سلام
جانی کاری اگر از دست من بر میاد در خدمتم....
adsl فول شاژ شده. :31:
Printable View
سلام
جانی کاری اگر از دست من بر میاد در خدمتم....
adsl فول شاژ شده. :31:
ممنون عزیز . راستش نمیخوام تا وقتی که مطمئن بشم اینا unlock هستن به کسی بدم ! وگرنه الان لینکو واست پ.خ میکردم به خدا. بازم ممنون
مرسی جانی عزیز.هنوز می ترسم دستم بگیرم!!!
این 2.1 نهایی چه فرقی با 2.1های الان داره؟ روتش هم فرق می کنه دیگه؟
آقا اگه تونستی یه invisible shield براش بگیر من خودمم همون روز اول گرفتم.
دوستان این ورژن نهایی رو زدم (من نسخه ی thai رو زدم) اول از همه بگم که مشکل آنتن داره اساسی(حتی با ایرانسل) واسه همین باید الان ورژن o2 و german رو امتحان کنم ( معمولا o2 رو دیدم توی فیرمویرهاش برنامه ها ی خوبی هم میذاره ) یه چیز دیگه اینکه ورژنی که زدم نسخه ی سرویس هست یعنی اصلا برنامه های نصب شده پاک نمیشن , یه چیز خیلی مهم دوستان اگه جایی لینکی از فیرمویرهای 2.1 دیدین حتما checksum بگیرین بعد از split کردن CG ها تا گوشیتون خدای نکرده لاک نشه. پویان جان من هیچ فرقی توی ورژن نهایی ندیدم اصلا!!! واسه خودمم عجییبه . روت کردن رو میشه روی ورژن thai امتحان کرد بیخطره اما روی ورژن های دیگه صبر کنین تا تست کنم. روت اصلی رو هم شنیدم اومده طوری که با wifi روت میکنین حالا پیدا کردم کاملشو میذارم اینجا .الان اومدم کافی نت ببینم میشه این دو ورژن رو بگیرم یا نه.
چند تا سوال اساسی :
چکار کنم که موقع وصل کردن به کامپیوتر شارژ نشه گوشی
فایل منیجر چطوری نصب کنم؟به عنوان اولین برنامه چون نمیدونم چطور برنامه نصب کنم
هر کاری می کنم تنظیمان gprs برام نمیاد irancell
گوشی من نه با بلوتوث مشکل داره نه با همراه اول چرا؟
سلامنقل قول:
1-فکر نکم بشه کاری کرد که شارژ نشه...باز دوستان اگر میدونن جواب بدن
2-ورژن گوشیتون چنده؟؟!!!!
3-setting->wireless&network->mobile network-->access point names
بعد منو رو میزنید و new apn رو انتخاب میکنید واین گزینه ها رو تغییر میدین ..بقیه گزینه هام تغییر نمیخواد
name:--------- Irancell_GPRS
apn: -------------- mtnirancell
proxy:------- 10.131.26.138
port:--------------------- 9201
و در آخر data romanig رو از setting-->wireless&network فعال میکنی وگوشی رو خاموش روشن میکنی
منبع:---------.ir
4-مگر باید اشکال داشته باشه؟؟ :31:
دوستان ورژن o2 رو هم تست کردم , هیچ تغییری نسبت به نسخه ی leaked نداشت به جز اینکه چون مال o2 آلمان هست جای y وz روی کیبورد فیزیکی عوض شده , آنلاک هم هست با ایرانسل هم مشکل نداشت ولی همراه اول رو تست نکردم.
acmilan عزیز data roaming فقط ماله وقتیه که شما از roaming توی شبکه استفاده میکنین واسه اون موقع هم gprs داشته باشین.
فعلا یه خداحافظی طولانییییییییییی مدت :11:
از اینکه گوشیتو فدای بدست آوردن اطلاعات مفید میکنی ممنونم اگه نصف مردم ما اینجوری بودن الان ژاپن 100 سال از ما عقب بود.
دستتت درد نکنه.
من به صورت اتفاقی گوشی رو به حالت مولتی مدیا در داک در آوردم.یعنی میتونید تو خونه یه داک با سلیقه خودتون بسازید.امکانات و شمای زیبایی داره. اگه به دردتون میخوره توضیح بدم.
سلامنقل قول:
چرا که نه ممنون میشم اگر توضیح بدین...
سلام
چرا اين تاپيك رو نميبريد توي انجمن پاكت پي سي .؟!؟!؟؟
سلام.
مایلستون برای تغییر حالت خود به مولتی مدیا و landscape و یا car از سیستم مگنت استفاده میکنه.تنها چیزی که نیاز دارید یک آهن ربای کوچک 1 سانتی هست.حالا اگر آهن ربا رو روی قسمت فرو رفتگی درب باطری بچسبانید متوجه کل قضیه میشید.اگه آهن ربا یکم قویتر باشه به حالت landscape میره/ آهنی بودن درب باطری خیلی کمک میکنه.حالا میتونید یه جا درست کنید که مایلستون توش فیت جا بره و آهن ربا رو پشتش قرار دهید.الان شما یک داک 30 دلاری دارین :p (این یعنی نهایت تکنولوژی).
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا این آهنربا به گوشی که آسیبی نمیزنه؟؟؟
والا من 1000 بار تست کردم .اصلا شیوه داک هم همینطوریه.ولی مواظب باشید به ال سی دی نخورهنقل قول:
گیم کنترل برای میلستون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The folks over at Game Gripper have come up with an incredibly needed add-on for the droid . This handy-dandy gadget slips over the Droid's keyboard and does the work of pressing the keys for you, bringing the feel of a real controller to you anywhere you are. Not exactly a high-tech solution, but who needs that? Video of it in action after the break
چیز جالبیه اما جنسش به نظر خوب نیست.
دوستان میلستون دار میتونن یه عکس مقایسه صفحه نمایش با آیفون زیر نور خورشید و یکی هم در محیط خونه بزارن.
ممنون
دوستان اگه میتونین این عکسو برام بزارین.خیلی برام مهمه :20:نقل قول:
ممنون :46:
گوگل افت کیفیت در ورژن 2.1 اندروید رو تایید کرد برای اطلاعات بیشتر
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4852915#post4852915
دوستای عزیز یه راهنمایی لطفاً:
یکی از دوستان گفت N900 داره و باهاش کارکرده. گفت تنها عیبش ضعف باتریشه
حالا باتری Milestone چطوره؟ کم نمیاره؟ (مثلا با استفاده متوسط چند روز شارژ نگه میداره؟)
از لحاظ باتری N900 رو می خوره حداقل 2 روز واسه من دوام میارهنقل قول:
دوستان چند روزی هست که دیگه توی گوگل مپ به راحتی میتونین توی قسمت DIRECTION خیابونا و شهرهای ایران رو هم واسه جستجو وارد کنین, واقعا جالب شده gps گوشی.راستی عکس دومی که فایر گذاشته مقایسه با nexus هست نه آیفون.
سلام جاني
رسيدن به خير -سفر خوش گذشت :46:
اين قابليت gps مگه قبلا" نبود !
احتمالا" به خاطر لغو تحريم اينترتي كاربران ايراني توسط آمريكاست . آره ؟!
سلام. :) نه قبلا مکان های ایرانو پیدا نمیکرد. نه اگه یادت باشه گفتم google map داره تکمیل تر میشه و نقشه ی راههای ایرانم اضافه میکنه.
دوستان آخرین قیمت 615 تومان امروز پرسیدم ,با آپدیت و به شرط آنتن دهی مطمئن :31: .
این مشکل gprs و edge من حل نشد!! دو تا milestone گرفتم جفتشون این مشکلو دارن,علامتشون میاد ولی data جا به جا نمیشه بجز واسه برنامه های messenger.با چند تا سیم کارت هم امتحان کردم اما نمیشه.هم با irancell مشکل داره هم MCI. کسی به این مشکل بر نخورده دیگه؟جالبیش اینه که قبلا یه مدت کار میکرد یهو از کار افتاد!!:41:
تنظیماتش رو هم همون طور که تو انجمن ها گفته شده وارد کردم,هم با proxy ,هم بدون proxy و فقط با وارد کردن name و apn(قبلا به روش دوم بی دردسر فعال شد).
واسه منم روی ایرانسل فقط messenger ها و email ها کارمیکنن و وب بروزر کار نمیکنه, ولی با mci مشکلی نداره (البته با سیم کارت های دائمی امتحان کردم یعنی tci و با اعتباری ها نمیدونم ) واسه هر دو هم نیازی به proxy,port نیست.
بالاخره با مشکل آنتن دهی چه کنیم؟
ببخشید جانی جان..! این که میگی با کیبورد فارسی هست ...؟نقل قول:
فکر نمیکنم دیگه مشکل آنتن دهی وجود داشته باشه؟؟!! گوشی شما مشکل داره؟؟؟نقل قول:
منظورتون حروف فارسی روی کیبورد هست؟ نهنقل قول:
دوستای عزیز من با تاچ خازنی کار نکردم.
1-این مایلستون صفحش به خط و خش خیلی حساسه؟ اگه بخوایم صفحه یه دو سه سال تمیز بمونه برای محافظت چه میشه کرد؟
2-کیف اساسی و مشتی داره تو ایران؟
منظورم همون کیبورد توی صفحه نمایش...!نقل قول:
روی کیبورد اصلیش که نداره...!
Verizon Droid Incredible screenshot gallery
2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<H2>The seven default home screens
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
What's in the app launcher
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<H2>Car Home app and City ID app
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
< >کد:http://www.androidcentral.com/verizon-droid-incredible-screenshot-gallery
نهjaxi جان کلا واسه آندروید ها باید از نرم افزار های دیگه واسه فارسی نوشتن استفاده کنی.اینجوری که مثلا برنامه ی مربوط به کیبورد فارسی رو باز میکنی,توش مینویسی .روی on screen keyboard اصلی گوشی فارسی نمیاد.نقل قول:
1-صفحش ضد خشه. اما اگه خیلی میخواین مراقب گوشی باشین میتونین از invisible shield استفاده کنین که دو نوع داره یه نوعش فقط صفحه رو پوشش میده و نوع دومش کل گوشی رو, اصلا هم مشخص نیست چون این shield ها با تکنولوژی نانو ساخته میشن و مثل چسب میچسبن به گوشی اما اصلا توی چشم نیستن. من نوع دومش که کل گوشی رو محافظت میکنه استفاده میکنم.نقل قول:
2- فکر نمیکنم. باید از کیف گوشی ها ی دیگه که این سایز رو دارن استفاده کنین.
سلامنقل قول:
فایر جان داستان این چیه؟؟به درد مایلستون میخوره؟؟
من از فارسی ساز نکسوس استفاده میکنم و در on screen keyboard فارسی میاد.نقل قول:
سلام
بچه ها پس قیمت مایلستون دیگه نمی خواد بیاد پایین؟چند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روز میشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!:31:
580 پایتخت میفروخت 590 هم دفینهنقل قول:
والا كامل نخوندم ببينم چيه اما مال درويد تو ورژن هست و حتما" كار داده كه اين اسكرين شات هاش رو گذاشتن.نقل قول:
اينترنتم شده مثل ديزل - لعنت به خودشون و اينترنتشون
ببينم از شما تا حالا كسي htc sense رو رو ميلستون نصب كرده ! يا يه فيرمور جداست ؟
شايدم اين همون باشه / چون ويدجت weather مثل گوشي هاي اچ تي سي هست
تبريك به اين پشت كارت - ان شالا زودتر ميخريشنقل قول:
چند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روزهمیشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!:دی
گوشي شاپ كه قيمتش از بازار هميشه بالاتره 610 زده بود و در بازار كه دوست خوبمون skuzz توضيح داد قيمت چنده
جانی خبر نداری شما؟؟؟کجایییییییییییییییی یی؟؟نقل قول:
----------------------------------
دلم خوش بود adsl شارژ کردم.فعلا که فرقی با دیال آپ نداره+قطع و وصل فراوون....:41: