ممنون از پاسخنقل قول:
یعنی یک فوق دیپلم 3.5 سال !!!!!!!!!
یعنی هیچ راهی نداره زودتر مدرک بگیریم ؟؟؟
Printable View
ممنون از پاسخنقل قول:
دوستان من اولويت هاي اول پودمانيم تصوير برداري و عكاسي بود و گرافيك . اما اولويت آخرم كه كمك كارگرداني هستش قبول شدم . زياد مايل به اين رشته نيستم . راهي هست تا اعتراض كنيم يا درخواست بديم كه توي اولويت هاي اولم يه جوري قبولمون كنن ؟
نه vahid_203 گفتن که برای شاغلین مناسبه باید پایان خدمت داشته باشی و فقط فکر کنم 12 واحد میتونی انتخاب کنی نه بیشتر پس خیلی طول میکشه در پایان هم ازمون جامع داری.نقل قول:
ممنون از پاسخ
دوستان من اولويت هاي اول پودمانيم تصوير برداري و عكاسي بود و گرافيك . اما اولويت آخرم كه كمك كارگرداني هستش قبول شدم . زياد مايل به اين رشته نيستم . راهي هست تا اعتراض كنيم يا درخواست بديم كه توي اولويت هاي اولم يه جوري قبولمون كنن ؟
نه دوست عزيزم هيچ راهي نداره ... اينم بگم من در طول تحصيل هيچ يك از درس هام رو نيافتادم ... :41:نقل قول:
هر پودمان 8 الي 12 واحد درس ميدن بهت و نميتوني بيشتر برداري ... :13:
در كل دوست عزيز بايد بگم : پودمان نظام آموزشي مزخرفي كه در آوردن و به هيچ دردي نميخوره :19:
من يكي از دوستام همون موقع كه من پودماني قبول شدم اونم دانشگاه آزاد رشته كارداني عمران قبول شد (مهر 1384) و بعد از 2 سال يعني سال 1386 تموم كرد و همون سال آزمون كارداني به كارشناسي آزاد رو داد و مهندسي عمران قبول شد، الان ترم آخره و قراره مدرك مهندسي بگيره ، در حالي كه من هنوز (امروز) كارداني رو ندارم كه حداقل خوشحال باشم و يا بتونم كارشناسي امتحان بدم ، تازه از اونم بهتر درس خوندم و معدلم 15.49 در حالي كه معدل اون 13 :18:
1) مهمتر از همه : درس خوندن تو دانشگاه آزاد خيلي راحته و به راحتي ميتوني نمره بگيري و با 10 قبول بشي در حالي كه دانشگاه جامع علمي كاربردي چون تحت نظارت وزارت علوم خيلي سخته نمره گرفتن و تو پودماني 12 نمره قبولي و بايد آزمون جامع بدي ...
( اگه قبول نشي هيچي ، يعني اگه من اون امتحاني رو كه 23 اسفند 87 دادم قبول نشم اين 3.5 سال رفت پي كارش ... و بايد تا مهر صبر كنم و مجدد امتحان بدم ... يعني 4 سال ) :2:
2) و مهمتر از مورد اول : اگه معدل كاردانيت تو دانشگاه آزاد بالاي 18 باشه بدون آزمون ميري كارشناسي ولي تو پودماني اگه 20 هم باشه هيچ فرقي نميكنه به حالت :2:
3) و مهمتر از مورد اول و دوم : تو اطلاعيه هاي استخدامي ميبيني نوشه مدرك پودماني مورد قبول نيست ولي آزاد رو قبول دارن (باور نميكني هفته نامه بازار كار بگير ورق بزن ميبيني) :2:بازم بگم يا بسه ؟؟؟؟؟؟ :41::41::41:
سلام :5:نقل قول:
تا جايي كه اطلاع دارم ابتدا اولويت اول بررسي ميشه اگه نشد دوم و بعد سوم و ... :31:
پس يعد از بررسي اطلاعات اولويت آخر شما رو قبول كردن .... نميشه كاري كرد :13:
ولي براي اطمينان شما به مركز كل دانشگاه علمي كاربردي استاني كه هستين مراجعه كنيد و سوال كنيد شايد راهي بود :11:
پس بهتره بیخیال بشم و برای کاردانی پیوسته آزاد یا حتی دولتی آماده بشم.
