نقل قول:
امتیازه CPUت نباید این باشه ! اتفاقا باید بهترین امتیاز بین قطعاتت باشه ! موقع تست گرفتن با سیستم کاری انجام نده ! همچیو ببند و یه بار دیگه تست بگیر !
Printable View
نقل قول:
امتیازه CPUت نباید این باشه ! اتفاقا باید بهترین امتیاز بین قطعاتت باشه ! موقع تست گرفتن با سیستم کاری انجام نده ! همچیو ببند و یه بار دیگه تست بگیر !
سلام دوستان.
اینم امتیاز سون به سخت افزار من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اره همینجوره که شما میگی اما چه میشه کرد .!!:13:الان یه بار دیگه تست گرفتم که در حینی که داشت تست میگرفت اصلا به سیستم دست نزدم و هیچ برنامه ای هم باز نبود . اما بازم همون امتیاز رو داد . فقط یه امتیاز به گرافیکم زیاد شد:18::27:
در ضمن این امتیاز 4.7 برای اینه که cpu رو تا 2.9GHZ اور شده وگرنه قدیما که اور نکرده بودم اونجور که یادم میاد 4.5 بود:18:در کل این تست ویندوز هفتو زیاد قبول ندارم:2:
صد در صد یه جای کار شما می لنگه این امتیاز برای سی پی یو درست نیست . شما از توی بایوس سیستم مالتیپلر و فرکانس را بنویسید ببینیم مشکل از کجا ست .نقل قول:
نقل قول:
به نظر من که ایراد از سیستم امتیاز گیری سونه ! اخه همیشه همینجوری بوده . به هر حال من یه شات از مشخصات cpu گذاشتم ببینید مشکلی هست !!؟
راستی این شات واسه الانه که cpu رو 3.30 GHZ اور کردم و نتیجه ی تست گیری ویندوز تازه شد چیزی که باید در حالت نرمال میبود . البته الان cpu ناپایداره
اما من همش میزارم رو2.9 ghz. در ضمن مادربوردم یه مدل ناشناختست و از تنظیماتشم هیچی سر در نیاوردم واسه همین ازش عکس یا نوشته ای نزاشتم .
سلام
ا32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم روی امتیازی که ویندوز به سیستم میده تاثیر میذاره ؟؟؟
برای من کارت گرافیکم ثابت موند ولی CPU و RAM رو تو 64 بیتی بیشتر نشون داد.نقل قول:
سلام . یه جای سخت افزار شما ایراد داره ویندوز به سی پی یوی من که 7400 هستش امتیاز 6.6 دادهنقل قول:
شما که سر در نمیاری چه جوری اورکلاک کردی. یه سوال ساده مالتیپلر و سرعت باس چنده؟
البته سرعت باس مشخص شد (333) اما با اون عکس حداکثر مالتیپلر مشخص نشد حداقل توی حالت لود صد در صد یه عکس می زاشتی.
ببخشید ولی کسی میتونه بگه چه جوری امتیار سخت افزاریتونو به دست میارید؟؟
:16::16::16::16::16::16:ویندوزتون چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
نه دیگه اونجوریم نیستم:31:میگم مادربردم ناشناختست همه ی تنظیماتش فرق میکنه و یه سری چیزا و منو هارو نداره . برای دیدن مالتیپلر راه دیگه ای وجود نداره ؟بگید عددش تو چه مایه هایی هست تا شاید بتونم پیدا کنم . با این حال بازم من فکر میکنم به قول اون دوستمون بخاطر 32 بیتی بودن ویندوزم باشه .نقل قول:
یکی از دوستام تو 32 بیت امتیاز cpu 5.9 نشون میداد ولی با 64 بیت 7.7 !!!نقل قول:
یعنی اینقدر تفاوت داره ؟؟؟
من تو 32 بیت CPUام امتیاز 7.2 گرفت ولی الان تو 64 بیت 7.7 گرفته!!نقل قول:
امتیاز من 5.5 با ویندوز 64 بیتی. با سی پی یو 4 هسته ای amd phenom و 4 گیگ رم و کارت گرافیک 4850. جالبه که پایین ترین امتیاز رو به هارد داده (5.5) (هارد 300گیگ ماکستور).
تازه ویندوز 7 ریختم:31:نقل قول:
رو My Computer کلیک راست کنین و Properties در قسمت Systemنقل قول:
دوستان كارت گرافيك من امتياز 4.8 گرفته ! ... دليلش چيه ؟ ... نكنه ناجور درپيته من نميدونستم ؟ :31: ... باهاش بازي ميكنم كه خيلي حال ميده :27:
اینم لپ تاپ من:
مدل: MSI CX620
دوست عزیز شما لطفآ مشخصات سیستمت رو هم ذکر کن اینجوری که فقط یک عکسه.
بفرمایید:نقل قول:
دوست عزیز شما لطفآ مشخصات سیستمت رو هم ذکر کن اینجوری که فقط یک عکسه.
msi_770_c45
amd athlonII x4 635
geil 2*2gb 1333 cl9
ati sapphire hd5670 1gb
memonex 540w
seagate 250gb 7200.12
Motherboard:
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Motherboard Name Asus P5Q (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Motherboard Chipset Intel Eaglelake P45
System Memory [ TRIAL VERSION ]
BIOS Type AMI (02/25/10)
Display:
Video Adapter ATI Radeon HD 3800 Series (1024 MB)
Video Adapter ATI Radeon HD 3800 Series (1024 MB)
3D Accelerator ATI Radeon HD 3850 (RV670)
Monitor LG W1941 [19" LCD] (19101052688)
Multimedia:
Audio Adapter ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 38xx - High Definition Audio Controller
Audio Adapter Realtek ALC1200 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller
Storage:
Disk Drive MAXTOR STM31000333AS ATA Device (931 GB, IDE)
Disk Drive MAXTOR STM3160215A ATA Device (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Disk Drive ST3500630AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
[ Memory Modules / DIMM0 ]
Memory Module Properties:
Socket Designation DIMM0
Type DIMM
Speed 25 ns
Installed Size 2048 MB
Enabled Size 2048 MB
[ Memory Modules / DIMM2 ]
Memory Module Properties:
Socket Designation DIMM2
Type DIMM
Speed 25 ns
Installed Size 2048 MB
Enabled Size 2048 MB
Giga E55A-ud3
intel Core I5
geforce GTS 250
Geil 1600 2*2gb
hard Read 0 seagate 250 *3
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : AMD 955 X4
RAM : 4G DDR3 1600
HARD : 1TB
VGA : G240 GFORCE
مینمون اور ساپورت نمیکنه
اگه نخوام ارتقا بدم ارزونترین سی پی یویی که ریت 6.5 میاره اینتل بدون اور کدومه؟ چند؟
e7400 یا e7500 فکر کنم طرفای 6.5-6.6 امتیاز بگیرن.نقل قول:
به نظرم قیمت e7500 بی خود بالاست. احتمال زیاد e6600 or e6700 شما رو به این ریت می رسونه و با بورد شما هم کاملا سازگاره. فکر کنم e660 رو بتونی 95 تومن بخری.البته من هم e4500 دارم با اورکلاک 20 درصدی توی سون 64 بیت 6 گرفنم 11*240=2.64نقل قول:
سلام دوستان
آقا من ویندوز رو یه دست ریپیر کردم و بعدش اومدم امتیاز گیری کنم که یه دفعه پیغام زیر بعد از اتمام امتیاز گیری ظاهر شد و کار نمیه تمام موند!
حرف حسابش چیه !!؟:31:
ممنون
امتیاز کامپیوتر من 5 بود حالا که چک میکنم شده 4.9 چرا .....
اینم امتاز من :
به نظرم به CPU و RAM کم داده ، نه؟
به هاردتون کم داده و به بقیه ماکسیمم داده.نقل قول:
اینم امتاز من :
به نظرم به CPU و RAM کم داده ، نه؟
هاردتون فکر میکنم 1 ترابایت وسترن دیجیتال هستش.
این هارد ضعیفه و به درد آرشیو میخوره.
نه دوست عزیز 5.9 آخرین امتیاز برای هارد مغناطیستی هستش اگر بالاتر می خواهید اس اس دی تهیه بفرمائید
با سلام به دوستان
نظر شما در مورد سیستم من چیه؟؟؟
با تشکر
با سلام به دوستان
نظر شما در مورد سیستم من چیه؟؟؟
با تشکر
دوستان اگه یه کارت رو sli کنیم چقدر به امتیازش اضافه میشه؟ برای مثال GF 250 که اینجا 6.8 گرفته، کسی امتیاز sli شدهاش رو میدونه؟
گرافیکت چیه؟نقل قول:
اینم مشخصات سیستم من
به نظرتون ویندوز 64 بیت نصب کنم بهتر نیست؟
حتما 64 نصب تا بتونی از تمامه قدرته سیستمت استفاده کنی.