اتفاقا کاملا " هم مرد! تو این قسمت هم احتمالا می خوان به مرده پرستی بپردازن!نقل قول:
Printable View
اتفاقا کاملا " هم مرد! تو این قسمت هم احتمالا می خوان به مرده پرستی بپردازن!نقل قول:
اون جایی هم که حسادت زن قبلی رامبد رو نشون می داد هم جالب بود! کلا رامبد حرفای زیادی رو تو هر قسمت برای گفتن داره :27:نقل قول:
تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتننقل قول:
خوب اسمشو یادم رفت رباته رو درسته اما حرف زدنش اینجوری نبود یه سری لامپم داشت.نقل قول:
اما بیشتر کارهایی که تو ایران ساخته میشه چه سینمایی چه روتین کپی برداریه حالا این کپی برداری میتونه خوب باشه یا بد.الآن در تمام کارهای پخش شده که نمی خوام اسم ببرم نوعی کپی برداریه.:2:
احتمالا کلی ازش تعریف میکنن و میگن که آدم خوبی بود و بهش الهام شده بود ونقل قول:
آخرشم حتما زنده میشه و میفهمن که بیهوش بوده .
دوست عزیز فکر نکنم اینجا جای مناسبی برای این بحثا و آستین بالا زدن و ... نباشه اگه دوست داشتی برام پیام بذار اونجا بحث بحث بحث کنیم.نقل قول:
منظورت رفتارای 61 بود که خل و چل بازی در میاورد؟
اول از این که بخوای حساب کنی ربات اصلا نباید حرف بزنه.بعدشم اگه ادا بازی نیست میشه بگی چیه ؟
خب حالا که پسندیدی بریم واست استین......................
من نمیدونم شما ها چرا احساساتی با این قضیه برخورد میکنید که میگید این خوب بازی میکنه این خوب بازی نمیکنه خب هممون چشم داریم میبینیم کی بیشتر ادابازی درمیاره دیگه
نه به نظرمنم بعد از عروسی حالا نبت اعضا هست که بهش بپردازهنقل قول:
احتمالا کلی ازش تعریف میکنن و میگن که آدم خوبی بود و بهش الهام شده بود و
آخرشم حتما زنده میشه و میفهمن که بیهوش بوده
خوشبختانه پیش بینی های من غلط از آب در اومد و معلومه که این سریال نمیخواد روند تکراری سریالای قبل رو دنبال کنه.
امشب برای اولین بار معلوم شد که فرید و نسترن ته دلشون به هم علاقه دارن؛ حالا این وسط ستاره باید چی کار کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=*Necromancer;4073296
تو جنگ ستارگان یه ربات طلایی رنگ بود که همین جوری رفتار می کرد حرف هم می زد! تازه خاموش روشن شدنش هم همین جوری بود.. کلا 61 رو از روی اون الهام گرفتن[/quote]
اره عجب رباتی بود راستی یادتونه اول فیلم رئیسشون صورتشو میپوشوند شبیه اون مرده تو جنگ ستارگان شده بود همون که رئیس سیث بود ادم بدی بود فکر کنم اونم امپراطور بود ولی بعدا دیدن خیلی شبیه شده به اون فکر کنم گفتن بهتره شنلشو برداریم دو تا شاخ روش بذاریم تا نگن از اون الهام گرفتیم اهنگ هم که تا اینجا بیشتر اهنگ جنگ ستارگان پدرخوانده بود که البته به نظرم خوب اهنگو دستکاری کردن تیتراژ پایانی هم که مثل اول سه گانه ی اول جنگ ستارگان هست حتی با رنگ زرد هست اونم.
آره تازه تو قسمت اداره هم صحبت از جدای ها شد!:31:
پیش گویی(!) ای که کردم کاملا" درست از آب در اومد! این قسمتش خیلی باحال بود مخصوصا اونجا که فضاییا اومده بودن گریه زاری راه انداخته بودن خاک می ریختن رو سرشون:27::27: بهرام هم یه حالتی گرفته بود انگار خیلی شوکه شده از مردن اون عموهه!:31:نقل قول:
برام جالب بود اونجایی که گم غم آخرتون باشه و تعبیری که 61 کرد
همیشه به این موضوع فکر می کردم و حتی می کنم برای همین هیچ وقت این جمله رو به کار نمی برم...
آخه ستاره که نمی شه بهش فکر کرد با اون همه پای چپ:31:نقل قول:
ای کاش عکس ستاره رو به ما هم نشون میدادن:27::2:
راستی من اون اوایل نامرتب میدیدم این قضیه چیه که همش پایینو میگن بالا؟
واقعا امروز یکی از بهترین قسمت ها بود واقعا چرا بعضی ها تا یکی زنده هست هیچ یادی ازش نمیکنن ولی تا طرف میمیره همه میفتن رو سرش همه هم میگن خدا بیامرز ادم خوبی بود و این که غم اخرتون باشه!!!اون خاک ریختن هم که تو ایران پره ببخشید ولی انقدر حالم بهم میخوره از این کار که نگو خودتون بهتر میدونید حال کردم اینا رو نشون داد.
احتمال داره که مثل سریال "این زمینی ها"، شخصیت های فضایی (که ظاهری انسان نما دارند) به انسان هایی واقعی تبدیل بشن! (عجب جمله ای گفتم!) اون موقع شاید فرید عاشق ستاره بشه! (البته با اتفاقاتی که این قسمت افتاده بعیده!)نقل قول:
عجب...!!!نقل قول:
مثل پینوکیو که آخرش آدم شد...نقل قول:
به انسان هایی واقعی تبدیل بشن
من همچین حرفی زدم که راست گفتم!!!!:دینقل قول:
ولی راست گفتی ها!
درسته که بعضی ها این طنز رو دوست دارن و من هم به نظرشون احترام میزارم ولی خدایش هیچ تنوعی تو فیلم دیده نمیشه!
بنظر من اگه کسی دنبال تنوع واسه سریال طنز میگرده کارهای مدیری حرف نداره.
اتفاقا من کاملا با شما مخالفم! به نظر من کارای مدیری خیلی یکنواخته!
این سریال هم قسمتاش تنوع خوبی داره!
من فقط خیلی تعجب کردم که دوستان انقدر با این سریال حال کردند!!!
این که اینو با اولین کارای مدیریو عطاران (که من اصلا نمی دونم چی بودن) مقایسه کنیم و بعد بگیم این خیلی بهتره که یه کار بی ربطه!نقل قول:
نظر شما برای همه محترمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که همه دوستان گفتن...این کار اول رامبد هست...
میگم که منکر کارای مدیری و عطاران نمیشم ولی رامبد کار اولشه و مهم اینه که از کار اول مدیری و کار اول عطاران خیییللییی قشنگتر جلو رفته...
معلومه که باید بهتر باشه!
باید سینمای طنز ما رو به پیشرفت باشه ! چه کار اول کسی باشه چه کار هزارم!
من نمی گم که مثلا رامبد حق تجربه نداره و از این حرفا( به قولی به جوونا میدون بدیم) من می گم در هر صورت کاری که جدید تره باید کامل تر با شه اگه نشد جای انتقاد داره!(اگه اینجوری نباشه همه ی تجربه ها هی باید برای ما تکرار بشه فقط به یه زبون دیگه)
از اون حرفا بودا!!:تعجب!!!نقل قول:
کارای عطاران که فقط باهاش میخندی و هیچ جنبه انتقاد طنز رو در نظر نمی گیره و تازه پاچه خوری هم میکنه.
اگه واقعا اینجوریه که شما می گید من نظرم بر گشت!(جدی می گما!)نقل قول:
ولی خداییش خیلی بهتر و بشتر از از مدیری و عطاران انتقاد می کنه و اون تلخی طنز رو از نظر من به همراه داره
من که خیلی حال می کنم وقتی می بینم تازه بعد از سریال هم کلی در مورد انسان و زندگی و خیلی چیزیهای دیگه فکر می کنم
سریال عالییه!
من دیشب ندیدم مثل اینکه قشنگ بوده.
تکرارش ساعته چنده؟
اگه میشه تکرار روز بعد رو که پخش میشه تو تاپیک هر شب اعلام کنین
الان پخش شده؟ یا بعد از جومونگ نشون میده؟
همین الان زیر نویس دیدم
تکرار ====> 4:20
واااااااااااااااااای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب پای اون گریه کردن اینا من انقد خندیدم مردم...دیدید بهرام چه باحال غش کرده بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدید من گفتم نسترن و فرید هنوز به هم علاقه دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پیشبینیه زیبایی بود
در مورد این ستاره هم که اگه بهش بگن که وانمود کردن تموم شده بعد یه مدت بی خیال میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نامه ی آخرشم که در مورد چاله و بیماری های واگیر بود خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل که به نظر من این روند آوردن فضایی ها تو سریال چیزه جالبیه..چون یه جور دیگه به ما میفهمونه عجب آدمایی هستیم
(حالا تقلید هست یا نه فکر نکنم دیگه مهم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بابا دمه رامبد گرم
دیشب ترکوند مارو اون یه تیکه ای که عزاداری می کردن.
دیشب دیگه بند کرد به بالا بالاها سره آنفولازای خوکی و سره...
اگه بخواد همین جوری انتقاد کنه جلوشو میگیرن
حالا اینی که میگی درست ، ولی خداییش اونم چندان عمویی نبود ! من اگه همچین عمویی داشتم ، خفش میکردم !! :دینقل قول:
واقعا امروز یکی از بهترین قسمت ها بود واقعا چرا بعضی ها تا یکی زنده هست هیچ یادی ازش نمیکنن ولی تا طرف میمیره همه میفتن رو سرش همه هم میگن خدا بیامرز ادم خوبی بود و این که غم اخرتون باشه!!!اون خاک ریختن هم که تو ایران پره ببخشید ولی انقدر حالم بهم میخوره از این کار که نگو خودتون بهتر میدونید حال کردم اینا رو نشون داد.
بچه ها اونجاشو توجه کردین که میگه اینجا اگه بیماری جدیدی شیوع پیدا کنه ، برای اینکه مردم ناراحت نشن ، بهشون نمیگن تا خود مردم مردانه در مقابلش قرار بگیرن !! مردم هم خیلی با ادبن و چیزی نمیگن (!!) ماجرا چاله چوله هم باحاله :دی
امشب زیاد جالب نبود.
حد اقل من خوشم نیومد .
چند تا تناقض هم داشت .
1.اوایل فیلم فرخ گفت که هیچ وقت ازدواج نکره و نمیکنه ولی تو این قسمت گفت که زنشو طلاق داده .
2.بهرام که کلّه پاچه خیلی دوست داشت ولی چرا تو این قسمت از کلّه پاچه بدش میومد؟
3.تو قسمت قبلی ستاره گفت که داشته یه توله قوزمیتو میخورده ولی تو این قسمت ناهید گفت که فقط یه نوع غذا تو سیارشون داران !
نه دوست من منظورم کلی بود و تازه منم همینو میگم دیگه میگم اونا میگفتن عموشون فلانه زودتر بمیره ولی وقتی مرد همه مثل ببخشید ولی لاشخور افتادن دورش گفتن ای عجب ادمی بود جوون بود و...نقل قول:
امشب تکرارش 23.45 هست ؟
نه فکر کنم 1:30 بامداد
مسخرست بابا
کلا این رامبد جوان آدم مسخره ایه
این نظر شخصیته ... پیشنهاد می کنم اینجا مطرح نکنی چون بچه ها جوابتو میدن ..نقل قول:
مسخرست بابا
کلا این رامبد جوان آدم مسخره ایه
راستی حالا امشب اصلا تکرار می کنه ... یه وقت الکی تا ساعت 2 بیدار نمونیم نده ؟
کاملا موافقم:27:امشب نسبت به چند شب پیش زیاد جالب نبودنقل قول:
––>اون مورد اولی برای منم سواله که تا حالا چرا رو نشده بود، شاید به خاطر اینه که اوایل نه ولی الآن تصمیم دارن در آینده یه کاراکتر خانم که مرتبط با گذشته فرخ هستش وارد داستان کنن.نقل قول:
––>کلا من غذا دوست داشتن بهرامو نفهمیدم، هر چی بهش دادن تا حالا خورده؛ تازه فکر کنم از قیافه کله پاچه درسته بدش بیاد.
––>احتمال داره فقط یه نوع غذا (به معنی خوراکی طبخ شده) تو سیارشون داشته باشن و بقیه چیزا رو آماده و خام خام [یا نیم پز شده!] بخورن، به هر حال ممکنه دیگه اونارو غذایی که مخلوطی از چند چیز دیگه و ساخته خودشون باشه، محسوب نکنن.[اون غذاشونم همون بود که همسایه شون خورده بود انرژی مفرط گرفته بود دیگه؛ نه؟!]
حالا سوال من اینه:
این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟:27:
یه بار توی قسمت دوم نشونش دادنقل قول:
قزمیت یک موجودی است که 20% بدن آن از خمیر و ما بقی از خامه میباشد ، غذای قزمیت هر موجود زنده ای است که تکان میخورد :دی
نظر شخصیش باشه! هر نظری که قابل احترم نیست!!!!... وقتی یه نفر فرق انتقاد و توهین رو نمی فهمه می دونی معنیش چیه؟ یعنی اینکه ما هنوز تا جا افتادن فرهنگ آزادی بیان فاصله زیادی داریم!نقل قول:
واسه اینکه قبلا ندیده بود کله پاچه دقیقا چیه! الان دید که فرخ دس کرد تو چش گوسفنده چشاشو در آورد داد گفت بخور!!!:27:نقل قول:
2.بهرام که کلّه پاچه خیلی دوست داشت ولی چرا تو این قسمت از کلّه پاچه بدش میومد؟
خب شاید توله قوزمیت ها رو به عنوان تنقلات می خورن نه غذای اصلی! مثل هسته اتم که به عنوان تنقلات می خورن!:27:نقل قول:
3.تو قسمت قبلی ستاره گفت که داشته یه توله قوزمیتو میخورده ولی تو این قسمت ناهید گفت که فقط یه نوع غذا تو سیارشون داران !
تازه این خونه مگه 20 سال اجاره نبود؟ (که عمو هه به همین خاطر سکته کرد) اما اصلا بهشو نمی خوره مال 20 سال پیش باشه خونه هه!
فک کنم یه چیزی تو مایه های لوکاست های گیرز باشن!!:27:نقل قول:
این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟
آقا تکرارش ساعت چنده ؟
این جمله ای که گفتی رو باید با طلا نوشت...البته به همراه تاسف.:41:نقل قول:
من دیشب تکرارشو دیدم.:31:
دوست عزیز مطمئنی که نشونشون داد ؟نقل قول:
قزمیت یک موجودی است که 20% بدن آن از خمیر و ما بقی از خامه میباشد ، غذای قزمیت هر موجود زنده ای است که تکان میخورد.
با این مشخصاتی که گفتی اونا بیشتر شبیه کیک هستن که .:31:
خوب ما زمینییا هم خیلی چیزایی رو که دشمنمون هستن میخوریم یا استفاده میکنیم .:41:نقل قول:
حالا سوال من اینه:
این قزمیت ها چه جور دشمنایی ان که اینا میخورنشون؟
مثل :الکل ،سیگار ،...
راست میگی، کیک چه جوری میتونه موجودات دیگه رو مورد حمله قرار بده:31:نقل قول:
ولی خب وقتی یه فضایی حرف از دشمن میزنه؛ یعنی موجودی که قصد حمله و نبرد فیزیکی با اون رو داره.:47:
تازه الکل رو هم می نوشن؛ سیگار رو هم میکشن؛ اینا هیچ کدوم خوردنی نیستن:31:
اینا اصلا دشمن نیستن دوست هستن ام از نوع نا بابشنقل قول:
قزمیت راستی دم هم داره ستاره وقتی داشت تو 2 قسمت قبل خودشه توضیح میداد دمه قزمیت از دهنش بیرون بود.
تکرار ساعت چنده؟:18:
دیروز که 4 و خرده ای بود، کلا مدتیه تکرارش 4 به بعد پخش میشه (قبلا حوالی 3 و نیم بود)نقل قول:
این عنایت، شوهر فرخنده چقدر بامزه س؛ قبلا هم نشونش داده بودن؟
منم دیشب بیدار موندم تا تکرارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه فوتبال تموم میشد....پوسیدیم
اصن من دیگه شبا بیدار نمیمونم...اصن نمیشه خندید...همه خوابن و آدم نمیتونه بخنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من دیشب هم مثه قسمتای قبل قشنگ بود....مخصوصا این قسمت پرت کردن بشقابا...هر کی بوده نشونه گیری خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا قشنگ بود من که لذت بردم...توی کل قسمتا به نظرم قشنگ ترین بازی رو بهرام ارائه میده...من که کیف میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بهرام تو قسمت دیشب خیلی خوب بازی کرد! (میخواستم بگم یادم رفته بود:31:)