آقا یکی جواب منو بده!
دارم دیوونه می شم!!!!!!!!!!
Printable View
آقا یکی جواب منو بده!
دارم دیوونه می شم!!!!!!!!!!
انجمن اینده رو دیده بود که Destroyer بهشت رو نابود می کنه و تنها کسانی که می تونستن جلوی این کار رو بگیرن سوارکار ها بودن اما سوارکار ها قاتل یا مزدور نبودن که برن Destroyer رو بکشن.نقل قول:
برای همین War رو به زمین احضار می کنن(War فکر می کرده قفل شکسته شده که به زمین احضار شده اما وقتی Abaddon رو می بینه اون بهش می گه که قفل سالمه و فقط اون تنها به زمین اومده که توی دمو های اول بازی یادم نمی یاد کدومش War می گه : If The Seal is not Broken Then Who Called Me ) و بهش تهمت می زنن که جنگ پایانی دنیا(اخرالزمان) رو جلو انداخته و به مرگ محکوم می شه اما War از انجمن فرصت دیگه می گیره تا هم بی گناهی خودش رو ثابت کنه و هم عاملین این اتفاق رو پیدا کنه و بقیه ماجرا
ترینر نمیخواد که. اتفاقا من همین امروز تیامات رو کشتم. باحال بود جنگش.:20:نقل قول:
مهمترین نکته ـش اینه که عجله نکنی. هر وقت آتش شلیک کرد سریع جاخالی بده (با ALT) بعد برو یه دونه از اون بمبا رو بردار و به سمتش پرت کن. اصلا عجله نکن. بعدشم که میدونی چطوری با اون اسلحه دور زنه بترکونیش.
بعدش که نفله شد و افتاد رو زمین برو تا میتونی با شمشیر نوازشش کن.:31:
دو دفعه که این کار رو کردی دیگه پرواز بی پرواز. حالا نوبت نمایش توـه. فقط بازم عجله نکن. نزدیکش نشو. بزار حرص بخوره. خواستی یخورده با اسلحه دور زنت قلقلکش بده. خودش میاد سمتت. بلافاصله E رو بزن تا پرتش کنی اونور.
ولی چون بقول خودش انتخاب شده ـس اینجوری نمیمیره. همینکه پرتش کردی برو سمتش و با شمشیر حالشو جا بیار. یکی دو بار که این کار رو بکنی مرخصه.
اگه واسه این بخوای ترینر بزنی که دیگه بقیه ـش رو چیکار میخوای بکنی؟ :41: من که زیاد باهاش سر و کله نزدم با یه بار مردن تونستم خلاصش کنم.
اتفاقا بنظرم جنگ با تیامات دستت رو روی تاکتیکا و کلیدا روون میکنه. اینجوری برای بعدنا اذیت میشی. حالا بازم میل خودته.
برو gamecopyworld هر کدومو خواستی بگیر :20:نقل قول:
عزیز اون screen shot که گذاشتم از این یارو ها نبود که بتونی بگیریشون که؟نقل قول:
تا الان 4-3 تا از این یاروهای نامرئی پیدا کردم که کاریشون نمیشه کرد البته هنوز بازی رو تمام نکردم...
من فکر کردم شما بازی رو تمام کردی؟
اونی که تمام کرده میدونه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم:10:نقل قول:
تصویرش زیاد واضح نیست شایدم من چشم ضعیفهنقل قول:
احتمالا باید mask of shadows رو فعال کنی بعد بگیریش
mask of shadows کدوم item بود؟نقل قول:
دوست عزیز بنده بازی رو 1 هفته میشه تمام کردم...نقل قول:
من فکر کردم شما بازی رو تمام کردی؟
در مورد تصویری که گذاشتین هم حق با شماست من عکس شما رو نصفه دریافت کردم که به اشتباه راهنمایی کردم...عذر می خوام
ولی این قسمت نورانی که شما ملاحضه می کنید مربوط به یکی از نیروهای شماست که این قدرت رو بهتون میده که با دید دنیای ماورائیتون میتونید این ایتمها رو ببینید...یعنی 2 جهان بینی(یه چیزی تو مایه های بازیه singularity)
البته این قدرت رو شما اواخر بازی در اختیار دارید
موفق باشید
بعد از اینکه 7 تا تیکه رو میگیرم کجا باید برم یه نقطه نشون میده ولی هر کجا رو میگردم نمیدونم تو کدوم قسمت نقشه است
باید برگردی پیش اون یارو black hammer همون یارو آهنگره...نقل قول:
همون غول که لحجه انگلیسی داره...
دوستان تا حالا کسی به این مشکل برخورد کرده که توی map جای یه صندوق مشخص باشه ولی وقتی میرین سراغش اونجا اثری ازش نیست!!!!!
حالا چندتا screenshot هم میذارم که ببینید..
اون مشکل نیست وقتی اثری از صندوق نیست یعنی باید یه کار خاص بکنی تا صندوق رو بده مثلا تو نقشه قبرستون باید تموم سنگ قبرها رو بشکنی تا جعبه ظاهر بشهو یه جای دیگه باید تمام مشعل ها رو روشن کنی و...نقل قول:
مشعل هارو شانسی فهمیدم ولی اون قبرهارو نمیدونستم...نقل قول:
دوستان سلام من رسیدم به اونجایی که باید اون کرم روو بکشه ولی وقتی وارد اونجا شدم اسب روو ازم گرفت نمیدونم چرا کسی میدونه چرا؟؟؟؟
اصلا برای کشتن کرم اسب لازم؟؟؟
اینم عکس جایی که من گیر کردم ممنون میشم بگید چیکار کنم
دوست عزیز شما c رو میزنی وقتی بدون اسب میشی؟اگر نمیزنی که واقعآ خسته نباشی!نقل قول:
دوستان سلام من رسیدم به اونجایی که باید اون کرم روو بکشه ولی وقتی وارد اونجا شدم اسب روو ازم گرفت نمیدونم چرا کسی میدونه چرا؟؟؟؟
اصلا برای کشتن کرم اسب لازم؟؟؟
اینم عکس جایی که من گیر کردم ممنون میشم بگید چیکار کنم
برای کشتن این مانستر هم 100% به اسبتون نیاز هست
باید شلیک کی به دهن این ... من خودم کلی گیر کردم ولی بالاخره دیروز تمومش کردم :20:
گیم پلیم حدود 22 ساعت شد:2:
جایی که الان شما هستید نمی تونید از اسب استفاده کنید باید زمانی که اون به قول دوستان کرمه ازت دور شد خودت رو به اون سکو های چوبی برسونی وهمینطور یکی یکی بری تا برسی به اون طرفنقل قول:
نه عزیزم اگه به عکی نگاه کنی نوشته که با زدن left alt اسب charge میکنه و همون طور که b3st1 گفت با زدن C اسب دوباره میادنقل قول:
دوستان این بازی چیزی واسه unlock کزده نداره البته بعد از تموم کردن بازی. من هارد رفتم ولی هی چی نداد!!؟:41:
دوستان مشکل حل شد عنکبوت روو چه جوری باید کشت ؟؟؟
آره عزیز منم حالم گرفته شد که روی هارد رفتم و بعداز تمام کردن بازی هیچی واسه گفتن نداشت...نقل قول:
new game هم که میزدی فقط میتونستی بازی رو دوباره بازی کنی...
من خودم رو کشتم و همه چیز رو پیدا کردم توی حدودا 20 ساعت ولی چیزی بهم نداد...:41::41::41::41:
سلام
فکر کنم آخرای بازی باشم ولی گیر کردم روی یک چیز گردی هستم که همش داره میچرخه و یکی هم که بال داره شبیه فرشته وسط اون هست البته روی زمین واستاده اون . منم باید برم بالاش ولی تا وسطاش بیشتر نمیتونم برم هیچی هم نیست که بگیرمش یا ندیدمش موندم والا
کدوم عنکبوت؟؟؟!!!نقل قول:
دوستان مشکل حل شد عنکبوت روو چه جوری باید کشت ؟؟؟
اگه میخواین دوستان جواب بدن لااقل دقیقتر بگین یا یه عکسی بزارین...
بعد از کشتن کرم وگرفتن قلبش وارد مرحله ای میشی که همش عنکبوته...
ولی اگه منظورت اون عنکبوت اصلیست که باید قلبشو برای ساموئل ببری که منم همونجا یه خورده مشکل داشتم که دوستان زحمت کشیدن راهنمائی کردن...
فقط موقعی میره گوشه بدو طرفش وبا زنجیر بگیرش وتو همون حالت که تو هوائی چندتا بزنش...بعد هم فرار کن...آخر سر هم میره میچسبه به سقف وچندتا بمب درست میکنه که اگه یکی از بمباشو بازنجیرت بگیری تمومه...
اگه اینجا گیر نکردی وقبلشی که دقیقتر بگو...
البته فکر کنم تا به حال ردش کردی...
دوستان بازی رو گرفتم اما ستینگ نداره که گرافیک رو روی اخر بزارم فقط میتونم رزولیشن رو زیاد کنم ایا راهی هست چون گرافیکش خیلی ضایعه !!!
آخرای بازی که اصلآ ... تازه جاهای فکری و فسفر سوزیش رسیدین شما!نقل قول:
این قسمت هم شما قطعآ گیر نکردین فقط شما باید هر 3 انرژی رو واسه ازرائیل (همون فرشتهه به قول شما!) به داخل سرهای مجسمه ها هدایت کنید...شما اگر روش صحیح استفاده از نیروی جابجایی از طریق پنجره ها رو یاد گرفته باشید مطمئنن راه درست رو متوجه خواهید شد...
توجه:بعضی از این پنجره ها جاهایی قرار دارن که خیلی تو دید شما نیستن و باید کمی دقت به خرج بدین واسه جابجا شدن خودتون...
نه این بازی اصلا تنظیمات گرافیک نداره!!نقل قول:
بله گرافیکش یه کم پایینه ولی اگه یه چند ساعت بازی کنی و محیطهای متنوع این بازی رو ببینی نظرت عوض میشه...عین من که اولش به این گرافیکش حسابی بدو بیراه گفتم ولی بعدا پشیمون شدم:31::tongue:
نقل قول:اونقدر هم که میگید دیگه بی گرافیک نبود؟نقل قول:
درضمن یه قسمت داره واسه تنظیم گرافیک که یه بار هستش که فقط میشه عقب و جلو بردش که VIDEO نوشته واسش...
اگه فکر میکنید گرافیکش پایینه بخاطر موتور گرافیکش هستش که منو یاد Onimusha 3 میندازه...
وای اینم تموم شد حالا بیکار بیکار شدم:31:
نه موتور گرافیکی اونیموشا 3 ازین بازی خیلی قویتر بودشنقل قول:
البته نسخه ی PC اون چون برگردونده شده بود از PS2 خیلی ضعیفتر شده بود
بهرحال این بازی گرافیک قابل قبولی درحد خودش داره مطمئنن اگر خود بازی کسل کننده و ضعیف بود گرافیکش به چشم میومد ولی به واقعا همینطوره و مهدی راست میگه وقتی یکم بازش کنی دیگه گرافیک به خاطرت نمیاد و فقط میخوای ادامش بری و لذت ببری:8:
یعنی اونقدر بده که نیاز به چشم پوشی داره؟نقل قول:
به نظر من این حرف زمانی درسته که گرافیک بازی ضعیف باشه در حالی که مناظر این بازی چشم نوازه و طراحی هنری زیبایی هم داره
نه بابا منم که میگم خوب و معمولیه یعنی به چشم نمیاد کم بودن گرفیکش و همونطور که گفتی مناظر بازی و کلا اکشن بازی زیبا هستش و خوب ساخته شده البته همچنان میگم میتونست خیلی خیلی گرافیک بهتری داشته باشه با صرف زمان بیشتری برای ساختش و فقط هنری بودن و جذاب بودن محیط کافی نیست باید یک بازی همچیش کامل باشه اونم تو این زمان ونقل قول:
واره اگر بخوای مقایسه کنیم بینه بازی های غولی مثل خدای جنگ 3 و کنستانتین و مدرن وارفیر2 وبتمن و dead space و..... خیلی دیگه که الان میبینیم اره نسبت به این بازی از نظر گرافیکی واقعا کم داره
هرچقدر هم حالا میخواد محیطش جذاب و هنری باشه ولی برای اینکه کاملتر میبود باید در بخش گرافیک هم حرفی برای گفتن میداشت:46:
(البته اینم بگم ایناهمه نظرات خوده منه و هرکس عقاید خودشو داره):20:
بچه ها دوباره سلام دوستان من اینجا روو چیکار کنم من رسیدم پیش این یارو و انگار باید برم روی سرش بعد این حفره ها که باز میشه من نمیتونم زیاد بپرم بالا چیکار باید کرد؟؟؟؟
دوستان اگه میشه زود جواب بدین ممنون
باید حفره هایی که میسازی اونقدر قوی باشن تا زیاد پرتت کنه بالا و وقتی افتادی تو سرش باید E رو بزنی
حالا چجوری حفره قوی درست میشه
درسته باید کلید موس رو بیشتر نگه داری تا قدرتش کامل بشه
اگه منظور شما از گرافیک از لحاظ تکنیکیه درسته اما اونقدر هام کم نداره بافت ها به نسبت خوب و نورپردازی و سایه پردازیشم خوبه فقط محیط بازی بعضی جاهاش یه ذره خالیهنقل قول:
نمیشه گفت حرفی برای گفتن نداره شاید استایل گرافیکی که یه ذره cel-shade ماننده این حس ضعفو تداعی میکنه
سلام دوستان
من این بازیو تا اونجا که قلب یه غوله خفاش مانندو (اسمشو یادم رفته :31:) در میاره رد کردم، مرحله ی بعد از اونم ولی هنوز به این اسبش نرسیدم، کجای بازی اسب بهش میرسه؟ چقدر دیگه از بازی مونده؟
ممنون
زیاد. فکر کنم حداقل شما 3 چپتر دیگه باید بازی کنینقل قول:
ممنون، چقدر دیگه مونده اسب بهم بده؟ :20:نقل قول:
سلام
آقا من این بازی رو نصب کردم ولی الان مشکل دسته و کیبورد دارم
دسته بازی که اصلا کار نمیکنه البته فقط دکمه Stop کار میکنه.
کیبورد هم کار نمیکنه فقط دکمه ی enter و Esc کار میکنه.
تو مرحله صحرا به شما اسب خواهد داد البته دقیق یادم نیست که برای کشتن کدوم غول خواهید رفت ولی میدونم صحرا بودشنقل قول:
فکرکنم وقتی میخواین برین غولی که یک مار بزرگ بود(یا به قول دوستان کرم بود) وسطای راهی که به محل نگهداری اون غوله ختم میشه شما اسب خواهید گرفت
یا عقبتر از اون سر سومین غولی که باید قلبشو بکنین و بدین به همون اژدهایه
2 یا 3 صفحه قبل دو روش برای به کار انداختن دسته توضیح داده شده توسط دوستاننقل قول:
Mohammadkiller
سلام
آقا من این بازی رو نصب کردم ولی الان مشکل دسته و کیبورد دارم
دسته بازی که اصلا کار نمیکنه البته فقط دکمه Stop کار میکنه.
کیبورد هم کار نمیکنه فقط دکمه ی enter و Esc کار میکنه.
لطفا زیر دیپلم صحبت کنید
یعنی چی من اون 2 تا خطو با توجه به گیم پد خودم تنظیم کنم؟
من از این دسته های ps1 دارم که با مبدل به کامپیوتر وصل کردم.
اگه میشه یکی برام تنظیم کنه
در ضمن کیبورد و موس من فقط در منو بازی کار میکنه و در خود بازی کار نمیکنه بجز stop
لطفا کمک کنید من تو کف موندم اینو بازی کنم:18::10::8::5::20::41::46::31::11::40::2:
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک:19:
یادم رفت!
ویندوزم اکس پی سرویس پک 3
عزیز دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد!!!!!!!نقل قول:
شما باید اطلاعات gamepad خودتون رو از توی control panel و قسمت gamecontroler برید و پیدا کنید حالا من xp یادم نیست چی مینوشت...
شما از توی device manager برو و properties رو واسه gamecontroler انتخاب کن وتنظیمات رو طبق توضیحات انجام بده...
درضمن من که gamepad شما رو ندارم که بخوام تنظیم کنم...