بچه هائی که کامل ازش استفاده کرن ، بزرگترین معایبش رو در چی دیدن ؟! بلندی صداش قابل مقایسه با کدوم گوشیه ؟! قیمت روزش چنده ؟ ...
Printable View
بچه هائی که کامل ازش استفاده کرن ، بزرگترین معایبش رو در چی دیدن ؟! بلندی صداش قابل مقایسه با کدوم گوشیه ؟! قیمت روزش چنده ؟ ...
بزرگترین معایبی که من تو عرض 3 یا 4 هفته با این گوشی دیدم:نقل قول:
1:مصرف باطری زیاد.:2:و اینکه استند بای گوشی به هیچ وجه راضی کننده نیست.
2:کار کردن با قابلیت پرترتیت بعضی مواقع اعصاب خوردن کن هستش. و امیدوارم هر چه زودتر نوکیا تو فریمویو جدید قابلیت لند اسکیپ رو هم بهش اضافه کنه.
3:نداشتن تنظیمات اکولایزر تو موزیک پلیرش(البته صدا تو هدفون خوبه ولی بیس خوبی نداره)
4:با زدن کلیدهای *و # و تو شبکه gsm نمیشه از میزان شارژ اطلاع یافت و ....
5:دنگ و فنگ داشتن هنگام نصب نرم افزار.
بلندی صداش هم تو اسپیکر زیاد جالب نیست و صدای متوسطی داره ولی تو هدفون بلندی صداش عالیه.
خوب بالاخره چی شد وایمکس ساپورت میکنه یا نه؟
نقل قول:
بزرگترین معایبی که من تو عرض 3 یا 4 هفته با این گوشی دیدم:
1:مصرف باطری زیاد.:2:و اینکه استند بای گوشی به هیچ وجه راضی کننده نیست.
2:کار کردن با قابلیت پرترتیت بعضی مواقع اعصاب خوردن کن هستش. و امیدوارم هر چه زودتر نوکیا تو فریمویو جدید قابلیت لند اسکیپ رو هم بهش اضافه کنه.
3:نداشتن تنظیمات اکولایزر تو موزیک پلیرش(البته صدا تو هدفون خوبه ولی بیس خوبی نداره)
4:با زدن کلیدهای *و # و تو شبکه gsm نمیشه از میزان شارژ اطلاع یافت و ....
5:دنگ و فنگ داشتن هنگام نصب نرم افزار.
بلندی صداش هم تو اسپیکر زیاد جالب نیست و صدای متوسطی داره ولی تو هدفون بلندی صداش عالیه.
با این اوصاف خریدن این صلاحه یا i8910 ؟!
نه عزیز ساپورت نمیکنه .نقل قول:
بستگی داره از گوشی چه انتظاراتی داشته باشی؟؟؟نقل قول:
شما اگه راحتی کار میخوایی همون i8910 رو بگیر.
زاهدان پاساژ خاور یکشنبه 600تومن کفم برید
سلام
کسی میدونه کدوم گوشیهای نوکیا وایمکس رو ساپورت میکنن؟
هیچکدوم!N810 WimaX بود که اونم گوشی نیست!نقل قول:
سلام
کسی میدونه کدوم گوشیهای نوکیا وایمکس رو ساپورت میکنن؟
سلام به دوستان
چند نکته رو لازم دونستم در میون بذارم با دوستان که اینجا درست اشاره نشده
این گوشی متاسفانه بر خلاف N810 از نظر سخت افزاری فاقد usb host یا همون usb on-the-go است حتی اگر برنامه ای که برای استفاده از otg وجود دارد را نصب کنید باز هم قابلیت usb host فعال نخواهد شد. این محدودیت سخت افزاری ظاهرا به علت استفاده از پورت usb برای شارژ ایجاد شده و تا امروز راه حلی براش پیدا نشده.طلاعات بیشتر دربنا بر این روی وصل کردن فلش مموری یا موس حساب نکنید. اگر این قابلیت توسط هک راه بیفته که بعیده باز هم با توجه به اینکه پورت usb فاقد ولتاژ ۵ ولت لازم برای فلش مموری است باید از یک یو اس بی هاب با منبع تغذیه استفاده کنید.کد:http://talk.maemo.org/showthread.php?t=31921&highlight=otg&page=54
فعلا هم از جاوا ساپورت نمیکنه که بسیار دور از ذهن است. ام ام اس هم نداره
نحوه اینستال کردن DEB FILE یا همون DEBIAN FILE روی N900.
1:به قسمت APPLICATION MANAGER رفته و روی application cataloge کلیک میکنیم.
2:روی گزینه new کلیک میکنیم.
3:تو قسمت web address کلمه matrix رو تایپ میکنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4:بدون زدن گزینه save و با کلیک کردن بالای صفحه از صفحه خارج میشیم.
که سوال زیر تو صفحه ظاهر میشه که گزینه red رو انتخاب میکنیم.
5:با زدن گزینه red مخازن catalogs ظاهر میشه که با کلیک کردن بالای صفحه و ناپدید شدن قسمت catalogs به قسمت application manager رفته و اونجا گزینه install from file رو انتخاب میکنیم.
خوب حالا با زدن گزینه install from file هم deb file رو میتونید از حافظه گوشی یا مموری کارت که در آن ذخیره کرده اید انتخاب کرده و شروع کنه به دانلود و نصبش.
اما در مورد باطری:
باطری گوشی الان حدود 10 روزه که سگ جونی میکنه.اوایل از باطریش خیلی ناراضی بودم ولی الان خیلی راضیم.:40:
به نظرم گاهی اوقات که وایرلس گوشی روشن میموند گوشی شروع میکرد به سرچ کردن و روشن کردن وایرلس که مصرف باطریش خیلی بالا میرفت.
الان از مصرف باطریش راضیم و به نظرم مشکلی نداره.استند بایش هم خوب شده و اصلا مشکلی نداره.:40:
موفق باشید.
این گوشی سیستم عاملش فارسی هم داره؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4430643&postcount=318
ممنوننقل قول:
صفحه کلیدش فارسی داره؟زبان فارسی در منو ها و کاربرد هاش هم هست؟منظورم اینه که گوشی فارسی داره؟
اقا کسی تا حالا با این شبیه سازهای بازی این گوشی کار کرده چه جوریه
یکم این باره توضیح بدید درباره نوع و حجم و کیفیت بازهای این شبیه ساز ها
و بالاخره این گوشی هم هک شد :دی
منظور این عکسها این هست که یک بسته برای شرکت نوکیا ارسال شده بهمراه یک ان نهصد هک شده :دی
دوستان عزیز این پست فقط و فقط یک خبره و جای هیچ گونه جر و بحثی نداره ! ، درسته که زیاد دل خوشی از نوکیا ندارم ولی پدر کشتگی هم با نوکیا ندارم ! ، اون جمله خودم هم پاک کردم که به بعضی آقایون بر نخوره ، در صورتی که هر گونه بحث های حاشیه ای ببینم بلافاصله تمامی پست ها رو خالی میکنم ...
خبر کامل :
A lucky person in the UK received a black box which he had to unlock using Hacberbox. The box contained a new Nokia N900.
The box contained more than just the Nokia N900.
TV-Out Cable
Headphones
16GB micro-SD
COD Modern Warfare2 for PS3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بیشتر در پست های بعدی ...
اینهم یک برنامه که این گوشی رو به یک دسته پلی استیشن 3 تبدیل میکنه !
البته نه برای دانلود ، برای معرفی :
N900 turned into PS3 controller courtesy of BlueMaemo emulator
Should you be the sort of person who doesn't mind fiddling around with alpha level software, you'll definitely want to know about the BlueMaemo Bluetooth emulator. Available via the Extras-Devel repository on your N900, this app allows the device to mimic other Bluetooth gadgets, such as keyboards, mice, and yes indeedy, gaming controllers. Its developer Valério Domingos humbly points out that the purpose of connecting up to a PS3 is purely for menu navigation and easier text input, though we've no doubt a few hardcore Nokia loyalists will try using this in an action game to prove the N900's superiority. You may follow Valério and his ongoing refinement of the app in the Maemo.org link below, or you can jump past the break to see the full controller layout and an instructional video on how to hook things up -- it's in Italian, but you should be able to grasp what's going on senza problemi.
Thanks, shellshock
سعید جان کدوم سیستم عامل غیر اپن سورس هست که هک نشده باشه ؟نقل قول:
حالا خوبه هک ان900 اینقدر طول کشید آیفون رو ظرف 3 روز هک کردن !
ماشالا همه الان شدن جیلبریک کن محصولات اپل
یا سیمبین تاچ که رسما نسخه ی های کوک شده اش ریلیز میشهبا رام پچر سر خود ! :31:
ویندوز موبایل هم که...
حالا که هک شده چه قابلیتی بهش اضافه شده ؟که قبل از هک نمیشد انجام داد؟
با برنامه ukeyboard فارسی نصب میشه ولی منوی فارسی نداره.نقل قول:
صفحه کلیدش فارسی داره؟زبان فارسی در منو ها و کاربرد هاش هم هست؟منظورم اینه که گوشی فارسی داره؟
برنامه هایی که من تا بحال روی این این گوشی نصب کرده ام:
حالمونو گرفتی که رفیقنقل قول:
من خیلی روی این مزیت حساب می کردم
سلام به همگی.
نینجا جان از زحماتی که میکشی ممنونم.
در ضمن عزیز دلم برنامه ukeyboard زبان فارسی نداره بلکه زبان عربی داره اگه خودت هم به عکسی که گذاشتی توجه کنی میبینی که حروف فارسی در بینشون نیست مانند (ژ-چ-پ) و یا حرف (ی) به شکل عربی آن نوشته شده.
این گوشی برای کشور ایران ریلیز نشده و تا تقریبا تا یک ماه دیگه برای کشور ایران هم ریلیز میشه و مطمئنا در فریمور جدید این گوشی زبان فارسی هم به آن اضافه خواهد شد.
با سپاس.
من هم برای همین قابلیت می خواستم بگیرم که فعلا منبفی شد.نقل قول:
توی سری n810 هم این قابلیت و جود داشته اما خود نوکیا ازش بشتیتانی نمی کرده بلکه با تغییر یک بارامتر کرنل به وسیله یک برنامه در حافظ فعال می شده. شاید در n910 دوباره شاهد این قابلیت باشیم.
من فکر می کنم که نوکیا عمدا این قابلیت رو حذف کرده که بازار نِت بوک نوکیا رو خراب نکنه که قراره به زودی وارد بازار بشه. :41:
این عکس ها ربطی به هک شدن گوشی n900 ندارند. سیستم عامل مایمو متن باز است و نیازی به jail break ندارد.نقل قول:
نوشته شده توسط Vallio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره این گوشی هم هک شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نوکیا واقعا" متاسفم که به این سرعت تونستن این سیستم عامل رو به این سرعت دستکاریش کنن ، معلومه چند سال دیگه چی میشه ...
منظور این عکسها این هست که یک بسته برای شرکت نوکیا ارسال شده بهمراه یک ان نهصد هک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بدانید این عکس های عجیب چی هستند و چی نیستند این فیلم یوتیوب را ببینید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=SvKL7To6VbM
تاپیک خوابیده ها!
یعنی هیچکس دیگه نخریده اینو؟
اصلا فروش این گوشی توی بازار تهران بالا بوده یا نه؟!
چرا اینجا یه نفر خریده و توضیحات مفیدی هم درموردش داده ...نقل قول:
تاپیک خوابیده ها!
یعنی هیچکس دیگه نخریده اینو؟
اصلا فروش این گوشی توی بازار تهران بالا بوده یا نه؟!
ولی چون سیستم عامل جدید و پیچیده ای داره هنوز ازش استقبال نشده ... ولی آخر اینترفیس هستش
in goshi barnamehaye java mesle opera mini ra saport mikone?
این برنامه همون bluemaemo هستش من رو دستگاه نصب کردم ولی زود با دستگاهی که ارتباط پیدا میکنه خودشو ریکانکت میکنه.و جور در نمیاد.:13:نقل قول:
برای دانلودش هم باید کاتالوگ زیر رو براش تو قسمت new تعریف کنید و سپس شروع کنید به دانلود برنامه های موجود که توش برنامه بالا هستش:
عزیز شما سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم.نقل قول:
در ضمن دوست عزیز هیچ وقت فروش بالا تو گوشی دال بر بهتر بودن اون نیست.
شما حساب کن این گوشی در حد یه umpc هستش و به نظرم کسی که فقط با دکمه قرمز و سبز کار داره دیگه چه لزومی داره بیاد n900 بخره.:13:
در ضمن نباید این سیستم عامل رو با سیمبین مقایسه کرد چون این سیستم عامل انعطاف پذیری بالایی داره.
و..........
یکی از دوستان از طریق پیغام خصوصی چند تا سوال پرسیده که من لازم میدونم اینجا توضیح بدم تا مورد استفاده بقیه دوستان هم باشه.
از لحاظ مولتی مدیا عالیه.در کل میتونه راضیت کنه.نقل قول:
این گوشی از لحاظ مولتی مدیا چطوره؟آیا فایلهای dat رو هم وقتی کپی میکنی روش میتونه اجرا کنه؟؟چون بقیه گوشیها چنین امکانی رو ندارن.:18:
اما در مورد DAT فایل:بله اجرا میکنه.ولی نه با موزیک پلیر خودش بلکه من با برنامه KMPLAYER فایل DAT رو ریختم و اجرا کرد.بدون هیچ مشکلی.ولی خوب با رزولیشن گوشی یکنواخت نیست.
اینم اسکرین شات:
فرمتهای DIVX و ... رو هم که مثل هلو باز میکنه.:31:
دست کم نگیرین واقعا خریه واسه خودش...دی.
مصرف باطری همون خوب درسته.:31:نقل قول:
مصرف باطریش که اوایل گفتی متوسط هست ولی تو کلوپش باز گفتی خوبه الان کدام درسته.:31:
با برنامه CONKY که اسکرین شاتش رو هم گذاشتم متوجه میشی که کدوم برنامه CPU رو بیشتر درگیر کرده و مصرف باطری رو بالا میبره.
والا اوایل به باطریش بدبین شدم ولی الان از باطریش راضیم و اصلا مشکلی نداره.:40::40:
تا جایی که اطلاع دارم OVI MAP فعلا واسه N900 نیومده.نقل قول:
GPS گوشی چطوره؟OVI MAP رو روش نصب کردی؟؟
با برنامه GPXVIEW که روش نصب کردم موقع کانکت سریع ماهواره رو میشناسه و مشکلی نداره:
عزیز سایتها رو ول کن.نقل قول:
بعضی سایتها نوشتن رادیو نداره.درسته؟:41:
برنامه FM رادیو براش خیلی وقته اومده و اینترفیس بسیار جذاب و باهالی داره.:40:
اینم از FM رادیو.
برنامه های جاوا رو نمیشه بهش نصب کرد.نقل قول:
in goshi barnamehaye java mesle opera mini ra saport mikone?
حالا چرا اپرا مینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:
مرورگرهای عالی مثل موزیلا فایرکاس و مرورگر خودش رو ول کردی میخوایی اپرا مینی رو روش بریزی.!!!
عزیز مرورگرهای خود گوشی حرف ندارن.
mersi . opera mini ba estefade az gprs hajme saightha ra kamtar mikone va hazineye kamtari mibare. doste aziz che barnamei mesle opera mini hast ke hajm saight ra kam mikone ke ghabele nasb bashe .?
نقل قول:Can I request you that write Persian :blink:
محتوای مخفی: ...
ممنون
تا چه رزولوشنی رو پخش میکنه؟
فی المثل!!: 720p ایا ؟
یا 1080p ?:دی
ممنون نینجای عزیز بابت توضیحاتت.
یه سوالم من دارم: چرا کنار فایل DAT علامت ؟ گذاشته؟؟؟؟
معمولا وقتی یه فرمتی واسه گوشی ناشناخته هست این علامت میاد کنارش ولی گفتی پخش می کنه.
نینجا جون گفت که پلیر خودش نمیخونه و با kmplayer فک کنم میخونهنقل قول:
سلام
نینجا دو تا سوال ؟
KMPlayer اش مثل مال PC فرمت های MKV یا RMVB رو بخش میکنه ؟
به جز Bounce چه بازی هایی واسش اومده ؟