نقل قول:
منم فکر کنم اینجوری بهتر باشه
نـــــــــه؟
Printable View
نقل قول:
منم فکر کنم اینجوری بهتر باشه
نـــــــــه؟
خب اخه یک عینک سازی دیگه(غیر از اونجایی که عینک تهیه شده) چه دلیلی داره که بخواد مثلا الکی تایید کنه؟ اتفاقا با داشتن نسخه تطبیق رو دقیقتر انجام میدن البته این نظر منه شاید هم شما درست بگیدنقل قول:
به نظر حرف شما درستهنقل قول:
ولی خوب میتونه دلیلش این باشه که مثلا حال و حوصله نداره و میگه آره درسته
یا مثلا نمیخواد هم صنفش خراب بشه و از این چیزا
خب احتمالات که همیشه هست :دی واسه همین گفتم چندتا عینک سازی:n18:نقل قول:
البته یک نکته هست انسانهای بی وجدان زیاد پیدا میشن که برای خراب کردن دیگر همکارانشون دست به هر کاری میزنند
ولی بهترین حالت اینه که پیش یک عینکساز برید که لنزومتر دیجیتال داره بهش بگید عینک رو بخونه و پرینت شماره رو هم بیاره براتون
جناب meha
سلام لطف کنید در صورت امکان شماره تلفنتونو ایمیل بفرمایید
ایمیل بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
R:-4.50/+2*50
L:-4.25/+0.50*90
Pd:66
با مراجعه به چند عینک ساز که هر کدام نظرات مختلف داشتند گیج شده ام لطفا موارد ذیل را راهنمایی فرمائید .با تشکر
- پلاستیک فشرده با چه ضریبی مناسب است ؟
- Transition انتخاب کنم یا یک عینک معمولی +یک آفتابی ؟
- Asahi را انتخاب کنم یا i&g ؟
- آیا Transition ویا آنتی رفلکس ضریب دیگری هم دارد ؟
- اگر نظر مشورتی دیگری داشته باشید خوشحال میشوم .
از کجا بفهمیم که عدسی اساهی یا I&g میزارن و چینی نمیزارن؟
من به چند عینک فروشی مراجعه کردم گفتن ۷۰ عدسی کره ای
۱۲۰ رودن اشتوک
یکجا دیگه رفتم گفت یورولنز کره ای هست و خلاصه هرکی یک قیمت و یک چیزی میگه
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
I&g رو میدونم که اگه کمی بخار رو شیشه بگیره(مثل همون ها کردن :دی) بعد سریع توی نور نگهش دارید گوشه سمت پایین شیشه میتونید نوشتش رو ببینید:n17:نقل قول:
ممنون . عدسی رودن اشتوک توی بازار هست؟ یا الکی گفته
شما میدونین نمره ۲.۷۵ با عدسی فتوکروم I&g چند درمیاد؟ بهم ۶۰ قیمت گفتن
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
payamm1350
انچنان نیازی نیست که فشرده بگیرید معمولی میتونید بگیرید فشرده 1.67 i&g میشه 120
معمولا طبی بگیرید بهتر از افتابیه اخه افتابی توی شب و فضای بسته نمیشه استفاده کرد
اساهی بهتره ژاپنیه
bas ali
دوستی طرز فهمیدن i&g رو گفتند
اساهی هم به همون صورت به شکل a که یکم خم و پیچ داره هست
نه خیر این قیمت سفید هست و فتوکرومیک 100 هست
فقط چيزي بگيريد كه ظريف باشه
قیمت فریم خیلی بالا رفته . اخه معنی نداره 2 تیکه فلز رو 200 تومن بدن
این عینک های تمام دور کاچویی مد تازه هست که همه جا پر شده ؟
خب قیمت ها که در همه ی وسایل نسبتا بالا هست فکرنمیکنم فقط شامل عینک بشهنقل قول:
اما در مورد مد
تا چندسال قبل یهو یک مدل خاص می افتاد رو دور اما الان دیگه اینجوری نیست یک مدل خاص مد بشه همزمان مدلهای مختلف هست بسته به سلیقه های متفاوت
مثلا کائوچوئی تمام فرم هم تازه نیومده...
بنظرم باید باتوجه به شرایط عینک تهیه کرد
مثلا کسی که کارای سنگین انجام میده هیچوقت نباید فریم ظریف و مثلا نیم برداره
یا کسی که نمره چشمش بالاست نباید عینکی انتخاب کنه که قالبش بزرگه و شیشه های بزرگی داشته باشه چون جلوه جالبی پیدا نمیکنه و...
نقل قول:طرز تشخیص این دو فریم را درست گفتن به شرطی که موقع برش عینکساز اون قسمتش که نوشته ها را داره برش نزنهنقل قول:
ممکنه اون قسمتها برش بخوره و شما هرچی هااااا کنی دیگه نوشته هاش معلوم نشه
من چون جدیدا خودم هم عینک گرفتم از چند جا قیمت عدسی گرفتم
چینی 30
I&G قیمتش 60
آساهی 100
و R-H هم که آلمانی بود حدود 180 بودش
البته برندهای آلمانیه دیگه ای هم بود حدود 120 ولی به نظر میاد که آساهی ازشون بهتر باشه
این قیمت های سفید هست نه فتو
دوستان عدسی عینکی که من دارم دنیا رو زرد نشون میده !! مثلا اگه دیوارو از بالای عینک نگاه کنم و سفیده , از توی عینک که نگاه میکنم یکم تیره تره. این به چشمم صدمه میزنه؟ برم بدم عدسی درست حسابی بندازن روش؟
سلام عدسی شما سفید هست یا فتو؟ چه مارکی هست؟
منم عینک قدیمیم روش فتوکروم هست و شیشه اش به زرد تمایل داره . برای همین هم دیگه بیخیال فتوکروم شدم چون زیر نور لامپ های کم مصرف و مهتابی همش تیره میشد . البته صدمه ای هم نداره چون تمام اشعه های این جور لامپ ها رو میگیرهنقل قول:
سلام . عدسی زرد اشعه ی ماوراء بنفش و درخشندگی اشیاء رو کاهش میده و از فشار روی چشم و خستگی چشم کم میکنه . راننده هائی که در مدت طولانی در روز رانندگی میکنند , تیرندازها و گِیمرها gamer که ساعتهای طولانی پای کامپیوتر میشینند از این عینکها استفاده میکنندنقل قول:
ممنون دوست عزیز از پاسخت , جریان اینه که این عدسی کلا 30 هزار تومن پام در اومده , کره ای هم هست گویا , پس این زرد نشون دادن از کیفیت بد این عدسی نیست؟نقل قول:
عدسی سفید هست. مارکش هم نمیدونم , پاکتش پیشم نیست الان ولی کره ای بود. البته اینکه کلا 30 هزار تومن قیمتشه به نظر نمیرسه چیز جالبی باشه.نقل قول:
اون دوستمون اقای آسمانی در مورد عدسی هایی صحبت کردند که از ابتدا این رنگی هستند و مربوط به فعالیتهای خاصی هم میشه (تا جایی که من میدونم مثل اسکی بازها که نور سفید برف برای چشمشون مضر هست بهتره از این مدل عدسی ها استفاده کنن و...)نقل قول:
ولی با این اوصاف اگر شیشه عینکتون فتو کروم هم نبوده و الان اینجوری زردتر از اولش شده بنظرم بهتره که عوض کنید! اما بعید میدونم مضر باشه برای چشم!
بنظرم هزینه کردن برای عدسی در حد جنس اعلا ارزشش رو داره حتی اگر فریم عینکتون هم عالی و خاص نباشه!
موفق باشید
ببینید عزیز من اول کیفیت عدسی که گرفتین خوب نبوده
(از کنار وقتی نگاه میکنید خیلی زرد هست درسته؟)
همون عینک های فتو هم مدل ویولت و اساهی اصل ته رنگ کمتری میزاره و اصلا تیره نمیشه بعد از هرمدت!!!
اون عینک های زرد و این چیزا گفتین بحثش از این عینکهای فتوکرومیک جداست
کی این عدسی رو به قیمتا 30 تهیه کردید؟
خود عدسی سفید هست , غیر از لایه بنفشی که روشه , این عدسی رو دو سه روزه گرفتم , قبلش i&g داشتم که حدود 14 ماه پیش گرفته بودم , ولی اینبار که رفتم اپتومتریست عوضش کردم و اینو گرفتم , که بعد فهمیدم یه مقدار زرده همه چیز , البته یه مشکل دیگه هم اینه که توی لامپ کم مصرف که نگاه میکنم دوتا لامپ کم مصرف دیگه هم به جز خود لامپ به رنگ بنفش میبینم !!نقل قول:
بحث شفافیت پیش اومد . من خودم عینک بدون فریم دارم و روش یک نوع عدسی انداخته شده که خیلی شفافه . اون موقع یک اسم خاصی گفت و گفت که روی عینک های بدون فریم این نوع عدسی رو میزاریم .
شفافیتش از طلق های قبلی که داشتم خیلی بالاتره . کسی اسم این نوع عدسی رو میدونه .
الان 3ساله کار میکنه و نه خطی افتاده و کیفیتش هم مثل روز اوله
Hamidfx
خب مشکل از جنس عدسی هست
bas ali
یا ترایوکس یا هیدروفوویک بوده
ببینید اول جنس عدسی مهم هست بعضی مواقع یک سری نمایشگاها یا سمینار که میزارن شرکت کنید اکثر شرکت ها جنس های چینی و درجه 3 و یا 2 رو میارن که کیفیت خوبی نداره
میتونید ببینید چه عدسی هایی با چه جنس های نامرغوبی وجود داره
حالا عینک سازی ها اکثرا یا از این جنس ها استفاده میکنند یا جنس های تقلبی به جای کره ای یا ژاپنی به مردم با قیمت نصف اصل قالب میکنند که باید با تحقیق به سراغ عینک سازی مورد نظر رفت
و یک نکته دیگه بگم برای خودم پیش اومده عدسی تراش دادم و عدسی کره ای بوده ولی جنس خوبی نداشته و وقتی پیگیری کردم دیدم بله یا جنس از قبل توی شرایط نا مناسب نگهداری شده و اینکه از هر 100 عدسی یک عدد امکان داره خراب باشه
کلا برای مراجعه خرید عینک به قیمت پایین توجهی نکنید
اول ببینید واقعا گران فروش نباشه و بعد تحقیق کنید از کسانی که مشتری اون عینک سازی هستند ببینید مشکلی داشته یا خیر
حتی الامکان از عینک سازی عینک تهیه کنید که خودش دستگاه تراش داشته باشه و جایی دیگه نفرسته برای تراش
موقع خرید عینک اگر فرم گریفنخ(نیم فرام) خریدید زیر عینک که عدسی مشخص هست دقت کنید کدر یا تیره نباشه باید کمی شفاف باشه
این نکته نشون میده خوب تراش داده شده و با دستگاه اتوماتیک زده شده
ممنون . دقیقا همین ترایوکس که گفتین بودنقل قول:
میشه بگین الان این نوع عدسی ها چند در میاد ؟ 3 سال پیش 70 تومن شده بود
بستگی به شماره داره
هر دو چشم 2.75 هست و سمت راستی 0.5 نمره استیگمات هم داره
سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم عینک های گرد اسم خاصی دارند ؟
من دو ~ سه تا فروشگاه رفتم عینک گرد نداشتن و یکی میگفت بعد از یه مدت ازش خسته میشی ؟ (ولی من دوست دارم ! : ) )
در مورد شیشه فتوکرومیک که تحقیق کردم میگفتن برای مطالعه اصلاً خوب نیست ! چون من هم با کامپیوتر کار میکنم و هم مطالعه دارم (فرض کن 6 ساعت پای سیستم ، 4 ساعت مطالعه) چه عدسی برام خوبه ؟
من میخوام فریم و عدسی عینکم رو عوض کنم یکی دو تا سوال داشتم.
اول ایتکه چه مارکی از فریم خوب هست؟قیمتش هم عادلانه باشه.مثلا 200 تومن.250 . از کجا بدونم فریم اصل هست؟
عدسی رو بگم چی بزنه؟هیچی از عدسی ها نمیدونم! با سیستم زیاد کار میکنم و گیمر هم هستم. به نظرتون از این عدسی هایی بگیرم که توی آفتاب سیاه میشه :دی ؟؟؟
توی شیراز کسی جایی رو میشناسه که واقعا جنس های خوب عدسی رو داشته باشه برام پ خ کنید لطفا!
bas ali
حداقل 300
felex
اسم خاصی ندارند عینکهای کلاسیک به حساب میان
نه اینطور نیست که خوب نیست! یکی از نکاتی که عینک کار با کامپیوتر باید داشته باشه اینه که حتما انتی رفلکس داشته باشه دیگه فتو بودن یا نبودن ربطی نداره
rz21
بچه شیرازی؟ پیام بده تا بهت بگم
سلام و خسته نباشید
دوستان عدسی جدیدی وارد ایران شده با نام hitop ژاپنی هست و از تکنولوژی نانو استفاده شده
کیفیت بسیار خوبی داره اگر جایی داشت حتما اونو انتخاب کنین هم فتو داره هم سفید
درود بر شما دوستان
من مي خوام عينكي بگيرم كه هم براي آفتاب مناسب باشه.هم براي مانيتور.(اسم اين دو خاصيت چيه؟)
شيشه اي كه اين دو خاصيت رو داشته باشه هست؟(البته از اينا نمي خوام كه دودي ميشه توي نور)
فريم كاووچويي مي خوام و كلا حدود 300 مي خوام هزينه كنم.
مي تونم چيزي پيدا كنم؟(فريم + عدسي)
كلا قيمتها دستم نيست يكم روشنم كنيد در مورد قيمت ها.؟
بعضي فريم ها كه خيلي خوشگلن ولي 50 -60 تومن قيمت دارن چه مشكلي دارن كه ارزونن؟
ببخشيد زياد پرسيدم.
سپاسگزارم.
سلامنقل قول:
لطف میکنید چند برند فریم اورجینال جنس عالی با قیمت مناسب و چند عدسی خوب بهم معرفی کنید؟
قیمتها رو هم لطف کنید بگید ممنون میشم.
تو این مایه ها میخوام باشه، چه قیمتی در میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
hakhamanesh
همین کت که گذاشتین بنده اصلش رو دارم 370
برندهای معتبر میشه به تروساردی،هرمس،پوما،نیکون، osse,mustang speedo اشاره کرد
به جز تروساردی و پوما اکثرا توی یک قیمت هستند
سلام مجددنقل قول:
ممنون از پاسختان
یعنی تروساردی و پوما از بقیه مواردی که فرمودید مارک بهتری هستند؟ آیا کیفیتشان بهتر است یا برند معروفتری هستند که گرانتر هستند؟
قیمت تروساردی و پوما تو چه حدودی هست برای عینکهایی تو مایه های همون عکسهایی که گذاشتم؟
با تشکر
تروساردی ها از 500 شروع میشوند
ببینید از این قیمت به بالا مارکهای ژاپنی و آلمانی هستند که ارزش چندانی وجود نداره
ممنون از پاسخ شما meha عزیز
اون مدلهایی که من ازشون خوشم اومده و عکسهاش رو هم برایتان گذاشتم JAGUAR، Ray Ban و Porsche Design هستند. نظرتون درباره کیفیت این برندها چیست؟ این مارکها خوب هستند؟ و اصلشون حدودا چه قیمتی هست؟
ممنون بابت وقتی که میزارید.
ببینید دقیقا این 3 مارک اصلش خیلی خیلی کم گیر میاد و تشخیصش بسیار سخته!!!
من خودم پورش دیزاین رو دارم با اصلش واقعا تفاوتی نداره و هرکس قیمتش رو میفهمه تعجب میکنه که چرا اینقدر ارزونه!!! فکر میکنند اصل هست