سلام بیشتر دوستان با بازی ای جی ای 1 تو کارت گرافیک های جدید مشکل دارن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین
نخسه بهینه سازی شده این بازی با فشرده سازی 100 مگ را دانلود کنید.
Printable View
سلام بیشتر دوستان با بازی ای جی ای 1 تو کارت گرافیک های جدید مشکل دارن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین
نخسه بهینه سازی شده این بازی با فشرده سازی 100 مگ را دانلود کنید.
سلام.
بابا من همون تو مرحله اول گیر کردم(igi 2)
من در مرحله اول در ماموریت سوم گیر کردم. و نمی دونم چیکار کنم تا بازی تموم بشه.
آیا باید از اول کسی منو نبینه تا آخرش یا اینکه نباید آژیرها به صدا در بیاد؟
کجایی دقیقا یه عکس بده ببینیم.نقل قول:
ماموریت سومش دقیقا یادم نیس فک کنم باید از اون پله بری اون ور.
سلام نمیدونم از کجا باید سوال و نظرم رو بهتون بگم حالا اشکالی نداره فقط می خواستم بگم خیلی ممنون از کاشفalt+ctrl+shift+f9
که واقعا عالی بود.:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بالاخره بازی IGI 3 امد میتونید اونو رو میتونید از این لینک زیر دانلود کنید. اما قبلش توضیحات رو بخونید.
به یاد سالهای دور من دوباره این بازی را نصب کردم اما برای اینکه از حالت تکراری در بیاد یه سری از چیزها رو ویرایش کردم.
قدرت دقت وزن دوربین و تعداد مهمات اسلحه نارنجک psg1sd و g-17 و medipack و g11 و m16 (فعلا) و تعداد حداکثر مجاز مهمات قابل حمل
افزایش قابلیت زوم دوربین و افزودن قابلیت زوم به دوربین حرارتی
بازی نسبت به حالت عادی برای مراحل آسان متوسط و سخت به ترتیب 20 و 50 و 100 درصد سخت تر شده
سربازها بسته به درجه سختی بازی قدرت دید واکنش و جستجو محیط وسیعتری دارند از 2 تا 10 برابر
در صورت اصابت گلوله به سر سینه پشت و شکم مقدار بیشتری از جونش کم میشه ولی در عوض جونش 3 برابر شده
سرعت دویدن و ... تا 50 درصد بیشتر شده
و ...
اینها برای تمام مراحل هست اما برای مرحله اول و دوم و سوم اصلحه اصلی عوض شده و تغییراتی در مهمات سربازها و ... داده شده وسعت دید و حساسیت دوربینها هم چندتاشون اضافه شده
تا مرحله 9 تغییراتی در بازی صورت گرفت.
قبل از اینکه فایلها را کپی کنید از فایل اصلی بک آپ تهیه کنید!!!!!
فایل weapon.qvm در پوشه WEAPONS
فایل humanplayer.qvm در پوشه HUMANPLAYER
فایل settings.qvm در پوشه COMMON\ai
فایل objects.qvm در پوشه MISSIONS\location#\level#
فایل فشرده حاوی فایلهای فوق
بازی را روی حالت hard بازی کنید خیلی به حالت واقعی نزدیک شده.
بعد از مدتها هوس بازی کردم و چون IGI 1 بهم چسبیده بود igi2 رو دانلودو نصب کردم ولی از اونجایی که سالهاست بازی نکردم همون مرحله اول زمین گیر شدم داستان چیه باید بعد از اینکه از در ورودی رفتم تو و اون 3 نفر و زدم و از در بعد بیرون رفتم چکار کنم ؟سریع آژیر میزنه و به فنا میره...
مرسی
کسی بازی hidden and dangerous یادشه خیلی بازی توپی بود خیلی هم سخته من بهتون اونو پیشنهاد میکنم الان هم میخوام ورژن 2 اون رو دانلود کنم که اونم قدیمیه دوتا ورژن 2 داره:
Hidden And Dangerous 2 و
Hidden And Dangerous 2 Sabre Squadron
من یکش رو بازی کردم عجب بازی ای بود یادش بخیر خیلی هم شبیه ای جی ای هست
اینم لینکهای دانلود ورژنهای 2 بازی:
بعدا لینک دانلود ورژن یک رو هم میذارم
البته ورژن 2 یک دنباله هم داره به اسم Hidden & Dangerous Deluxe اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونید از چند میرور مختلف اون رو دانلود کنید
کدوم مرحله هست؟ یه عکس ازش بذارنقل قول:
مرحله اول:31:نقل قول:
کلا بازی
ای جی آی با وجود سختیش یه باگ داره و اون اینه که میری نزدیک دشمنها بهشون تیراندازی میکنی بعد سریع میری یه جای امن اونا هم میان دنبالت میتونی ببندیشون به رگبار
نقل قول:امتحان کن اگر تونستی رو حالت هارد همچین کاری بکنی.نقل قول:
یادش بخیر
فکر نمی کردم هنوزم کسی بازیش کنه
آرهنقل قول:
منم igi 1 رو بازی کرده بودم .
البته تمومش نکردم !!
یه مرحله گیر کرده بودم فکر کنم برفی بود دیگه هم سرغش نرفته بودم ....
salam man marhaleye prison escape ro tamoom kardam bebin vaghti hameye kararo kardi baraye in ke 6 kamel beshe bayad hamaro ke koshtio hameye computer haro ke faal kardio hameye cheragharo sabz kardi bayad beri nazdike kamioon ham te dokmeye azhir hast oono roshan koni badesh zood beri balaye dare aslie khorooji vaisi va az oon bala negah koni ta doostet khodesh midoe miad savare kamioon mishe az dare khorooji ke khast biad biroon to az oon bala mipari roo kamioon
:26::26:
حاجی همون خط اولو خوندم چشمم درد گرفت
میشه لینک دانلود بازی رو بزارین؟
نقل قول:
اگر پسوورد داشت هم پسووردش آدرس سایت پی سی دانلود هست.
دانلود بازی I.G.I
http://-----------.com/fa/entry/33744/game/shooting/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-i-g-i-i-m-going-in-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87/
دانلود بازی I.G.I 2: Covert Strick
http://-----------.com/fa/entry/33759/game/shooting/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-i-g-i-convert-strike-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87-2/
قسمت حذف شده هم آدرس سایت پی سی دانلود هست
یه سوال داری یم : من و داداشم به یاد سال های گذشته تصمیم گرفتیم دوباره igi 1 نصب و بازی کنیم اما به یه مشکل برخوردیم بازی نصب شده توو سیستم من هیچ مشکلی نداره و اما سیستم داداشم وارد بازی که میشه نه نماد خون که به شکل آدم هست میاد نه زاویه اسلحه یعنی بنده خدا انگار واقعا خودش رفته جنگ، از تنظیماتشم نیست اینو مطمئنم :n02:
با تشکرات :n16:
نه از تنظیمات نیست منم همون قدیما که می خواستم این بازی رو برم این مشکلو داشتم کارت گرافیکم 9550 ATI بود!نقل قول:
یکی دو تا از دوستام هم با کارتهای ATI همین مشکل رو داشتن
ولی الان با GT430 بدون مشکل اجرا میشه!!!
قطعا از مدل کارت گرافیکه ولی شنیده بودم بازی یه پچ برای رفع این مشکل داره ولی مطمئن نیستم
عزیزم اما ما اون موقع که مشکلی نداشتیم کارت گرافیکمون ATI بود الان Geforce که مشکل داریم
در قسمت تنظیمات گرافیک Render device و رزولیشن را عوض میکردیم درست میشد. شما هم امتحان کنید.نقل قول:
طرفداران بازی ای جی ای ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IGI 3 ??????
سلام دوستان من مشکلی در ای جی ای 2 دارم
در مرحله 15 وقتی به سم(sam luncher) ها رسیدمو لیزر رو به سمتش گرفتم ولی بمبر نیومد تا نابودش کنه
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر:n13:
:n19::n13:نقل قول:
جوابتون سخت کسی بتونه بده چون این بازی برای گیمر ها نقش فسیل رو داره
پیشنهادم اینکه walkthrough for IGI 2: Covert Strike رو توی گوگل بزنید , مرحله توش هستید رو از توی صفحات پیدا کنید
متوجه نشدم پرسشتون رو سم لانچرها چی هستن ؟ یه اسکرین شات بذارنقل قول:
بهترین بازی که در عمرم کرده بودم IGI 1 & 2 بود . دوستان ورژن جدیدی از این بازی به صورت رسمی منتشر نشده ؟
نه منشر نشد
واقعانقل قول:
بهترین بازی که در عمرم کرده بودم IGI 1 & 2 بود
گیمرای جدید که با کرایسیس و کال اف دیوتی بزرگ شدن کل عمرشون در فناست ای جی آی 1 استوره بود . اصلا فاز خاصی داشت که تو هیچ بازیی تکرار نشده
کال آف دیوتی و مدال افتخار همون نسخه های نخست و دومشون خوب بود اما هیچی مثل مدال افتخار یک و مرحله ساحل اوهاماش به دلم ننشت با اون گرافیک اونموقعش واقعا حس توی جنگ بودن رو داشتی بهترین بازی عمرم همون بود حتی کال آف دیوتی 2 هم ساحل اوهاماش به پای اون نرسید یادشون بخیر چه دورانی بود چه گرافیک ابتدایی ای داشتن اما زمان خودشون بهترین گرافیک بوده یاد بازی hidden and dangeros هم بخیر ساخته کمپانی به یاد ماندنی take 2نقل قول:
عجب بازی بود . یادش بخیر
آره به راستی که یادش بخیر توی هیچ بازی مانند آی جی آی اظطراب و ترس دائمی نداشتم بازیهای قدیمی یه چیز دیگه بودن که فقط خود ما قدیمی ها درک میکنیم من چی میگم و گیمرهای کم سن و سال الان هیچ گاه ما رو درک نخواهند کردنقل قول:
سلام
یکی کمممممک کنه
تو ون مرحله که باید c4 رو بذاری رو پل تا منفجر شه من بمب هم میزارم ولی نمیدونم چجوری باید پل رو منفجر کرد
هر کی میدونه بگههههههههه:n28::n28::n28:
در بین اسلحه ها یک کنترل وجود داره . شما باید بعد از بمب گزاری مخفی بشید . وقتی یک سری ماشین نظامی که دارن از روی پل رد میشند در این حین از بین اسلحه ها کنترل رو انتخاب کنید و کلیک موس رو برای انفجار بزنید /نقل قول:
دوستان IGI 2 چرا اسلحه Mp5 هدف گیری نمیکنه قبله با کلیک راست موس هدف گیری میکرد اما اصلا نمیکنه . نمیدونم مشکل کجاست .
اخ ...اخ ...بادش افتادم دلم کباب شدددد :n28:
یادش بخیر :n28:
عجب بازی بود
بازی I.G.I 3 ساخته می شود ?
اگر دوست دار این بازی هستید و به شدت علاقه مند هستید تا نخسه سوم این بازی IGI ای جی ای 3 ساخته بشه .
خبر های خوبی دارم .
یک صفحه برای درخواست ساخت این بازی در سایت شرکت سازنده بازی IGI یعنی کدمستر Codmaster ایجاد شده . در تاریخ اواخر 2015 میلادی . یعنی ابتدای سال 2016 !!!
فقط کافی هست یک کامنت بزارید و بازی رو درخواست کنید .
آدرس صفحه :
اما برای نظر دادن لازمه قبلش در سایت ثبت نام کنید .
فرم ثبت نام
توجه :
هنگام ثبت نام پسورد باید ترکیبی از اعداد + حروف کوچک + حروف بزرگ باشد .
اگه واقعا دیوونه این بازی هستید . کافیه فقط یک نظر ثبت کنید .
باور کنید اگر تعداد درخواست ها زیاد باشه . این بازی حتما ساخته میشه .
:n19:این مطلب رو در انجمن های همسایه به اشتراک بزارید و ..... باشد که همه این رو ببینند .:n19: