بعد وقتی که انگشت به دهن میمونن اولین سوالی که ازت میکنن اینکه دوربینش چنده :31: بعد وقتی میگی 8 مگاپیکسل می پرسن 8 واقعیه ؟ :31: .... یکی از مسخره ترین سوال های دنیا .......:19:نقل قول:
Printable View
بعد وقتی که انگشت به دهن میمونن اولین سوالی که ازت میکنن اینکه دوربینش چنده :31: بعد وقتی میگی 8 مگاپیکسل می پرسن 8 واقعیه ؟ :31: .... یکی از مسخره ترین سوال های دنیا .......:19:نقل قول:
چه رویای دل نشینی ! :31:
حالا باید بگیم ریویو این گوشی شاید این جمعه بیاید:31:
عجیب این گوشی تلسم شده . هر کی هم می خره دیگه از خودش هم خبری نمیشه ! :31:
یاد فیلم ( اشلون ) افتادم .
یادمه قبل از اینکه i8910 بیاد ، تو یکی از فروم ها یه نفر اومد و گفت من این گوشی رو واسم آوردن ، ملت رو تو خماری گذاشت و رفت
الان هم که 3 روز تعطیلی هست ، فرصت خوبی بود که این آقا یک رویو از گوشیشون بزاره !!!
فکر نکنم دیگه بیاد
نقل قول:
لامصب یه پست که در مورد این گوشی میدم شما مثل F_14 جلوی من ظاهر میشی:20:
نگران نباش یا خودش میاد یا خبر Discontinues
منم دارم روزش شونصد بار سر میزنم
ایشالاه میان
یک ریویو جدید پیدا کردم . می خواهید اینجا ترجمه اش کنم ؟
بله می خواهیم :31: خوب پس از اول شروع می کنم . ( در ضمن ممنون که امید می دهید :11: )
اول محتویات جعبه :
خود گوشی :31: / شارژر / دفترچه راهنما / هندزفری ( Samsung in-ear stereo earpieces. ) / کابل USB /پایه پروژکتور قابل حمل /کارت گارانتی / به آنتن توی جعبه اشاره نشده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو عکس صفحه قبل نوشته i8530 ؟
آقا ریویو بزار . امیدشم میاد :31: ما که دستمون به این گوشی نرسید حداقل ریویوشو ببینیم
به نظرتون gsm.ir چرا ریو این گوشی و ترجمه نمیکنه؟
شاید به خاطر اینه که هنوز وارد بازار ایران نشده
اگه من پول داشتم اینترنتی میخریدمش
مسئله پولش نیست . مسئله امن نبودن خرید اینترنتی هست وگرنه من حاضر بودم بخرمشنقل قول:
سایت plemix هم این گوشیو اورده با قیمت 735 دلار
کد:http://www.plemix.com/phone-samsung-beam-phone#review
ای بابا چرا هیچ خبری از این گوشی نمیشه !!!!!!!!! :41::41::31::31: ( قاطی کردم ! )
عکس از مرورگر گوشی :
کد:http://www.samfirmware.com/I8520%20Internet.JPG
سایت Gsmarena.com که تا الان قسمت Price group رو واسه این گوشی خالی گذاشته بود حالا پر کرده. و رنج قیمت این گوشی رو 430 یورو تعیین کرده.
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_galaxy_beam-3150.php
عجیبه !
galaxy s 460 EUR
i8520 430 EUR
با این حساب i8520 ارزان تر خواهد بود. :18: دوستان galaxy دار ناراحت نباشند.
شاید دیگه نیاد
واسه چی نیاد ؟نقل قول:
میاد
برای سال جدید میلادی میاد
قبلا خبرش رو تو سایت بغلی گذاشته بودند
[QUOTE=arz268;5564053]سلام به دوستان من این گوشی رو از کانادا خریدم 395$ اگه تو ایران بیات احتمالا 450 -500 باشه.[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
arz268 جان ، این گوشی رو در کانادا از کجا خریدی؟؟؟ آدرسش رو میشه بگی؟؟؟ که اگه شد منم یکی بخرم
arz268 جان این گوشی رو در کانادا از کجا خریدی؟ می تونی آدرس بدی؟ شاید منم یکی خریدم ;)
اگه نياد بايد در كارخونه سامسونگ گل گرفت با اين همه دلهري كه تو دل ما انداختن روز و شب ارزوشو ميكردم كه بياد
سامسونگ دیوانه شده که این گوشی را که می توانست با ورودش خیلی مشتری ها را با سلیقه های مختلف جذب خودش کنه ، رقیب خیلی از گوشی ها بشه حتی با وجود پروژکتورش نیاز خیلی ها را برآورده کنه و با قیمت پایینش شرایط خریدش را برای همه فراهم کنه اینطوری بهش بی توجهی می کنه ؟؟!!!
arz جان سي پي يو گوشي نياز كاربرو براورده ميكنه يا ضعيفه
كسي خبر نداره اومده تو ((((((ايران))))) يا نه
دوست عزیز ،
۱.کاربر arz268 با اینکه اخرین فعالیتشون تو سایت مربوط به ۲ روز قبل هست ولی انگار قصد ندارند تشریف بیارن و ما هم منتظرشون هستیم
۲. خیر هنوز وارد ایران نشده
شما چرا بی خیال این گوشی نمیشید . من فکر نکنم بیاد . فکر کنم این گوشی دقیقا جریان آی 7110 قرار براش اتفاق بی افته
این گوشی رو که یادتونه ؟
دوستانی که پول دارن و واقعا میخوان بخرن
ایشون مورد اطمینانن و میتونن واسه شما اینکارو انجام بدن
کد:http://forum.persiantools.com/t135195-page65.html
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا...............نقل قول:
یه خودم قول داده بودم دیگه سر به این تاپیک نزنم چونکه آخرین باری که به این تاپیک سر زدم تا بررسی این گوشی رو قرار بدم دیدم که دوستان هرچی دوست داشتن نثار بنده کردن حق هم داشتن من کم طاقتم این جا هم محیط مجازیه هیچ کسی از احوال اون یکی با خبر نیست نمی خوام خودمو تبرئه کنم ولی نیازی به دروغ گفتن ندارم که بعد بیام خودمو تو درد سر بندازمو سر یه سری آدم کلاه بزارم که چی بشه.
از دست هیچ کدوم از کاربران عزیز ناراحت هم نیستم ولی این رسم رفاقت نبود که بیاید ما رو ضایع کنید و بگید دروغ میگه.
تو چند روز آینده به سوالاتون جواب میدمو قسمتی از بررسی گوشی رو میذارم.
کور بودم تا نظر بر عیب مردم داشتم .......................................... از نظر بستن به عیب خویش بینا شدم
بچه ها که چیز بدی نگفتن ... فقط گفتن همرو تو خماری گزاشتینقل قول:
حالا تو این مدت که نبودی و باهاش کار کردی میتونستی یکم ازش بگی!!
کسی که چیز خاصی نگفت. حتما میدونید که طرفداران این گوشی حدود 6 ماهی هست که منتظر این گوشی هستند و به دنبال کوچکترین اطلاعی از این گوشی . شما بهترین و تنهاترین منبع اطلاعاتی از این گوشی هستید پس همه انتظار دارند که به سوالاتشون پاسخ بدهید و اطلاعاتی از این گوشی ارائه کنید.
یک عدد گوشی i8520 گم شده
از یابنده تقاضا می شود آن را به آدرس Far2009 در نصف جهان پیشتاز نماید
جمعه که پست تعطیله :31:نقل قول:
دوست عزیز همه ما خیلی وقته منتظر این گوشی هستیم و شما هم که اومدی گفتی من این گوشی رو خریدم و منتظر باشید . ما هم که هرچقدر منتظر شدیم نیومدید و خماری ما رو هم بیشتر کردید . تو جملات من هم کلمه دروغ وجود نداره و تو پست های بعدی هم گفتم که منتظر شما هستیم . اگه باعث ناراحتی شدم عذرخواهی من رو پذیرا باشید و باز هم منتظر حضور شما هستیمنقل قول:
یه چیزی شبیه ریویو جدید :
فقط عکساش بدرد میخوره :دی
حیف این گوشی که ایران نیومده واقعا گوشیه خوبیه هم مولتی مدیا وهم آندروید....
پیشرفته تر ازین هم ممکنه بیاد
arz268جان:40: انقدر ما رو تو خماري نگه ندار سوال ما رو جواب بده كف كرديم بخدا mer30
بله پیشرفته تز ، مخصوصا بعدی رو که مطمئنم با usb host میده بیرون اونوقت پروژکتروش تکمیل میشه الان به نظر من این عیب بزرگیه برای این گوشی .
ببخشيد يكي ميتونه اين usb hostرو برام توضيح بده كه چه كار ميكنه اطلاعات زيادي راجبش نميدونم متشككككككككر:2: