man gharbe mazandaran
man gharbe mazandaran
با سلام خدمت دوستان
یه سری موس تو بازار هست که با بلوتوس خود لپ تاپ کار می کنه
یه سری هم هستن که یه ماس ماسک داره که به یو اس بی وصل می شه
به نظر محترم وارزشمندتون کدوم بهتره ؟
موفق باشید:8:
بلوتوث ها ارزون تر هستند ولی وایرلس ها گرون تر و بهترنقل قول:
دوستان سلام
من میخوام بدونم که PC Express برای ساتا هست ؟؟
esata منظورم نیست فقط ساتا
چون میخوام دیویدی رایتری که از قبل داشتم رو به لپ تاپم وصل کنم
موس كيبرد اعداد كسي مي دونه كجا پيدا مي شه؟
دوستان سلام و خسته نباشید
من لپ تاپ asus n61jq دارم دماش در حالت عادی بین 60 تا 63 درجه هست میخوام 1 کول پد براش بگیرم ک واقعا تاثیر داشته باشه . اکثر صفحه های تاپیک را ک خوندم مارک کولر مستر را پیشنهاد میدن ازبین مدل هاش این 2 مد نظرم هست :
cooler master infinite
cooler master u3
مدل دومی ک گفتم 3 تا فن کوچیک با قابلیت جابجایی داره که هرجوری بخوایم میتونه تنظیم بشه.
مدل اول حداکثر سرعت 2000 rpm و مدل دوم 1800 rpm هست وبقیه امکاناتشون مثل همه از جمله تغییر سرعت فن.
در ضمن مدل اول را توی سایت اصلی نوشته تا 17 درجه دما را کاهش میده.
حالا ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و اگه مدل بهتری سراغ دارن معرفی کنن.
مرسی
سلام
چند نمونه از بهترین موس بیسیم واسه لپتاپ را میشه بگین.
وایرلس یا بلوتوثی، کدام بهتره؟
البته دانگل جدا نداشته باشه و بطور مستقیم با خود لپ تاپ ارتباط برقرار کنه.
از لحاظ اندازه هم هرچه کوچیکتر باشه بهتره.
قیمتم زیر 30تومان باشه.
`نقل قول:
خوبه هر دو تا
مي توني واسه تاثير بيشتر از اين كول پداي يخ خشك بگيري و بذاري زير پايه فن
2 تا مزيت داره
اول اينكه راحت مي توني رو پات بذاري لپ تاپ رو كه ديگه از تاثير منفي اين كار خبري نيست
دوم اينكه وقتي ايكارو مي كني دماي پايين تر از دماي اتاق وارد داره توسط فن به زير لپ تاپ مي رسه و ديگه از گرم و خاك احتمالي خبري نسيت
البته شد 4 تا نه دو تا
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
نقل قول:
اول اينكه لينكارو بد گذاشتي
دوم اينكه واسه چي مي خواي همچين كاري كني اين كه از يه دسكتاپ هم بد تره الان
سوم اينكه قراره قابليت سوئيچيببل داشته باشه؟
چهارم اينكه مدل لپ تاپت چيه همچين گرافيكي روشه و اتيش نمي گيره لپ تاپ؟
اول اينكه لينكارو بد گذاشتي
دوم اينكه واسه چي مي خواي همچين كاري كني اين كه از يه دسكتاپ هم بد تره الان
سوم اينكه قراره قابليت سوئيچيببل داشته باشه؟
چهارم اينكه مدل لپ تاپت چيه همچين گرافيكي روشه و اتيش نمي گيره لپ تاپ؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز.مدل ASUS G73-JH.آره ولی قراره یه بازی بیاد که هیچ گرافیکی نکشه.سومت رو متوجه نشدم.چهارمت هم باید بگم لپ تاپ من جز خنکترین بی صدا ترین لپ تاپ هاست.لینکا رو دیدی من اکسپرس کارت ندارم:18::18::19::19::19:
اها ایسوز بله خنکترین که نه ولی مشکل تهویه نداره
من هنوز نفهمیدم اگه قراره یه گرافیک بگیری اضافه کنی خوب از دسکتاپ استفاده کن هیچ توجیهی نداره این کار
استفاده از دو گرافیک زمانی توجیه پیدا می کنه که دو گرتفیک یه عمل خاصی انجام بده مثل یه گرافیک سبک و گرافیک سنگین نه دو تا گرافیک قوی
که با توجه به شرایط وعوض شه واسه مصرف باطری کمتر واسه مصرف باطری کمتر
دوستان سلام
قیمت باطری 6 و 9 و 12 سلولی قابل استفاده(مخصوص ) مدل y560 lenovo رو قیمت می خواستم
اهان یه چندتا مدل از این هدفون میکروفون های بی سیم زیر 20 هزار تومن را معرفی کنید وبگید که usb هستن یا wireless ؟اصلا این دو چقدر تفاوت با همدیگه دارن
ممنون
سلام
میخواستم بدونم باتری لپ تاپ قابل تعمیر هم هست یا نه آخه باتریم نمیدونم چش شده فقط 10 دقیقه شارژ نگه میداره
سوال بعد قیمت باتری acer 5738 g چقدره و از کجا باید بخرم ؟؟؟
آیا باتری 9cel برا این مدل موجوده ؟؟؟ قیمتش چنده ؟
با تشکر
سلام
این فن ها رو کجا داره بخرم و کودومش بهتره Cooler Master NotePal INFINITE
Coolermaster Notepal ErgoStand
موس glaser چی سراغ دارین وایرلس ؟
دی وی دی رایتر مکشی لپتاپ ide میخوام چنده و کجا قیمت خوب پیدا میکنم ؟>
دوستان همچنان منتظرمنقل قول:
سلام
قیمت کول پد مایکروسافت رو می خواستم
ممنون
آیا کیف و موسی که سازگار واسه لپ تاپ های ASUS میده اورجیناله یا نه ؟؟؟
فن های کولر مستر رو دریا کامپیوتر داره که سه تا مغازه یکیش تو پاساژ ایران و رضا تو ولیعصر و یکی تو بازار موبایل ایران تو حافظ داره با یک سال گارانتی. من مدل infinite رو گرفتم که خوب خنک میکنه دستگاه رو و استفاده ازش راحته. قیمتش هم 35 تومانه و اون یکی مدل حدود 45 تومن فکر میکنم و فرقش هم فقط تو اینه که به صورت ایستاده تنظیم میشه. ولی از نظر خنک کنندگی مدل infinite به نظرم بهتر باشه با توجه به ساختارش.راهنمایی دیگه خواستین پیغام بزارین برام.نقل قول:
نقل قول:
کیف و موس ها توسط خود ایسوس روی لپتاپ ها گذاشته شده و کیفیتش هم بد نیست.
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
نقل قول:
نه بهتره که تعمیر نشه ، در واقع سل های باتری رو عوض میکنند ، اما بهتره نو اون رو خریداری کنید
از نمایندگی های ایسر مثل سازگار بپرسید ، حتما دارند و می تونند برای شما تهیه کنند ، قیت باتری هم بستگی داره ، همون 6 سل حدود 65 هزار تومان قیمت داره و 9 سل هم فکر نکنم راحت گیرت بیاد
این ۲ تا قطعه رو کسی میدونه از کجا میتونم پیدا کنم .
برای apple macbook pro 374
1 - Optibay
2 - dvd writer usb enclosure یا همون external case for dvd writer apple
مرسی
باتری لنوو ان 500 رو میخواستم قیمتش چنده واز کجا تهیه کنم؟
بحث هاي جالي مطرح شده اما خيلياش نيمه كاره رها شده و ديگه خبري ازش نشدهنقل قول:
يه جونمرد پيدا شه ادامه بدش
جاننننننننننننننن....:31:نقل قول:
داداش اینو از کجا نقل قول کردی؟:31:
راستی منظورت کدوم بحث ها بود ؟
:31:نقل قول:
هيچي يه اشكال فني بود !!!
يه بحثايي راجع به شارژرهاي خورشيدي بود كه نيمه كاره ول شده بود
اگه كسي بدونه راجع به اونا به ما هم بگه
چرا كسي نيست؟نقل قول:
سوت و كور شده اينجا چرا؟
کسی قیمت کیف چرم درسا واسه اپل 15" رو میدونه؟
یک لب تاب سوزوکی دارم کسی میدونه باتری اونو میتونم از کجا پیدا کنم
6 سل
سلام ، ميشه در مورد قلم نوري و ... اينا هم توضيح بديد؟
مارك ، سايز ، قيمت ، كارايي؟
سلام من لپ تاپ hp dv6 2170 دارم میخواستم باطری 12 سلولی براش بگیرم.میخواستم بپرسم چه جوریاست.سایتی هست که انواع باطری های اچ پی رو داشته باشه؟قیمتشاش چطوریه؟
استادم تو دانشگاه اچ پی داره باطری 12 گرفته ولی یه چیز گنده از لپ تاپش زده بیرون و خیلی بده.ممنون میشم راهنماییم کنین.
کسی نیست جواب بده؟
دوست من باتری استاندارد نوت بوک 6 سلول هست ...نقل قول:
حالا دیگه به ازای سلول اضافی از قسمت مربوط به باتری میزنه بیرون و وزن هم تا حدودی میره بالا ...
ولی در مورد مکان خرید توی یه فروشگاه زده بود(دیجی آنلاین )
سلام
باطری 8سل برای n43sn چنده ؟ خود سازگار میفروشه ؟
درضمن مگه این کول پد ها به مادربرد آسیب نمیرسونه ؟ مواردی بوده که برد رو سوزونده حتی !!!!
راستی یه کوله ضد آب و ضد ضربه با جنس درست حسابی و جادار واسه این لپتاپ 14اینچی ما کجا پیدا میشه و چنده !!؟!؟!
سلام
من اچ پی 6090 خریدم و میخام واسش کول پد و موس بخرم.
چی بگیرم و قیمتاش چنده؟(موس مارک اچ پی هست که با لپ تاپ ست بشه؟قیمتش چنده و مدلش چیه؟)
سلام.
من HP-Pavilion dv6 - 3140se دارم.
وقتی باهاش کارای سنگین انجام میدم دما CPU تا 95 می ره،(CPU:Intel i5 460M)
یه کول پد می خواستم که بتونه دمای CPU رو حداقل تا 70 پایین بیاره،قیمتم ترجیحا زیر 30 تومن باشه.
میشه بیشتر راجع به این کول پدا توضیح بدی؟ چه مارکی این کول پدارو میزنه و از کجا میشه تهیه کرد؟ حدود قیمتش چنده؟نقل قول:
من میخام برای لپ تاپ ای سرم کولر بخرم چون تو این فصل خیلی داغ میکنه.چه مارکی پیشنهاد میدین؟
Logitech N100نقل قول:
من میخام برای لپ تاپ ای سرم کولر بخرم چون تو این فصل خیلی داغ میکنه.چه مارکی پیشنهاد میدین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم حدود 32 هزار تومن هستش
فقط این رو هم بگم که مدل لپ تاپ من ACER5742G با سی پی یوi5 هستش، یعنی فرقی تو مدل لپ تاپ نداره،همین کفایت میکنه؟مرسینقل قول:
بله . .نقل قول:
فقط این رو هم بگم که مدل لپ تاپ من ACER5742G با سی پی یوi5 هستش، یعنی فرقی تو مدل لپ تاپ نداره،همین کفایت میکنه؟مرسی
کول پدها برای مدل خاصی ساخته نمیشن . . .فقط به سایزش دقت کنید که کوچیک نگیرید و 15.6 راحت روش کیپ بشه
سلام بر همگی و با تشکر از مطالب عالیی که نوشتین. من یه مسئله خیلی عجیب برام پیش اومده می خوام ببینم کسی می دونه در این باره باید چیکار کنم:
یه لپ تاپ inspiron duo full touch خریدم ولی وقتی آوردم خونه دیدم فقط پورت usb داره چون یکی از کاربردهای مهمی که ازش میخوام اینه که به تلویزیون وصل شه رفتم کلی گشتم و یه مبدل usb به hdmi گرفتم. وقتی آوردم بصورت انلاین درایورش نصب شد و به تلویزیون وصل شد اما صداش نمی اومد. یه لپ تاپ دیگه دل 5010 داشتم با اون که وصلش کردم دیدم صداش میاد. حالا مسئله جالب اینه که بعد از اینکه با 5010 صداش اومد تو اون لپتاپ جدیده هم صداش اومد. حالا هر وقت که می خوام وصلش کنم به تلویزیون باید اول صدا رو با 5050 بگیرم بعد تو duo صدا میاد وگرنه نمی اد. خیلی برام عجیبه. تلویزون سامسونگ سری 5 هستش و ویندوز لپتاپ 5010 سون اولتیمت 64 بیته ولی duo سون home 32 بیت هستش. می خوام ببینم :
1. هر چی چک کردم بعد از زدن مبدل به پورت 5010 و برگردوندن به duo هیچ تغییری تو duo ایجاد نمیشه نه تو تنظیمات صدا نه تو درایورش همه مثل قبله که صدا نمی اومد ولی یه دفعه چرا صدا میاد(من اسم 5010 رو گذاشتم محلل :))
2. اگه ویندوز لپ تاپ جدیدرو هم اولتیمت کنم ممکنه عوض بشه و درست بشه.
3. درایورهای دو لپ تاپ رو که چک کردم دیدم یه فایل درایور تو 5010 اضافیه اما با اضافه کردنش تو جدیده هیچ فرقی نکرد. اصلا گیچ شدم که وقتی یو اس بی رو در میاری و میزنی به 5010 و بعد بر می گردونی به قبلی چه اتفاقی می افته که تو قبلی هم صدا میاد. در ضمن همینطوری که در میاری و میزنی یا اینکه بزنیش تو یو اس بی 5010 و صداشو در نیاری اثر نداره.