دوست من 4 هزار و خورده ای بود 4200-4300 فیزیوتراپی دانشگاه تهران اورد
ولی خیلی خیلی ناراحت بود چون انقدر به پزشکی علاقه داشت که شبا به عشق پزشکی میخوابید ( خودش میگفت ) .
Printable View
دوست من 4 هزار و خورده ای بود 4200-4300 فیزیوتراپی دانشگاه تهران اورد
ولی خیلی خیلی ناراحت بود چون انقدر به پزشکی علاقه داشت که شبا به عشق پزشکی میخوابید ( خودش میگفت ) .
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18:نقل قول:
دوست بیچاره من با رتبه 2300 مکانیک یزد قبول شده!!
بیچاره 1000% مطمین بود که تهران قبوله!!
تا صبح چهارشنبه داشت باروبندیل می بست!!:31:
دوستان سلام
منم هنوز کرمانی اینجا پیدا نکردمنقل قول:
تو کل این 26 صفحه فقط خودم زنجانم ! خدا رحم کنه .....
پس همدردیم
منم این سوال رو دارم منتها در مورد مکانیک شبانه کرماننقل قول:
يه سوال:من نرم افزار شبانه اراك قبول شدم كه زده نيم سال دوم حالا من كي بايد ثبت نام كنم؟!!
درستهنقل قول:
مطمئن باشید نصف بیشتر شانس قبولی بستگی به انتخاب رشته داره .
من مشاور نداشتم و بر اساس اطلاعاتی که از گوشه کنار گرفتم سعی کردم مو به مو اون چیزی که درسته رو اجرا کنم
که موفق هم شدم
گرچه شاید این قبولی واسه دیگران باشه به مذاقشون خوش نیاد ولی واسه من عالی بود
مشاور تنها کاری که میکنه سنجش بر اساس رتبه ها و قبولی های پارسال هست
اگه دوستان یکم حوصله داشته باشن و دفترچه رو درست و با دقت بخونن و ابهاماتشون رو بر طرف کنن انتخاب رشتشون درست میشه
خوب آقا انتخاب رشته کرده تازه الان که قبول شده فهمیده که نیم سال دوم انتخابش بوده
دقت دقت دقت
خوب انتخاب رشتت رو بزار اینجا ببینیمشنقل قول:
حالا شما میگین که انتخاب رشته من خوب نبوده ولی باور کنید خوب بوده !
نمی دونستید؟!!!!نقل قول:
اینو الان میگن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همیشه فکر میکردم توش پره شیمیه!
هیچ مهندسی توش اون چیزی که اسمشه پر نیست و ففط علو پایه ها اینطورین
مهندسی ترکیب ریاضیات هست با اون شاخه
چه کارگرای باکلاسینقل قول:
مهندسا رو کارگرای علوم پایه میدونن توی کشورای توسعه یافته. البته خودمم مهندسی میخونم.
البته اسم مهندسی واسشون کلاس میاره و بعضا به خاطر همین اسم خودشون رو گم میکنن (اسمایلی تاسف)
کرمانی کسی انیجا نیست؟
منتظریما
علی علی
اینم ازون اخلاقهای تبعیض آمیز ما ایرانیهاست کی همچین حرفی رو زده؟نقل قول:
الان بحث علمی ازین نگاههای دبیرستانی گذشته....البته که علوم پایه مهم اند و اسمشون روی خودشونه ولی کی گفته مثلا مهندسی کامپیوتر و برق کار علمی نمیکنند:27:
به همین خاطره که دپارتمانهای مثلا برق اسم رشته شون رو مهندسی و علوم برق میزارن... و .... کار علمی منحصر به شاخه خاصی نیست
من یکی از دوستام که رتبشو نمیدونم مترجمی زبان باهنر کرمان-شبانه آورده :46:نقل قول:
ولی من علوک کامپیوتر قبول شدم ، پرسیدم گفتن زیاد با pc سروکار نداره بیشتر ریاضیه :13:نقل قول:
هیچ مهندسی توش اون چیزی که اسمشه پر نیست و ففط علوم پایه ها اینطورین
نقل قول:
مهندسا رو کارگرای علوم پایه میدونن توی کشورای توسعه یافته. البته خودمم مهندسی میخونم.
آقا یعنی ما که کارشناسیم هیچی؟نقل قول:
چه کارگرای باکلاسی
البته اسم مهندسی واسشون کلاس میاره و بعضا به خاطر همین اسم خودشون رو گم میکنن (اسمایلی تاسف)
منم بهم زور داره اینهمه دیفرانسیل و گسسته و هندسه خوندم برم کارشناسی:31:
میخواستم برم مهندسی نرم افزار آزاد ولی چون دوستمم همین علوم pc شیخ بهایی آورده و بهترین غیر انتفاعیه اصفهانه دیگه همینو میرم با دوستم باهم باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا فوق رو مهندسی میگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم اینجا تنها موندم . سمنان کسی قبول نشده .نقل قول:
بمیره این درد تنهایی که ماها رو کشت :19::37:
از کجا باید بفهمم که علم و صنعت هم ثبت نام اینترنتی داره یا نه ؟
بچه ها کسی خوابگاه دانشگاه تهران نبود ؟ منو مهرداد تنها موندیماااااااااااااا
دوست عزیز من چند سال پیش دبیرستانم تموم شدهنقل قول:
در ضمن خودت یه دور نشتتو بخون ... علوم برق ... علوم پایه فقط ریاضی و فیزیک نیست، به عنوان مثال علوم کامپیوتر هم جز علوم پایه هاست
سلام رفيق!!نقل قول:
من دوباره ميگم كه ما بحث كردن بلد نيستيم ! شما هر جوري دوست داري ميتوني فكر كني من الان اگه انيشتن وپلانك هم باشم نميتونم برم ام آي تي. پس بايد بهترين كاريو كه ميتونم انجام بدم كه اون انتخاب بهترين دانشگاه فني ايران از نظر جو محيط هاي آموزشي و رنك بين الملليه كه فعلا فنيه گرچه خيليا با شريف حال ميكنن كه به نظرم نظرشون محترمه و در بسياري از رشته ها از تهران از نظر علمي سرتره ولي دانشگاه فقط با تعداد فول پرفسوراش شناخته نميشه.
در نهايت به نظرم اين خوبه كه لااقل آدم اين قدرت رو داشته باشه كه دوروبري هاي آدم به آدم به به بگن و زياد هم پرت نگن تا اينكه آدم بخواد با تخريب بقيه وجدان خودشو راحت نگه داره و بگه كه شريف و تهران و پلي و... فرقي با ....ندارن!
اين راستش بود ديگه خود داني!:5:
این رتبه سهمیه اس!؟؟؟؟!امکان نداره داروسازی تهران با این رتبه ...اگه رفیق شما با این رتبه داروسازی تهران آورده که من فردا برم سازمان سنجش شکایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
1000->داروسازی تهران
والا سر این یه مورد زیاد حساس نشین.منم به رتبش شک دارم.زیاد ادم قابل اعتمادی نیست.ضمن اینکه به شدت دمش کلفته.حالا مگه رتبه شما چند شد؟نقل قول:
شرمنده من از بعد از کنکور بخش memory رو خاموش کردم استراحت کنه.:31:در هر حال گفتم.اولا احتمالش هست بهم درست نگفته باشه.ثانیا گفتم اگه بخواد به راحتی میتونه برای خودش 100 تا سهمیه جور کنه.حالا باز من سعی میکنم از زیر زبونش بکشم بهت بگم.نقل قول:
نقل قول:
کسی مارو راهنمایی نمیکنه؟:41:
400 پزشکی شهید بهشتی قبول شده؟!نقل قول:
اونوقت من با 340 پزشکی بابل قبول شدم!!! یعنی دانشگاه ایران هم قبول نمی شدم؟
این دیگه چه وضعیه.
خودتو عصبی نکن عزیزم...خیلیا مثه تو هستن!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اونوقت من با 340 پزشکی بابل قبول شدم!!! یعنی دانشگاه ایران هم قبول نمی شدم؟
در ضمن پزشکی ایران سطحش از بهشتی بالا تره که!!!!!!!!!
رفيق اگه ميشه پست هارو درست بخون بعد جواب بده.نقل قول:
بحث اصلا سر دانشگاه نبود بحث بين مهندسي شيمي و عمران بود اتفاقا تا اون جايي كه من ديدم عمران علم و صنعت از عمران هاي خوب كشوره هيچ دانشگاهي هم به طور مطلق در همه رشته ها خوب نيست مثلا ميگن صنايع علم و صنعت تا چند سال ديگه در حد شريف ميشه و...
به نظرم وقتي كسي اين همه واسه كنكور دهنش صاف ميشه اگه رو رشتش تعصب نداشته باشه بايد به حالش تاسف خورد حالا رشته و دانشگاهش هرچي ميخواد باشه.
من خودم هم عمران علم و صنعت و مياوردم هم مكانيك خواجه رو ولي رفتم مهندسي شيمي ولي يكي ديگه از رفيقام رفت مكانيك نه كار اون غلطه نه من اين بستگي به خودت داره.وبحث نياوردن رتبه و دفاع بي مورد نيست من همه حرفامو سعي ميكنم با دليل بگم.اون ممكنه سو برداشت شما باشه.
اگه تونستي يه ذره بيشتر توضيح بده كه چرا واسه مهندسي ها ارزش قائل نيستي چون واقا بحث جديديه!!:13:
فعلا در پناه حق:5:
نه بالاتر نیست. ایران از تهران و شهید بهشتی پایین تره.
بچه ها مطمئن هستیننننننننننن با 1000 داروسازی اوردهههههههههه
دوست من با 1200 کل و 965 زیر گروه 2 داروسازی اونم منطقه 1 داروسازیییییی تهران نیورده چرا؟؟؟؟
علوم آزمایشگاهی تهران قبول شده
من بهش گفتم یکی اینجا گفته 1000 اورده داروسازی گفت بهت دروغ گفته امکان نداره پس چرا من قبول نشدم
جناب پوریا شما مطمئن هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهران که بالاتره ... بهشتی هم سطحش بالاس ولی شک ندارم دانشکده پزشکی بهشتی سطحش از ایران پایین تره!!!!!نقل قول:
نه بالاتر نیست. ایران از تهران و شهید بهشتی پایین تره.
نقل قول:
جناب پوریا شما مطمئن هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفت که مطمئن نیست!!!!: دی
اگه جیبتم پر باشه میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه نباشه هم پدر آدمو در میارن .حالا اگه مردی بیا جلو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع باید بگم که اگه پول دادی که هیچ اگه ندادی ذره ذره پولت میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم نمیره دورانی که یه بنده خدایی رو هی فرستادن این شهر هی اون شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!!به خانم rainy eye گفتم.این طرف یه خورده مشکوکه.وقتی به خودم هم گفت جا خوردم.گفتم اگه راستش فهمیدم بهتون میگم.فقط مطمینم که دارو سازی قبول شده چون در به در دنبال ثیت نامه.نقل قول:
یعنی چی مطمئن نیس
خب اما ر که میزارین اینجا درست بزارین دیگه
پس برا چی امار میزاریم
برای دیگران دیگه و شاید کنکوریا ی سال دیگه!!!!!!
من الان واقعا عصبانی هستم
امسالم دوباره........
اعتراض فایده داره؟؟؟؟؟
بدبخت شدم من به این بنده خدا گفتم مطمئنم ... این الان داره سکته زد بهش گفتم!:دی خدا بگم چیکارتون نکنه:دی
قبلا بهشتی از ایران بهتر بود ولی الان یه طرح reform تو بهشتی پیاده کردن که گند زده به سیستم.خیلی ها سر همین انتخاب دوم بعد تهران ، ایرانو زدن نه بهشتی.البته خبر بد اینکه احتمالا به زودی زود این طرح به تهران و بقیه دانشگاهها هم میرسه.نقل قول:
آخه اگه دروغ بگه معمولا باید رتبه ش رو پایین تر بگه نه اینکه ببره بالا!!!!نقل قول:
نه!!به خانم rainy eye گفتم.این طرف یه خورده مشکوکه.وقتی به خودم هم گفت جا خوردم.گفتم اگه راستش فهمیدم بهتون میگم.فقط مطمینم که دارو سازی قبول شده چون در به در دنبال ثیت نامه.
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم !!!!
نقل قول:
من الان واقعا عصبانی هستم
...................................خودتو کنترل کن عزیزم:دی
نقل قول:
قبلا بهشتی از ایران بهتر بود ولی الان یه طرح reform تو بهشتی پیاده کردن که گند زده به سیستم.خیلی ها سر همین انتخاب دوم بعد تهران ، ایرانو زدن نه بهشتی.البته خبر بد اینکه احتمالا به زودی زود این طرح به تهران و بقیه دانشگاهها هم میرسه.
دلیلشو دقیقاً نمیدونم ...ولی میدونم تو این دانشگاها نمیشه انتقالی گرفت به خاطر همین طرح!!!(چه ربطی داشت آخه؟):دی
حالا اصلا کاری به این دروغه یا راسته ندارم
داروسازی تهران چه رتبه ای میخواد منطقه 111111111
نقل قول:
آخه اگه دروغ بگه معمولا باید رتبه ش رو پایین تر بگه نه اینکه ببره بالا!!!!
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم !!!!
احتمالاً رتبه واقعیشو گفته...ولی قبولیش تو این رشته و دانشگاه پارتی بازی بوده...
منظورم این نبود که رتبه رو عوض کرده.شاید از یه کانال های دیگه ای خودشو قبول کرده.نقل قول:
من چند نفر ديگه هم پرسيدم رتبه هاشونو:
3900:عمران بين المللي قزوين
5600:برق بيو سهند
5500:شيمي محض خواجه
4000:دريا پلي
900:مهندسي شيمي شريف
1420:صنايع علم و صنعت
1770:برق بهشتي
جواب من پلیز:دی
یعنی از کانال های دیگه
منظورت سهمیه ایناس؟؟ یا شاید خانواده ش اینا جز هیئت علمی بودن :/
واقعا مسخره س !
منظورش دامپزشکیه:دینقل قول:
من رفتم واسه ثبت نام الکترونیک اطلاعاتم رو دادم قبول نکرد.خوب حتما مربوط به ما نیست دیگه:دی
دلیلش اینه که تو این طرح دانشجو رو از همون اول زیر ذره بین میگیرند که ببینن تو کدوم زمینه استعداد بیشتری داره.یک سری از اساتید انتخاب میشن که تو کل مدت تحصیل شما رو زیر نظر میگیرن بعد موقع تخصص بهت میگن به نظر ما فلان تخصص بگیر.بعد اصلا کلا سیستم درس خوندن تو این طرح فرق داره.یعنی مثلا شما یه بار برای بخش قلب میری بیمارستان هرچی داره میبینی.نه اینکه مثل حالت عادی یه بار سر فیزیوپاتو بری یه بار سر استاجری یه بار انترنی و ... . مشکل اساسی همین جاست چون پدر دانشجو درمیاد و فشار درس خیلی بالاست.به همین دلیل هم هست که احتمالا انتقال ممنوعه.چون اگه طرف انتقالی بگیره هر چی زحمت دانشگاه براش کشیده(که اصولا کسی زحمت نمیکشه!) هدر میره.نقل قول:
منم مثل شما. خلی با رتبه های 1500و 1600 مکانیک خواجه نصیر قبول شدن بعدش من با 1399(زیر گروه1:1347) نیاوردم. !!!نقل قول:
یه جیز جالب بچه ها..دوست من با 1100 منطقه 2 مکانیک علم و صنعت تهران رو اوورده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دوست دیگم با 8000 منطقه 2 تجربی شیمی محض شهرکرد هم نییورده اونم شبانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یکی رو دیگه مطمینم.بچه ها من قبلا یه چیزی شنیده بودم نمیدونم تا چه حدی درسته ولی کم کم داره صحتش به من ثابت میشه.من شنیده بودم تو رشته های پزشکی و دندون و دارو سهمیه جنسیتی وجود داره و با ضریب بالایی اعمال میشه.الان همین دوستم که 1000 شده بود خواستم از زیر زبونش بکشم چیکار کرده گفت به خاطر پسر بودن قبول شده.حالا درست و غلطش من نمیدونم.نقل قول:
مال منم قبول نکرد.در هر حال صبح دارم میرم دانشکده پزشکی.اگه چیزی فهمیدم بهتون میگم.نقل قول:
سهمیه جنسیتی؟ خب من دخترم و پزشکی تهران قبول نشدم, ولی beh,p که پسره. واقعا نمی دونم امسال چه خبر بوده.