از شرکت adsl اشتراک دارم،
Printable View
از شرکت adsl اشتراک دارم،
نقل قول:
سلام حسین جان.
آقا ییه توصیه برادرانه واسد دارم.من خودم با پارس به هم زدم و قرار داد رو فسخ کردم . یه شرکت دزد در راستای سیاست های کلان کشور!!!
تمایندگی مبین نت هم وقتی رفته بودم اشتراک بگیرم فهمیدم که داشت به پیره مرده که صاحب شرکت بود میفروخت.(همون زنیکه، شیوا بیات مسئول فروش) بعد از کلی تعریف از سرویسش اومد سراغ من و منم به هوای اسم پارس آنلاین مجاب به قرار داد نویسی شدم.الآنم پشیمون پشیمونم.
حسین جان اگه شمام استفادت از اینترنت فقط تو خونست نه جای دیگه پول بی زبونت رو بی دست این دزدا نده؛ به دو دلیل:یکی اینکه اگه مشکلی پیش بیاد جوابگو نستن و باید زنگ بزنی تهران انم نه یک با چند ده با تا شاید مشکلت برطرف که نه مورد بررسی قرار بگبره(دقیقاً مثل خودم)دوم اینکه این جهان نما واسه اینکه کرایه اون دکونشو که داخل برج پاستوره در بیاره دلا پهنا که چه عرض کنم ده لا پهنا حساب میکنه.
من به عنوان یه دوست توصیه میکنم که از ADSLکابلی استفاده کنی.
.........اینکه کابله دم به دقیقه قطعه وای به حال اونکه رو امواج سواره و .......
در هر حال اگه کمکی خواستی در خدمتم:10:
حامد:11:
حامد جان صحبت شما کاملا درسته.
متاسفانه توی کشور ما تعهد و پشتیبانی وجود نداره.
متاسفانه پیش شماره تلنن من837هست.به همین دلیل ADSLنمیتونم بگیرم.بخاطر همین مجبورم یا وایمکس بگیرم و یا وایرلس!:19:
الان نزدیک یک ساله صبر کردم که شاید موفق بشمADSLبگیرم اما حرکت سریع و روبه رشد مخابرات بر من غلبه کرده!!!!:31:
باDial-upسرویس شدم!
نقل قول:
مگه مخابرات سرویس این پیش شماره رو نمیده!!!جسارت نباشه حسین جان:10:
آخه پشت قبضا محدودیتی نداره .همون ADSLمخابرات منظورمه...
به حر حال مبین نت از وای مکس با کیفیت تره و شرکت شناخته شده ترییه...راستی اگه بتونی آنلاین ثبت نام کنی خیلی بهتره.دست واسطه کوتاه میشه.
خواهش میکنم داداش:10:
چند ماه پیش رفتم مخابرات و جوابشون منفی بود.
حقیقتش اینه یه جورایی وایمکس مبین نت وسوسه ام کرده.سرعت512با ماهی20گیگ وجمعه ها هم که رایگان!
خانوم بیات که خیلی شیشه خورده داره.کاش برم با آنتی نت کنار بیام.اونم نمایندگی وایمکس مبین نته!
نقل قول:
شیشه خورده رو خوب اومدی:46:
راستی ثبت نام آلاین داره؟داخل تبلیغاش که می خوندم اسم همدانم بود؟آمارشو دربیار اگه آنلاین داره برو سراغش.
بد نیست یه سری هم به سایت مبین نت بزنی.اطلاعات خوبی داره.
اینم آدرسش:کد:http://www.mobinnet.ir/
نقل قول:
حسین جان من که خیلی مخلصم.
وقت داشتی یه وقتی بزار همدیگه رو ببینیم:10:
آقا یه سر به سایتش بزن
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=3&ContentID=31
داش حامد گل رفتم سایت.حقیقت اینه که اگه از طریق سایت ثبت نام کنم باید128بگیرم.
ولی از طریق نمایندگی با یک کارت دانشجویی میتونم512بگیرم.
یه فکری به ذهنم رسید.اونم اینه که یه خط با یه پیش شماره 827.826.828بگیرم.
بعد از همونADSLاستفاده کنم.
نگرانم واسه وایمکس کلی هزینه کنم و آخرشم....
راستی زنگ زدم امور مشترکین و جدیدا مخابرات سرویسADSLرو روی خط ماهم ارائه میده.
ولی زیاد راضی نیستم از مخابرات بگیرم.
در ضمن در اولین فرصت باهات هماهنگ میکنم که همدیگرو ببینیم.
دربست در خدمتیم!:10:
نقل قول:
سلام حسین جان
من که چند روزی هست از مخابرات سرویس میگیرم.راضیم.
یه سری به پیام خصوصیات بزن.
:10:جهت اطلاع دوستان عزیز همدانی و دوست عزیزم حسین:10:
تعرفه های مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای سرویسهای256 و 128 و 64 دانلود از ساعت1تا6صبح رایگانه
قابل توجه همشهریان گرامی : دانلود از ساعت 1 تا 6 صبح دانلود یک کلاهبرداری تمام عیار ما که هر چی تو این ساعتا دانلود کردیم رفته جزوه مصرف مازادمون.
نقل قول:
مطمئنی!!!
به این عکس نگاه کن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند وقته دارم استفاده میکنم و مصرف مازادی واسم ثبت نشده
حالا شما چه طوری با این شهامت و به این بزرگی این ادعا رو میکنی ، من موندم!!!:41::41::41::41:درثانی برفرض که گفته شما درست باشه برو مخابرات و ریز کارکردت رو دربیار و اگه مازاد نداشتی و واسد حساب کرده بودن بعد از راهش وارد شو...
اینم سند واسه مخابرات
من به هیچ کس و هیچ سازمانی تعصب ندارم
ولی
:41::41:خواهشاً با دلیل و مدرک صحبت کنید:41::41:
سلام دوستان عزیز
به نظر شما جریان این سرویسهای پیش پرداخت مخابرات چیه؟ آخه قیمتش از سرویسهایی که روی قبض میاد خیلی گرون تره
مشکوک میزنه!!!
آخه پیش پرداخت باید ارزونتر باشه چون پول رو زودتر میگیرند
فکر کنم یه خبرایی باشه !!!!
قبل از شروع ساعت شب بايد رستارت کنيد متأسفانه مخابرات اين اشکال در سيستمشون هست که درست شبانه رو محاسبه نميکنهنقل قول:
و اگه مثلاً ساعت 9 شب کانکت بشين و تا 1 شب ديزکانکت نکنيد اون ترافيک شبانه رو ميکنه تو پاچه روزانتون
سعی کنيد دقيقاً 1 شب کانکت بشين که کمترين ترافيک رو داشته باشين
اين يک عمل موزيانه از سمت مخابرات هست که همواره دزد بوده و هست و خواهد بود
باید بگم که کاملا تعصبی هستید نسبت به سازمان وگرنه واقعیت چیزی هست که دوستان (boro_baba) دارند می گویند.نقل قول:
نقل قول:
ممنون!!!
ولی واقعیت چیز دیگه ایه....:23:
شمام طبق دستور اساتید فن پیش برو تا دیگه مازاد واسد حاسب نشه.
موفق باشی:11:
نقل قول:
باسلام
کاملاً با شما موافقم.
قابل توجه عزیزان دل
اگه از اینترنت 512 و بالای 512استفاده میکنید از امکان دو یا چند کانکشنی IDMاستفاده کنید، در طول دانلود فایلهای حجیم هیچ گاه اتصال را قطع نکنید....
در غیر این صورت و یا اگر با قطعی های پی پی در پی مواجهید از تک کانکشن استفاده کنید...
زیرا:
در این صورت به دلیل اتصال شما به 2،8،یا 16 سرور مجازی در هنگام دریافت فایل اگر با قطعی مواجه شوید ممکن است یکی از سرورهای مجازی اتصال موفق برقرار نکند یا کمی دیرتر از بقیه اقدام به برقراری اتصال کند، در این حالت فایل شما کامل دانلود میشود اما هنگام Extractکردن با مشکل مواجه میشوید و با پیغام خطا مواجه میشوید.
