رو 5870 چند فریم خواهد داد بنظر شما؟
Printable View
رو 5870 چند فریم خواهد داد بنظر شما؟
از الان که نمیشه اینو مشخص کرد!!!
میدونم .منظورم حدودیه.
یعنی راحت قابل اجرا هست یا نه؟
ببخشید یعنی میگید این عکسا مال بازی کرایسیس 2 است ؟ :18:نقل قول:
یعنی بازم می خواهم تا چند سال گرافیکی ترین بازی بمونه؟ همون طور که کرایسیس 1 بعد 3 سال هنوز بازیی نتونسته روشو کم کنه
فک کنم اگه سیستمی بتونه با بالاترین جزئیات این بازی رو اجرا کنه تا حداقل 3 سال سیستمش تضمینه که همه ی بازی ها رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه
ممنون میشم سوال اولمو جواب بدید چون واقعا باور نمی کنم این عکسا مال بازی باشه (خودتون توضیح ندادید در پست میگم شاید اشتباهی عکس ها رو توی تاپیک بازی گذاشتید)
:11:
بابا عکسها کاملا fake و تقلبیه.....واسه کرایسیس1 هم از این عکسا زیاد بود........... .نقل قول:
هیچ کدوم از این عکسها جزو لوکیشنهای بازی نیس......
ایشون علاوه بر اینکه ما رو کمی .......فرض کرده منبع هم نداده...... .
دوست عزیز باید بگم که اولا من هیچ کس رو چیزی فرض نکردم...نقل قول:
چون قصد توهین به کسی ندارم
من این مطلب ها رو دیدم یا خوندم اگر هم فیک باشه پای خوده فیکر
این یه چند نمونه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این جا یه سری بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://gamerworld.mihanblog.com/post/19
این عکس هم از وبلاگ
به این سایت هم سر بزنیدکد:http://landgame.mihanblog.com/
وکد:http://iran-silver.blogspot.com/2010/07/talabir-game-naghd-va-baresi-bazi-haye.html
خداییش یادم نمیاد اون عکسا رو از کجا گرفتم ولی هر وقت پیدا کردم منیعش رو میزارم اینجاکد:http://gamershouse.funha.com/contents/20-crysis2.html
با تشکر فراوان
کد:http://www.gamersland.ir/forums/showthread.php?tid=2137&pid=17141
نقل قول:
دوست من این لینکایی که شما دادی همشون به غیر یکی درستن ......
ولی اون چهار تا عکسی که شما تو پست صفحه قبل گذاشتی از کجاس؟؟؟؟؟
بازی اصلا در شماره 2 تو اون لوکیشنها دنبال نمیشه....... .جنگل مال شماره یک بود...چه برسه به برف......... .این لینکایی که شما دادی اگه همشونو نیگا کنی و موضوعش رو بخوونی می بینه جریان تو نیویورک دنبال میشه.... .
عکساتون رو هم با سایز کمتر بذاری بهتره دوست من......اینترنتمون نابود شد.
اینم همون عکس تقلبی معروفی که واسه crysis1 ساخته بودن:
آقا یه سوال.....پلتفرم اصلی این بازی PC هستش دیگه؟؟؟ یعنی روی کامپیوتر بالاترین جزئیات رو داره دیگه ..........این عکس هایی که گذاشتید خیلی خفن هستند!!!! حالا فیک بودنشون به کنار .............فکر نکنم کنسول ها بتونن این بازی رو به این راحتی اجرا کنن...........یعنی قراره باز قدرت کامپیوتر با این بازی به رخ کشیده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این عکسهایی که تا حالا از بازی اومده همش نسخه x360 بازی هستش و تاحالا یک فیلم یا عکس درست وحسابی از نسخه pc بازی به بیرون درز نکرده......... .نقل قول:
بازی برا کنسولها به قول معروف کنسولیزه میشه و در حد و متناسب با توان اونها به خوبی اجرا میشه...... .
نسخه pc بازی هم بالطبع خیلی بهتر از کنسولی خواهد بود........ لطفا دیگه بحث کنسول و pc نکنین:11:
.
به احتمال زیاد کرایسیس2 بیشتر قدرتشو روی PC نشون میده چون PC هیچوقت محدود نمیشه ولی کنسول محدوده!نقل قول:
این شات ها همه مال Crysis 2 هست کسی نمیتونه بگه غیر از اینه!
=======================================
شات های جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
================================================== ===============
+
تمامی شات های Crysis 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
Box Shot
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: از راست به چپ
حالا خوبه دو تا پست پیش خواهش کردم بحث کنسول و پی سی نکنین.........ای خدا..... .نقل قول:
نقل قول:
خوب مگه ما انکار کردیم........؟؟فقط اینو گفتم که همه شاتهای ingame بازی(چون همه اینا ingameنیستن) مربوط به x360 هستش و تا حالا عکس یا فیلم درست و حسابی از نسخه pc نیومده..........
و دوما اون چهار تا عکسی هم که اون دوستمون گذاشته بودن اصلا ربطی به کرایسیس 2 نداره ما هنوز 2 نسل کار داریم تا به اون گرافیک برسیم(البته اصلا اون لوکیشنها تو بازی وجود نداره)
.
نه دیگه هیچکدوم نیستن ببین اینا کرایسیسن؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آخه ایکس باکس وپلی3که جون کشیدن اینارو ندارن یعنی چی فقط این دوتا گزاشتی برای این بازی کارت گرافیکی5770ازرادئون وحداقلش260ازاینودیا مورد نیاز هست.
برای full hd هم کارت5770به زور میتونه وکارت280هم بازم به زور این کارتها حتی5970نمیتونه توfull hdبیشتر از50تا فریم بده اونم به زور اون وقت ایکس باکس میتونه چه مسخره کردن pc رواه اه زیرپای ایکس باکسو پلی3لهش کردن رفت.......
روز موعود فراخواهد رسید....
معلومه اون عکسا فقط با CryEngine درست شده برای نشون دادن قدرتشنقل قول:
مگه میشه کسی نفهمه که واسه crysis 2 نیست؟
نقل قول:
فعلا که دو سه نفر باور کرده بودن..... .
دوما حالا بگی دو تا عکس اول یه چیزی اون دو تا عکس آخری و مخصوصا اون برف میخوره که اصلا با کرای انجین ساخته شده باشه ولو برای تست انجین؟؟؟؟؟؟؟
از این دست عکسها واسه بازی کرایسیس خیلی زیاده می بینی عکسایی میذارن که اصلا روح سازنده و تیم هم خبر نداره .....حالا چه تست و چه جزو خود بازی.
سلام
این بحث الکی هرچه زود تر تمومش کنین
ممنون
کاملا از گیم پلی هایی که منتشر شده معلومه که از نظر گرافیکی پیشرفتهایی کرده اما نه به اندازه یک نسل . معلوم نیست چرا اینجا بیخودی اینهمه سرش بحثه . برین دو تا از اون فیلها رو خودتون ببینید میفهمید دیگه. این که کار سختی نیست :31:
آره ولی ازاینا که معلوم نمیشه گرافیک نهایی چیه!نقل قول:
کرایسیس قراره از تمام امکانات DX 11 و شایدم 12 استفاده کنه! :31:
به نظرم اصلآ از رو دموهایی که از بازی میاد نمیشه تشخیص داد گرافیکش چه تغییراتی نسبت به قبل کرده...
بهر حال خود این برادران هم همچین ادعایی ندارن حالا اگه ... :31:
دیگه تو این 3ماه باقی مونده داره نهایی میشه فکر نکنم تغییر زیادی بتونن تو گرافیکش ایجاد کنن.
اما چیزی که مشخصه از همون دمو ها اینه که از بازیهای مطرح حداقل در زمینه گرافیک چندیدن قدم جلوتر رفته .
چیزی که زیاد روش کار شده قابلیت تخریب محیطه . صحنه های تخریب جنگل بتونی چی میشه :8:
لینکا کار نمیکنه میگه پهنای باند تمام شده.نقل قول:
لینکها مثل ساعت کار میکنن خودم الان دانلود کردم.نقل قول:
منم دانلود کردم مشکلی نبود .
چرا اینقدر کیفیت دموها پایینه؟؟؟کیفیت بهتر نداره؟حالمون گرفته شد..این پسره هم همش وینگ میزنه اعصاب آدم بهم میریزه
در کل چیز جدیدی هم نگفتن ایشون! همرو میدونستیم!نقل قول:
نقل قول:
صداشم که ضایع... : دی
انگار داره آموزش حروف الفبا یاد میده...: دی
+
کسی لینک تریلر با کیفیت بازی رو اگر داشت بزاره ..ممنون
قدرت Cry Engine 2
کد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=826&Itemid=1
کد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=791&Itemid=2
کد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=768&Itemid=2
کد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=840&Itemid=1
کد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=907&Itemid=1
دوست عزیز من هرچی فکر کردم نفهمیدم که cry engine 2 چه ربطی به crysis 2 داره.نقل قول:
تا اونجا که من میدونم crysis 2 از موتور جدید cry engine 3 استفاده میکنه.
حق با شماست. من حواسم نبود.نقل قول:
ولی عکس ها رو ببینید دیدنی هستند.
وای عجب گرافیکی داره !!! :18: - این بازی تو PC واقعا دیدنییه !!! - البته بنده که با عکس هایی که دیدم گمونم باید با رزولیشن 320.240 و با 3 فریم بر ثانیه بازیو اجرا کنم :31:
آره ، این واقعی هست خیلی خوب درست کردن کارشون خوب بوده و خسته نباشن :)
نقل قول:
داداش دمت گرم . واقعا عجب عکس هاییه . کفم برید . واقعا گرافیک تا این حد تا به حال ندیده بودم . حتی از واقعی هم قشنگتره !!:18::31:
.
راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟!:18:اصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .
.نقل قول:
در ضمن تو همین لینک هایی که دوستمون گذاشتن . تو یکیشون پایین صفحه یه عکس 26 مگابایتی هست اونو دانلود کنید تا فکتون بیفته . برا من که افتاد . اینا هاش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اینم لینکش دانلودش :
[HTML]http://www6.incrysis.com/screenshots/ScreenShot0097-res-10000_sm.jpg[/HTML]
نقل قول:
این که خیلی کوچیکه باو...!بعدشم اصلآ چیزی دیده نمیشه...ماته!
شاید اشتباه لینک کردی!
قیمت که ملاک نیست واسه اجرای بازیها...فقط بحث این که از چه سخت افزاری استفاده کنید..قیمت سخت افزار هم که بالا پایین زیاد داره و نمیشه گفت حتمآ باید 1م تومان سیستم بخری واسه اجرای بازی..شاید اگر روزی این بازی اومد و سیستم شما نکشید,لازم نیست کل سیستم رو آپدیت کنی..شاید با تعویض کردن کارت گرافیک یا رم اجرا بشه..(البته اینا همش احتمالاته)نقل قول:
راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .
من که به شخصه حاضر نیستم به خاطر فقط یک بازی در این سطح الکی هزینه پرداخت کنم...وقتی نیاز به این کار می بینم که اکثر بازیها هم سطح crysis2 باشن...
این عکس ها از مدهای بودن که برای Cry engine 2 ساختن و اصلا ربطی به Crysis 2 نداره ....نقل قول:
Crysis 2 بوسیله cry engine 3 ساخته میشه و نیاز به سیستم انچنان بالایی نداره ...
Delete....
تایید میشه ..از این مدها و آپدیت ها واسه هر موتوری بیرون میدن چند وقت پیش واسه unreal engine 3 هم یه اپدیت بیرون داده بودن که از واقعی هم واقعی تر بود...... .:31:نقل قول:
گرافیک بازی اصلا ربطی به این مد یا آپدیت موتور نداره(البته این که کلا انجین قبلیه)
نیازی به قیام و خونخواهی نیس مدیر شرکت کرایتک آقای یرلی و همینطور مدیر بخش سرگرمی و کسب و کار مایکروسافت یعنی آقای گرینبرگ هر دو اعلام کردن که گرافیک نسخه pc به مراتب بهتر از نسخه کنسولی ملعون و طاغوتیش خواهد بود...... .نقل قول:
در نتیجه شما خودشو ناراحت نکن.......:31:
.
.
Delete....
مرسی معرفی می کنم(وقتی شما بحث و ادعایی می کنید باید منتظر جواب هم باشید.......طبیعیه چون اینجا فروم....)نقل قول:
+
عزیز دل شما چرا اینقدر جوشی هستین؟؟؟میخوای بیا منو بزن... .:31:
اولا اگه شما با این کنسول مشکل دارین بدونین که ما باهاش مشکلی نداریم(البته شما در مورد کنسول دیگه هم حرفایی زدین که دیگه اینجا ذکر نمی کنم).....
کنسول x360 متولی داره ولی pc پدر همه کنسولا محسوب میشه و در نتیجه از لحاظ بازیسازی متولی نداره اگرم داشته باشه همین شرکت مایکرو تا حدی متولیشه....... .
همنطور که آمار دادم مایکرو از کنسولیزه کردن بازیهاش راضیه(یه سر برین تاپیک اخبار بازیها دو سه روزم نمیشه که خبرشو گذاشتم)
در نتیجه نبرد و کوتاه اومدن و تحریم و شکست و قیام و خونخواهی اینا اصلا معنی نداره هر کی داره راه خودش رو با موفقیت میره هم pc هم کنسول......... .
بازی crysis2 هم بالطبع روی pc لذت دو چندانی خواهد داشت و نیازی به این جر و بحثای من و شما نیس..... .
بحث جدیدی هم راه ننداختم و سوالی نکردم تا این پستای اسپم من و شما ادامه پیدا نکنه و دوستان اخبار خود بازیها رو بخوونن..... .
از بازی کردن لذت ببرین همین..... .موفق باشین:11:
.