اتفاقا داری اشتباه میکنی.من که با fallout اصلا حال نکردم.درصورتیکه با metro رفتم فضا و تا پایان بازی هم هنوز بر نگشتم:31:نقل قول:
اگه شما میگی راحته اینو بازی کن ببین راحته یا نه.
حرفه ای ساختن این بازیو:20:
Printable View
اتفاقا داری اشتباه میکنی.من که با fallout اصلا حال نکردم.درصورتیکه با metro رفتم فضا و تا پایان بازی هم هنوز بر نگشتم:31:نقل قول:
اگه شما میگی راحته اینو بازی کن ببین راحته یا نه.
حرفه ای ساختن این بازیو:20:
دوستان من فایل
دوستان من فایل X3DAudio1_7 رو به صورت دستی تو system32 ریختم حالا دیگه اون error مربوط به این فایل رو نمیده.یه صفحه سیاه باز میشه که بیاد تو بازی هیو این پیغام میاد:metro 2033 executable has stopped working مشکل از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید ۲ هفتس خریدم مونده رو دستم! اینم سیستمم:
mainboard Foxconn a7da-s 3
Vga Onboard Hd 3300 البته فعلا
ram elixir 2gb ddr3 800
cpu amd athlon x4 620
power 430w green
اون کاری رو که گفتم کردی؟ اصلا پست منو دیدی؟نقل قول:
با این کارت گرافیک فکر نکنم بتونی اصلا بازی رو اجرا کنی !:46:نقل قول:
چون Minimum کارت گرافیک 8800 میخواد !!!!!!!!!!:18:
سلام...
من توي ماركت موندم...
فلش جهت رو به سمت يه در نشون ميده ولي دره باز نميشه...نميدونم بايد چه كار كنم...
راستي اين دكمه f چه كاري انجام ميده؟؟؟
کدوم مارکت؟ کدوم مرحله؟نقل قول:
یه بار f رو بزنی چراغ قوه روشن میشه و وقتی f رو نگه داری شارژر چراغ قوه رو میاره
آره دیدم ولی تو محل نصب بازی اونی که گفتی نیستنقل قول:
f رو فهميدم...ممنون...نقل قول:
من اولاي بازي هستم...يه بچه اي ديدم بردم پيش يه مردي اونم رفتيم به يه ماركت...مگه چندتا ماركت داريم؟؟؟
در ضمن اين بازي نقشه نداره؟؟؟
ميگما...
قبل از ورود به بازي اين ارروورر رو ميده...
اين اروور واسه چي هست؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش بازي اجرا ميشه ولي بعضي وقتا ميپره بيرون...
میدونی چرا در باز نمیشه؟حدس میزنم با یه نفر باید بری اونجا ولی تو گازشو میگیری از طرف زودتر میرسی اونجا.همین بود دیگه نه؟نقل قول:
باید با هم برید دم در
ببین اینو از کجا گفتی؟ گرافیک من8800آلتراس دارم تو بهترین رزولوشن بازی میکنم اون وقت شوما میگی که مینیمم 8800میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:پ س چطوری من دارم روی بهترین وضعیت گرافیکی بازی میکنم؟:13:نقل قول:
چون Minimum کارت گرافیک 8800 میخواد !!!!!!!!!!
8800 Ultra با 8800 Gt خیلی تفاوت داره ! منظورم 8800 GT بود !نقل قول:
نقل قول:
Minimum:
- Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
- DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
- 1GB RAM
Recommended:
- Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
- DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
- 2GB RAM
Optimum:
- Core i7 CPU
- NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
- As much RAM as possible (8GB+)
- Fast HDD or SSD
ولله يه نفر هست...هموني كه من باهاش اومدم اينجا ...ولي تكون نميخوره....نقل قول:
وقتي هم وارد اون محوطه ميشم ديگه نميتونم برگردم...
اسم مرحله اتو بگو و یه عکس هم بنداز ببینم دقیقا چی میگینقل قول:
کسی به داد ما نمیرسه؟:41:نقل قول:
خود به خود حل شد...چند رفتم تو بازي و اومدم بيرون ديدم درست شد و در باز شد...:10:نقل قول:
راستش جمله بندیهاتو متوجه نشدم.یه سر به این سایت بزن ببین مشکلت حل میشه.این سایت تمام راهنمایی های حین بازیو گفته:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/metro2033/guide.asp?ID=9356
ماسك گاز رو ميزني؟؟؟؟نقل قول:
يه جاش بايد بزني...واسه اين نيست؟؟؟
سلامنقل قول:
چون توی فال اوت گفتی چه جوری درو باز کنم دره اینجاخود به خود واست باز شده واستا نه؟:10::31:
حتما همينجوره...ممنوننقل قول:
سلام...
مرحله بعد اونجا كه اون بچه رو نجات ميدم ميرم يه جايي كه نياز به ماسك دارم اما ندارم...چه كار كنم؟؟؟؟
دكمه g رو كه ميزنم ماسك ميزنه صفر...اونورا انگاري ماسك نيست ...
فیلتر نداری، در بین مراحل بازی باید فیلتر پیدا کنی یا اینکه بخری.نقل قول:
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
منم بازی رو تموم کردم بازی خوبی بود، داستان و محیط بازی پتانسیل بالایی داشت که ازش خوب استفاده نشده بود و کار رو با یه شوتر نچندان خوب خراب کرده بودن؛ ولی کلاً ارزش بازی کردن داشت.
بخرم؟؟؟؟نقل قول:
من كه توي اين جاها نديدم...كه بتونم بخرم.... خيلي عجيبه...
اينكه ميگي براي من خيلي عجيبه چون من وقتي بازيو تموم كردم 24 filter ماسك هم اضافه آوردم.نقل قول:
نكته اينكه بعضي جاها كه هستي partner شما ماسك زده ولي وقتي شما ماسكتونو برميداري ميتوني به راحتي نفس بكشي پس به اين نكته توجه كن.
در مورد مشكلت هم فقط ميتونم بگم بازيو از يه load عقب تر بازي كن.
به اجساد روي زمين هم نگاه كن گاهي اوقات مي توني ماسكشونو كاملا برداري.
اين نكته را هم ميگم كه اگه كليد G را نگه داري ماسك رو از روي صورت بر ميداره و اگر يكبار بزني filter اونو عوض ميكنه (اگه ميدونستي, ببخشيد)
ممنون از كمكاتون...
ميگم بازي يه هويي تموم شد...
جريان چي بود؟؟؟ايناي كه ميديد تو روياش چي بودن؟؟؟من اينو نفهميدم...
در ضمن نميشد بقيه مسيرهاي مترو رو رفت؟؟؟
من فكر ميكردم ميشد...با خودم ميگفتم حالا حالاها بايد طول بكشه اين بازي...
در مورد اخرش هم برام توضيح بدين...
كسي داستان بازي رو نگفته؟؟؟يه كم كامل؟؟؟
خوب اونا همون Dark Ones بودند که میخواستن مغزش رو مختل کنند که نتونه با اون موشک ها نابدشون کنه !نقل قول:
نه نمیشه مگه بازی Open world هست ؟؟؟!!!
خوب منم این بازیو تموم کردم.میشه گفت یکی از بازیهای زیبایی بود که تو عمرم بازی کردم.
صداگذارش خیلی به دلم چسبید تا جایی که یه بار هدست داشتم و صداشو گذاشته بودم تا ته و هیچ صدایی نمیومد
یه دفعه صدای این هیولاها اومد داشتم سکته میزدم:31:
خلاصه اینکه خیلی با بازیش حال کردم:20:
سلام ! من یه تیکه ایی گیر کردم ! فیلتر اون ماسکم تموم شد و اینم سری میمیره ! چه راهی هست !؟
یه راهی هست ولی ممکنه حال نداشته باشی انجام بدی:نقل قول:
بازیو از اول لود کن بعد همیشه ماسک رو صورتت نباشه .درسته بعضی جاها رفیقات ماسک گذاشتن ولی واقعا نیاز نیست.تو همیشه ماسکو از
صورتت بردار وقتی شنیدی داری خفه میشی ماسکتو بذار:20:
نه ربطی نداره من امتحان کردم وقتی که توی یک محیط سمی نباشی از ماسکت کم نمیشه یه دفعه یادم رفت ماسک رو وردارم اول مرحله ماسکم 16 بود آخرش هم که فهمیدم 16 بود
خوب:
* جو فراگیر و غنی.
* جزییات بالای محیط.
* برخی از سلاح های هوشمند.
بد:
* انیمیشن های مبارزات.
* هوش مصنوعی مشکل ساز دشمنان.
* تاریکی گاهی اوقات بیش از حد.
شهر ها سال ها پیش توسط سلاح های سنگین از بین رفتند.اما در زیر این دنیای یخ زده بشر برای ادامه ی بقا تلاشی مرگبار را در پیش گرفته است.در ایستگاه های کثیف و پر جمعیت ، تاریخ از دست دادن عزیزان خود را بر روی دیوارها می نویسند و کودکان هیچ یک از گذشته سرزمین خود چیزی نمی دانند و از آغاز تولد خود را موجودی زیر زمینی و نحیف دیده اند.فضای زیر زمین دلگیر و تاریک است تا به خوبی به شما حس کشتار را منتقل کند.شما در یک سفر طولانی و جذاب قرار دارید که پر از لحظه های دراماتیک و ناراحت کننده است.ممکن است شما از این فضا خسته شوید اما ذهن شما دستخوش شدیدترین احساسات خواهد شد و شما را تا انتهای بازی ترغیب خواهد کرد.جهان مترو 2033 برای کسانی که قلبی ضعیف در سینه دارند و کسانی که صبر و شکیبایی در وجودشان نیست یک اثر خسته کننده و نه بلکه بیشتر نخواهد بود اما در طرف مقابل برای افرادی که حس ماجراجویی و شجاعت و کنجکاوی از آینده را دارند به بهترین عنوانی که تا به حال بازی کرده اند بدل خواهد شد.اما منظور ما از آینده چیست؟ هرگز اشتباه نکنید این آینده مانند فیلم های هالیوود پایانی خوش ندارد ولی شما با دیدن هر نوری که از روزنه ای به بیرون زده است در وجودتان امیدی وصف ناپذیر رخنه خواهد کرد و بارها این سوال را از خود می پرسید که آخر این داستان چه پیش خواهد آمد.
من یک محیط را برای شما مثال می زنم و آن را در ذهن خود تجسم کنید: شما در یک ایستگاه مترو که قبلا انسان های زیادی در آن تردد کرده اند قرار دارید ولی اکنون دیگر از آن شلوغی و هیاهو اثری باقی نمانده است جایی که تنها نوری که می بینید از قارچ های رادیو اکتیو شده متصاعد می شود و همین نور کم حسی عجیب در شما به وجود می آورد که تا به حال آن را حس نکرده اید.این محیط چیزی همان چیزی است که در جوگیر شدن گیمر در مترو 2033 نقش بزرگی را ایفا می نماید.بازی در ترساندن و ایجاد وحشت در شما پلکانی عمل می کند به عنوان مثال: شما در حال عبور از یک تونل تاریک و مه آلود هستید و نور و گرمای لامپ های الکترونیکی را حس می کنید که می تواند برای ترس شما تسکین دهنده باشد اما در گام بعدی که می روید با یک جسد قطعه قطعه شده مواجه می شوید و و ترسی که از اول ورود به تونل به شما رخنه کرده بود به یک وحشت هولناک تبدیل می شود.از این دست صحنه ها در بازی بسیار خواهید دید.صحنه های نگونبخت ، سایه ی گریز ناپذیر مرگ دایم در کنار شماست و حس نا امیدی را به همراه دلتنگی و عذاب برای شما به ارمغان می آورد اما شما باید با تاریکی متحد شوید و با کمک او دشمنان خود را از پا در بیاورید.شما با استفاده از عینکی که اطراف چشمان شما را پوشیده است می توانید در تاریکی شب مانند یک مار بخزید و به هدف خود برسید.بافت محیط زیست ، مدل و انیمیشن شخصیت به خوبی پیاده شده اند و گرافیک خوب بازی مانع از این می شود که محیط اطراف برای شما تکراری به نظر برسد.موجوداتی که از سوراخ های تنگ و تاریک تونل ها به شما حمله می کنند تبدیل به کابوس شما می شوند.در بسیاری از مناطق مترو شاهد درگیری خواهید بود و ضرب و جرح های زیادی بر روی شما می شود.شما مجبور به دور کردن یا دفاع کردن از خود هستید زیرا اگر این کار را انجام ندهید باید منتظر شکستن استخوان ها و پاره شدن گوشت خود باشید که بسیار دردناک است.راه چاره شما برای مقابله با دشمنان استفاده از سلاح های سبک و سنگین است ، سلاح های قدرتمند بسیار نادر هستند و به سختی به دست می آیند پس باید مواظبشان باشید.بهترین روش برای مبارزه با دشمنان سکوت است شما با آهسته حرکت کردن و نزدیک شدن به آن ها می توانید صحبت ها و مکالماتی را که انجام می دهند بشنوید و از این راه اطلاعات کسب کنید.اما این کار هم بسیار سخت است و دشمنان با کوچکترین صدا به شما حمله خواهند کرد ولی در تاکتیکی که در حمله کردن به شما در نظر می گیرند زیاد قوی نیست و از نقاط ضعف بازی محسوب می شود.در مترو 2033 شما شاهد یک جهان چند وجهی خواهید بود که برای به دست آوردن یک سرنخ باید از تونل ها و ایستگاه های زیادی عبور کنید.
مترو 2033 یک شوتر خوب است که برای به اتمام رساندن آن به حدود 10 ساعت وقت نیاز خواهید داشت و در این راه با لحظات عاطفی و دراماتیکی روبرو خواهید شد (برخورد با کودک شگفت انگیز ، چند صحنه هولناک).اگر چه بسیاری از عناصر این عنوان به تنهایی کاملا به سبک شوتر مدرن نزدیک نیست اما با جمع شدن این عناصر به یک بازی خوب تبدیل شده است و جو فراگیر بازی مسئول جمع کردن این عناصر است.در پایان باید گفت که مترو 2033 یک عنوان بسیار ارزنده است و برای هر کسی که وسوسه سفری منحصر به فرد به اعماق آینده ای تاریک را دارد یک عنوان ایدآل محسوب می شود.
نمرات بازی در سایت های مختلف:
Gamespot: 7.5/10
IGN: 6.9/10
Gamervision: 7/10
Gamechronicles: 7.9/10
چندتا چیزو اصلاح کن:
1-تاریکی گاهی اوقات بیش از حد:خوب میتونستی با اون دستگاه شارژکن که تو عکس هم گذاشتی و nightvision این تاریکیو به روشنایی تبدیل کنی
2-gamespot بهش 8 داده نه 7.5
به نسخه x360 امتیاز 7.5 داده به PC امتیاز 8 داده که فکر کنم دلیلش هم گرافیک بهتر نسخه PC بوده !:46:نقل قول:
اقا اون جایی که یه تانک از اون طرف داره میاد 2 تا تیر میزنه میمیرم...
SHIFT و SPACE را فکر کنم یه کاری باید کرد...
دقیقا کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟
اون جایی که سوار اون ماشینه هستی و اسلحه دستته؟ اون جا وقتی که میری روی پل که اون طرفش هم یه واگن هست باید به پایه های پل شلیک کنی تا تانکه بیفته تو آبنقل قول:
سلام
این بازی هم تموم شد...ولی خداییش من که خیلی باهاش حال کردم...از معدود بازی های بود که منو اصلا خسته نکرد...و دوست نداشتم که زود تموم شه...خیلی باحال بود...
اقایان برای من توی بازی نه escap کار میکنه و نه نزاره داره برای کسی دیگه این مشکلو داره
directX11 به درد نمیخوره چون طرفو نگاه کنید چشماش تو ماسکه داره در میاد انگار داره خفه میشه ولی directX9 طرف سر حاله:31::31::31::31::31:نقل قول:
من که 9 و قبول دارم :31::31:شوخی:31::31:
پس DX10 کو؟نقل قول: