دوستان سلام
من یک 3ی کار هستم و تقریبا کارم خوبه و .... طراحی محیط بازی هم داشتم البته ساخته نشد !!!!
این یک از کارام هست (چون حجمش زیاد بود و من فتوشاپم لایسنس اکسپایر شده این جوری شد!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید فقط اینا برای معرفی خودم بود :11:
اما یه سوال داشتم :
من قرار هست با یک نفر برای یک شرکت مبل سازی برنامه ای طراحی کنم در محیطی ریل تایم بتونه به ریل ترین حالت متریال مبل هارو عوض کنه و متریالی که مشتری میپسنده رو برای انتخاب مشتری تو محیط بهش نشون بده من خودم فکر کردم که حتما باید این برنامه رو توی یک محیط بازی سازی و با استفاده از یک انجین بسازم با شرایط زیر :
1 - متریال ها قابلیت تعویض داشته باشند
2 - محیط باید تا حد ممکن به واقیت نزدیک باشه
3 - بعد از انتخاب مبل , باید به یک صحنه که مثل محیط بازی میمونه ولی از یک طرح دکوراسیون داخلی درست شده وارد بشه و مشتری بتونه داخل اون محیط اون مبل ها رو ببینه
نکته : من از موتوری می خوام استفاده کنم که بتونه رنگ ها رو به طبیعی ترین شکل ممکن نشون بده چون مبل ها باید توسط مشتری انتخاب بشن و نمی خوام متریالی که انتخاب میکنه زیاد با واقعیت تفاوت داشته باشه .
من با توجه به این مسائل فکر میکنم udk3 بهترین انتخاب باشه ولی آیا من میتونم توی این گیم انجین برنامه مبل رو پیاده کنم ؟
آیا میتونم توی منو ها مانوور بدم و هر چی خواستم درست کنم ؟
اگر کسی تونست کمک کنه ممنون میشم
در ضمن 3 بعدی سازی کل کار ها با من هست .ساخت متریال ها برای برنامه هم با من . نور پردازی هم با من اگر کسانی که در اینجا فعالیت میکنن مایل بودن میتونن همکاری کنن و مزد در آمدشون هم بگیرن
البته من به کسی احتاج دارم که با این موتور کاملا آشنا باشه و جواب سوالات منو بدونه
ممنونم دوستان گرامی