به نظر من اگر کسی می خواد روا بگیره از نمایشگاه های اتومبیل بگیره خیلی براش ارزون تر میشه :46:نقل قول:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
پراید هم شد ماشیننقل قول:
حیف پول :2:
Printable View
به نظر من اگر کسی می خواد روا بگیره از نمایشگاه های اتومبیل بگیره خیلی براش ارزون تر میشه :46:نقل قول:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
پراید هم شد ماشیننقل قول:
حیف پول :2:
نقل قول:
دوست عزیز فرقش با نمایشگاه حدود 700000 تومان میشه و بگو تو ابن مدت ماشین رو سواری و داری قسط میدی.
بعضی از مردم هم واقعا ندارن نقدی خرید کنن.
اگر هم قسطی بخوای بخرید باید سود چند برابرش رو بدید که دیگه اصلا نمی ارزه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
نقدیش با قسطیش حدود 700000 تومان فرق داره عزیز.
گفته میشه بعضی رواسالها دوگانه سوز صفر مدل 88 باقیمت زیر8تومان داره بفروش میره!
من یکی دو جا قیمت گرفتم 9900 میدادن صفر کیلومترشو
نقل قول:
شایعه بود دوست جون
دوستان روا سال الان توی بازار ازاد با قیمت زیر8میلیون میتونین گیر بیارین
که بدون گارانتی و فاقد بیمه هستش
مدل 88هم توش پیدا میشه حتی مدل 1389هم چنتا دیدم
فولش که ترمز ABS و دوگانه سوز هست رو صفر کیلومترش رو من 9900 دیدم ولی اینکه میگید بدون گارانتی و فاقد بیمه پیدا کنیم کجا میشه پیدا کرد؟نقل قول:
تو مزایده های ایران خودرو میشه گیر آورد فقط که اونم مزایده هست و معلوم نیست اسمت در بیاد یا نه
آقایون این روای سال ارزش داره بخریم صفرش رو؟؟؟
میګن ارزش خرید نداره باید پول ۴۰۵ رو خرجش کنی ولی پیکان سوار بشی
نظر شما چیه/؟
خیر دوست من شایعه نیست مدل 88صفر دوگانه سال یکی میخواست7300بده بهم...نقل قول:
خواستی تو روزنامه بگرد پره فقط بخاطر اینه که برای پارساله اما صفره....
نقل قول:
نه دوست عزیز روآی سال از پیکان فاصله گرفت و دیگ مثله RD نیست.
در ضمن روآ الان با 405 حدود 3000000 تومان تفاوت قیمت دارن.
اگه بتونی 3000000 رو بزاری رو پولت 405 TU5 رو بخری خیلی بهتره.
دوستان به نظر من خرید این ماشین با توجه به قیمتهای جدید سرسام آور سوخت به صلاح و عاقلانه نیست.
دوستانی که روای گاز سوز دارن
میدونن با مخزن 65 لیتری و 77لیتری چقدر مسافت میشه توی شهر و جاده طی کرد؟؟؟وهزینه پر شدن این مخزنها در هر بار چقدر هستش؟؟؟
سلام
پدرم يكيش را ثبت نام كرده بود امروز بخش دادن .بد نبود
تو دفترچش نوشته در 100 كيلومتر با سرعت 90 تا 7.5 ليتر ميسوزونه
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
راستي برا استفاده كامل از گارانتي ماشين بايد چيكار كنم
روا سال ماشین خوبیهنقل قول:
ولی اشتباه بری صفرش رو بگیری چون به دلیل جو منفی برای فروشش داره افت قیمت خیلی داره !!!
اگر می رفتی از بیرون می خریدین ارزان تر میشد ....
گارانتیش یک سال یا 30 هزار کارکرد
کار خاصی نباید بکنی وقتی مشکلی داشت میری نمایندگی برات مجانی درست می کنن ...
ممنون
براي اينكهخ به بهترين نحو اب بندب بشه چيكار كنم
با چه سرعتهايي برم و دنده ها را تو چه سرعتي عوض كنم تو دفترچش نوشته
1= 15 k/hm
2= 30 k/hm
3= 50
4= 65
5= 80
تا 800 كيلومتر اول . به نظرتون خيلي كم نيستن دنده مرده نميشه
دنده 5با سرعت80:18:نقل قول:
بله تو دفترچش تا 800 كيلومتر اول اين سرعت ها رو توصيه كرده بود و از 800 تا 160 فقط سرعت ها 10 كيلومتر اضافه بشه
نظرتون چيه چيكار كنم با چه سرعتايي برم
نقل قول:
شما خودت دنده رو با دور موتور مناسب عوض کن نه زیاد نه مرده.
روآ در سال گذشته خودروی نا موفق ایران خودرو بود حتی با اینکه اتاقش کاملا مثل 405 شد و موتورش 1700 سی سی پایه گازسوز بود بازم نتونست بازار زیر 10 میلیون تومان رو از پراید دست محصولات پراید بگیره.
واسه اینکه زیر 10 میلیون نیست عزیزم. 10250000 تومنه جیگرتو.نقل قول:
نقل قول:
دوست من در رقابت از نظر فروش بیشتر وقت ها روآ رو با پراید مقایسه میکنن.
در ضمن قیمت صفر روآ الان10300000 تومان هست
میشه بیشتر در مورد این حرفتون توضیح بدین؟؟؟:20:نقل قول:
توضیح نمی خواد موتور پیکان رو آوردن گذاشتن رو 405 بعد اسمشو گذاشتن روآی سال حالا به جز این که بهینه سازی شدس ولی بدنه ی این ماشینو نمیکشه و قدرت کافی نداره
بزرگترین عیب روآ جز مصرف عدم کشش موتور هست و صدای های اضافی
نقل قول:
دوست عزیز موتوری که الان روی روآ بسته میشه کمی با موتور پیکان فاصله گرفته نمیشه گفت 100% موتور پیکان هست.
ولي ما كه تست كرديم قدرت كافي داشت. در ضمن از لحاظ طراحي و قدرت از پرايد واقعا سره چون خود من پرايد هم داشتم ولي اين خودرو رو كه تست كردم خيلي عالي بود نسبت به پرايد.نقل قول:
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
مصرف رواي سال نسبت فقط نسبت به مدلهاي 206 تو ماشينهاي ايران خودرو بالاتر هستش. من اينو خودم تست كردم. صداي اضافي هم نداره. ما كه چيزي نديديم.نقل قول:
خوب موتور پیکان بهینه سازی شده چه فرقی داره هم مصرفش زیاده هم قدرتش کمتره (نسبت به 405) ولی حالا که 85% موتور پیکان که هستنقل قول:
نسبت به پراید که خیلی سر تره من منظورم نسبت به 405 بودنقل قول:
دوستانی که دارن نظر میدن من قول میدم خودشون 200کیلومتر هم با روا رانندگی نکردن بعد هم منطق جالبی دارن
یه ماشین 10تومن داره با یه خودرو 13تومنی مقایسه میشه مثلا من بیام بگم تیپ 5بدرد نمیخوره چون جلو زانتیا کم میاره
اخه وقتی میخواید پست بزنید کمی سبک سنگین کنید دیگه
در ضمن کشش موتور اردی کمی از کشش سیلو کمتر بود اما روا و بخصوص روای سال من قول میدم از سیلو بیشتر باشه با ماشینهای هم قیمت هم که یکیش پراید هست واقعا سره حداقل دیگه توی سرعت 120کیلومتر ادم احساس نمیکنه عزرائیل بقلش نشسته
عزیزم موتور پیکان62اسب بود ولی روا 80و روا سال85اسب هستش درضمن من با این ماشین مصرف صدی 5/9رو هم بهش رسیدم
البته حداکثر قدرت: 88.4 در 5000 دور دردقیقه
میانگین مصرف ترکیبی بنزین: 8.45 لیتر بنزین در 100 کیلومتر
میانگین مصرف ترکیبی گاز: 8 کیلوگرم گاز در 100 کیلومتر
عموي من رواي سال داره تا حالا 13000 هم كار كرده. يك ذره شكايت نداره نسبت بهش. من ماشينشو يه مدت قرض كردم از تهران تا ايلام در مدت 6:30 ساعت تو راه بودم يك ذره اذيتم نكرد. مصرفمم براي رفت و برگشت دو باك بنزين و يك كپسول گاز بود.نقل قول:
مصرف گازي كه من تجربه داشتم با اين خودرو (البته خارج شهر) هر 100 كيلومتر 6 كيلو بوده. حالا نمي دونم چي بگم:46:
به نظرم اين نكته قابل توجه هستش براي دوستان كه افرادي كه از اين خودرو انتقاد مي كنن اكثرا دوستاني هستن كه حتي 1 كيلومتر هم باهاش رانندگي نكردن ولي مهم اينه كه افرادي كه اين خودرو رو دارن اكثرا ازش راضي هستن.
سلامنقل قول:
نگین الکی گیر دادم
ولی
دوست عزیز از تهران تا ایلام 710 کیلومتر هست!
بعد شما 6.5 ساعت توی راه بودین
این میشه میانگین سرعتی در حدود 110 کیلومتر بر ساعت!
اگه توی روز بوده باشه تقریبا همچین چیزی غیر ممکن هست
حالا توی شب میشه گازشو با خیاله راحت گرفت و به فکره پلیس نبود
ولی بازم همچین تایمی نمیشه زد!
دوستان عزیز روآ تا شهزیور بیشتر تولید نمیشه
شرکت گفته میخوایم به تعهداتمون نسبت به تاکسیرانی و خودروهای فرسوده عمل کنیم و از شهریور روآ هم تمام میشه.
نه تنها من دوستم با 206 هم اين تايمو زده. سرعت ميانگين من تو اتوبان 8 بانده جديد ساوه همدان 140 بود تو شب البته.نقل قول:
در ضمن اتوبانهاي جديد تهران ساوه ، ساوه همدان و همدان كرمانشاه هم بزرگه هم فعلا هيچ پليسي توش نيست كه گير بده. من كه سرعتم از 110 پايين نيومد ت اين 3 تا اتوبان
امیدواریم هر چه زودتر از شر این ماشین با موتور پیکان تقویت شده خلاص بشیم همساییه روبرو ما یکی خریده صبح ها نمی گذاره بخوابم نمی دونم چرا این روا ها این قدر صدا دارن صدای موتورش دیوانه کننده است.
اگه روآي سال رو از پشت شبيه SLX 405 كنيم (تعويض چراغ خطر+رنگ كردن سپرها) مسخره ميشه؟؟؟
البته ميدونم كه اون دف عقب نميذاره كاملا شبيه شه.:31:
نقل قول:
دوست من هرگونه تغییر توی خودروی روآ هیچگونه زیبایی رو برای این خودرو نداره.
بهتره بزاری فابریک باشه.
فقط تایرهاش رو عوض کن
داداشی من یکی رو دیدم روآ سال و اونقدر قشنگ بزکش کرده بود که خودم اولش نفهمیدم 405 یا روآ سال...( با اینکه تا حالا خودم 2 تا روآ سال داشتم ولی دادم رفت.)نقل قول:
یه ارتفاع خوشگل بزن , سپرا رم رنگ کن , رینگ باحالم بنداز .... میشه 405 , فقط صدا موتورش تابلو ست.
نقل قول:
دوست من والا روآ ندارم و هیچ وقتم نخواهم داشت.
پیشنهادیم که دادم برای یکی از دوستان دیگه بود