ببینن چطوره.............
من که دلم راضی نیستش....میگم اگه بخوان سرعت روزانه رو کم کنن...شبانه نمیخوام:31:
پ.ن: عزیزان الان منم به پشتیبانی زنگ زدم و صحت این خبر رو پرسیدم و اونا هم تایید کردن و از روز شنبه ساعت 1 بامداد تا 6 صبح مجانی هست گفتن که سرعت تغییری نمیکنه ....خدا کنه...
امروز یکی از بچه ها نمایشگاه بود گفت ثبت نام دارن ، البته یه چیزی راجب مودم رایگان یا یه همچین چیزی گفت که متوجه نشدم منظورش چیه .
برادر شما کلاه خودت رو قاضی کن....این مهم رو توی سایت نگفتن هنوز ...همون شنبه احتمالا شاهد هستیم....نقل قول:
پ.ن: زنگ زدم پشتیبانی گفتن بعد نمایشگاه فعال میشه
من دیشب تست کردم مثل اسب اعتبار کم میکرد!
سلامنقل قول:
برو به adsl.tce.ir ببین تحت پوششی.
اگه تحت پوشش مخابرات باشی هیچ شرکت دیگه ای بهت خدمات نمیده.
نه.فقط 128.البته سرعت دانلودش 180 هستش.
حدودی. 10 تومن رانژه+10 تومن هزینه یک ماه و 4 گیگ حجم + 50 تومن مودم با وایرلس یا 40 تومن بدون وایرلس
دوستان همشهری لطف کنند اگه کسی نمایشگاه رفت قضیه شبانه رایگان را جویا بشه و اطلاع رسانی کنه.
ممنونم.
من امروز رفتم نمایشگاه
پیش شماره 459 رو تحت پوشش داشتن به طور انحصاری ! ولی میگفتن تازه تو تسته و ارائه نمیدن تا دو ماه دیگه!
ایرانم که میدونید وقتی میگن دو ماه باید تا 6 ماه کنار بگذاری
حالا من موندم با یه عالمه کار برای پایان نامه ام و نیاز مفرط به adsl !
آخه یکی نیست به اینا بگه وقتی adsl ارائه نمیدین چرا انحصاری میکنید؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من هم همین سوال رو پرسیدم ولی گفتن تجهیزات خیلی پیشرفته میخواد که شرکتای دیگه به غیر از مخابرات قادر به تامینش نیستن و ما به فکر مشتریهامون هستیم که داریم این خدماتو ارائه میدیم! راست و دروغش پای خودشون
کسی راه دیگه ای برای برطرف کردن نیاز اینترنت من سراغ نداره؟
dialup که سرعتش خیلی کمه و نیازهای منو برطرف نمیکنه
وایمکس با اون هزینه هاش و حرفایی که پشت سرش هست و هزینه بالاش ارزش ریسک کردن نداره....
و....
نکاتی جدا از گلایه من:
برای کسانی که بالای 6 ماه از نمایشگاه سرویس میگرفتن یه مودم رایگان و 1 ماه اعتبار رایگاه میدادن
شبانه رایگانشون هم از شنبه راه میفته
البته من فعلا یه پیش ثبت نام کردم چون خطم انحصاریه و کاری از دستم بر نمیاد
شما یه چک کن ببین edge همراه اول توی اون منطقه جواب میده....؟نقل قول:
طبق گفته مخابرات اگر کسی هنگام ثبت نام هزینه 6 ماه رو یهو بدد بش یه مودم مفتی میدند
البت شاید مودم سیمی
(معمولی باشه)
بیشتر به خاطر فضای کم داخل کافوهای نوری هست که مخابرات به شرکتها اختصاص نمیده وگرنه تجهیزاتش خیلی گرونتر نسبت به خطهای دیگه نیست.نقل قول:
سلام دوستان !
من الان از صبا نت استفاده می کنم ، چند ماه پیش خیلی خیلی راضی بودم ، اما الان واقعا افتضاح شده !
مثلا از ساعت 6 صبح تا 7:30 صبح با سرویس شبانه حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم !!!!!!!!! اما الان 100 مگ هم نمیشه.:18:
قطعی ها هم زیاد شده.
حالا می خوام از شما بپرسم که سرویس مخابرات چطوریه ؟ خوبه ؟ با کیفیته ؟
قضیه شبانه راسته ؟ یعنی اضافه میشه 1 تا 6 یا نه؟
من صبانت هنوز سرعتم رو 150 به بالا هست
اما شبانه رو نمیدونم
می گم بچه ها ADSL مخابرات مدرک چی می خواد برا ثبت نام
صبانت که فقط پول می خواست:31:
تازه آنلاین هم بود
مخابرات فقط به جاهایی اینترنت می ده که شرکتای دیگه نمی دننقل قول:
پس یعنی شما نمی تونی از مخابرات بگیری
دوستان من از دیروز ظهر به بعد مرتب قطع و وصلی دارم .. پشتیبانی هم که همش اشغاله رفته رو اعصابم
:13:
یعنی با وجود کانکت بودن نمی تونم page باز کنم ..
DNS که تغییری نکرده ؟ همون قبلیه ؟
---
دوستان شبانه رایگان که ارائه بشه مطمئن باشید یا سرعت روزانه را محدود می کنند یا سرعت شبانه رو،آخه عاشق چشم و ابروی ما که نیستند بیان با ماهی 10000 تومان هم روزانه هم شبانه اینترنت 1 مگ ارائه بدهند .. من چند روزی هست توی سرعت روزانم نوسان دارم بدجور..از شما هم همینطوره ؟!
شما ببین توی این سایت پیش شمارتو ساپورت میکنن یا نه:نقل قول:
کد:WWW.ADSL.TCE.IR
خود صاحب خط و یک مشت کپی:31: +پول +وقت و حوصله.نقل قول:
پ.ن: تو سایت مدارک مورد نیازش هست.
نه برادر ما همچین مشکلی نداریم....خمه چی آرومه من چقد خوشحالم....نقل قول:
شما هم با پشتیبانی در میون بذار.
پ.ن: صبح زنگ زدم و دوباره صحتش رو پرسیدم اینبار گفتن معلوم نیست که شنبه شروع بشه یا نه!!!!
گفتم من دوبار زنگ زدم گفتن از شنیه فعاله...گفت حالا حتما توی سایتش ابلاغ میکنن.
مشکل مال کانفیگ مودمم بود و حل شد ...
امروز رفتم نمایشگاه یارو قطعی می گفت شنبه شبنه رایگان فعال میشه ..
اما ظهر که زنگ زدم پشتیبانی یارو درست در جریان نبود می گفت آره منم شنیدم !!!!!
حالا خدا داند اینا می خوان چی کار کنند ... یارو تو نمایشگاه می گفت مطمئن باش سرعت اینترنتت ذره ای پایین نمیاد ..
فعلا دعا کنید شبانه راه بیافته سرعتش پیش کش
من که از همین الان لیست دانلودمو آماده کردم.منتظر تا فردا شب برسه و بتونیم دانلودو شروع کنیم:20:
مرکز مخابراطمون هست ولی پیش شمارش یکی نیست ! یعنی نمی تونم بگیرم ؟؟؟؟
نه پس نميتونى بگيرى تو همون منطقه فقط پيش شماره هايي که فعالن ميشه گرفت.نقل قول:
مگه نگفتن از شنبه؟نقل قول:
شانس ما اينقدر يوزر ميزارن واسه دانلود که ميپوکه
خوب 1 تا 6 شنبه میشه فردا شب دیگهنقل قول:
فردا شب ساعت 12 وارد شنبه میشیم
مگه اینکه یه موقع منظورشون پس فردا شب باشه در اصل باید گفت 1 تا 6 یکشنبه ،شبانه راه اندازی میشه
دوستان این مشخصات واسه بازی آنلاین خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شبانه رایگان من فعال شده! قسمت Night Free به صفحه اول برنامه شخصی اضافه شده!
اما چشمتون روز بد نبینه! 6KB/S !!!
این فاجعه است! من شبانه رایگان نمیخوام! امیدوارم درستش کنند! باید لااقل 100KB/S باشه والا نمیخوام!
نت من از چند ساعت پیش اینجوری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ خوبه حتی به راحتی باهاش بازی میکنم ولی سرعت دانلود در حد زیر 10 کیلوبایت
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
ببخشید پستم با شما هم زمان شد!نقل قول:
منم اگه قرار باشه سرعت اینجور باشه نمیخوام، حتی 128 هم نیست داره در حد 64 کار میکنه
همون بدون شبانه بهتر بود حداقل ساعت 1 شب به بعد مشکلی نداشتیم باهاش!!