ین مقایستون نا عادلانست هان. با آیفونی که هنوز نصف اطلاعاتش در دسترس نیست که نمیشه همینجوری مقایسه کرد.
قبول دارین؟
ین مقایستون نا عادلانست هان. با آیفونی که هنوز نصف اطلاعاتش در دسترس نیست که نمیشه همینجوری مقایسه کرد.
قبول دارین؟
ایول این گوشی زیرنویس هم ساپورت میکنه,
اگه 450 باشه حتما خریدمش بدون شک
نقل قول:
جان؟ کجا؟
-
قبول !نقل قول:
ین مقایستون نا عادلانست هان.
نوچچچچچچ نداریم :31:نقل قول:
ا آیفونی که هنوز نصف اطلاعاتش در دسترس نیست که نمیشه همینجوری مقایسه کرد.
قبول دارین؟
آی فون امکانات خیره کنندش میشه گفت معرفی شده. بقیه چیزا هم یه سری خورده ریزه ! (نظر شخصیمه)
Wave شاید از خیلی لحاظ گوشیه محشری باشه ، ولی حدالقل از نظر سیستم عامل زیر چتر اپل خواهد بود ! گرچه من هنوز با باداکنک کار نکردم ، ولی بعید میدونم سادگی ، سرعت و جذابیت آی او اس رو داشته باشه.
کی این اغتشاشگرو راه میده میاد تو؟:دی
آیفون اگر هم سرتر باشه چیز عجیبی نیست بعد از 4 سال بایدم بهتر باشه
بادا نو پائه :دی فعلا باید صبر کرد تا فرداهایی بهتر
دینگ دینگ :دی
چخههههههههههههههههه :31:نقل قول:
کی این اغتشاشگرو راه میده میاد تو؟
سامسونگ و بقیه برندا هم میتونن هر سال یه گوشی تولید کنن ... ولی نزدیک به 40 درصد بازار آمریکا رو قبضه کنن !!!نقل قول:
آیفون اگر هم سرتر باشه چیز عجیبی نیست بعد از 4 سال بایدم بهتر باشه
سروش جدی میگم ، اپل غوله بزرگیه !!!
اینکه بتونه با 4تا گوشی بازار رو متحول کنه ... بتونه این همه بفروشه خودش خیلیه !
حتی اگه بگیم مشتریاشو چیز ! میکنه هم همین چیز کردن خودش خیلیه.
نقل قول:
غوله بزرگ
ایول یاد جک و لوبیای سحر آمیز افتادم هاهه :دی
یکی از برتریهای اپل همینه دیگه نیازه طرفداراش و مشتریاشو میدونه و برآورده میکنه اینو قبول ندارم
تو بازی فعلا :دی اپل برتره
البته موتو هم شاخ شده غول بزرگیه:دی سیپیو دو گیگا متری میزنه :دی
احتمالا میخواد بازیای ps3 روش اجرا کنه :دی
آقا من رسما اعلام میکنم غلط کردم اعتراض کردم.
الان اینجا رو هم مثل تاپیک I9000 به دعوا میکشم با این پستم! :دی
بی خیال آقا سروش سامی کارش درسته:10:
حالا واقعا اومده؟
این apoosh هم رفت و دیگه نیومد یه خبری بده.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=IDdH1vxDIFs
خداییش تک تک پستایه این تاپیک شده اسپم:31:
در راستایه اسپم زدایی:31:
Unboxing
مقایسه بین دیسازیر و ایکس 10 و ویوکد:http://www.youtube.com/watch?v=IDdH1vxDIFs
کد:http://www.youtube.com/watch?v=uBSIFNWaMzg
کد:http://www.gsm.ir/news_details.php?id=7568
ایول پس قیمت حدودی 480 تا 500 تایید شده !!!!
با این قیمت و میزان تقاضا فکر کنم وقت برای صبر کردن و ارزون تر شدن نباشه چون زود تموم میشه !
فقط امیدوارم که برنامه زود براش زیاد بشه وگرنه که ...
راستی با جاوا که مشکل نداره؟ ( حداقل تا برنامه بیاد براش میشه دیکشنری و ... روش بریزیم)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، اولین گوشی بر پایه سیستم عامل Bada یعنی Wave به تازگی در بازارهای جهانی معرفی و عرضه شده و از استقبال خوبی برخوردار شده است. اکنون سامسونگ قصد دارد فردا در نمایشگاه فناوری ارتباطات و اطلاعات Communic Asia 2010 سنگاپور ، نسخه های دیگری از این گوشی با نامهای Wave2 و Wave2 Pro را به همراه گوشی Omnia Pro4 رونمایی کند.
ظاهرا گوشی Wave2 Pro مجهز به صفحه کلید QWERTY خواهد بود اما بصورت دقیق اطلاعات کاملی در مورد سیستم عامل و سایر ویژگی های این گوشی ها در دست نیست.
قیمت این گوشی 6 دلار افزایش یافت.....395$ :
کد:http://www.plemix.com/phone-samsung-s8500_wave-phone
راستی روی اینجور صفحه نمایشها , اگه دست کمی مرطوب یا عرق کرده باشه هم میشه راحت کار کرد یا خیر؟
میشه کار کرد.ولی بهتره اول دستت رو خشک کنی که led ش کثیف نشه.
اون گالاکسی s اگه بیاد با این چه قدر تفاوت داره.
اگه تا 75 تومن تفاوت داشت (مدل 8 گیگ ) من که وا میستم واسه galaxy s .
چون صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت واسم مهمه. در ضمن سیستم عامل اندروید امکان پیشرفت بیشتری داره.
تازه گالاکسی یک سر و گردن خوشگلتره.
اگر بگم کسی برام ازخارج بیاره هزینه گمرک می خواد؟ تو المان 350 یورو هست.ارزش داره یا از همین جا بخرم؟
زیاد فرقی نمی کنه تازه گارانتی داخلی هم نداره.
به صبر کردنش نمی ارزه
سلام ...
ترجمه gsm.ir
به نظر من حتی اگر جاوا هم میبود بازم ارزش داشت چه برسه به اینکه سیستم عامل داره ...نقل قول:
کد:http://www.gsm.ir/review.php?phoneid=2133
سامسونگ قصد داره برنامه های زیادی واسه این گوشی به بازار بفرسته مغازه سامسونگ در این مورد تا پایان سال 2010 , 1000 برنامه رو روانه بازار خواهد کرد کمپانی های مهم EA Games,Capcom,Game loft هم بازی های این سیستم عامل قدرتمند رو خواهند ساخت به گزارشی از Gsmarena سرعت این گوشی معادل 90 میلیون triangle در ثانیه هستش که در مقایسه با PS3 که بین 200 تا 250 میلین هست بی نظیزه طراحی استثنایی ساختار با کیفیت گوشی و کیفیت بی نظیر صفحه نمایش و پلیر قدرتمند با امکان پخش MKV بدون نیاز به برنامه و خواندن انواع کدک های دایویکس می تونه این گوشی رو در صدر گوشی های حال حاضر قرار بده فیلم برداری در وضوح HD با کیفیت 14000 Bitrate این گوشی رو کامل تر از قبل می کنه در ضمن زیاد از 5 بودن دوربین نگران نباشین چون Cmos بکار رفته در این گوشی اونو از بهترین 5 های بازار میکنه مشکل فقط فلاش ال ای دی هستش و بس.
دوست من سلام... مرسی از این خبرتون اما اینطور که پیداست سامسونگ قراره که تا پایان سال 1000 تا برنامه و گیم و ... واسه بادا تولید کنه نه 100 تا ! چون تا همین الانش هم حدود 90-180 تا برنامه واسش موجوده...نقل قول:
میگه روزانه 100 تا برنامه میده نه سالانه.نقل قول:
من عذر می خوام آخه منم 1000 تا رو شنیده بودم (جی اس ام آریا اشتباه خبرو داده پس)نقل قول:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
راستی دوستان اگر گوشی گل بنفشه رو از تولیدات سال پیش سامسونگ دیدید یا اطلاعاتی ازش دارید منم خوشحال می شم بدونم
فقط می دونم زیباترین گوشی سال شده و 32 گیگابایت حافظه داخلی داره. یه تاپیک هم در موردش ایجاد کردم چند تا عکس از خودش و منوهاش هم هست.
نه مسلم جان، فرموده بودند روانه ی بازار نه روزانه :20:نقل قول:
نمیشه که روزی 100 تا برنامه تولید بشه، زیاد نیست؟:46:
درسته تقصیر شما نبوده، البته اشکالی هم نداره:20:نقل قول:
آخ آخ ..راست میگی ... عشق این گوشی ما رو هم کور کرده:5::5::5::5:نقل قول:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
کسی از apoosh خبر نداره . من نگرانش شدم.
حالا مگه روز و شب بازار با روز و شب ما تفاوتی داره.حالا اگه میگفتی روز و شب توی قطب جنوب باز یک چیزی.
سلام دوستان از یه منبع شنیدم قیمت گوشی 300 تا 350 یورو هستش یعنی حدود 400 تا 450 هزار تومن اگه این طوری باشه خیلی مناسب هستش منبع (Samsung Hub)
کسی قیمت این گوشی رو داره؟
سلام دوستان.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت: 19000 روپیه که تقریبا برابر میشه با 416$
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/06/16/samsung-wave-and-galaxy-s-comes-to-india/
قیمت ویو 40 یورو از امنیا 2 کمتره یعنی 350 یورو (amazon).پس اگر با گارانتی اصلی اومده باشه که نیمده میشه 500 .ولی اینجا حساب کتاب نداره و قیمت ها بیشتر عشقی تعیین میشه
بدون گارانتی از 350 تا 750 رنجش دارم(قیمت ها به شدت نزدیک هستتند):31:
به امید موجی شدن هرچه زودتر:8:
پس این گوشی چی شد
اصلا قراره تو این ماه بیاد یا نه؟
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
اتفاقا هرچی دیرتر بیاد برنامه های بیشتری براش نوشته میشه.
مزایای بیشتری ازش معلوم میشه.
تا همین الان 236 بازی بر روی بادا در فروشگاه سامسونگ موجوده
و در کل 824 نرم افزار وباازی برای دانلود موجوده که خیلی ازاین نرم افزارها و بازی ها رایگان هم هستند
----------------------------------------------------------------------------------------
2 تا بازی باحال دیگه روی بادا
Homerun Battle 3D
- Seller: Com2us
- Category: Games Sports
- Type: Application
- Version: 1.0.6 (Jun 10, 2010)
- Released: May 17, 2010
- Size: 17.84MB
- Language: English
- Price: S$ 6.00 / Sekitar Rp 39.396
- Supported Phones: Samsung S8500 Wave
- Download Info:
Screenshot:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TwinBlades: The Reaping Vanguard
- Seller: Handmark
- Category: Games Action
- Type: Application
- Version: 1.0.6 (Jun 10, 2010)
- Released: May 18, 2010
- Size: 44.48MB
- Language: English, French, German, Italian, Spanish
- Price: S$ 5.00 / Sekitar Rp 32.583
- Supported Phones: Samsung S8500 Wave
- Download Info:
Screenshot:
منبع:نقل قول:
کد:http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsList.as?categoryID=all
ای بابا مگه شماها میخواین با گوشی فقط بازی کنین؟ :31: برنامه های کاربردیشو رو کنین.
پس این گوشی کی وارد میشه؟ یه نفر زحمت بکشه از نمایندگی سامسونگ بپرسه.
سلام محمد رضا.:5:
با تشکر از پستات اگر زحمت بکشی در کنار معرفی بازیهای این گوشی برنامه هاشو هم معرفی کنی.
تشکر.:11: