جای مناسبی رو برای طرح سوالتون انتخاب نکردین :41:نقل قول:
خواهش می کنم دقت کنید :41:
اول به عنوان تاپیک دقت کنید و بعد پست بدین تا دچار مشکل نشید:41::41::41:
جای مناسبی رو برای طرح سوالتون انتخاب نکردین :41:نقل قول:
خواهش می کنم دقت کنید :41:
اول به عنوان تاپیک دقت کنید و بعد پست بدین تا دچار مشکل نشید:41::41::41:
یعنی هیچ کدام از شماها با مک بوکتون موقع شارژ این مشکل رو ندارید؟؟؟
من با شارژر خودم یک مک بوک دیگه رو امتحان کردم باز میلرزید. از تبدیل دیگه هم استفاده کردم باز لرزید. اما در مورد محل... اون گزینه ثابت بوده. نمیدونم جای دیگه هم همینطوره یا نه..
آسیب میرسونه به سیستم؟ برای رفعش دچار نگرانی بشم؟؟؟
راستی اون مشکل دسترسی به یوزرم از ویندوز حل نشدها!!! من خیلی به یک راه حل برای این مشکل نیاز دارم... چون مجبورم بعضی فایلها رو از ویندوز باز کنم.
یک نکته دیگه: فونت های سری B رو مک هم قابل استفاده هستند... من قبلا پرسیده بودم این سوال رو در این فروم و جواب گرفتم که فقط سری X ، که خیلی نگران کننده بود برای من که کارهام رو همیشه با B بستم. اما این سری رو add کردم در font book و فایلهای قبلی رو باز کردم بدون هیچ مشکلی باز شد... این رو برای گرافیستهای محترم عرض کردم!
مکان رو عوض کنید اگر مشکل حل نشد مشکل از شارژر شماست :41:نقل قول:
یعنی هیچ کدام از شماها با مک بوکتون موقع شارژ این مشکل رو ندارید؟؟؟
من با شارژر خودم یک مک بوک دیگه رو امتحان کردم باز میلرزید. از تبدیل دیگه هم استفاده کردم باز لرزید. اما در مورد محل... اون گزینه ثابت بوده. نمیدونم جای دیگه هم همینطوره یا نه..
مشکل خاصی ایجاد نمی کنه نگران نباشید:13:نقل قول:
آسیب میرسونه به سیستم؟ برای رفعش دچار نگرانی بشم؟؟؟
کاملن درست می فرمایید من هم خیلی نگران بودم اما هیچ اشکالی به وجود نمیاد البته یکسری از فونت ها که با w هم شروع می شوند همین قابلیت رو دارندنقل قول:
ونت های سری B رو مک هم قابل استفاده هستند... من قبلا پرسیده بودم این سوال رو در این فروم و جواب گرفتم که فقط سری X ، که خیلی نگران کننده بود برای من که کارهام رو همیشه با B بستم. اما این سری رو add کردم در font book و فایلهای قبلی رو باز کردم بدون هیچ مشکلی باز شد... این رو برای گرافیستهای محترم عرض کردم!
این رو هم اضافه کنم که نرم افزارهای گرافیکی که مورد استفاده می شود باید me باشه ، فقط کورل در محیط مک تعطیله چه به لحاظ ساپورت فارسی و چه به لحاظ کندی. :13: :46:
آیا میشه کاری کرد که وقتی لپتاب رو روشن میکنیم اون صدای DVD-Rom مک بوک شنیده نشه و هنگام روشن شدن DVD-Rom شروع به کار کردن نکنه ؟؟
اگه میشه لطفا روش غیر قعال کردنشو بگید
150GB خوبه!نقل قول:
خیر!نقل قول:
و اینکه ببین هر بار که با win clone ایمیج بگیرم جایگزین ایمیج قبلی میشه دیگه یعنی ایمیج قبلی رو به روز میکنه؟؟
شما یکبار ایمیج بگیر! دیگه بیخالش شو! لازم نیست ایمیج به روز بشه! ایمیج ه!بکاپ که نیست!
سرچیدم! مثل اینکه طبیعیه! (البته رو بعضی سریها!:19:)نقل قول:
دوست عزیز ، ۱۰۰ بار ازتون پرسیدم که :"سیستم امنیتی FileVault رو فعال نکردید ؟نقل قول:
راستی اون مشکل دسترسی به یوزرم از ویندوز حل نشدها!!! من خیلی به یک راه حل برای این مشکل نیاز دارم... چون مجبورم بعضی فایلها رو از ویندوز باز کنم.
" ، شما هم جواب ندادید!
دوست عزیز فونت های سری B که معلومه قابل نصب اند! سری X فرق میکنه!نقل قول:
یک نکته دیگه: فونت های سری B رو مک هم قابل استفاده هستند... من قبلا پرسیده بودم این سوال رو در این فروم و جواب گرفتم که فقط سری X ، که خیلی نگران کننده بود برای من که کارهام رو همیشه با B بستم. اما این سری رو add کردم در font book و فایلهای قبلی رو باز کردم بدون هیچ مشکلی باز شد... این رو برای گرافیستهای محترم عرض کردم!
خیر!نقل قول:
چرا میخواهید این کار رو بکنید! :13:
نقل قول:
به خدا جواب دادم
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه فعال نکردم
چه فرقی؟
من تا به حال چندبار خواستم کرل رو نصب کنم اما از اون جاییکه کرل۱۱ هستش پشیمون شدم.نقل قول:
نسخه های بعدی واسه مک هنوز نیومده؟
خب پس ، باید یکبار ویندوز رو Reinstall کنید! :13:نقل قول:
نــــــه...
چه فاجعه ای... هیچ راهی نداره؟؟؟
از کجا این گزینه فعال میشه
شاید اشتباهی فعال کرده باشم
استثنا این ویندوز برام مهمه روش نرم افزار یک یوزره یک بار قابل نصب نصب کردم!
ببین ، فاجعه ای در کار نیست! یک Reinstall ساده است! :11:نقل قول:
ببینید ، پس از این حرف من میتونم نتیجه گیری کنم که شما اصلا از سیستم امنیتی FileVault هیچی نمی دونید! :18: :27: واین عجیبه!نقل قول:
از کجا این گزینه فعال میشه
شاید اشتباهی فعال کرده باشم
استثنا این ویندوز برام مهمه روش نرم افزار یک یوزره یک بار قابل نصب نصب کردم!
ببینید سیستم امنیتی FileVault ، فایل های User شما رو بصورت 256 بیتی رمز گزاری میکند! و در صورتی که فعال باشد!
هیچ کس ، تاکید میکنم هیچ کس ، غیر شما نمیتونه به اونا دسترسی داشته باشه! حتی جوری تنظیم میشه که بکاپ های ماشین زمان بصورت رمزگزاری شده و بعد از اینکه شما Log out میکنید ، انجام شه!
و کلی امکانات دیگه! که یکیش همینه که اگر حتی هاردتون بخواند ، از سیستم جدا کنند و به فایل های شما دسترسی پیدا کنند ، فایل ها بصورت hidden باشند! جوری که فقط FileVault باشه که بتونه اونا رو بخونه!
چه توهمی !!
خب بگذریم ، این امکان در Apple Menu -- > System Preferences -- > Security -- > FileVault -- > Turn ON FileVault
وجود ، داره!
موفق باشید ،
امید
آقا من نمیدونم این سنسور نوری مک بوکم تو ویندوز قاطی میکنه
وقتی نور کمه همراه باهاش نور زیر دکمه ها کم میشه وقتی هم که نور زیاد میشه هم نور صفحه زیاد میشه هم نور زیر کلید ها
میخواستم بدونم هیچ جا برای تنظیم سنسورش هست؟؟
راستی میخواستم مثل تو مک نور زیر کلید هاشو تو ویندوز خاموش کنم اما هیچ جور خاموش نمیشه فقط کم میشه!!؟
(راستی فقط تو ویندوز اینجوری هست تو مک به درستی هر چی بهتر کار میکنه)
نه مال من تو ویندوز هم درست عمل می کنه چون حسگرش ربطی به سیستم عامل ندارهنقل قول:
سلام من دوتا سوال دارم 1 چه جوری میتونم پرینتر اچ پیمو به مکم وصل کنم؟در اصل چه جوری میتونم با مکم پرینت بگیرم؟
2 شلث لپ تاپ شارژ نداشته باشه در حین اینکه به شارژ باشه اشکالی نداره باهاش کار کرد یا مثل سونی بهتره وقتی تو شارژه باتریشو از پشت در بیاریم؟ممنون مشم راهنماییم کنید.
خب با سلام به بهنام خان ،نقل قول:
ببینید ، نور کیبورد و صفحه نمایش در مک ، با استفاده از سنسور نوری (همون که بقل isight ه!) با کم شدن نور محیط کم و با زیاد شدن نور محیط زیاد میشه! ولی این امکان در ویندوز وجود ندارد ، و فقط در ویندوز هفت است که نور کیبورد با کم و زیاد شدن نور محیط تغییر می کند! ولی نور صفحه نمایش ثابت است! و امکان تغییر اتوماتیک آن در ویندوز وجود ندارد!
راه حل ؟؟؟ هست ، چرا نباشه؟ ، یادتتون باشه که فقط غیر ممکن ، غیر ممکنه!نقل قول:
میخواستم بدونم هیچ جا برای تنظیم سنسورش هست؟؟
با استفاده از نرم افزار ، " Power Plan Assistant for Windows 7 " خیلی راحت می تونید ، نور کیبورد رو به کل خاموش کنید و یا جوری تنظیم کنید ، که هر وقت به ویندوز وارد می شید ، تنظیمات شما رو اعمال کنه ، فقط یک مشکلی هست این نرم افزار هر هفته آپدیت میشه و شما باید نسخه ی جدیدش رو دانلود و نصب کنید!
قبل از عمل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از عمل :
سایر امکانات ، این نرم افزار :
لینک دانلود :
یادتتون باشه ، این نرم افزار فقط در محیط ویندوز هفت کار میکنه!کد:http://www.techspot.com/downloads/4883-power-plan-assistant-for-windows-7.html
بله ، متاسفانه ، این مشکل در سری Unibody هنوز وجود داره! ولی من از طرف استیو به شما قول میدم که در آپدیت ۳.۲ بوت کمپ (که در آینده ای نزدیک عرضه خواهد شد!) این مشکل بر طرف شه! :11:نقل قول:
راستی میخواستم مثل تو مک نور زیر کلید هاشو تو ویندوز خاموش کنم اما هیچ جور خاموش نمیشه فقط کم میشه!!؟
(راستی فقط تو ویندوز اینجوری هست تو مک به درستی هر چی بهتر کار میکنه)
موفق و پیروز باشید ،
امید
خیلی ، راحت کابلشو وصل کن ، بعد اگر توسط مک شناخته شد ، که هیچی ، اگر نشد درایور مک ، پرینتر تون رو از سایت HP دانلود و نصب کنید ، بعد پرینتر رو وصل کنید!نقل قول:
ولی ۹۰ درصد ، توسط مک شناخته میشه!
کابل رو که وصل کردی ، برو به :
Apple Menu -- > System Preferences -- > Security -- > Print & Fax -
بعد اگر اسمش بود ، شناخته شده!
دوست عزیز ، شما از کدوم سری مک بوک پرو استفاده می کنید ؟؟؟ چون سری جدید باتریشون ثابته ؟؟؟نقل قول:
2 شلث لپ تاپ شارژ نداشته باشه در حین اینکه به شارژ باشه اشکالی نداره باهاش کار کرد یا مثل سونی بهتره وقتی تو شارژه باتریشو از پشت در بیاریم؟ممنون مشم راهنماییم کنید.
بستگی داره ، باتری مک بوک شما لیتیوم یون باشه و یا لیتیوم پلیمر!
خیر نسخه های بعدی برای مک وجود نداره دلیلش رو نمی دونمنقل قول:
اگر می خواهی با نرم افزار وکتوری کار کنی باید روی adobe illustrator سویچ کنی :13:
کورل ۱۱ مک افتضاحه :41:
سلام
من یه لب تاپ مک بوک پرو دارم که متاسفانه سیستم مکینتاش اون وحتی پارتیشن های اون پاک شده ونمی دونم چطوری پارتیشن بندی ومکینتاش رو نصب کنم اگر اساتید محترم راهنمایی بفرمایند(تصویری باشه بهتره)
با تشکر
چطوری ، پاک شده ؟نقل قول:
یعنی ، الان روشن میکنی ، چه اتفاقی میافته ؟؟
سیستم امنیتی FW Password Utility رو که فعال نکردی ؟؟
-------------------------------
آموزش ، بفر مایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
این تاپیک رو تقدیم به همه ی کاربران مکینتاش P30World میکنم !
نصب مک ، بصورت Clean install یکی از مهمترین کار هایی ست که یک کاربر مک باید بلد باشه!
یکبار دیگه تاکید میکنم :هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
خوب است بدونید ، مجتمع کامپیوتر پایتخت برای همین کار بین ۶۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ تومن دستمزد میگره!
پس یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدید! :11:
هر سوالی ، ایرادی ، انتقاد و پیشنهادی درباره ی نصب مک داشتید ، تو همین تاپیک مطرح کنید! :46:
موفق و پیروز باشید ، دوستان اپلی من! :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413337
امید
من آخر این پارتیشنای مکو نگرفتم چه جوریه!
یعنی اگه هم وین داشته باشیم هم مک، فایلای پارتیشنامون تو هر دوتاش قابل رویته؟
من اینجوری گرفتم که مثل فورمت های NTFS و FAT ه که مثلا NTFS تو وین 98 خونده نمیشه ، فورمت درایوای مک هم تو وین و بالعکس خونده نمیشه!
(لطفا راهنمایی):10:
ببینید ، اشتباه شما همینجاست!نقل قول:
ببینید فرمت FAT که هم توسط مک و هم توسط ویندوز خوانده و نوشته میشه!
فرمت پارتیشن مک + HFS ه ، که در ویندوز با نصب بوت کمپ خوانده میشه ولی نوشته نمیشه!
فرمت پارتیشن ویندوز NTFS ه ، که در مک بصورت پیش فرض خوانده میشه ولی نوشته نمیشه!
حالا ، راه حل ؟
با نصب Mac Drive در ویندوز ، قابلیت نوشتن در فرمت +HFS به ویندوز اضافه میشه! در مک هم با نصب NTFS 3G نوشتن NTFS بهش اضافه میشه!
پس هیچ مشکلی نیست !
پس امید جان ببین پس اگز اون نرم افزار بالا رو که گفتین نصب نکنیم پس نمیشه تو ویندوز پارتیشن مک رو تغییر دادنقل قول:
پس ببین در این حال پارتیشن مک هم نمیتونه الوده بشه درسته (منظورم آلودگی ویروسی هست ها)
دقیقا !همینه!نقل قول:
ببینید ، فکر می کنید ، اپل چرا نوشتن NTFS رو در snow leopard پنهان کرده؟؟
چون سیستم بوت کمپ و ویندوز رو بهم میریزه!
حالا چرا ، نوشتن +HFS رو در درایور های بوت کمپ قرار نداد؟
برای جلوگیری از ویروسی شدن! و یا استفاده به عنوان TEmp!
به نظر من ، اجازه ی نوشتن + HFS رو به هیچ وجه به ویندوز ندهید!
لطفن در مورد ویروس هایی که برای مک وجود داره یکنفر توضیحات خوب و مفیدی اگر داره لطفن اینجا بیان کنه ( فکر کنم یه چندتایی ویروس واسه مک وچود داره )
اگر تجربه ی ویروسی شدن با راه حل دارید بیان کنید
آهان، پس وقتی میخوایم هاردو پارتیشن کنیم یه قسمتیش میره برای hfs+ یه قسمتیشم میزاریم برای ntfsنقل قول:
حالا اون قسمت مکش ویروس نمیگیره ولی اون قسمت وینش ویروسی میشه!!
اصلا چه جوری میشه پارتیشن ویندوز و پارتیشن مکو تعریف کرد؟
I :40: APPLE
با عرض سلام و دست مریضاد خدمت M24 عزیز من یگ مک بوک پرو با سیستم ۱۰.۵.۸ و ۶۴ بیتی و ۲ رم دی دی آر ۳ دارم و بوت کمپ روش نصب است و در ویندوز ۷ دو تا پارتشن دارم پارالل ۵ رو نصب کردم خودش بوت کمپ رو ماشین کرده ولی پارالل تولزش نصب نمیشه ووقتی خودم می خوام نصبش کنم نصفه کاره رول بک می کنه و یه پیغام میده که هیچ کد خطا نداره و فقط می گه که در نصب پارالل تولز مشکلی پیش امده بعد از ری استارت دوباره نصبش کنید و بعد از اوکی کردن ماشین ری استارت می شه چه کنم؟
دوم این که از پارت مکم ۲ گیگ بیشتر نمونده و یک هارد پاسپورتی سیگیت خریدم و ۲ پارتش کردم یکی را تایم ماشین کردم و وقتی می خوام این رو با پارت مک اچ دی رید کنم درست نمیشه چه کنم؟
اگه محبت کنید و جواب بدید خیلی ممنون میشم.
ببین ، امیر ارسلان خان ، برای Leopard و Snow Leopard ویروسی جود نداره!نقل قول:
برای Tiger یدونه دیدم که Menu Bar رو بصورت اریب قرار میده!
غیر از این ، دیگه هیچی ندیدم!
موفق باشید ،
امید
خب رو ویندوز ، یک آنتی ویروس خوب مثل Kaspersky 2010 نصب کن ، بره پیکارش!نقل قول:
شما ، تعریف نمیکنی ، خود مک اینکار رو براتون میکنه! شما فقط بهش سایز میدید!نقل قول:
اصلا چه جوری میشه پارتیشن ویندوز و پارتیشن مکو تعریف کرد؟
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز و تازه وارد ،:11:نقل قول:
با عرض سلام و دست مریضاد خدمت M24 عزیز
حالا ، چرا دست مریضاد ، ؟؟؟؟؟
بزودی ، P30world میشه MacWorld! (باورت نمیشه! فقط صبر کن وببین!)
سعی کنید از آخرین نسخه ی Parallels Desktop استفاده کنید ،نقل قول:
ورژن بوت کمپ ، تو این مورد مهمه ! آیا ۳.۱ ؟؟؟
من ، تست کردم ، مشکلی نداره!
شما ، نمی تونی این کار رو بکنی !نقل قول:
دوم این که از پارت مکم ۲ گیگ بیشتر نمونده و یک هارد پاسپورتی سیگیت خریدم و ۲ پارتش کردم یکی را تایم ماشین کردم و وقتی می خوام این رو با پارت مک اچ دی رید کنم درست نمیشه چه کنم؟
اگه محبت کنید و جواب بدید خیلی ممنون میشم.
چون ،سیستم از رو Macintosh HD بوت میشه!
محتوای مخفی: خسته ام
موفق باشید ، :11:
امید
امید شرمنده که این سوال رو بازهم مطرح میکنم ، آخه هنوز جوابشو پیدا نکردم
من مجدد Speed download رو unistall کردم ، اما چون unistall نمیشد با Trash و empty trash اون رو پاک کردم، سپس دوباره این برنامه رو از اینجا :دانلود کردم و مجدد نصب کردمنقل قول:
کد:http://www.ddlhere.com/mac-applications/16042-speed-download-5-2-5-crack-app.html
کارهایی که برای کرک کردن گفته بودی رو انجام دادم: یعنی فایل plist رو در user/library/prefrences کپی پیست کردم و وقتی خواستم فایل speed download رو در فولدر mac os اور رایت کنم این فایل سر جاش وجود داشت اما اون رو delete و مجدد جاگزاری کردم اینطوری :
اما همچنان speed download اعلام میکنه که expire شده و قبل از اون هم این پیغام رو میده :
چند تا s/n و پسوورد رو هم امتحان کردم اما استفاده شده بودند و جواب نداد.
لطفن اگه راهکاری داری راهنماییم کن
یا اگر سریال نامبری که به دردم بخوره بهم معرفی کن
دوستان شما برای پاک کردن ال سی دی تون از چی استفاده می کنید آخه من از دستمال خود اپل استفاده می کنم یا نهایتن یکمی مرطوبش می کنم اما وقتی مک بوکم خاموشه و نور در سیاهی ال سی دی انعکاس پیدا می کنه جای دستمال باقی مونده ، راهنمایی لطفن :10:
من هر وقت میام تهران میرم هیلا پویشگر مواد پاک کننده LCD میخرم (فقط یکم قیمتاش بالاست اما واقعا عالی پاک میکنه). اینم سایتش:نقل قول:
کد:http://www.thpdigital.com/1388-08-16-19-33-28.html
اول ، speed download رو با ک نرم افزار uninstaller مثل Appzapper پاک کن!نقل قول:
قرار نیست ، فایلی رو delete کنی! باید اوررایت کنی !
شما همونجا paste کن ، بعد بزن replace ، خودش اولی رو پاک میکنه!
موفق باشید ،
امید
منم ، از همون استفاده میکنم! + ها دهان!نقل قول:
میتونی ، هر چند وقت یکبار بشوریش !
محلول هایی که تو بازار هست رو بیخیال شو! چون ساخت برادران چینی هست! وبدرد خودشون می خوره!
موفق باشید ،
امید
امید جان خیلی ممنون از محبتت من منتظر توضیحتون هستمنقل قول:
ورژن کمپم ۲ بود ۳.۱ را با حجم ۳۸۰ مگ دانلود کردم ولی یک فایل exe ویندوزه چه کنم؟
تصمیم گرفتم پاکش کنم دوباره از اول ویندوز بریزم
ممنون
خب پس مشکل همینجاست!نقل قول:
ویندوز رو عوض کن ، بوت کمپ رو از دی وی دی اسنولئوپارد نصب کن! (ورژن ۳.۰)
بعد این فایلی که دانلودکردی رو نصب کن!
بعد برو تو پارالز ، مشکلی نیست!
موفق باشید ،
امید
دوستان سلام...
امروز من یک لپ تاپ مک بوک پرو گرفتم و بزرگترین سوال رو فراموش کردم از فروشنده بپرسم...
این نوت بوک ها فارسی ندارند؟ آفیسشان کجاست؟ من تا به حال با مکینتاش کار نکردم...
نیاز مبرمی به نگارش فارسی دارم...
لطفا کمکم کنید
از لطفتون سپاسگزارم
موفق و برقرار باشید