اگه تو این دوره پودمانی علمی کاربردی که قبول شدم نرم ثبت نام کنم و تو مرحله بعد که دوباره پذیرش داره شرکت کنم مشکلی نیست ؟>
نه مشكلي به وجود نمياد و در سالهاي بعدي هم ميتونيد ثبت نام كنيد ... :5:نقل قول:
موفق باشيد :11:
دوستان ميدونم براتون زحمت داره ولي ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد . واقعا نياز دارم به اين اطلاعات . خيلي خيلي زياد . اگه شما هم به ترتيب شماره لطف كنيد و پاسخ من رو بديد خيلي بهتره .
1 : امكان داره كه من پودماني رو كه قبول شدم ثبت نام كنم و اواخر مرداد آزمون پيام نور رو هم بدم و اين دو رو با هم شركت كنم ؟ يا اينكه بعد از اينكه مطمئن شدم پيام نور قبول شدم ، اين رو انصراف بدم ؟ هزينه اي رو از دست مي دم ؟
2 : معمولا چند روز در هفته و چند ساعت در روز كلاس ها برگذار ميشه ؟
3 : آيا هزينه همه رشته ها اندازه هم هستش ؟ مثلا رشته كمك كارگرداني كه دروس كارگاهي هم داره بيشتر نيست ؟
4 : هر سال چند پودمانه ؟
5 : براي ثبت نام بايد برگه موقت ديپلم رو ببرم يا برم دبيرستان اصل ديپلم رو بگيرم ؟
6 : در صورت اخذ مدرك كارداني ، آيا مي شود در دانشگاهي غير از علمي كاربردي براي كارشناسي ادامه تحصيل داد ؟
7 : شروع كلاسهاي پودماني كي شروع ميشه ؟ اول پاييز ؟
نقل قول:
1) بله ، ميتونيد هر دو رو با هم شركت كنيد و پس از اطمينان از قبولي در پيام نور انصراف بديد ، بعد انصراف هزينه ترم اول پودماني رو از دست ميديد و پول شما رو بر نمي گردونن
2) 2 الي 4 روز در هفته .. ساعت و روز كلاس بستگي به مركزي داره كه قبول شديد و شاغل يا آزاد بودن شما
3) شهريه ثابت برابره ، ولي واحد هاي كارگاهي يا تئوري و يا ... متفاوت ، يعني رشته اي كه بيشتر درسهاش كارگاه باشه شهريه اش بيشتر ميشه و رشته اي كه بيشتر درسهاش تئوري كمتر ميشه
4) 2 الي 3 پودمانه .. (اول : مهر الي بهمن) (دوم : اسفند الي خرداد) (سوم : تير الي شهريور) البته تابستون رو همه مراكز درس ارائه نميكنن و بستگي به لياقت مسئولين دانشگاه داره كه تابستون هم كلاس بذارن و يكي از پودمانها رو بخونيد و يا نذارند
5) با برگه موقت ديپلم ميتونيد ثبت نام كنيد ولي تا پايان پودمان اول بايد اصل ديپلم رو ارائه بديد
6) بله ميتونيد در هر دانشگاهي كه خواستيد ادامه بديد ( سراسري - آزاد - غير انتفاعي و ...)
7)
ثبت نام : 88.2.5 الي 88.2.8
شروع كلاسها : 88.2.12
پايان كلاسها : 88.5.29
امتحانات : 88.6.2 الي 88.6.17
اطلاعات مورد نياز براي قبول شدگان دوره جديد پودماني (سومين پذيرش سال 87) :
کد:http://www.uast.ac.ir/files/uploaded/dfsarhkl_33671_sqp974.pdf
:40: موفق باشي دوست عزيزم :40:
من واقعا ممنوننم دوست عزيز
راستي دوره كارداني چند پودمانه كلا ؟
7 پودمان هستش سالی 3 پودماننقل قول:
نتايج آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي دوره هاي کارداني علمي - کاربردي پودماني مورخ 23 اسفند ماه 1387 اعلام شد
براي مشاهده نتايج به لينك زير مراجعه فرماييد
بالاخره اين نتايج اومد و ما هم قبول شديم ..... به اميد قبولي همه عزيزانکد:http://www1.sanjesh.org/jame88/arzyabih8802/index.php
خدارو شکر ما قبول شدیم خیالمون راحت شد از شر این آزمون جامع مزخرف که همش دلهره بود برای مایی که هم هزینه کرده بودیم و هم وقت گذاشته بودیم باید این آزمون رو میدادیم تا مدرک بهمون بدن
خدارو 100 هزار مرتبه شکر
كاملا تاييد ميشهنقل قول:
واقعا چيز مسخره ايه .. خدا رو شكر كه ما از شر امتحان جامع راحت شديم ... انشاا... همه قبولشن :11:
سلام دوستان
من پودمان 3 رسته برق -قدرتم ميخوام رشته و يا دانشگاهم رو عوض كنم
مي خواستم ببينم دفترچه جديد پودماني تو سايت نيست ببينم رشته هاي جديد اومده يا نه؟
يه سوال
دانشگاه ما ترم تابستان نميده. همه پودماني ها اينجوريه؟
اگه بخوام ترمي بشم بايد چي كار كنم؟
نتایج آزمون جامع دانشگاه جامع علمی کاربردی عوض شد خیلی از دوستان من که قبول شده بودن الآن تو نتایج جدید مردود شدن
حتما برید سر بزنید و برسی کنید
در مورد رشته جدید که نمیتونی تغییر رشته بدی خیلی سخت میشه واحد هات رو باید از اول بگذرونی چون همش تو کل دوره پودمانی 12 واحد عمومی داری بقیش تخصصیهنقل قول:
نخیر من خودم پودمانی بودم ترم تابستون اجباری بود واگه نخوان ترم تابستون بدن که 3 سال و نیم طول میکشه تا فارغ التحصیل بشید و اگه ترم تابستون بدن 2 سال و نیم
برای اینکه ترمی بشید باید دفترچه آزمون علمی کاربردی که حدود آبان ماه میاد رو بگیری و شرکت کنی اگ قبول بشی میتونی منتقل کنی خودت رو به ترمی
سلام .دفترچه تکمیل ظرفیت کی میاد ؟
فکر نکنم دفترچه ای باشه اگه اعلام بشه اینترنتیهنقل قول:
ممنون كه اطلاع دادينقل قول:
من مجدد نگاه كردم قبول شدم ..
حالا ميشه بگي واسه چي عوض كردن ؟ اين چه مدليه ؟
والا نمیدونم چی شد که عوض شد همش از ناهماهنگی ها و عدم نظم تو این دانشگاههنقل قول:
کل دخترهای گروه نرم افزار که ما بودیم همه افتادن و پسرها هم که بودیم نصفشون افتادن من شانس اوردم بغل یکی از دوستام بودم هر کتاب رو 3 بار خونده بود دقیقا هرچی زد منم زدم و به بقیه هم رسوندم ولی نمیدونم چرا یکسری افتادن
به هر حال شانس اوردم من قبول شدم دوست من هم قبول شده بود زمانی که نتایج اولیه رو داده بودن و وقتی که نتایج جدید اومد بنده خدا مردود شده بود
عجب :18::18:نقل قول:
به خدا ديگه شورشو در آورده اين دانشگاه علمي كاربردي :13:
حالا با اين وضع سالي 3 بار پذيرش دانشجو پودماني داره :41:
به هر حال خوشحالم كه شما قبول شدي :40:
وحید جان فقط خداروشکر میکنم از شر این دانشگاه رات شدم یعنی بدتر از این دیگه نمیشدنقل قول:
هم هزینه و هم وقت آخر سرش هم این آزمون
به هر حال خداروشک هم ما قبول شدیم و هم شما این مقطع رو به خیر و خوشی تموم کردیم ولی من هرکی رو ببینم بخواد بره پودمانی جدا منصرفش میکنم مگه اینکه چاره ای نداشته باشه
من هم از درد ناچاری رفتم ثبت نام کردم . فقط با این وضعیت که شما می گید خدا به داد ما برسه .!!
الان 22 ساله هستم فکر کنم 26 سالگی یک فوق دیپلم بگیرم آن هم از نوع پودمانی !!!
اولین چیزی که فعلا فهمیدم بی نظمی شدید در برنامه ریزی این دانشگاه هست .
از شما هم موقع ثبت نام اصل مدرک دیپلم را گرفتند ؟
بله .. گرفتند ...نقل قول:
براتون آرزوي موفقيت دارم ... فقط اين رو بگم سعي كنيد كليه دروس رو بار اول پاس كنيد يعني مثلا درس x كه مال پودمان 3 هست ، اگه شما خدايي نكرده بيافتيد ديگه كارتون تمومه ...
بايد صبر كني تا دوباره تو دانشگاه ارائه بشه .. امكان داره شما برسي به پودمان 6 ولي هنوز اون درس ارائه نشده باشه و يا اگه پيش نياز درس ديگه اي باشه كه ديگه بدتره ...
بايد بري بگردي ببيني تو كدوم شهر و كدوم مركز هست و برگه مهمان بگيري واسه اون درس بري يه مركز علمي كاربردي ديگه بخوني كه اونم مشكلات مربوط به خودش رو داره
نكته هايي جالب و شنيدني :
من يكي از دوستام تو مركز جهاد دانشگاهي تبريز خونده ... وقتي بعد از 4 سال كه تموم كرد ، رفت براي تسويه و ديد كه 2 تا از نمره هاي دروس پودمان دوم نيست و گم شده ( بله درست خوندي دوست عزيز گم شده ... اينجور چيزا تو دانشگاه علمي كاربردي عاديه) هر كاري كرد قبول نكردن كه خونده ، بيچاره نتونست امتحان جامع مهر 87 رو بده و دوباره اون درس ها رو انتخاب واحد كرد و مجدد خوند و اسفند 87 امتحان جامع داد :41:
و يا يكي از دوستام كل شهريه هر پودمان رو سر وقت داده بود ولي آخر سر موقع تسويه گفتن 150 هزار تومن بدهكاري و اگه ندي نميتوني امتحان جامع بدي ، اين بدبخت هم 150 تومن رو داد ... :41:
منم كه تو مركز مديريت صنعتي تبريز خوندم آخر سر موقع تسويه مسئول آموزش دانشگاه گفت : 3 تا از دروس ترم اول رو نخوندي ولي چون پس از اتمام هر پودمان يه كارنامه براي درسهاي پاس شده ميگرفتم و ميدونستم كه اينجوري ميشه كارنامه اون پودمان رو در آوردم كردم تو چشمهاي يارو و گفتم كثافت پس اين چيه ؟ يارو هنگ كرد و ازم عذر خواهي كرد
و بعد از اون رفتم امور مالي گفتن 110 هزار تومن بدهكاري و بايد بدي ولي چون كليه فيش هاي واريزي و برگه هاي انتخاب واحدم رو نگه داشته بودم بازم كردم تو چشم يارو و گفتم اين چيه ؟ و بازم عذر خواهي كرد و كارم راه افتاد
:40:خلاصه پيگير كارات باش و از كليه مدارك كپي بگير و نگه دار و يا شماه فيش و .. رو يادداشت كن نگه دار:40:
نقل قول:
1000% تایید میشه حتما همیشه از مدارکت کپی بگیر و همیشه بابت هر چیزی ازشون فیش بگیر
من گفتم هنوز مدرکم اماده نیست رفتم از مدیر هنرستانمون یک نامه گرفتم بردم دانشگاه قبول کردننقل قول:
انشالله که موفق باشی فقط سعی کن به قول دوست خوبم وحید عزیز هیچ درسی رو نیوفتی وگرنه کلاهت پس معرکست چون هر ترم که همون رشته شما رو پذیرش ندارن که اینطوری اگه درسی رو بیوفتی معلوم نیست کی بتونی بگیرینقل قول:
اگه درست بهتون واحد ها رو ارائه کنند و تابستون هم واحد بدن 2 سال و نیم طول میکشه
سلام دوستان شرایط نظام وظیفه و همچنین معدل مدرک در ورود به علمی کاربردی را توضیح بدهید ؟
هم ترمی هم پودمانی
البته اگه در حال گذراندن انجام وظیفه باشیم می تونیم شرکت کنیم؟
دوره پودمانی باید معافیت و یا کارت پایان خدمت داشته باشید و برای دوره ترمی نیازی نداریدنقل قول:
در مورد معدل برای دوره پودمانی هرچی بالاتر باشه درصد قبولی بیشتره
اگه در حال انجام خدمت وظیفه هستید فکر کنم فقط بتونید دوره ترمی رو شرکت کنید
سلام والا من نظام وظیفه خود را بهپایان رسانیده امنقل قول:
میخواستم بدونم اینی که میگن برای حضور در دوره های ترمی علمی کاربردی باید معدل خوبی داشته باشی واقعیت داره یا نه؟
بعد یک امتحان ورودی دارد یا خیر؟ چطور است؟نحوه ورود؟
خوب از نظام وظیف مشکلی ندارینقل قول:
به معدل هم بستگی داره و فکر کنم 15 درصد نمره کل کنکور رو شامل بشه مسلما هرچی معدلت بالاتر باشه از این 15 درصد سهم بیشتری میبری
امتحان ورودی که نداره همون کنکور هستش و فقط فکر کنم برخی از رشته هاش مصاحبه و یک آزمون عملی هم داره
نحوه ورود اکثررشته ها تو دوره ترمی همون کنکوری هستش
ممنونمنقل قول:
در کل
برای ورود به علمی کاربردی به صورت ترمی
می بایست
1- دفترچه ترمی که در حدود ابان ماه انتشار میشه رو دریافت کرد
2-سپس در اسفند یا بهمن امتحان کنکور مربوطه را داد
3- در صورت داشتن معدل خوب شانس قبولی بالا میرود(یک سوال کف معدل چنده وایا معدل کل دیپلم ملاکه)
4- در صورتی که رشته مورد نظر شما امتحان ورودی یا عملی داشته باشه باید از پس اون هم بر بیایید
3 سوال دیگر
1 اگر بومی منطقه یا همون شهر باشی تاثیری دارد
2- در ضمن از کجا باید کفه معدل رو پیدا کرد برای هر رشته
3- سوالات کنکورش در چه سطوحی است(اسان است متوسط است سخته؟؟؟ )
با تشکر
مورد 1و3و4 شما تایید میشهنقل قول:
نتایج تو بهمن ماه میاد کنکورش دی ماه هستش
حداقل معدل 12 هستش فکر کنم و معدل کل دیپلم ملاک هست چون برای ورود به دوره علمی کاربردی مقطع کاردانی نیاز به پیش دانشگاهی نیست(کاردانی ناپیوسته) ولی کارشناسیش فکر کنم پیش دانشگاهی رو میخواد(کارشناسی پیوسته) که در این صورت معدل پیش دانشگاهی ملاک میشه
==
بله بومی بودن تاثیر داره
معدل رو زیاد واسه دوره کنکوری ملاک قرار نده بیشتر بستگی به نحوه تست زدن های شما داره که چند درصد بتنی بزنی تا قبول بشی حداقل معدل رو تو خود دفترچه فکر کنم زده و طبق روال معمولا یا 10 هستش یا 12
سوالات کنکورش هم مثل بقیه کنکورها آسون نیست و نسبتا سخته
سلام.
یه سوال:
فردی با این وضعیت:
متولد آبان 68 که مدرک دیپلم با معدل 19/14 و مدرک پیش دانشگاهی حضوری دارد.
در کنکور 87 موفق نشده اشت.
آیا می تواند در کنکور کاردانی علمی کاربردی غیر پودمانی 88 شرکت کند؟
آیا علمی کاربردی ، کارشناسی پیوسته برای رشته هنر (گرافیک-نقاشی و ... ) دارد و فردی با این وضعیت می تواند در آن شرکت کند؟ ( منظورم امسال هست )
و یک سواله مهم تر:
الان فردی با این وضعیت باید دفترچه نظام وظیفه را ارسال کند ؟ اگه تاریخ اعزام زودتر از اعلام نتایج کنکور باشه ، باید چه کرد؟
مثلا جوابا بهمن میاد .... ولی تازیخ اعزام خورده 18 دی !!!! یکی میگفت باید تاریخ اعزام ور تمدید کنی !!! درسته ؟؟؟!!!
دوستان من پودماني دارم مي خونم . وقتي شركت كردم شاغل نبودم . اما الان دارم شاغل ميشم . آيا ميشه سهميه شاغل ها رو استفاده كنم ؟ در ضمن وقتي مدارك شاغل بودنم رو ادائه دادم چه سودي داره ؟ يعني چه مزايايي شاغل ها نسبت به آزاد ها دارن ؟ كمتر سر كلاس ميرن ؟
با سلام ...
مي شه يه اطلاعاتي از دانشگاه علمي کاربردي به من بديد ...
اينکه رفتن يه اين دانشگاه با کنکور هست يا بدون کنکور ؟
پودماني و غير پودماني چيه؟
دفترچه هاي ثبت نام 88 کي مي ياد؟
شهريه هاش چطوره؟
با تشکر...
سلام.
علمی کاربردی 2 نوع هستش :
پودمانی : نیاز به کارت پایان خدمت - بدون آزمون ( توصیه شده برای شاغلین)
غیر پودمانی (ترمی) : با آزمون > در مهر یا آبان دفترچه ثبت نام توزیع میشه - دی ماه آزمون - بهمن اعلام نتایج -
این اطلاعاتی است که من داشتم ..درست یا غلطشو نمیدونم .. در مورد شهریه چیزی نمیدونم .... ولی کمتر از غیر انتفاعی هستش ....
مزيت شاغل بودن در شانس قبولي مهمه نه بعد از قبولينقل قول:
چون مثلا از ظرفيت 70 نفري يك رشته 35 نفر آزاد و 35 نفر شاغل برميدارن و ميدونيد كه داوطلب آزاد بيشتر از شاغله پس شانس قبولي شاغل ها بيشتر .. همين و بس ...
دروس و استاد و كتاب و شهريه و .... هر دو تا يكيه
البته اينم بگم : استاد ها زياد براي شاغل ها سخت نميگيرن + سعي ميشه كلاس شاغل ها بعدازظهر ها باشه
در ضمن فكر نكنم الان شما رو تغيير وضعيت بدن به شاغل
:11: