مهم ترین ویژگی سری 13 داشتن USB 3.0 هست که تو سری 12 اینو نداره
F13 رو عشقه :40:
Printable View
مهم ترین ویژگی سری 13 داشتن USB 3.0 هست که تو سری 12 اینو نداره
F13 رو عشقه :40:
البته مدل چینی بالا هم هست
مثلا f126 که کانفیگ خیلی بالایی داره f125 هم همینجوره.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
این که کانفیگش مثل f12 هاست.قیافشم که همونه
دیگه واسه چی f13?????[/QUOTE]
نه یکی نیست گرافیکش بالاست
NVIDIA® GeForce® GT 425M GPU
تعداد یو اس بی هاش زیاده usb3 رو ساپورت میکنه
نه یکی نیست گرافیکش بالاستنقل قول:
NVIDIA® GeForce® GT 425M GPU
تعداد یو اس بی هاش زیاده usb3 رو ساپورت میکنه[/QUOTE]
آهان مرسی از اطلاعاتتون
usb3 که واقعا لازم بود
ولی باید گرون باشه:41:
خب دوباره سلام :)
و این بار سری جدید اف!! انگار قراره بیاد و کولاک راه بیاندازه ;)
مهمترین مشخصه و فرق سری 13 با 12 کارت گرافیک جدیدشه که به تازگی هم توسط انویدیا تولید شده... gt425m که از لحاظ طراحی و ساختمان ساختار جدیدی داره و از لحاظ قدرت در رده 5650 قرار میگیره؛ و در ضمن با ساپورت دایرکت ایکس 11 و وجود فیزیکس در بازی ها هم فوق العاده عمل میکنه!! این یعنی این که انتقاد عملکرد متوسط برای بازی دیگه توی سری جدید رو نمیتونن مطرح کنن؛ و رقیبی واقعا جدی برای بقیه برند ها محسوب میشه... به کسانی که قصد خرید دارن توصیه میشه که کمی دیگه هم صبر کنن اگه عجله ندارن تا این سری هم بیاد و تا حدودی هم جواب خودش رو پس بده بعد بخرن و لذتشو ببرن ;)
به شخصه اعتماد دارم سونی بعد از تجربه سری 11 و 12 در ساخت این سری هم مثل 12 بی مورد و اشکال عمل کرده و کاربران رو از انتخاب سونی واسه خرید راضی خواهد کرد؛ در ضمن قیمت هم با هم رده های خودش در سری 12 به دلار خیلی فرقی نداره پس به صرفه تره...
سوالی بود در خدمتم
حالا کسی میدونه این سری تو ایران هست یا نه؟ قیمتش چنده
VPCF13AFX/B
و تو سری F کدام ها LED هستن؟
sony VPCF13BFX/b هم هست full hd نيست 330$ ارزونتر توسايتش زده
دوستان هر كس از قيمتش تو ايران اطلاع داره ما را هم خبر كن
بله بالا توضیح دادم؛ فعلا هم فقط توی سایت فروش آمریکا دیدم؛ توی بی 2 بی هم ندیدم؛ پس فعلا یه کم صبر میخواد... مانیتور های بالای 16 اینچ همه ال سی دی هستن؛ با نور ال ای دی... ولی کیفیت بی نظیری دارن توی سونی
این سری f13 رو میشه تو دبی پیدا کرد یعنی تو دبی این سری موجود هست و میشه تهیه کرد اگه کسی میدونه راهنمایی کنه و یه راهنمایی دیگه در مورد این که فکر میکنین کی این مدل به ایران برسه همین ماه یا تا چند ماه دیگه خیلی مهمه لطفا جواب بدین ممنون
یه کم صبر یعنی چه قدر؟!!...ممکنه تا 2 هفته دیگه بیاد ایران؟
آره منم همین رو میگم مثلا کی میاد ایران صبر مثلا چقدر؟ چند روز چند ماه چند سال چقدر باید صبر کنیم:13:
از کجا میشه تهیه کرد؟
اينا هم f13 هاي چيني :
کد:http://www.sony-asia.com/support/product/vpcf135fg
کد:http://www.sony-asia.com/support/product/vpcf136fg
کد:http://www.sony-asia.com/support/product/vpcf137hg
نقل قول:
سلام
يعني اينكه مي توانيد خودتان از طريق كسانيكه از دبي به ايران ميان اونو سفارش بدين كه براتون بيارن كه البته خيليها همين كار را مي كنند و يا اينكه اگر خيلي عجله داريد خودتون اونو از دبي وارد ايران كنيد و توسط شركتهاي مربوطه گارانتيش كنيد
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
سلامنقل قول:
در بعضي از مدلهاي امريكايي مانند f12 بالاي كي بورد يك سنسور كوچك به نام LDR يا همون مقاومت وابسته به نور وجود داره كه هر زماني شدت دريافت نور پايين بياد چراغ كي بورد را روشن مي كنه در نتيجه شما با پوشاندن اون مي تونيد كي بورد را روشن كنيد
البه اين كار توصيه بطور مداوم توصيه نمي شه
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نقل قول:
سلام
همانطوري كه در بالا گفتم بله در دبي موجوده و مي توانيد اونو تهيه كنيد و در صورتيكه آكبند به ايران برسونيد مي توانيد اونو در داخل گارانتي كنيد
از نظر كيفي در حد بعضي از مدلهاي F12 و غيره نيست بنابر اين به غير از يكي دو مورد ارتقاع در بعضي موارد تقريبا كم ارزش چيز خاصي به اين مدل اضافه نشده و به همين خاطر فكر نمي كنم كه ارزش اين عجله در خريد را داشته باشه
در حال حاضر هم در همين بازار داخلي خودمون مدلهاي بسيار پيشرفته تر و يا پايينتر از اين مدل فراوانه كه به راحتي قابل تهيه است
نقل قول:
"با نور ال ای دی" منظورتون led بك لايت هست.من فك نكنم سري f ,ال اي دي بك لايت باشه ها!؟
ال سي دي معمولي هست،مگه نه؟؟؟؟
نه دوست من بک لایت ال ای دی هست.نقل قول:
سلام
بهترین چیزی که توی سری F میشه با 1800000 خرید چه مدلیه؟ (یه کم بیشترم بود مهم نیست)
ممنون
نقل قول:
F125 FX/B
CORE I7-1.7-740QM
6GB DDR3
640 HDD
NV 330M 1G
16.4"
BLUE-R
win 7
2.9 Kg
1,700,000
سلام ممنوننقل قول:
اینو معرفی کرده بودین ولی یه ذره راجع بهش خوندم .پردازش گرافیکی یه ذره منو تحت تاثیر قرار نداد حقیقتش.
دنبال یه مدل با کانفیگ بالاتر میگردم
+
(اگه وجود نداره چنین مدلی آیا برند دیگه ای هست که با یه کانفیگ توی همین سطح بتونه مجموعا بهتر عمل کنه؟)
اگه واسه بازي يا كارهاي گرافيكي سنگين نميخوايد f12gfx خوبه
با قيمت 1.8 ميليون وارد شد جديدا شده 1.9
اما اگه براي بازي ميخوايد ترجيحا ASUS
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
سوالی داشتم که اگر کسی بتونه جوابشو بده خیلی ازش متشکر میشم
می خواستم بدونم چه فرقی بین دو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره؟
اینم لینک این دو مدل در سایت سونی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product-detail.do?prodId=SEL-M-226323&catId=SEL-yf-dnser-203151
ممنون میشم اگر کسی جواب بنده رو بده.نقل قول:
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product-detail.do?prodId=SEL-M-226332&catId=SEL-yf-dnser-203151
با تشکر فراوان: مجتبی جعفری
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
سوالی داشتم که اگر کسی بتونه جوابشو بده خیلی ازش متشکر میشم
می خواستم بدونم چه فرقی بین دو مدل VPC-EA2MGX made in U.S.A و VPC-EA2TGX made in U.S.A وجود داره؟
اینم لینک این دو مدل در سایت سونی:
VPC-EA2MGX made in U.S.A
VPC-EA2TGX made in U.S.Aکد:http://b2b.sony.com/Solutions/product-detail.do?prodId=SEL-M-226323&catId=SEL-yf-dnser-203151
ممنون میشم اگر کسی جواب بنده رو بده.کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product-detail.do?prodId=SEL-M-226332&catId=SEL-yf-dnser-203151
با تشکر فراوان: مجتبی جعفری
دوستان من قصد داشتم 3060 اچ پی رو بگیرم احتمالا" کنسل کنم برم f12gfx رو بگیرم ، به نظرتون این مدل f137 چند روز دیگه میاد ، قیمت تقریبیش چقدره ؟ صبر کنم یا برم بگیرم همینو ؟
(من توی سونی هیچ تخصصی ندارم ، بیشتر از اچ پی و ایسوز سر در میارم)
ولی خودمونیما عجب کانفیگ شاخی داره این f137 :
CPU : 740QM 1.73
RAM : 8GB DDR3
VGA :425M + 1GB
MONITOR : FULL HD
BLU-RAY WRITER
NEW MULTI TOUCHPAD GESTURE
AND ....
چینی هستش.نقل قول:
من صبر می کنم این مدل بیاد F13AFX/B
آمریکائی
انتظار سری 13 خاکسترم کرد !!!!
پس کی میاد این مدل تو ایران ؟ سری 12 که فکر کنم سریع اومد ، فکر کنم یک ماه و خورده ای میشه تو دنیا عرضه شده ، آخه این ایران رهجو هم شد نمایندگی ، مثلا" شرکت سونی هم قبولش داره ، چرا انقدر لفتش میده تو کارها و واردات ؟؟؟؟
امیدوارم کارایی این مدل برعکس اسمش باشه (نحس نباشه) !!! شوخی کردم
من از ایران رهجو پرسیدم اونا مدلهای امریکائی نمیارن یعنی نمیتونن چون ایران تحریمه نمیتونن به صورت قانونی وارد کنن به خاطر همین فقط چینی میارننقل قول:
این صبر منم کشت این f13 پس کی میاد؟
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
حالا کسی میدونه از کجای دبی میشه سری F13 رو پیدا کرد؟
سلام
قیمت سری F13 خیلی بالاست؟
فرق F125 با F123 چیه؟ قیمت هاشون چطوریه؟
ممنون.
تو سایت سونی قیمت 1.600$ زده
از يه شركت اصفهاني پرسيدم گفت هفته ديگه f137 مياره 1740 ميده
فکر نمی کنم هیچ کدام از این گارانتی های رسمی خاورمیانه مدل های آمریکایی رو نمیارن !!!نقل قول:
منطقه خاورمیانه و اروپا (فکر کنم آسیا هم باشه) تمامی گارانتی هاشون همین مدل های چینی رو میارن ، فکر نمی کنم ربطی به تحریم داشته باشه ، کلا" asia.sony همین مدل های چینی رو داره مثل اچ پی هست دیگه که مدل های سری ee متعلق به حاورمیانه هست (مثل HP-DV6-3060EE)
بهترین کانفیگ این سری هم متعلق به لپ تاپ F137HG/B هست که مشخصات زیر رو داره :
Keyboard : 103 Keys
10 Key Numeric Pad : Yes
Backlit Keyboard : Yes (Auto Backlit with Backlit Sensor
Camera : Built in Motion Eye Camera and Microphone With Face-Tracking Tech
TouchPad : Electro Static Multi Touch Pad + New Gestures Added
CPU : Intel Core i7-740QM - 1.73 Up to 2.93 with 6MB Cache (4Core-8Thread)
Memory : Installed Memory : 8GB (2*4GB) DDR3 1333Mhz / Max : 8 GB
HDD : 750 GB SATA 5400RPM
Optical Drive : Blu-ray RW - DVD-RW - CD-RW
Expansion Slot : Multimedia Card Reader with One Express Card/34
Audio : Intel High Definition Audio With Dolby Home Theather V3.0
Display : 16.4" Full HD (1080P) - Sony Premium Display
Display Brightness : Auto Brightness Control With Ambient Light Sensor
VGA : Geforce GT-425M With 1 GB Dedicated Memory
Battery : Standard Capacity Battery (Up to 2 Hours)
Input & Output : Headphone Jack * 1 - Microphone Jack * 1 - VGA * 1 - HDMI * 1
USB 3.0 * 2 - USB 2.0/ESATA * 1 - i.Link * 1 - LAN * 1 - DC in * 1
Wireless : 802.11 a/b/g/n Gigabit Ehternet - Bluetooth v2.1 + A2DP + EDR
Startup Time : Average Boot Time (60 S) - Average Resume Time from Suspend (2 S)
Environment : Energy Star (5.0) - RoHS (Compliant) - EPEAT (Silver)
Color : Black
Weight : 3.2 KG (With Standard Battery)
Transfer Jet Port : YES
فرقشون هم با سری قبل توی 2 گیگ رم بیشتر ، استفاده از گرافیک 425 جی فورس ، یو اس بی 3 و یه سری خصوصیات جزئی مثل حالتهای مالتی تاچ جدید تر برای ترک پد هست .
این سری فقط به لحاظ گرافیکی ضعیف بودن که این گرافیک 425 قوی تر از 330 هست و از 5650 قوی تر و از 5730 ضعیف تر هست ، ضمن اینکه DX 11 , Open GL 4 , Pixel Shader 5 , Physix , Direct Compute و ... رو هم ساپورت می کنه !!!
دوستان لطفا" سریعتر اطلاعات سری جدید رو اگر بدست آوردید قرار بدین ، بدونیم کی میاد تو بازار و چند میاد !!!!
:10:
مطمئنی؟f127 الان کمترین قیمتش 2200 ــه.چطور این اینقدر پایینه؟نقل قول:
f137 قيمتش 1400 دلار با دلار 1100 تومن هم حساب كنيم بازم 200 تومن كشيده روش خونه كه نميخوايم بخريم :31:نقل قول:
تازه اگه اون طرفم اينجا را ببينه فكر ميكنه حالا چه خبر غازشا گرون ميكنه اينقدر از خودتون ضعف نشون نديد دوستان مسلط باشيد به خودتون:whistle:
[PHP]http://www.jr.com/sony/pe/SON_VPCF137FXH/[/PHP]
دوست عزیز این F137 که شما لینکش رو دادی اون F137 مد نظر ما نیست ، این کانفیگش خیلی ضعیفه ، این مدل شما VPCF137FXB هست در صورتی که مد نظر حداقل بنده VPCF137HG/B هست که به طور رسمی توسط ایران رهجو هم وارد میشه !!!
کانفیگ خیلی بالاتری هم نسبت به مدل شما داره از جمله :
2 گیگ رم بیشتر
مانیتور فول اچ دی
بلوری رایتر
Windows 7 Ultimate
کارت شبکه با ساپورت 802.11 a/b/g/n
و ...
و البته قیمتش هم 1399 دلار نیست و تقریبا" 1600 دلار باید باشه که اگر وارد بشه احتمالا" 1.900 بشه قیمتش (البته با توجه به وضع کنونی بازار تا 2.200 هم احتمال داره بندازنش به مردم)
اینم لینکش :
راستی من فقط توی سایت های هندی دیدم فعلا" فروشش رو !!!کد:http://www.sony-asia.com/product/vpcf137hg
کس خبر از بازار داخلی نداره ؟ نمی دونه وارد شده یا نه ؟
نکته خیلی جالب :
قیمت این لپ تاپ نسبت به برادر کهن سال خود یعنی F127 حتی یک دلار هم بالاتر نیست ، توی یه سایت هندی F127 رو زده 129.900 RS و مدل F137 رو هم زده 129.900 RS ، بنابراین نباید قیمتش نسبت به همین 127 توی ایران یک ریال بالاتر باشه ، چون ما مشکل تحریم داریم همون 1600 مدل 127 رو به ما می دادن 1920 مثلا" بنابراین طبق همون مشکل قبلی باید مجددا" همون 1920 بدن این 137 رو ولی طبق قانون انداختن به مردم در ایران احتمالا" حداقل 100 تا 200 بالاتر بدن !!!
(این هم از مزایای زندگی در ایران هست)
دوستان ایران رهجو f127 رو داره میده 2 میلیون و هشتصد :18: :41:
حالا اگه f137hg بیاد می خواد چند بده؟؟؟؟؟؟
ایران رهجو لپ تاپاش رو 500، 600 هزار تومن گرون تر از گارانتی شرکتی ها میده. چرا؟؟؟؟
نقل قول:
نمی دونم ! بهترین همون GFX رو بخرید
F12 GFX/B
CORE I7-1.7-740QM
6GB DDR3
500 HDD
NV 330M 1G UP 2.9 GB
16.4" FULL HD
BLU-RW (write)
win 7
2.9 Kg
USA
2,000,000
نقل قول:
اره قصد داشتم f12gfx رو بخرم. اما گفتم سری جدید وایو بیاد که usb 3 و gforce425m و ... هم داشته باشه. از چند نفری هم مشاوره گرفتم گفتن اگه می خوای لپ تاپی با این کانفیگ بالا بخری بهتره که گارانتیش ایران رهجو باشه که هم 3 ساله است و هم مطمئن. و می گفتن این لپ تاپ های کانفیگ بالا حساسن و با یه ایراد ساده باید کلی پول پیاده شی و بهتره که ایران رهجو بخری. :23:
ولی ایران رهجو هم بی خودی 500 600 تومن گرونتره. دیگه نمی دونم چیکار کنم گیج شدم.
f137hg اگه بیاد و قیمتش مناسب باشه میگیرم :worried:
البته درسته گارانتی مهمه ولی اگه الکی قیمتش رو بالا بگه ارزش نداره چون میبینی مثلا فلان جای لپ تاپ خراب میشه میگن این قطعه شامل گارانتی نمیشه یا این قطعه پیدا نمیشه و ... و باید خودتون پولشو بدین! برو از یک کارانتی دیگه بخر بعضی شرکتا به خاطر اسمشون بی خودی قیمتا رو بردن بالا
و توصیه من اینه که صبر کن سری جدید بیاد F13
سلام خدمت دوستان عزیز
من F12HFX خریدم . فن cpu ش خیلی صدا داره . میخواستم بدونم این طبیعیه.
سلام.دوستان من لپ تاپی یخواستم که این مشخصاتو داشته باشه:
core i 7
lcd full hd 1900*1080
خروجی hdmi
رافیک معمولی
blue ray
lcd بزرگ
دوستان من این لپ تاپ واسه فیلم دیدن و گوش دادن به موزیک میخوام.
اگهممکنه منو راهنمایی کند؟
سلام خدمت همه دوستان
راستش من خيلي نمي خوام پول بزارم و اين هفته ميخوام لپ تاپ بگيرم دوست عزيزي كه f12hfx يا گرفتيدميخواستم بدونم خدايي شما كه f12hfx گرفتيد راضي هستيد ؟و قيمت چقدر گرفتيد و كي گرفتيد ؟
سلام دوستان به نظر شما این لپ تاپی که تو این سایت اومده منظورم این هستش VPCF12THX-H کی تو ایران میاد؟
کانفینگشم اینهنقل قول:
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product/VPCF12THX/H
Intel® Core™ i7- 740QM processor (1.73GHz1) with Intel® Turbo Boost Technology20 up to (2.93GHz1) and 4GB of pre-installed system memory. 16.4”4 (1920x1080) Full HD display
NVIDIA® GeForce® 310M graphics card with 512MB VRAM
320GB2 (7200rpm) Serial ATA hard drive Microsoft® Windows® 7 Ultimate 64-bit
نقل قول:
سلام
دوست عزيز ايران رهجو لپ تاپ هاي امريكايي را وارد نمي كنه بنابر اين گارنتي هم نمي كنه سري هاي امريكايي مانند f12 توسط شركتهاي ديگه مانند امرتات وارد ايران مي شند ضمنا بعضي از اونها نيز دو تا گارانتي دارند يكي داخلي و يكي هم بين المللي