:15::15::15:چون واسه من زیاد پیش اومده، گفتم واسه شما پیش نیاد:15::15::15:
نقل قول:
:40:آقا من رسماً از شما عذر خواهی میکنم:40:، چون کمی با شما تند برخورد کردم.:10::10:
در ضمن نکته ای را که یکی از دوستان در مورد زمان اتصال گفت را کاملاً رد میکنم چون هیچ پایه و اساسی ندارد.:13:
:20::20:و اینکه سرعتهای بالای 256از دانلود شبانه رایگان پشتیبانی نمی کند:20::20:
اگه سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
ملاک استفاده از ترافیک در یک ماه تاریخ اولین اتصال نیست!!!
به این صورت که اگر شما به عنوان مثال در تاریخ 2/20 سرویس خود را راه اندازی کرده اید و به اینترنت متصل شده اید تاریخ اعتبار ترافیک شما تا 3/20 نیست بلکه تا 2/30 میباشد در این بازه زمانی هر چقدر از ترافیک مجاز استفاده کرده باشید مبلغ ان برای شما محاسبه می شود و مابقی از حساب شما کسر میشود.
مثلاً اگر شما یک پکیچ یک ماهه 256 دائمی داشته باشد در انتهای ماه اگر 2گیگ از ترافیک را استفاده کرده باشید و 6.5گیگ شما باقی مانده باشد برای شما همان 2گیگ محاسبه میشود که با یک نسبت ساده میشود 3هزار تومان/
:10:اگر سوال دیگری بود در خدمتم:10:
اگه منظورتون من هستم پايه و اساسش اينه که خوده بنده مخابرات دارم و کلاً جزو اولين نفراتی بودم که مخابرات گرفتمنقل قول:
حتی اولش که نا محدود بود و سرعتش 4 مگ بود و تمام تجربياتی رو که داشتمم با دوستان در بين گذشتم
و اين اتفاق مييفته شما خودت چند ساعت قبل از شبانه کانکت شو و تو شبانه هم دانلود کن بيشتر دانلود شبانه شما جزو روزانه حساب ميشه
عکسی که گذاشتم پنل خودم رو نشون ميده با اينکه من دقيقاً رعس ساعت 1 شروع به دانلود ميکنم و دقيقاً 6 صبح قطع ميکنم
و هميشه حدود 700 تا 800 مگ دانلود دارم ولی در اين عکس کاملاً معلومه که ترافيک شبانه رفته تو روزانه
چون نرم افزار du meter ساعت ها رو برای من نمودار ميکنه و من دقيقاً يادم هست که همون 800 مگ رو دانلود کردم و به هيچ وجه از روزانه استفاده نکردم
اينم پايه و اساس
کد:http://freepicupload.com/images/5481.png
فقط مبين نت
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز من مخصوصاً از این شیوه استفاده کردم تا شما برای ادعای خود مدارکی بیاورید و خوشحال هستم که این ادعا به یک اصل تبدیل شد و از حالت ادعا خارج شد.
به هر حال امیدوارم سوتفاهمی پیس نیامده باشد.
باز هم ممنون از اینکه پایه و اساس حرف خود را اثبات کردید چون اگر حرف شما غیر واقعی بود این همه پشت آن نمی ایستادید.
به امید همه گیر شدن این موضوع.
دوست شما حامد:11:
خواهش میکنم.نقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بپرسم کسانی که 256 مخابرات دارند
هر شب چند مگ دانلود رایگان می کنید؟(ماه پیش شبی 700 داشتم اما این ماه شده 500)
بعد از ساعت 1و چند دقیقه تا 6 واسه برنامه تعیین می کنید که دانلود کنه(من از 1 که می زنم دانلود نمی کنه اما از 1:10 همراه با ریست مودم دانلود می کنه)
ممنون:40:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نه همون 700 و گاهی که خوب باشه 800هم میرسه.نه والا من مودم ریسیت نمی کنم و از ساعت1دانلودم رو شروع میکنم.البت یه چند شبیه سرعت بهتر از قبل شده و نوسانش کمتر شده:27::27::27:
بدک نیست.نسبت به قیمت حضرات واقعاً دزد شرکتهای خصوصی که هنوز 20درصد کاهش رو اعمال نکردن خیلی به صرفه تره:46::46::46:
راستی داداشی شمام اگه 10دقیقه ای زودتر کانکت بشی و برنامه دانلود رو ردیف کنی بهتره!!!
یه چیز دیگه برنامه دانلودت چیه؟DAPیا IDM؟خیلی مهمه.اگه رادستته سریع بگو تا بیشتر بتونیم مشکل رو حل کنیم:10::10:
من چند شب بیدار موندم تا ببینم مشکل از کجاست راس ساعت 1:02 اینترنت قطع میشه و تا مودمو ریست نکنم دیگه کانکت نمی شه (PPPoE)نقل قول:
برنامه idm
نقل قول:
من با مخابرات یه همچین مشکلی ندارم ولی با چند تا شرکت خصوصی که کار میکردم همش خطای مودم میداد و قطع میشد.!!!!!:13::13::13::13:
شما یه کار بکن:اول اینکه با کانکشن وصل میشی؟یا با چیپ خود مودم؟
دوم اینکه مودمت چه برندیه و مدلش چیه؟
سوم اینکه آنتی ویروس داری؟اگه داری چیه؟
چهارم اینکه سیستم عاملت چیه؟
مودم وایرلس یوزر پس توش ذخیرست(خود مودم کانکت میشه)نقل قول:
امکان داره مشکل از مودم باشه نمی تونه کانکت شه البته بعید میدونم چون تو روز مشکل نداره
نقل قول:
عجب!!!کار سخت شد:8:
شما یه لطفی کن تاریخ ویندوزت رو آپدیت کن، البته با تهران!!!
زمان و تاریخ و کلاً هر چی که مربوط به روزشمار میشه رو آپدیت کن.از اپدیت خود ویندوز استفاده کن ببین پیام خطا بهت میده یا نه؟الآن تست کن و نتیجه رو بگو.:31::31:
ممنون حامد جان که به فکر مشکل منی
اما مشکل اصلی من اینه که اینترنت ساعت 1:2 قطع میشه و تا مودم وایرلس رو ریست نکنم وصل نمی شه
:40:
مال منم بعضی وقتها این طوری میشهنقل قول:
مودم :D-link
ویندوز : seven
کانکشن هم بطور ویزارد درست کردم(یه وسیله ی سی دی خود مودم) با LAN هم وصل میشم
Adsl مخابرات هم هست
نقل قول:
شرمنده دیر شد:46:
آقا قصد جسارت از این تنظیمات پیش پا افتاده رو ندارم.بر حسب تجربه دارم میگم.من یه چند وقتی این مشکل رو داشتم اون به خاطر یه مشکل کوچولو بود.
جسارتاً شما انجام دادی؟(شرمنده باز تاکیید کردم):11:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
نقل قول:
آقا اگه مودمت کابلیه از چیپ خود مودم واسه اتصال استفاده کن(همون پسوورد داخل مودم)
مودم رو روشن بزار و 20دقیقه قبل یک کانکت بشو بببین حل میشه.
در صورت منفی یا مثبت بودن نتیجه رو اعلام کن.
ممنون.حامد:11:
مهم نیست زیاد برامنقل قول:
آقا اگه مودمت کابلیه از چیپ خود مودم واسه اتصال استفاده کن(همون پسوورد داخل مودم)
مودم رو روشن بزار و 20دقیقه قبل یک کانکت بشو بببین حل میشه.
در صورت منفی یا مثبت بودن نتیجه رو اعلام کن.
فقط یه سوال رو سرعت تاثیر داره
از این سرور در ویندوز سون استفاده کنید تا پیغام موفقیت آپدیت زمان ویندوز را مشاهده کنید.
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
نقل قول:
چه چیز روی سرعت تاثیر داره؟
نقل قول:
دوست عزیز قصد جسارت نداشتم(با تنطیم ساعت و ......)
در هنگام ساعات رایگان اینترنت یکسری وقایع فنی اتفاق می افتد که خارج از حوصله بحث استواین وقایع باعث میشود اطلاعات قبلی شما که با دیتاسنتر متچ بود دچار اختلال بسیار کوتاهی شود و مودم شما عملا از کار می افتد.
برای غلبه بر این مشکل شما سیستم خود را 20دقیقه قبل از دانلود شروع کنید و عملیات دانلود را قبل از شروع دانلود شبانه آغاز کنید.
به احتمال زیاد با این کار مشکل شما حل می شود.
نتیجه را حتماآ اعلام کنید.
ممنون.حامد:11:
اختیار داریدنقل قول:
من امشب ساعت 12:40 کامپیوترو روشن کردم 12:45 برنامه دانلودو استارت کردم اما ساعت 1:05 رسیو صفر و اینترنت قطع شد تا 1:15 دقیقه منتظر موندم اما درست نشد:41:
بعد از ریست مودم شروع به دانلود کرد!!!؟؟؟؟:18:
نقل قول:
با سلام
با این وجود محتمل تری حالت مشکل مودم می باشد که از یکسری استانداردها پشتیبانی نمیکند که این امر باعث عدم سازگاری آن شده است.
برند و مدل مودم شما چیست؟؟؟
با سلا مجدد خدمت همه دوستان به خصوص دوست عزیزم حامد گل:10:
رفتم مخابرات و گفت اصلا امکان واگذاری پیش شماره دیگه ای وجود نداره.
حامد جان شما 256 داری؟
سرعت به طور معمول چقدره؟
شب واسه دانلود مشکلی نداری؟(کاهش سرعت):11:
نقل قول:
سلام حسین جان
:40:چند وقتی کم پیدا بودی عزیز:40:
من 256دارم و خیلی هم راضیم.خواستم 512بگیرم طرف یه خورده گیر داد و منم حال رفتن تا مرکز منطقه2رو نداشتم بیخیالش شدم چون ظاهراً قراره تا 2یا3ماه دیگه 512 رو مخابرات به کاربای خانگی هم واگذاز کنه.
سرعت روز و شب میانگین روی 40kbاست و دانلود شبانه هم 700تا 740مگابایت میشه گرفت.
البته باید اضافه کنم که قیمتش واقعاً عالیه.چون شرکتای خصوصی(همون دزدا)یه پکیج یک ماهه رو با 8گیگ(نه8.5گیگ)میدن 23تومن و سه ماهش بالای 60تومن میشه.تقریباً2.5برابر ارزونتر.
توضیحات تکمیلی:20:
روال محاسبه قیمت هم به دو صورت است:1-در صورتیکه شما سرویس پیش پرداختی(prepiad) ثبت نام کنید که باید مبلغ رو به حساب بانک ملت بخوابونید، برای شما به نسبت پکیجتون(1،3،6،12ماهه)باید هر بار نسبت به تمدیدش اقدام کنید که با هر بار شارژ مبلغ رو به صورت پیش میدید و روی قبض تلفن چیزی نمیاد!!!!(قیمتاش نسبت به غیر اعتباری گرونتره!!!!)
2-اگه سرویس غیر پیش پرداختی (Non-prepiad)یا غیر اعتباری انتخاب کنید هزینه محاسبه شده برای شما هر دو ماه بر ر.ی قبض تلفن می آید.مزیت این سرویس نسبت به پیش پرداختی قیمت پایین تر ، حجم بیشتر و عدم شارژ دوره ای می باشدوچون به صورت دائم روی خط شما برقرار می باشد.البته در اولین دوره تا 3ماه حق لغو قرار داد و درخواست جمع آوریرا ندارید!!!:20:
وقت کردی یه سری بهمون بزن اخوی:10:
موفق باشی.