چرا نامحدود شبانه هیچ کدوم ندارن؟ راستی من تو گذر گاه آشنا دارم خواستید بگید. یه چیزه دیگه تا ماه رمضان تموم نشده برید چند گیگ بخرید که 2000 تومنهنقل قول:
Printable View
چرا نامحدود شبانه هیچ کدوم ندارن؟ راستی من تو گذر گاه آشنا دارم خواستید بگید. یه چیزه دیگه تا ماه رمضان تموم نشده برید چند گیگ بخرید که 2000 تومنهنقل قول:
بچه ها جدیدا مخابرات به پیش شماره های 403 هم adsl میده عجب شانسی دارم رفتم خطمون رو قدیمی کردم:41:
حالا سرعتاشون فرقی میکنه؟
بچه من جدیدا چند روزی هستش که قطع می شه مدام کانکشن اینترنتم......یعنی به طوری که اصلا دریافت و ارسال ندارم............زنگ هم که می زنم گذرگاه قبول نمی کنن و می گن مشکل از سیستمه و دوباره کانکشن بساز و از این جور چیز ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کسی این مشکل رو نداشته.............اصلا نمیشه دانلود کرد اینجوری که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
نقل قول:
بابا تو خیلی خوب می گیری...! تو گذرگاه تو سایتش زده 128 نامحدود 55 تومان!!! اگه 25 تومان می ده که از تهران هم ارزون تر می ده
من فردا می رم گذرگاه اگه 25 تومن داد سریع پورتمو از شاتل تخلیه می کنم
ولی خدا رو شکر همه دارن قیمت هاشونو کم می کنن، خوب شد این مخابرات اومد وسط که یکم اینا به خودشون بیان
.................................................. .................................................. .....................نقل قول:
من آشنا داشتم که این قیمت گرفتم...........................توی همین فروم هم یکی از بچه ها هست که آشنا داره توی گذرگاه چند تا پست بالاتر بگردی پیداش می کنی..................اینجوری بری بهت نمی دن باید آشنا داشته باشی و کلی مخ بزنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجوری آشنا بازی فایده نداره، فردا یه مسئله ای پیش میاد می گه دیگه 25 تومن نمی دیم هون 55 تومنه
بعدش من با 128 شاتل دارم 35 دانلود می گیرم نرم گذرگاه سرعتم کم شه!!!
یه موضوع دیگه تو پست های قبلی در مورد قطعی خیلی صحبت کردن انگار قطعی هم داره
یک ریسک بخاطره هزینه نصب ش
یعنی adsl اراک حداقل به یه 5 ریالی نمی ارزه
نه خداییش من هم فقط به این دلیل گذرگاه موندم به خاطر قیمتش وگرنه اگه یع جای بهتر با قیمت مناسب تر بده چورتم رو منتقل می کنم....................این قطعی ها هم که زنگ می زنیم می گرن مربوط به سیستم ما نمیشه و مشکل از ماست ................حالا امروز که خوب بده....................کلا من یه ماه هم شاتل بودم ..........اونجا یه دفعه هوس می کردن سیستم رو ریستارت کنن .......!!!!!!!!!!!!!!!!!
ریستارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه هکمون کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام.
من که قطعی نداشتم این چندروز ولی کلا مرکز من با شما تفاوت داره.
.................................................. .................................................. ...........................نقل قول:
سیستم های مارو که نه .......
من منظورم سیستم های سرور خودشون بود......به هر حال ما هم باید به یک کامپیوتر مر کزی یا سروری چیزی برای دریافت اینترنت وصل باشیم دیگه..............این شاتلی ها یهو به سرشون می زد که سرور هاشون رو یه استراحتی بدن و بی خبر سسرور رو ریستارت می کردند......حالا فکر کن وسط دانلود از رپید شید باشی و یه دفعه اینترنت قطع بشه که ضد حال خوردنیه.....................من خیلی تجربش رو داشتم!!!!!!!!!!!!!!!
کسی شاتل آرت 1 نداره ؟ کلا سرویس آرت کسی داره سرعتش رو بگه چقدره
سرویس های آرت شاتل یه زمانی تا 1 مگ هم می رفت سرعتش ولی الان هر سرعتی بگیری دو برابر شو بهت می دن
من 128 دارم بهم 256 دانلود می ده
خوش به حالت خوب برو حالش رو ببر....................پینگت در چه وضعی هست!؟؟!!؟!؟نقل قول:
سرویس های آرت شاتل یه زمانی تا 1 مگ هم می رفت سرعتش ولی الان هر سرعتی بگیری دو برابر شو بهت می دن
من 128 دارم بهم 256 دانلود می ده
سلام
از تفرش کسی این جا هست یه مقدار برای گرفتن adsl اطلاعات داشته باشه؟
چه شرکتهایی تفرش رو ساپورت میکنن؟کدوم بهتره؟
رزنت قیمتها رو برده بالا! یه ماهه 128 به قیمت 12000 تومن! اصلا با ماهانه 1 گیگ ترافیک نمیصرفه! شبها هم که پهنای باند رو محدود کردن حداکثر میشه 300 مگ دانلود کرد، قطعی ها هم که این چند وقت اخیر خیلی زیاد شده...
دوستان، شرکتهای دیگه وضعیت چطوره؟ شبها چه قدر دانلود میکنید؟ این چند هفته قطعی داشتید؟
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
بدبختی اینجاست که چند وقت پیش ترافیک رو هم گرون کردن! هر گیگ 5 تومن!
قضیه این مخابرات چی شد.
با کارت دانشجویی و ... میشه ازش 512 گرفت یا نه ؟
یکی توضیح بده چجوری میشه ازش 512 گرفت.
اینترنت 512 مخابرات 12 گیگ ماهی میشه ازش دانلود کرد ؟
کسی نیست که جواب مارو بده ؟نقل قول:
این وضعیت خراب پینگ ها تا کی می خواد ادامه پیدا کنه!؟؟!!؟!؟!؟؟ من سه روزه که پینگم با سرعت 128 که همیشه روی 130 الی 160 بوده الان رسیده به 652 به بالا !!!!!!!!!!!!..........به گذرگاه هم که زنگ می زنم می گن برای خارج از ایران هستش!!!!!!!!!!!!!!!!! کسی این مشکل رو نداره روی خط های دیگه!!
خوب گویا پینگ ها درست شده و برگشته با حالت عادی.............
سلام دوستان
من الان adsl مخابرات دارم
ولی بیچارم کرده!
نمی خواستم تمدیدش کنم که خودشون تمدید کردن
می خوام عوضش کنم
به نظرتون چی بگیرم هم سرعت دانش بالا باشه هم پشتیبانیش که قیمتشم زیر 15 باشه ماهی!:40:
خوشم میاد بچه های اراک دختر بازهای تیری هستند :5:نقل قول:
این دختر که تو ساتیاست دمو دقیقه می خنده و متلک مینداره کسی میدونه اسمش چیه؟ خونش کجاست؟ شمارش چیه؟
پس شما هم رفتی تو کار ساتیا ... آخه شاتل هم یکی داره اسمش نغمه معظمیه .. رفتیم تو کارش :46: جوری دستش میندازم آخر سر نمیدونه چی بگه .. هرچیزی میگه من با تیکه جوابشو میدم کف و خون قاطی میکنه :8:
فقط بگین کدومشون شبا سرعت اصلی که خریدی رو میدن.
می خوام ماهی 20 هزار تومن بیشتر نشه.
البته من حد اقل 256 می خوام.
نقل قول:
, والله معمولا لینک کم میارم و تا ساعت 6 دانلودام تموم میشن. دیگه نمی دونم چی دانلود کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من خیلیا رو می شناسم چه از شاتل چه از پارس که سرعتای شبانه نجومی دارن و اینجا هم عضون اما اصلا
جیک نمی زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا خودشونو لو نمی دن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یکیشونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اولا سرعتم پایین بود 10 یا 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که فهمیدم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه سرعتم اینه که می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قکر کنم رکورد فرومو زدم کسی هست از من بیشتر دانلود کرده باشه؟ تو کتاب رکورد گینس باید ثبتش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شش گیگی میشه.
سامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یعنی شما پارس آنلاین یا شاتل داری ؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه آره چجوری انقدر دانلود میکنی ؟؟؟؟
چجوری اینقدر سرعتت شبا بالاست ؟؟؟؟
ما که مردیم از بی سرعتی.
سرعت های شبانه نجومی چی هست حالا ؟؟؟؟
اگه میشه سرعت رو زیاد کرد لطفا کمک کنید.
ممنون.
تاپیک زیاد به بیراهه نره که درشو تخته می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: اراکی ها تیرن!!!!!
محتوای مخفی: اضافه کاری 2
سرعت شبانه نجومی کجا بود برادر ..........شانسی یه چند روزی در هفته برات یه کم سرعت رو باز می زارن که یهکمی دانلود داشته باشی بعد به همون حالت آب یاری قطره ای در میارن!!!!!!!!!!!!!! اگه شبانه نجومی بدن که دیگه کسی ازشون شارژ اضافه نمی خره ...این خط های محدود همه سودش به همین خرید شارژ های اضافه هست .................نقل قول:
سرعت های شبانه نجومی چی هست حالا ؟؟؟؟
سلام من از گذرگاه اشتراک میگیرم زیاد دانلود ندارم بیشتر ps3 بازی میکنم و با پینگ سروکار دارم .
پینگم معمولا 250 هست دوستانی که از شرکتهای دیگه پینگشونو بگن ممنون میشم
فقط کافی دستور زیرو دنبال کنن
start >Run>command>ping yahoo.com
یکی از دوستان بگه که کدوم شرکت شبا سرعت درست و حصابی میده.
ممنون.
نقل قول:
من فکر کردم فقط با من میخنده:n02:
حالا یک سوال واقعی:
کسی اسم پسرای ساپورتر ساتیا رو میدونه؟؟
مسولشون که فراهانیه
یکی دو تا دیگه هم هستن که قیافه و حرف زدنشون عادیه! اما یکیشون یکم... هستش !:21:
وپشت تلفن پشتیبانی تلفن کاربر ای dial-up هستش و گاهی میادADSL!
این بابا با من پشت خط چند بار بحثش شده-خداییش بچه های دیگشون مودبن و وقتی هم میفهمن اشتباه از سمت خودشون میپذیرن- اما این خیلی شاکیه! مثلن من یک بار زنگ زدم میگم چراغ ADSLمودمم خاموش روشن میشه و گاهی چراغ آلارمش روشن میشه(خوب مسلمه که مشکل از خطه دیگه!) اما این بابا میگه شماره اروررت رو یادداشت کن و برام بخون وبعد زرپی گوشی رو میذاره!!!
این یه نمونهش بود.
حالا میخام برم پیش قایم مقامی شکایتشو کنم:5: البته مردونه و رودررو !!!:n23:
پست تکراری! لطفن حذف شود.
نقل قول:
نقل قول:
عزیز تایید میشه- فقط هم مربوط به مخابرات نیست/ پارسال همین حول وحوش بود که تازه از ساتیا سرویس گرفته بودم, توی ویندوز ویستا آدرس معروف Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Network Map رو رفتم , دقیقن عین همین موضوع که دوستمون گفت رو دیدم -یعنی 7-8 کامپیوتری که با من شیر بودن اونجا بودند, خوب یادمه که اسم یکی از کامپیوترهاچیزی شبیه toranj-pcبود که من گفتم لابد بچه های علی هادی بستنش!
اما چون 1 سال بود خط پرسرعت نداشنم هول کارهای مونده بودم و پیگیریش نکردم-دیگه هم مشاهده نکردم این افتضاح رو!
خوب طبیعیه این یک شبکه است و از قوانین کلی شبکه ها پیروی میکنه فقط پابلیکه-اگه وب مستر سوتی بده همینه دیگه ,اگر هم شما فولدری, چیزی روی سیستمت شیر باشه خوب قابل مشاهده میشه!بدون نیاز به ه.ک یا هر کار دیگه ای! گاهی سایت های بزرگ مورد حمله واقع میشن سر همین مسایل کوچک! اینا هم یه سری ispهستن دیگه
از همه دوستان میخام 2-3 روزی یک بار این چک رو انجام بدند, حالا باهر isp ی که هستن-اگه دیدن حتمن یک عکس ازش بگیرن بزارن اینجا/ بیشتر هم توی xp قابل پیگیریه تا7...
پ.ن:توی این مورد ارزش یک تصویر بیشتر از صد حرفه !!
دوست عزیز من از سمت خودم بگم:نقل قول:
اگر لینک مستقیم یا حتا تورنت داری اکانت شبانه یا اکانت محدود عالیست
حتمن هم از idmanاستفاده کن -من تموم دانلودر ها روچک کردم-فقط idmanاونم با دوبل دانلود(نه بیشتر ونه کمتر!) بهت فول پهنای باند میده.
و اگر لینک های بدون قابلیت ریزوم (از سایتهای فایل شیرینگ مثل رپید) داری, مسلمن نا محدود بهتره
برای وبگردی هم به نظر من اگر واقعی باشن و با کمی حوصله همشون خوبن حتا سرویس64!:20:
در کل چی میشد هممون دستکم یه512 واقعی با6 گیگ روزانه وشبانه نامحدود داشتیم!:18:؟:8::12::27:
من فکر کنم با این پکیج کار تموم بچه های این تاپیک راه میفتاد 1 مگ و نامحدود واینا پیشکش!:46:
این رز نت چجوریه ؟
شبا خوب سرعت میده یا نه ؟
نقل قول:
تمام بچه ها تو پست های قبل از سرعت شبش گله داشتن.
یکی از آشناها داره ,فقط روزا باش وبگردی میکنه وراضیه.
اما مساله اینه که همشون توروز خوبن-تضمین میکنم میتونی کل شارژ چند ماهتو توی یک روز تموم کنی!(مثلن من3 روزه9گیگ دانلود روزانه داشتم!!!چون برای کار بودمجبور بودم...وگرنه7-8 شبه حلش میکردم):13:
فکر نکنم رزنت شبا خوب باشه....
سلام.هرکی ADSL مخابرات داره حتما فایرول outspot رو نصب کنه.
از من بشنوید.من خودم دیدم و ADSL مخابرات دارم.
این فایرول حدود هر 5 دقیقه یه دفع حمله از سوی سرور انجام میده.
سلام.من مخابرات نیستم- ولی روی کنجکاوی میپرسم : چه جور حمله ای؟میشه دقیقتر توضیح بدی....
می تونی یه تصویر و یا Log هز حمله ای که انجام میشه بزاری تا ببینیم که چی یا کی به شما حمله می کنه........نقل قول:
سلام.هرکی ADSL مخابرات داره حتما فایرول outspot رو نصب کنه.
از من بشنوید.من خودم دیدم و ADSL مخابرات دارم.
این فایرول حدود هر 5 دقیقه یه دفع حمله از سوی سرور انجام میده.
مگه آنتی ویروس شما فایر وال نداره که از یه فایروال جانبی استفاده می کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
من الان 256 ساتیا دارم و پینگم از 250 تا 380 تغییر میکنه چون من بازی میکنم برای همین پینگ اینترنت خیلی برام مهمه میخواستم ببینم کدوم از شرکتها تو اراک بهترین پینگو داره؟؟؟
من از گذرگاه دارم ولی پینگم با بازی مثل MW2 روی سرور هاش همیشه دو خط یه سه خط بوده. ( همون 200 الی 300 ).............بستگی داره که Host بازیتون کجا باشه....مخصوصا اگه با کنسول بازی می کنید
پس شما میگید که از همون ساتیا استفاده کنم؟؟؟:5:نقل قول: