سلام .من دارم بازی رو دانلود میکنم(zero gear demo)بنظر شما اگه اینو دانلود کنم میتونم به روش بالا بازی کنم.یا باید 100%سی دی کی داشته باشم؟اخه یجا خوندم که میشه بازی کرد فقط نمیتونم فرند اینویت کنم؟
Printable View
سلام .من دارم بازی رو دانلود میکنم(zero gear demo)بنظر شما اگه اینو دانلود کنم میتونم به روش بالا بازی کنم.یا باید 100%سی دی کی داشته باشم؟اخه یجا خوندم که میشه بازی کرد فقط نمیتونم فرند اینویت کنم؟
سلام من همه چیزو ok کردم ولی نمیدونم چرا keyboard از کار میفته!!!
سلام . من مراحلی که hadi devil گفت رو انجام دادم ولی بازم بعد از 2-3 دقيقه بازي با پيغام
''steam connect failed'' از سرور خارج ميشم
من اون بازیو دان کردم تستم کردم و جواب میده فقط نمیتونم کسی رو اینویت کنم ولی تونستم راحت بازی کنم:8:
باید رمز داشته باشی راستی پس چرا همتون خوابید الان ساعت 6 هست و کسی کاری نداره بیاین بازی کنیم کیبردم درست شد
بازی هیچ مشکلی نداره هرچه سریعتر بیاین تو persian call of duty تو steam عضو شین
رفیق لینک دانلود رو میزاری.نقل قول:
لینک دانلود رو میتونی از steam گیر بیاری,صفحات قبل گفتن
و در ضمن من میتونم مولتی بازی کنم ولی هیچکی نیست و هرچقدر صبر میکنم هیچ بازی پیدا نمیکنه
سلام بله حتما بفرما اینم لینک.البته باید steamداشته باشینقل قول:
[PHP]http://store.steampowered.com/app/18800/[/PHP]
سلام.
من همه اینکارو کردم ولی بازم همین بازی اجرا میشه نه MW2 !
مشکل ؟
سلام
دوستان من پست اول رو خوندم ولی با توجه به اینکه تاپیک صفحات زیادی جلو رفته چند سوال برام پیش اومده !
من دو تا سیستم دارم تو خونه که میخوام بازی رو به صورت CO-OP بازی کنم با دو سیستم ...
حالا سوالی که هست اینه ! تو پست اول نوشته بود حتما باید اینترنت باشه ! ولی من اینترنت ندارم ! فقط دایل آپ هست که برای بازی نمی صرفه ! ایا فقط برای چند لحظه استفاده میکنه و یا تا اخر بازی باید وصل باشه ؟!
نمیشه دور زد و بدون اینترنت بازی کرد ؟! :-؟
دوستان اموزش صفحه اول از کارافتاده !!!
اموزش بازی cod6 فارسی :
اینم اینگلیسی :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4509803&postcount=387
کسایی که بدون key code zero gear دانلود کردن ظاهرا یه روشی هستش میشه بازی کردکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4506600&postcount=379
بگین اینجا تست کنیم به نتیجه برسیم ؟!
سلام من بدون کد دارم راحت بازی میکنم.همون روش شما رو رفتم
مشگل شما رو فک میکنم که بدونم شما باید اول بری اینجانقل قول:
[PHP]C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear[/PHP]
تو این پوشه یه برنامه msdos هست به نام ZeroGear.bat رو اون راس کلیک کن بعدedito بزنو به این تغییربده
[PHP]cd Server
START iw4mp.exe[/PHP]
ببین درس میشه
آنلاین بازی کردن بالاخره امکانپذیر شده؟
یا باید بریم اورجینال بخریم؟
صاحب پست اول و دوم هم که بن شده!
خوب خدایا شکر چون منم تو پی سی خودم تست کردم شدش ولی محض اطمینان نگفتم تا کسی 300 مگ الکی هدر نرهنقل قول:
شما دقیقا چجوری عمل کردین ؟
من فایل های zero gear رو ریختم رو Steam
بدون کد باز کرد ولی اگه بخوام دانلود کنم نمیدونم دقیقا چطور ممکنه ؟
بابا کاری نداره که عین همین آموزشی که گذاشتین عمل کن درس میشهنقل قول:
سلام به همه
اون کرکی که گذاشتید :
از این لینک کرک جدید رو دانلود کنید :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فشردگی خارجش کنید و کپی کنید تو فولدر steamapps\common
تو steam لوگین کنید و به تب my games برید و zero gear رو اجرا کنید
اما این mw2 رو اجرا میکنه
چون تو هات فایل آپ شده نمی شه دانلودش کرد .
لطفا یه جا دیگه هم آپش کنید .
تورو خدا زود این کارو بکنید .
دوستا همه بیان لان تو این گروه عضو بشن
یا ی دیتون بزرید من خودم اینویت کنمکد:http://steamcommunity.com/groups/MiddleEastMW2
سلام دوستان
من می خوام دوستامو تو steam اد کنم اما پیغام میده و نمیزاره ، کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من تونستم برم تو بازی ولی کسی رو پیدا نمی کنه باید چی کار کنم ؟
باید یه کمی صبر کنی تا سرور مناسب پیدا کنه
tekno gods چه خوشحاله ! بیانیه جدید هم داده :دی
Hello everyone.
Since a week I’m on 6-week sick leave from work (humeral bone fracture with displacement :/) and I’m not spending much time in front of my computer. Before you jump to the obvious *but but I want my dedicated servers now * I would like to point out three things:
I know the demand for it is high and our user-base is loyally waiting for it. Trust me I know.
I’m 100% sure it’s doable!
I’ll be right back on it as soon as I’m off the “plaster of paris” from my hand & painkillers.
Now there’s one more thing to tell, we’ve decided to make it totally Steam-less after all. Thanks to s0beit and dudes that developed OpenSteamWorks we got our hands on just a proper framework to do that. Currently durkka who’s been working with me for a while is doing a research related to SteamMatchMaking code.
So guys: It will be done sooner (6 weeks) or later (9-10 weeks). Can’t do much about the 5-weeks from now. Please have some faith!
PS. On behalf of the whole team: Happy New Year, 2010!
~Smurfette
هاایکه گفتی یعنی چه؟:45:نقل قول:
شرمنده...
این استیم که نصب و اکانت هم درست شد....
این Zero gear داره دان میشه....
بعدش باید چیکار کنم؟؟؟:40:
به غیر از این zerogear بازی دیگه نیس که keycode بده؟
چرا هست باید باشه ولی باید دنبال بازی مجانی باشی
سرور ایرونی مثل کانتر براش هست ؟
فکر کنم گفتی بعضی ها بن شدن منم جز اونا بودم : دی
چون دیگه نمیره تو
دوستان منتظر یه خماری چند هفته ای باشید : دی
من دارم دوباره steam رو نصب میکنم تا یه بار دیگه تست کنم
اقا من بازی رو دوباره به همون روش باز کردم ولی park ها از pro در اومدن
این مشخصات تو سرور ذخیره میشه ؟
ولی cod6 سروری نداره که !
فکر نکنم steam هم جای مخصوصی داشته باشه !
سلام .نقل قول:
ببخشی دیر جواب دادم آخه سیستم خودم نیست که میخواد اینطوری اجرا کنه .
مرسی درست شد .
آقا نحوه بازی کردن رو هم بگین لطفا ... میریم تو بازی اول Play Game میزنیم بعد چیکار ؟؟
راستی تو این گروه هم عضو هستم :
ID من : Hitl3eRکد:http://steamcommunity.com/groups/MiddleEastMW2
مخلصیم .
نقل قول::11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4509803&postcount=387
یه بازی دیگه هستش ولی تست نشده به نظر من شما بدون سریال بازی کن یادت باشه zero gear رو که دانلود کردی کل Steam رو نسخه پشتیبانی بگیرینقل قول:
میزنی find game اگه پینگ خوبی داشته باشی سریع پیدا میشه و یا هر چه پینگ بیشتر باشه احتمالا پیدا شدنش کمهنقل قول:
بهتره بری تو TD که افراد زیادی اونجا هستن بهتر بازی پیدا میشه
سلام
تشكر مي كنم همۀ دوستاني كه كمك می كنند .
من وقتي find game رو می زنم حدود 10 دقيقه يا بيشتر طول می كشه تا بازي پيدا كنه و وارد بشه .
اشكال كجاست ؟ البته پينگم بد هستش .
یه بازی دیگه هستش ولی تست نشده به نظر من شما بدون سریال بازی کن یادت باشه zero gear رو که دانلود کردی کل Steam رو نسخه پشتیبانی بگیری
میشه بگی کذوم بازیه من فقط میخوام این استیمرو activeکنم
مشکل اگه از سرعتت نباشه از پینگ هستشنقل قول:
بعد بازی هم ممکنه قطع بشه
اسم اینگلیسیش یادم نمیاد ولی سربازان امریکایی بود فکر کنمنقل قول:
تست هم نشده !
====
در ضمن بگم که تو بازی سروری وجود نداره بعد اینکه تعداد با توجه به mode به اندازه کافی رسید
یکی یکی افراد رو با همه تست میکنه هر کی میانگین پینگ کمتری داشته باشه host میشه
دوستان از این به بعد هی کس package منو برداره قسم میخورم که هیچ جوری و با هر کاری که شده راحتش نزارم اولین کاری که میکنم به Steam لو میدم (هر چند اگه اون هم منو لو بده خیالی نیست )
منظورم دو نفر just pc , NucxX بود
آقا ما امیدوار باشیم طی روزهای آینده آموزش جدید به صفحه اول اضافه بشه؟
فك نكنم چون صاحبش بن شده
از بن در اومد. تو رو خدا اگز راه جدید اومده کامل بزارین تو پست اول ما هم بالاخره به مراد برسیم.نقل قول:
ممنون.
نقل قول:این اموزش هست 100% فعلا کار میکنه ولی شاید چند روز بعد از کار بیفتهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4509803&postcount=387
این سایت zero gear دیگه کد نمیده. راهی هست؟نقل قول: