سلام دوستان
من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!
Printable View
سلام دوستان
من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!
نقل قول:
جوابي نداشت ؟
اين كرك كه ميگيد كجاي دي وي دي است ما كه همينطور نصب كرديم مشكلي هم نداره
اصلا عجله نکن!حسابی تحقیق کن.نقل قول:
من بالاترین مدل موجودشو خریدم و الان ازش راضیم و هیچ مشکلی نداره!:10:
طبق آخرین آمار بنده شرکت دل تو چند ماه اخیر محصولاتش بالاترین فروش را در آمریکا و اروپا داشته.بعد دل هم شرکت ایسر بوده!:8::31:
دل یه مدل جدید داده که 8 گیگ رم داره و ..... چند ماه دیگه هم میاد ایران!صبر کن اونو بگیر!:20:
کلام آخر : آخرین سیستم 1564 دل رو بگیر!پشیمون نمیشی!ولی باز تحقیق کن!:13:
یا حق
نمی دونم واقعا شاید بعضی اوقات شانسی باشه که یه ویندوز روی یه سیستم جواب میده و تا مدت ها کار می کنه و ممکنه که این طور نباشه..ولی مال من که تا حالا مشکل نداشته و دارم اپدیت ویندوز رو هم می گیرم..و الان هم دادم به رفیقم تا روی یه لپ تاپ دل خودش بریزه..البته که مال اون 1564 نیست..باید ببینم روی سیستم اون چه طوریه؟!نقل قول:
البته مال من از طرف گارانتی زیگورات داخل جعبه بود،به تمامی دوستان خریدار محصولات دل پیشنهاد میشه فقط لپ تاب های با گارانتی زیگورات را تهیه کنند..بحث این مشکلات نیست..این گارانتی لوازم همراه مثل باتری ،شارژر و حتی رایتر و lcd رو هم ضمانت میکنه..و در مورد کرک هم باید بگم شاید شانس منه که اصلا من کرکی انجام ندادم و ویندوز با کرک OEM اوریجینال شده بود و نیازی به نصب کرک نبود..
سوالی بود در خدمتیم..:11:
در تایید حرف AMINGERAMI عزیز باید گفت بهترین کاری که شما باید بکنید اینه که برید و از تعمیرکاران لپ تاب در مراکز معتبر امار خرابیهای مدل های مختلف دل و سونی و غیره رو بپرسید..و بسته به نیازتون سیستم مورد نظرتون رو تهیه کنید..:46:نقل قول:
ممنون دوستان عزیز از راهنماییتون
خوب خیلیا میگن مشکل دارهویه دوستی الان بهم گفت که بهمن یه سری اومده ایراد داره اما جدیدا" دوباره اومده عالیه. نظر شمام همینه و اینکه اگه اینطوره راه شناخت سری جدیدش چیه؟ زیگورات از همه نظر مطمئنه؟
ممنون
سلام.دوست عزيز فكر نميكنم سريه قديم و جديد داشته باشه.فرقي نداره.نقل قول:
اون كسايي هم كه گفتن شايد منظورشون مدل core i7 بوده.هرچند من جايي راجب core i9 هم خوندم.
من سیستمم 1564
با ram 4g
hard320
قیمت 840 هست
cpu cor i3 ,....
بعد از نصب ویندوز 7 خوده dell کدوم درایورارو باید نصب کنم؟ همشو؟ یا اونایی که به سیستمم میخوره؟
منظورم از سی دی درایورهای زیگورات هست.
سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
ممنون میشم سریع کمک کنین.
نقل قول:
نقل قول:
:11::11::11:
كل درايورها را نصب كنيدنقل قول:
سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
چه طور میشه از بلوتوس لب تاپ استفاده کنم؟ هیچ اثری از بلوتوس نیست در سیستمم.
سلام دوستان.من میخوام 1564 بگیرم فقط میخواستم از اساتیدی که دارن بپرسم وایرلسش چتوره ؟ من بد جوری نیاز دارم با سرعت بالا بتونم دانلود کنم!(مثلا 50 تا فایل 200مگ هر کدوم 0.5 Mbps):20:
آقا من یه سوالی داشتم
با این که ویندوز 64 بیتی هم نصب کردم باز م 2.5 گیگ از رمم غیر قابل استفاده است:41:
سوالتون به اینجا مربوط میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=257
سلام
يك فايلي به نام Locker01.flk در شاخه user\my document من بود در ويندوز سون 32 بيتي كه آن را پاك كردم حالا علاوه بر اينكه آفيس من كار نمي كند تازه اطلاعات uninstall كردن در كنترل پنل كلا پاك شده انگار كه هيچ برنامه اي نصب نكرده ام لطفا كمك كنيد
حجمش نزديك 2 گيگ بود
نقل قول:
کسی نیست جواب بده لطفا؟
دوستان دقت کنند که من dvd ویندوز 7 رو به رفیقم دادم تا تست کنه و جواب بده..ایشون هم ازش یه ایمج گرفته بود و روی لپ تابش نصب کرده بود..این طور که به نظر می رسه این dvd درسته که از طرف زیگورات ارائه شده و در بار اول بدون مشکل و بدون نصب هیچ کرکی نصب شد ولی این طور به نظر میرسه که این dvd ویندوز یک بار مصرف باشه..و همون طور که روش نوشته فقط یکبار روی یک لپ تاب Dell نصب میشه..حالا اینکه کاشکی خود dvd رو نصب می کرد نه کپی رو و اینکه لپ تاب رفیقمون acer بوده نه dell هم مزید بر علت میتونه باشه..نقل قول:
ولی اینو میدونم که حتی اگه این لپ تاب با یک نسخه ویندوز نصب شده روش ارائه میشد نه با Dos هم در دفعات بعدی میتونست مشکل ساز باشه..و این هم با اصل کپی رایت مایکروسافت در تناقضه..چون هر کی اگه قرار بود بیاد و از این نسخه خریداری شده استفاده کنه که میشد ایران!!! نه امریکا و قانون حقوق مولف !!
در هر صورت من اینو میدونم که خوشبختانه زیگورات از این ویندوز پشتیبانی میکنه..و در دفعات نصب باید از کرک "علیه السلام" استفاده کرد..سعی می کنم کرکی رو که خودم برای نسخه PC ریخته بودم رو اپلود کنم..
فعلا که امتحانات داره میرسه و وقت ذیقه..
در مورد مشکل بلوتوث دوستمون هم باید همان نسخه بلوتوث روی dvd درایور ها رو نصب کرد..چند ثانیه بعد کادری با علامت بلوتوث در حال چشمک زدن پیدا میشه..حالا یک وسیله ی بلوتوث دار مثل موبایل رو روشن می کنید تا تنظیمات بعدی نصبش بیاد..این قلقش اینطوریه..
دوستان عزیز کمی وقت صرف کنند و به تجربیات خودشون اضافه کنند..همه چی که مثل هلو نمیره تو گلو!!!!
یا علی..♥
دوستاني كه اين سري از ايسوس رو دارن و باهاش آشنا هستن هر چيزيرو در موردش ميدونن بگن؟
البته مشخات مدلهاشواز خود سايت ايسوس گرفتم ميمونه تجربه كاري دوستان.
ممنون
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
معذرت ميخوام اشتباه اينجا پست دادم
مديران محترم حذف كنن
سلام دوستان
من کانفیگ 2 گیگ رم رو گرفتم و شارژ اولیه کردم(12 ساعت)
امروز که 7 رو نصب کردم و کرک کردم بعد از 10 مین لپتاپ صفحش سیاه شد (حالت screen saver) بعد که خواستم وارد محیط ویندوز بشم هر کار کردم صفحه بر نگشت ,حتی با کلید پاور خاموش نشد تا صبر کردم که شارژ تموم شه.
علت این مورد چیه؟ ایا برای شما پیش اومده؟
راه حل؟
سلام
حالا که میخواستم یه screen saver واسش انتخاب کنم با پیغام زیر روبرو شدم:
the screen saver can't run because it requires a newer video card or one that's compatible with direct 3D
و نکته قابل ذکر دیگه در این مورد این هست که ریزولوشن رو بیشتر از 728*1024 ساپورت نمیکنه ...
و تو دیوایس منیجر هم جز موردی به شرح:PCI simple communications controller بقیه سخت افزار ها بدرستی نصب شدن.
و PCI simple communications controller هم تصور میکنم مربوط به بلوتوث باشه ,چون اصلا هیچ اثری از اون تو دستگاه و دیوایس منیجر نیست.
و مورد دیگه اینکه اون مشکل قبلی هم به خاطر گرافیک نیست؟
پیشنهاد نمیکنید که درایور ویندوز رو انیستال کنم و درایور خود دل رو نصب کنم؟ ایا نسخه پایداری از اون منتشر شده؟
فكر ميكنم از گرافيكت باشه.درايورشو درست نصب كردي؟نقل قول:
درسته اونم بلوتوثه.خلاصه هرچي هست درايوراتو خوب نصب نكردي.
من اصلا درایوری نصب نکردم,هرچی بوده خود ویندوز 7 نصب کرده.!!!
حالا بهترین کاری که میشه انجام داد چیه؟
اينكه بري سايت دل و درايورارو از اونجا متناسب با ويندوزت دانلود كني.نقل قول:
اگرم كه داري خب نصبشون كن همرو.7 فقط يكي 2 تا رو خودش ميشناسونه.بقيرو بايد خودت درايوراشو نصب كني.
منظور اینه که همه ی درایورهای نصب شده توسط 7 رو uninstall کنم و از سایت دل همه رو دانلود کنم؟
در ضمن فراموش کردم بگم که کلید های کم و زیاد کردن نو هم کار نمیکنه؟ اینم از درایور گرافیکه؟
صدای لپتاپ هم زیاد نیست ,ایا اینم از درایور هست؟
دوستان برای شما هم این مشکل به وجود اومده که خود ویندوز 7 کارت گرافیک رو بشناسه و درایورشم نصب کنه و مشکلات من رو داشته باشید؟
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
نقل قول:
من متوجه منظور شما نشدم که فقط یکی 2 تا رو میشناسه
من که تو دیوایس منیجیر نگاه میکنم جز بلوتوث همه رو شناخته!!! یعنی همه ی اونا بیخوده و اشتباه درایور رو نصب کرده؟
اخه یکی از دوستان "registered _user" گفته بودن که ویندوز 7 همه رو اتومات نصب میکنه.
چرا همه قهر کردن با این تاپیک ؟؟؟
چرا موقعی که سرویس تگ رو تو سایت پشتیبانی دل وارد میکنم ,تو لیست operatin system فقط bios و windows 7 64 bit رو نشون
میده؟ بایوس کی تا حالا سیستم عامل شده؟ firmware بهتر بود بزنند به جای بایوس .
حالا این درایورهای 64 بیت قطعا برای ویندوز های 64 بیتی هست و یا نه بیخود زدن 64 بیت؟؟ کسی تا به حال اون درایورها رو دانلود کرده؟
من اینترنت منسوخ شده دارم ,نمیتونیم ریسک کنم.!!!
من فرصت زیادی ندارم ,یعنی فردا شب به بعد اینترنت ندارم پس سریعتر "در صورت امکان"
لطفا یه لینک معتبر واسه درایور های ویندوز 7 32 بیتی 1564 این کانفیگ بزارید:
Dell Inspiron 1564
CPU:2.13,3MB
RAM:2GB
H.D.D:250
DRIVE:DVD RW
LCD:15.6 WXGA
VGA:4500 Intel
سلام
چند سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم :
- گارانتی دلیران از هر نظر توصیه شده هست؟
- کانفیگ i3 با 3 مگ کش و 4 گیگ رم و 320 گیگ هارد و گرافیک ATI 4330 رو در نظر دارم. حالا Win7 هیچ مشکلی با این مشخصات نداره؟ احیانا مشخصات سخت افزاری روی نرم افزار تاثیر منفی بذاره و یا عکس قضیه؟
- آیا هنوز راهی برای نصب Win XP/Vista به صورت معمول و با درایورهای اریجینال نیومده؟
- باتری 6 سل دستگاه در عمل چقدر جواب میده؟ روی کاغذ به نظر بیشتر از 3 ساعت هست. اگر تنظیمات در بالاترین حد خود باشند چقدر دوام میاره؟
- صفحه نمایش دستگاه رو در مجموع چطور ارزیابی می کنید؟ از هر نظر.
- مشکل خـیلی خاصی که این مدل نداره؟
با تشکر
دليران از اونجايي كه مخصوص خود دل هست خوبه نسبت به بقيه.نقل قول:
ويندوز 7 هم برعكس ويستا و xp كاملآ جواب ميدهخ و دستگاه بهترين عملكرد رو تو اين ويندوز داره.
هنوز هم نصب اين 2 ويندوز توصيه نميشه رو اين مدل.
راجب باطري هم بگم كه نسبتآ خوب هست و همون 3 ساعت رو جواب ميده.اما اگه زياد كار بكشي و در بالاترين حد باشه اين زمان حدودآ نصف ميشه.
صفحه نمايش هم خوبه.
مشكل خاصي هم نداره.مبارك باشه
زیگورات بهتره گارانتیش یا دلیران و اینکه اگه از اینا بخرم در مورد ریفر خیالم جمع باشه؟
تو پست قبل گفتم دليران فقط مخصوص دل هست اما زيگوران چند برند رو شامل ميشه.نقل قول:
ديگه تصميم با خودتون
ممنون اما در مورد ریفر چطور؟ تو زیگورات و دلیران هم ریفر گیر میاد؟!
اینقدر بگو ریفر که ریفر گیرت بیاد :دی
خیر ! یه گاارانتی خوب وقتی بخواد ریفر بده خودش میزنه RFB ! اینا که میفروشه همه نو هستند
ولی پک صفر و اکبند عمرا نیستند ... یا تو ویترین بوده یا توی دستشون و ... !
شما بر چه اساسی میگید cor i3 دو هسته ای هست ؟ و به گرد پای cor 2 dou نمیرسه؟نقل قول:
بیخود این اطلاعات غلط رو ندید,حداقل همه میدونیم core i3 چهار هسته ای هست و قدرت اونا بستگی به محیط سیستم عامل و نرم افزار داره . (بهتره به بنچ ها و امتیاز های اونا تو تست نرم افزار ها استناد کنید)
در ضمن cor i3 سیستم عامل های 64 بیتی رو ساپورت میکنه که میتونه در اون محیط بازدهی بیشتری داشته باشه.
Core i3 دوتا هسته فیزیکی داره ولی می تونه تا 4 هسته Threads کنه (همون شبیه سازی) . ولی با این حال C2D T9600 از این CPU قویتر هست . (T9600 هم ویندوز 64 بیتی رو ساپورت میکنه) به نظر من این T9600 رو باید با Core i5 520m مقایسه کرد وگرنه T9600 به گرد پای Core i7 720QM نمیرسه .نقل قول:
به اینجا سر بزنید متوجه می شید :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
سلام
من رو studio 1557 یه برنامه دیدم که وقتی کلید باتری رو میزنه (اون بالا تو کلید های F ) برنامه dell battery meter براش باز میشه که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق وصلش میکنه مثل این میمونه که باتریشو برداشته
کسی چیزی میدونه که اینو رو 1564 هم میشه نصب کرد یا نه؟
نميدونم من تا حالا نشنيدم.نقل قول:
اما اگه برنامه باشه بعيد ميدونم رو 1564دهم اجرا نشه
سلام دوستان
فعلا مشکلی جز بلوتوث با این لپتاپ ندارم ,به چه طریق میشه بلوتوث رو فعال کرد؟
اصلا هیچ اثاری از بلوتوث توی دیوایس منیجر نیست.!!! انگار که این جور سخت افزاری وجود نداره.!!!
در ضمن من ویندوز home نصب کردم -سرعتش نسبت به التیمیت چطوره؟
من آمریکا زندگی میکنم و این مدل خریدم اما سوال دارم آیا برنامهاش نصب شده هست یا احتیاج به recovery داره ؟
فقط متاسفانه رنگ قرمز موجود بود و برای رنگهای دیگه باید انلاین سفارش میدادم به نظرتون رنگ قرمز ضایع نیست ؟