Ami R 940 عزیز من بشتر طرفدار فوتبال و فیلمم
b690 فکر کنم با قیمتی که داره مناسبه؟
Printable View
بله دقیقانقل قول:
البته بطور کل شما هرچیزی که بگیرید احتمالا اولش با یک سرخوردگی روبرو می شید ( بخصوص اگر از تلوزیون CRT اومده باشید روی LCD ) ولی خب درنهایت به مرور که دستتون روی کالیبره کردن و تغییرات دیگر بخوابه از خریدتون لذت هم می برید .
G10 تلوزیون خوبیه
اما بله من الان دیگه بهش فکر نمی کنم چون جدا از تصویر قابل قبول و خوب B690 که در جاهایی مثل آپسکیلینگ و به دلنشستن رنگ به G10 برتری هم داره ( و در مواردی G10 از B690 بهتره ) بمرور با امکاناتش آشنا شدم و اغراق نباشه با USB ش رابطه صمیمانه و عاطفی دارم :10:
الان که ارزونترم شده و خود تلوزیون به تنهایی از G10 هم ارزونتره
از طرفی باید یادت باشه رسما یک HD Player حدودا 160 تومنی هم همراه تلوزیونت بصورت usb وجود داره
فقط توصیه شدید می کنم اگر خواستی سامسونگ بگیری ، سینمای هدیه b690 رو برنداری . اون رو بفروش به خودشون و بعدا اگر خواستی برو سینمای بهتری بخر
امیرآقا سینمای خوبی دارند و ازشم راضین . همونو بخر
سلام دوستان
دلیل اینکه بی 690 از سایر مدلها سرتره چیه ؟ مثلا این سریهای 7000 و 8000 سامسونگ امکانات این مدل را ندارند ویا دلیل دیگری داره.
ممنون از پاسخ شما دوستان
تا اونجا که من حضور ذهن دارم زیر نویس حک شده روی فیلم رو میگن hard sub , معمولا حک زیر نویس هارد ساب با برنامه هایی نظیر jet audio انجام میشه .نقل قول:
حالا این هاردساب یعنی چی؟
دوست عزیز هنگام خرید پنل باید دید اولیت اول خرید با چه چیزی هست ,اینطور که مشخص هستش اولیت شما فوتبال و صحنه های متحرک هستشنقل قول:
پنل g10 به دلیل رفرش ریت طبیعی پنل هیچ گونه عوارض منفی و خطایی در صحنه های سریع نداره و 1080 خط رو با 600 هرتز ساب فیلد درایو حفظ میکنه که واقعا به نظر من یک فوق العاده به تمام معنا هست .
اگر شما با صحنه های سریع و متحرک زیاد سر کار داری انتخاب خودت رو معطوف به g10 باید بکنی
هر چند من معتقدم 690 در زمینه رسپانس تایم متوسط و رو به بالا کار میکنه و از این حیس نباید یوزرهایی معمولی که اولین پنل hdtv رو تجربه می کنن مشکلی رو واسشون ایجاد کنه.
در کل مشکل رسپانس تایم مشکلی هست که در پنل های پیشرفته ال سی دی همچنان پا برجاست و این مشکل بیشتر در صحنه های فوق العاده سریع مثل فوتبال گیم یا در بعضی از صحنه های سریع فوتبال طبیعی , خودش رو نشون میده به طور عامیانه بگم متوجه بشی مثال در فوتبال گیم دروازبان توپ رو وقتی شوت کنه افکت ناخواسته بلور ظاهر میشه (تصویر به مدت یک ثانیه تار میشه و بعد از آن به حالت قبل بر می گرده)
در کل هر کدوم از این دو پنل ها مزیا و معایب خودشون رو دارن که سعی می کنم در پست های آتی بیشتر در این زمینه بنویسم .
به طور خلاصه بگم برتری های 690 به g10 از لحاظ کیفیت تصویر 1-upscaling بهتر 2-برایتنس بیشتر(مهم ترین دلیل خرید پنل تو ایران!) 3-شارپنس فوق العاده
من واقعا نمی دونم چرا در سایت های ریو به شارپنس فوق العاده این پنل هیچ اشاره ای نشده,واقعا به نظر من در زمینه شارپنس بی نظیر عمل میکنه و اقعا هیچ ضعفی نمیشه تو این مورد بر روی این پنل گذاشت
موارد برتری g10
1-رفرش ریت طبیعی پنل 2-اشباع بالاتر رنگ ها(ممکنه واس عده ای جذاب باشه) 3-دقت و صحت رنگ ها 4-مشکی عمیق تر 5-عمق بیشتر تصویر
معایب
1-مصرف برق بالاتر(بیش از دو برابر 690) 2-نداشتن هیچ گونه امکاناتی
در رابطه با مصرف برق این نکته رو ضروری می دونم بگم مصرف انرژی برق در حال حاظر تو ایران یه چیز پیش پا افتادس و در حدی نیست فکر رو مشغول خودش کنه,اما زمزمه هایی مبنی بر برداشته شدن یارانه های برق برای بعد از عید به گوش میرسه.اگر یارانه های برق ورداشته بشه به نظر من این مسئله می تونه نگران کننده باشه.
در کل به نظر من اگر فقط دنبال کیفیت تصویر هستی g10 پنل قابل تری هست . و به نظر من یک level از پنل 690 بالاتر هستش .
اما اگر دنبال پنلی هستی که علاوه بر قیمت مناسب,امکانات داشته باشه و همچنین تصویر قابل قبولی داشته باشه انتخابت رو معطوف 690 کن
پنل های led سامسونگ به دلیل نوع تکنولوژی به کار گرفته شده در آنها که اصطلاحا بهشون edge lit میگن,دارای یک سری مشکلات عجیب و غریب هستش این پنل ها نسبت به ال سی دی های این برند که قیمت خیلی کمتری هم دارن پسرفت داشتن تا پیشرفتنقل قول:
سلام دوستان
دلیل اینکه بی 690 از سایر مدلها سرتره چیه ؟ مثلا این سریهای 7000 و 8000 سامسونگ امکانات این مدل را ندارند ویا دلیل دیگری داره.
ممنون از پاسخ شما دوستان
از جمله برتری های 690 نسبت به led های این کمپانی
-به دلیل اینکه سامسونگ از آرایش Edge lit در پنل های led استفاده کرده نور در تمام صفحه یک دست نیست, نواحی دور تا دور پنل به دلیل چیدمان این نوع آرایش led ها تصویر روشن تری نسبت به مرکز پنل داره !. این مشکل بیشتر وقتی خودش رو نمایان میکنه که تصویری با صحنه های تیره در این پنل مشاهده بشه .
-زاویه دید 690 ما بین 20 تا 25 درصد در تمامی جهات از 7000 گسترده تر هست.
دقت رنگ ها در پنل 690 دقیق تر هست مدل 7000 در نمایش دقیق رنگ های مشکی و آبی و قرمز به طور دقیق مشکل داره و در بعضی از صحنه ها و تصاویر دارای مقداری خطاست.
برایتنس بالاتر که واس 95 درصد عموم باعث بیشتر بودن جذابیت تصویر به حساب میاد .
به شکرانه مشکی عمیق و برایتنس بالاتر(درخشندگی بیشتر تصویر به خصوص رنگ سفید) در نتیجه تصویر POP تر یا infiled contrast بالاتر که واس بیشتر عموم تصویر جذابت تری به حساب میاد
کیفیت صدای پایین به دلیل نازک شدن پنل در b7000 نسبت به صدای خیلی خوب در 690
و....
رنگ مشکی در بک لایت LED های سامسونگ
زمانی که صفحه کاملا مشکی هست نور بک لایت خاموش میشه و مشکی عمیق و خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی که 5 درصد از شدت رنگ مشکی کم میشه اونوقت هست که بک لایت پنل باید روشن بشه تا بتونه جزئیات رو در تاریکی نمایش بده اینجا مشکل این پنلها شروع میشه.
وقتی هم که به ده درصد میرسه به جای رنگ مشکی به شدت به سمت رنگ آبی تمایل پیدا میکنه
نقل قول هایی از وب سایت cnet
ما همچنين لذت برديم از اينكه ناحيه تاريك در B750 و 650 به نظر مي رسيد كه به مشكي واقعي ، نزديك تر است نسبت به مشكي متمايل به آبي B7000 و متمايل به سبز A650 .کد:We also appreciated that the dark areas on the B750 b650 looked closer to true black than on the bluish 7000 or the greenish A650
B750 و b650 نسبت به ديگر نمايشگرهاي LCD كه مقايسه كرديم نتایج بهتری کسب کردنکد:Compared to the other LCD displays in our lineup, however, the B750 b650 fared better, coming closer to the reference
display than any of them
scores از دید وب سایت avfroums
6 گزینه اول مرتبط با کیفیت تصویر هست
b650
b6000.b7000.b8000کد:http://www.avforums.com/reviews/Samsung-LE40B651-LCD-HDTV-Review.html
کد:http://www.avforums.com/reviews/Samsung-UE40B6000VW-LED-LCD-TV-Review.html
با این حال بنظرت اگر بیشتر استفاده برای بازی با PS3 و دیدن فیلم اکشن باشه, B690 بدرد نمیخوره ؟نقل قول:
تو سایز 50 اینچ زی 2.300 تومن چی میشه گرفت ؟ بیشتر واسه بازی PS3 میخوام
واسه بازي پلاسما بهتره، به نظر من b650 بگير.
نمیخوام باعث رنجش خاطر کسی بشم اما فکر کنم این تاپیک بیشتر به جایه راهنمایی تبدیل شده به مشکلات این دو مدل و بعضی از دوستان هم تعصبات بسیاری رویه هر دو مدل به خرج میدن خواهشا تاپیک رو از بحث اصلی منحرف نکنید
فکر کنم درمورد مشکلات هر دو پنل تاپیک جداگانه باشه خواهشا مشکلاتتونو تو تاپیک مربوطه مطرح کنید با تشکر:11:
با سلام
خبر خوش براي دوستاني كه قصد خريد تلويزيون P42G10 دارند.:20:
قيمت پلاسماي پاناسونيك مدل G10 كاهش يافت.
با توجه به كاهش قيمت محصول تقريباً هم رده اين پنل يعني ال سي دي سامسونگ مدل B690 كه اخيراً با كاهش قيمت به 1،749،000 تومان به همراه يك سينماي خانگي رسيده بود، امروز قيمت جديد پنل P42G10 با 120 هزار تومان كاهش از 1،595،000 به 1،475،000 تومان تقليل يافت.
سلام و تشکر از بابت جواب کامل شما جناب Ami R 940
با توجه به اینکه مدلهای موجود در بانه ورژن اروپایی و امکانات بیشتر هستند راستش من خیلی دلواپس گارانتی هستم البته نه از این لحاظ که گارانتی آش دهن سوزیه بلکه من اینجا(تبریز) پرسیدم نمایندگیها میگن اصلا اجازه نداریم این تلویزیونهای بدون گارانتی رو تعمیر کنیم.شما که از بانه خرید کردین برای این مشکل احتمالی چه فکری کردین.
با سلام خدمت دوستان
در b570 من با رفتن به منو مخفی تله تکس رو فارسی کردم در حالی که فروشنده میگفت هزینه داره
البته نمیدونم در b690 بشه یا نه. دوستان لطفا امتحان کنید ونتیجه رو بگید
طریفه رفتن به منو مخفی:
در حالت استند بای از چپ به راست به ترتیب و پشت سرهم و سریع این کلیدها را بزنید تا وارد منو مخفی بشید
INFO+MENO+MUTE+POWER
Ami R 940عزیز
آیا b650 بانه همشون اروپایی هستند یا نه؟
و مدل اروپایی با آسیایی قیمتش فرق داره؟
البته چون گفتین مثل اینکه بانه آشنا دارین:31:
تایید میشه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
در b570 من با رفتن به منو مخفی تله تکس رو فارسی کردم در حالی که فروشنده میگفت هزینه داره
البته نمیدونم در b690 بشه یا نه. دوستان لطفا امتحان کنید ونتیجه رو بگید
طریفه رفتن به منو مخفی:
در حالت استند بای از چپ به راست به ترتیب و پشت سرهم و سریع این کلیدها را بزنید تا وارد منو مخفی بشید
INFO+MENO+MUTE+POWER
منم با بی690 تونستم برم به منوی مخفی. توی این منو یه گزینه داشت به اسم TTX Group که به Farsian و Arabic تغییر دادم ولی تلتکست همون جوری موند و تغییری نکرد. antoni عزیز شما دقیقا چه گزینه هایی رو تغییر دادی؟
در ضمن از روی کنجکاوی یه چیز دیگه رو دستکاری کردم ، سورس av1 ش پرید و انتن معمولی افتاده بود روی av1 . در هر صورت..... بعد از کلی کلنجار و خاموش روشن شدن بالاخره درستش کردم. منظورم اینه که منوهارو دستکاری بیجا نکین مثل من. چون خیلی پیچیدن.
و اینکه پیشنهاد میشه که کوچ کنیم بریم به تاپیک "مشکلات بی690" خداییش این بحث ها چه ربطی به تاپیک داره؟؟
یه ویدئو تو youtube از سامسونگ السیدی b650 بقل پلاسما پاناسونیک s1 هر کی خواست ببینه به خصوص فن بویای usb ببخشید اشتباه گفتم فنای سامسونگ.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=k5uQKRjYFFY
Ami R 940 خان مبارک باشه
نگفتی این همون b650 پلاسما سامسونگ ورژن اروپایی هست ؟
قیمت چند ؟ اون مشکل گرم کردن و نداره ؟ ایا پنل اپدیت شده است ؟
ممنون میشم جواب بدید .
متاسفانه به دلیل کمبود وقت و گرفتاری های فراوانی که دارم این چند روزه فرصت نمی کنم پست یا مطلبی ارسال کنم امیدوارم دوستانی که پی ام و پست فرستاده بودن , سوالی پرسیده بودن رنجیده خاطر نباشن
دو تا عکس گرفتم از پنل 690 (650) و g10 . هر دو پنل کالیبره شده هستن .
نکته مهمی که باید ذکر کنم بعد چند هفته سر و کله زدن با تنظمیات گسترده 690 امروز موفق شدم بهترین کالیبره ممکن رو از690 بگیرم در مقابل ساید بای ساید با g10 ,با این کالیبره پیشنهادی تا 85 90 درصد می توان به تصویر مشابه g10 رسید.تنظیمات کالیبره رو به زودی ارسال می کنم.
690 بعد از این کالیبره شدن نشون داد حرفای زیادی می تونه واس گفتن داشته باشه .
سورس تصویرhd, هر دو پنل کالیبره شده ,سنسور دوربین n95 8 gig و دیگه اینکه عکس گرفته شده از 690 حدود 1 متر عقب تر از عکس گرفته شده از g10 هست. اگر تصویر g10 کمی بزرگتر به نظر میرسه جزییاتش به همین دلیل هستش.
برداشت من:
پنل g10 رنگ ها رو native تر از 690 می تونه نمایش بده اگر عامیانه بگم 7 8 درصدی. به دلیل upscaling بهتر 690 جزییات بیشتری رو در این پنل نسبت به g10 قابل حس هست
توضیحات و جزییات بیشتر به همراه عکس های دیگر در پستی متقابلا به زودی ارسال خواهد شد
موفق باشید
Ami R 940 عزیز
آیا دو تا عکس بالایی رو بدون فلش دوربین انداختی یا با فلش؟
فقط یه خورده 690 از g10 کم رنگتره
امیرآقا منتظر ارسال تنظیماتتون هستم .
ممنون از وقتی که گذاشتید
با این موردم کاملا موافقمنقل قول:
پنل g10 رنگ ها رو 7 native تر از 690 می تونه نمایش بده اگر عامیانه بگم 7 8 درصدی
یکبار من و آقا عباس یکسری عکس یکسان رو گذاشتیم روی تلوزیونهامون ( ایشون g10 دارن دیگه ) و عکس گرفتیم بعدا به دلایلی اونها روی سایت نگذاشتیم ولی همونجا هم من متوجه این موضوع شدم و به آقا عباس گفتم
مرسی
اگر جفتشون فول اچ دیه که دیگه آپ اسکیلر کار نمیکنه!!
تنظیمای g10 چی بوده؟
این تصویرا از عکس گرفته شدن یا از فیلم؟
جفتشون از hdmi گرفته شدن؟
این چه کالیبره ای بوده که b690 رنگ سبز برگارو فسفری داره نشون میده!!؟؟
هر دو عکس با فلش هست(فلش اتوماتیک) .نقل قول:
آیا دو تا عکس بالایی رو بدون فلش دوربین انداختی یا با فلش؟
و دلیل پر رنگ بودن g10 نسبت به 690 اشباع بالاتر رنگ های این پنل نسبت به 690 هستش.
البته میشه اشباع رنگ 690 رو برد بالا ,اما با بالا بردن بیش از حد اشباع , رنگ ها حالت مصنوعی پیدا می کنن.
اصلاح می کنم سورسhd هست ,به دلیل عجله در ارسال پست اشتباهی رخ داده بود .نقل قول:
اگر جفتشون فول اچ دیه که دیگه آپ اسکیلر کار نمیکنه!!
یکی از موارد برتری پلاسما ها به خصوص g10 نسبت به مابقی تکنولوژی های از جمله ال سی دی حس شدن طبیعی رنگ هاس به دلیل استفاده از فسفر در پلاسما پنل ها . بنابرین نشون دادن طبیعی رنگ ها و دقت و صحت رنگ ها در 690 چه در حالت دیفالت دینامیک چه در کالیبره شدن چند گامی از g10 عقب تره .نقل قول:
این چه کالیبره ای بوده که b690 رنگ سبز برگارو فسفری داره نشون میده!!؟؟
hdmi خروجی لپ تاپ , کالیبره هر دو پنل به همراه یه سری عکس های دیگه در پست های آتی ارسال خواهد شد.
موفق باشی.
سلام
اگر قسمت باشه من تا شب عید یه تلوزیون 40 اینچ B690 خریداری میکنم اما یه مساله امروز ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه من امروز خیابون توپخونه رو زیر و رو کردم برای یک فیلم یا یک مستند با کیفیت HD اما دریغ از یک لوح فشرده از دوستان کسی جایی رو توی تهران به غیر از اینترنت سراغ داره که بشه فیلم اچ دی تهیه کرد.
مرسی امیر عزیز. عکس های جی10 هم خیلی باحال بودن. :31::8:نقل قول:
فقط یه نکته : کاش چندتا عکس از از سورس SD هر2 پنل هم می گذاشتی.
ضمن اینکه کالیبراسیون تصاویر SD و HD فرق دارن باهم. مثلا توی تصاویر SD بیشتر انرژی کالیبراسیون صرف پوشوندن ضعف های کیفیت بد SD میشه ولی توی تصاویر HD این مشکلات نیست . پس منتظر کالیبره SD هم هستیم.
در ضمن توی منو مخفی بی690 که antoni در صفحه 47 نحوه دسترسی شو گذاشته اختیارات بیشتری برای کالیبره کردن تصاویر هست. یه جورایی پیچیده تر
نقل قول:
پس یعنی لپ تاپ داره آپسکیلینگ می کنه دیگه! لپ تاپ و کارت گرافیکش چی ان؟
نگفتین دقیق کدوم گزینه هارو تغییر دادین؟نقل قول:
nice ht gear:31:نقل قول:
از پايونير 787 هم يك عكس بزار ديگه امير جان تا بگيم impressive:31:
امير جان توي اين عكس g10 در نماهاي مشكي (مثلا زير پاي بچه يوزپلنگ )مقداري از جزئياتو از دست داده مطمئني روي بهترين حالت كاليبرست؟روي b650 شما اينطور نيست
در سورس هاي فول hd هم g10 اينطور عمل ميكنه؟
يه سوال ديگه بلاخره b750 بهتره يا b650 باتوجه به ريويو cnet?
عکس پلنگ ها که روی 2 تا پنل هست خیلی جالبه برای مقایسه ی 2 پنل
الان دیدم توی بی690 ، رنگ صورت پلنگ بزگتر که خوابیده قسمت های سفید رنگش و همچنین رنگ اسمون بالای بچه پلنگ یه جورایی به ابی میزنه. فکر کنم از کالیبرش باشه. امیر جان قبل اینکه تنظیمات رو بذاری یه تجدید نظری توی تنظیمات blue داخل white balance یا colour space بکن که این مشکلم حل بشه.
دیگه اینکه اول میگفتیم جی10 توی اپسکیل تصاویر sd کمی از جزییات و sharpness رو از دست میده ولی الانم که سورس اچ دی هست بازم بعضی از جزییات از بین رفته. (مثل برگ های درخت بالای سر پلنگ ها خصوصا تک برگ بالای شونه پلنگ بزرگتر) که طبق این 2 تا عکس درست هم هست :
عکس اولی رندر تصاویر 1080i در بی690 و دومی در جی10 :
اگه لطف کنی همراه تنظیمات کالیبره شده سورس عکس پلنگ ها هم بذاری خیلی خوبه
نگفتین دقیق کدوم گزینه هارو تغییر دادین؟
یادم نیست دوست عزیز چون سریع فروختمش بخاطر لرزش تصویرش
ولی فکر کنم به زبانش ربط داشت مطمئن نیستم
نقل قول:
این مقایسه که گذاشتی وقتی یه سایتو نگا میکنی فقط عکساشو نذاشتن که نگا کنی باید بری ریویوشم بخونی
توی همون سایتی که رفتی عکساشو یه جا دیگه آپلود کردی نوشته:
HD sources (right) are displayed perfectly. It's possible that you see some blurriness in these photos, but that's caused by the interaction between our digital camera and the plasma technology, and it isn't visible to the naked eye.
نقل قول:
پس یعنی لپ تاپ داره آپسکیلینگ می کنه دیگه! لپ تاپ و کارت گرافیکش چی ان؟
نه upscaling از طرف پنل انجام شده , به دلیل اینکه لپ تاپ من تا 720p رو پشتیبانی میکنه و 1080pرو پشتیبانی نمیکنه
5738zg گرافیک G froce 512mb model 110m
دقیقا درسته , در رابطه با کالیبره سورس sd هم حتما به روی چشم .نقل قول:
ضمن اینکه کالیبراسیون تصاویر SD و HD فرق دارن باهم. مثلا توی تصاویر SD بیشتر انرژی کالیبراسیون صرف پوشوندن ضعف های کیفیت بد SD میشه ولی توی تصاویر HD این مشکلات نیست . پس منتظر کالیبره SD هم هستیم.
رامین جان همونطور که توضیح دادم به دلیل اینکه uspcaling مدل g10 ضعیف عمل میکنه مقداری از جزییات از بین میره در سورس های sd وhd البته در sd اوضاع خیلی حادتر از hd هستش .نقل قول:
امير جان توي اين عكس g10 در نماهاي مشكي (مثلا زير پاي بچه يوزپلنگ )مقداري از جزئياتو از دست داده مطمئني روي بهترين حالت كاليبرست؟روي b650 شما اينطور نيست
دلیل این مشکل استفاده از چیپست های ارزون قیمت برای uspcaling در این مدل هستش!
سایت avforums آپ اسکیلر پنل 690 رو در هر دو سورس sd hd عالی توصیف کرده, و آپ اسکیلر g10 رو در هر دو سورس متوسط ذکر کرده است
چشم حتمانقل قول:
از پايونير 787 هم يك عكس بزار ديگه امير جان
در آخر این نکته رو ضرروی میدونم بگم upscaling متوسط g10 چیزی از ارزش های این مدل کم نمیکنه,مزیا این پنل به قدری هست که میشه از آپ اسکلیر چشم پوشی کرد.
حفظ 1080 خط در صحنه های متحرک آرزویی هستش حتی برای بهترین پنل های جدید lcd led سال 2010 که در راه هستن .
هستن کسانی به دکوراسیون خونه اهمیت میدن و دکور واسشون مهمه,واس عده ای امکانات مهمه,عده دیگری اینچ پنل ارجحیت داره,بیشتر عموم تصویر با برایتنس بالا رو بیشتر پسند دارن,هستن کسانی به تصاویر برایتنس و شارپ علاقه ای ندارن و تریجح میدن رنگ ها رو به صورت طبیعی با اشباع بالا نذارگر باشند و... بنابرین در کل هر دوم از این پنل ها معایب و نقاط قوت خودشون رو دارن این مصرف کننده هستش با توجه به دلایل و استفاده تصمیم به خرید کنه و از خریدش راضی باشه.
تا به الان پنلی عرضه نشده مانند پلاسما kuro پایونیر که تو همه جوانب شاخ باشه . بنابرین با توجه به قیمت این پنل ها صرفا نباید انتظاری داشت پنل های 1 هزار دلاری با kuro با قیمت 7 8 هزار دلاری رقابت کنند.
به دلیل اینکه تعریف هر شخص از زیبایی متفاوته بنابرین زیبایی تعریفی شخصی و متفاوتی هستش شاید پنل 690 در بیشتر عموم پنل با کیفیت تری نسبت به g10 باشه
دلیل مشخص هستش طبق آمار گرفته شد وب سایت avforums
مهم ترین اصل خرید پنل های hdtv تو دنیا بین عموم(مردم عادی) صرفا تا 90 درصد یک چیز هستش اونم پنل براق(برایتنس بالا),هر پنل براق باشه اون پنل به قول معروف ایول بیشتری داره و مساویس با تصویر بهتر و زیباتر اگر در گذشته قبل ار عرضه neopdp ها پلاسما انطور و باید مورد توجه قرار نمی گرفت مهم ترین دلیلش برایتنس پایین پلاسما پنل ها بود . به دلیل برایتنش و شارپنس بالا تصویر 690 به نظر من در نگاه اول تو پشت ویترین ها 90 درصد عموم پنل 690 رو برتر از g10 خواهند دونست.!
در پست های آتی به صورت تخصصی با ذکر لایل فنی به کیفیت تصویر این دو پنل می پردازم .
برای کسی که زاویه دید زیاد براش مهم نیست و گیمر هم نیست و دکور هم براش مهمه بهترین گزینه چه
تلوزیونیه؟
ممنون از لحن طبق معمول معدبانتون جناب فن بوی عزیزنقل قول:
من اول پستتون رو خوندم بدون این که اواتار یا یوزر نیمتون رو ببینیم، تا خوندم حدس زدم که شمایید
خودم خوندم جمله رو. شما که خیلی افتخار می کنی به خودت! انگلیسی که بلدی؟؟ اخرشم بخون :
یعنی با چشم غیر مسلح قابل رویت نیست. به نظر شما کجای این جمله این معنی رو میده که اصلا اون مشکل وجود نداره؟ چون ما نمی بینیم یعنی نیست؟کد:and it isn't visible to the naked eye
ضمن اینکه خیلی هم قابل رویته برخلاف گفته ی سایت. می تونین به برگ های بالای سر پلنگ ها مراجعه کنین نسبت به تصویر بی690
عزیز جان منظور سایت این بوده که مشکل به این شدت که توی عکس ازمایشگاهی (همون که من گذاشتم) به نظر میاد، نیست و بیشترش به خاطره دوربینه و بقیه ش هم قابل دیدن نیست ولی توی عکس ها چند درصدیش قابل رویته ضمن این که توی همه سایت ها از جمله avsforum همون طور که امیر هم گفت به جی10 برای این مسئله متوسط داده.پس یعنی قابل رویته.
در ضمن ما عقده ای نیستیم. عکس رو یه جای دیگه اپلود کردم چون از قبل سیو بود توی پی سیم
اگه حرفی داشتی پیغام خصوصی بده فضای تاپیک رو بی خودی متشنج و منحرف نکن.
موفق باشی
امیر خان
نگفتی پنلی که از بانه برات اوردن چیه ؟ همون مدل پلاسما B650 هست یا نه ؟
g10 شايد در upscale كردن تصاوير ضعيف باشه ولي بدليل داشتن مشكي عميق اصلا تفاوت چشمگيري با يك ال سي دي نداره دايي من b690 داره اون پنل g10 من رو هم ديده و خودشم اعتراف كرد كه تصوير زنده تري داره البته به نظر من اصلا تفاوت اونقدر مشهود نيست ولي چون اين دوتا پنل تصاويري تقريبا برابر داشتن و زاويه ي ديد g10 خيلي بيشتر بود و براي گيم بهتر من اين پنل رو انتخاب كردم حالا من يه سئوال داشتم يه رسيوري هست بنام fortecstar مدل 4700 كه وقتي مشخصاتشو بخوني نوشته قدرت upscale كردن تصاوير از 480و576 به 720و1080 رو داره حالا ميخواستم بدونم اين به tv در upscale بهتر تصاوير كمك نميكنه
نه دوست عزیز پنل ایشون LCD B650 هست.نقل قول:
وقتی دستگاهی که به تلوزیون وصل میکنید کار Upscale رو انجام بده عمل بزرگنمایی در تلویزیون از کار میوفته اینکه کدوم کار بزرگنمایی رو بهتر انجام میدن باید تست بشن همینجوری نمیشه نظر داد ولی به طور معمول دستگاههای جانبی عمل بزرگنمایی رو بهتر از پنلها انجام میدن.نقل قول:
B690 تمام فرمتهای عکس رو ساپورت میکنه؟
دوست عزیز :نقل قول:
B690 تمام فرمتهای عکس رو ساپورت میکنه؟
ما اینجا جواب بدیم پست هامون پاک میشه از طرفی ربط زیادی به تاپیک ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375355&page=5
پلاسما g10 روی دیوار نصب میشه ؟؟ 690 چطور ؟؟
با سلام خدمت امیر خان و ممنون از الوکارد عزیز
ایا سایز 40 اینچ B650 ریجن اروپایی هم امکاناتش مثل برای شماست .
ممنون میشم جواب بدید .
عزیزم بهتر بود جواب نمی دادینقل قول:
ایشون فن بوی نچندان مودب g10 هستند و فن بوی g10 هم در این تالار اجازه داره تا فحش زن و بچه هم بالا بره ( پستهای غیرمودبانه ایشون هنوزم توی تالار هست . ولی من یکبار کلی نوشتم " بهتر بود سوال رو جایی مطرح می کردید که افراد بادانش تری راهنماییتون کنند " لحنم بد تلقی شد !! و بخاطر لحن بد اخطار گرفتم !!! )
این ، من و شما ییم که اگر به یکی بگیم " تو " اخطار می گیریم
خلاصه با توجه به لحن همیشگی ایشون و اغماض همیشگی مدیران در قبال فن بوی های g10
کاش اصلا خودتون رو به زحمت نمی انداختید
اگرچه پستتون برای من میفید بود و تایید حرف من بود که شارپنس b690 از g10 بهتره
همونطور که جزئیات در b690 بدلیل آپسکیلینگ بهتر ، بیشتر و بهتر از g10 دیده میشن . و ذکر این نکته هم ضروریه که 99% تصاویری که امروز ما مشاهده می کنیم رسما به این آپسکیلینگ احتیاج دارند .
خداوند شما را خیردهادنقل قول:
منکه زبونم مو در اورد و 2 بار اخطار گرفتم بابت اینکه گفتم تفاوت وحشتناکی در تصویر این دو پنل وجود ندارد .