قضیه ی skill ها رو گرفتم چی شد.حالا یه کوئست دارم که باید یه جعبه رو از بالای دروازه بیارم پایین ولی نمی تونم.چی کار کنم؟
کسی یه راهنمایی می کنه؟
Printable View
قضیه ی skill ها رو گرفتم چی شد.حالا یه کوئست دارم که باید یه جعبه رو از بالای دروازه بیارم پایین ولی نمی تونم.چی کار کنم؟
کسی یه راهنمایی می کنه؟
کم کم دارم آشنا نیشم.لول 7شدم.
اصله هات چیک تو Venomancer هاس! الامصبا یک قیافات خفنی دارن که نگو و نپرس بذار امشب تصاویر چی خودمون رو میذاریم البته میترسم این آقا گرگه ی ما یارو رو یه لقمه ی چپ کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من امشب لول 20 میکنم...منتظر همه هستم!
مكه الان لول جند هستي ؟؟؟ فقط مي كم بالاي لول 10 كه شدين مواظب باشين نميرين !!! خيلي الكي ايتم از دست مي دين ! اونم جه ايتم هاي بدرد بخوري ....نقل قول:
من هم احتمالا امشب لول 16 بشم ... خيلي سخت ميشه لول اب كرد !!! ولي خيلي حال ميده !!! مخصوصا اكه توي Party باشي !!!
اون آیتمی که برای large inventory هست premium هست یا باید از جایی پیدا کرد؟
فكر كنم بايد بخري يا بسازيش ! فكر نكنم ديكه براي large bag بريمومي باشه !!!(اكه باشه كه خيلي ضايع هست !!!)
شما این کوئست رو انجام دادید؟نقل قول:
نمی دونم چرا با این بازی زیاد حال نمی کنم.هنوز هم علاقم به شایا با اینکه بشتر از 8 ماه هست بازی می کنم
نسبت به این بازی بیشتره.یه جورایی کسل کننده هست.نقشه بزرگه.کوئست ها وقت گیر هستن.لول آپ سخته.
شاید اصلا رفتم سراغ شایا و فقط اونو بازی کردم.معلوم نیست.
من elf هستم ! احتمالا كويست هامون فقط اولي هاش يكي باشه !
با اجازه منم شروع کردم به دانلود !
رفتم 7 گیگ wotlk دانلود کردم آخرش میگه باید tbc رو هم نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که دانلود شد همه ی پچ ها رو دانلود و نصب کنم ؟
نه همون پچ های 52-1 و 161-52 رو دانلود کنی کافیه.نقل قول:
بچه ها من نمیتونم به سرورا کانکت شم...شما میتونید؟
مثل اینکه سرور Maintences هست آره؟
نکنه باز میخوان پچ بدن بیرون؟
مثل اینکه این دانلود ما قرار نیست تموم بشه.
امشب پارت 3 تموم میشه.
والا نمیدونم همه سرورا خاموشن تو بخش Server Status .نقل قول:
من باید هرچه زودتر لول 19 بشم...تمام دوستام اونجا 19 ان!
4 لولو سه سوت با کوئست میرفتم ولی از شانس گند ما!:41:
نگاه کنید...»»»»کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?91870dfbce.jpg
'Our weekly server maintenance will be tonight, July 29th from 11pm-1am PST.'
ثنک یو وری ماچ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هادی الن فایل 2 رو تموم کردی؟
راستی پچها رو که داری؟
کلاس چی برمیداری؟
آرچر ولی واقعا ضعیفه تا لول 10 بردمش یه کلریک 2 ضرب میکشتش!
250 تاجون تا لول 10 :دی
ولی باباریان 2000 جون دارم لول 15
محمد حسین چی شد نظرت از شایا برگشت میخوای اینو دان کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آرچر برمیدارم.درسته تو لولهای پایین ضعیفه ولی وقتی شروع کنه به ضربه های crit دیگه کسی جلودارش نیست.
تو که گفتی لول 19 هستی.یا گفتی امشب 19 میشی؟
محمد فعلا در سکوت به سر میبره.الان یه ساعته اینجاست ولی صحبت نمیکنه.فکر کنم محو ریویو بازی یا عکسایی که ما گذاشتیم شده...لووووووووول
گفتم دیشب لول 20 میشم که به دلایلی (مثل چیز تا سرمو گذاشتم رو بالشت خوابیدم! :31:) همون 15 موندیم...نقل قول:
تازه لول 19 شم بدبختی شروع میشه :دی
بچه ها میدونید Embrace بربریان تو حالت True Form چیه؟ اینه که به یارو سواری بدی :دی
راه میرفت کوئست انجام بدمیه دفعه یکی پ.خ میداد وایسا!
plz can i ride u? , منم میگفتم کوئست دارم میگفت دوباره لطفا مام مجبور میشدیم! من پریشب 5 نفرو به هر چهار تا شهر بازی بردم!
نکته : True Form اسکیلیه که وقتی بربریان اونو استفاده میکنه به یه ببر سفید تبدیل میشه . تو این حالت شما جون و سرعت Regenerate جونو سرعت راه رفتنتون دو برابر میشه ولی میزان دمیج ضربه تون نصف میشه.تقریبا بربریانها 90% زمان بازیشون رو تو این اسپل میگذرونن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-نکته : بابت سانسورها متاسفم! :دی یوزر جدید به بچه های کنفرم شده داده میشه فقط!یه اتفاقی تو بازی افتاد این نتیجه رو گرفتم...پیشنهاد میشه شمام همینجوری یوزرتون رو ندید!
-نکته : ببینید منه بدبخت کجام! تو سوئیفت وایند ترایب!یعنی مال لول 90!
تاریخ عکس : 28 july , ساعت 11:56 pm
نکته آخر (جا موند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : یارو لول 24!
خبر داغ داغ :
یک دقیقه پیش پچ شماره 161-166 با حجم 85.04 مگ ریلیز شد!
گفتم چرا سرورا همه آف شده ها :دی
چه بازی قشنگی ! : دی
من از این VENOMANCER و CLERIC خوشم اومده ! : دی
به ما هم از اینا میدن ؟ : دی
این علیرضا گفت بیام یک سری بزنم ! ولی سرم درد گرفت ! : دی
اما عجیب بازیه قشنگیه !
فعلا هارد کامپیوترم لبریزه !
اینترنت هم مشکل داره !
شاید بعدا اومدم !
من تو صفحه پیش گفتم اصل هات چیک تو بازی تو Venomancer هست.نقل قول:
بربریان هم بیشترین طرفدار رو برای Embrace داره...
تا منظورت از اینا به شمام میدن چی باشه! :21:
حجم بازی برای دانلود 2.4 گیگ و وقتی اینستالمیکنی 2.8 گیگه...
یعنی انقدر جا نداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالا! حالا ببینم چی رو هاردت داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیز:10:
درسته یک ساعته که دارم تاپیک رو از اول دقیق می خونم و همین الان تموم شد.
من در مورد این بازی هنوز نظری ندارم:31::18:
باید برم review های کسایی که بالا 200 ساعت بازی کردن و کسایی که لول های بالا هستن رو هم بخونم تا نظر بدم.
فقط از روی عکس های باز می تونم در مورد گرافیکش بگم که وحشتناکه و از موتور های گرافیکی ساخته شده سال 1999 بهره می بره:41:(حدس من از روی اطلاعات گرافیکی که دارم:46:).
اگه این بازی رو بازی کنم اولین بازی میشه که چیزی به عنوان سایه توش وجود نداره:18: (البته به غیره mini game ها)
پ . ن: من الان به شدت مریض هستم:41: یه مریضی کهنه دارم که خوب بشو نیست و 3 هفته هست که از تهران اومدم شهرستان و دارم مثلا استراحت می کنم. یا shaiya بازی می کنم یا دراز کشیدم یا خوابیدم .
از درس و دانشگاه هم دور شدیم در نتیجه از سایت پر سرعت دانشگاه هم دور شدیم و امکان دانلود ندارم .:41:
پس فعلا بازی جدید تعطیله.
ولی آخرش نفهمیدم چی شد که همتون اومدین سراغ این بازی . فکر نمی کنم بهترین انتخاب بوده.
من اگه دو روز دیر تر حالم بد میشد Guilds War رو دانلود می کردم و نتیجش رو بهتون می گفتم.
تو اکثر سایت ها دو تا بازی اول توصیه شده wow و GW هستن.
اون بازی Aion که کاظم تو یه پست گفته بود هم فکر می کنم ساخته همون سازنده های GW هست.
چون به تازگی GW رو هم میشه free بازی کرد هنوز فرقش رو با پولیش دقیقا نمی دونم.
cd-key های بازی GW هم تو نت پیدا میشه ولی تا دانلود تموم نشه نمیشه تستشون کرد.
review های گیمرهای دیگه رو خوندم نظرم رو می گم.
شما به اون عکس من نگاه کن!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایه نداره؟؟؟؟؟؟ :18:
سایه داره از شایا هم موتور گرافیکیش 100% قویتره!
این عکسای برسام که میبینی کامپیوترش مال عهد بوق نمیتونه گرافیک رو ببره بالا!
کلا به نظر من لولامون بالا بره شایا یادمون میره....
کلا منظورم برای تفریح بود ! :27:نقل قول:
خیلی چیزا !
film
server
local host
WOW
راستی یادم رفت بگم انشاالله حالتون هرچه زودتر خوب شه!
یه 3 گیگ خالی کن بیا دان کن لوس نکن دیگه...نقل قول:
اصولا شما تو چه ژانره ای فیلم رو کامپیوترت داری؟ :31:
عکس چی داری؟ :31:
می خوام همین کارو بکنم ! :31:نقل قول:
همه جوره ! :27:
ما بریم بازی...
تو ام دان کن ولی از من میشنوی نیا یوزرت رو جار بزن! :دی
کلا با همه ام! به نفعتونه...
بای! :40:
حالا کی خواست بیاد ! : دینقل قول:
وضع اینترنتم خرابه !
درست شد میام !
سلام، من این بازی رو دارم دانلود می کنم، میشه بگید، بعد از تمام شدن دانلود بازی ، چند تا پچ باید دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودش 2 گیگه چند روزیه داره دانلود می کنه،هنوز تمام نشده!
این عکس با حداکثر تنظیمات گرافیکی هست؟نقل قول:
پست شما رو چون عکسش حجم بالا بود کامل ندیده بودم.
حالا شد در حد 2003 !!
محمد من ریویو در مورد این بازی زیاد خوندم.کمتر کسی به مشکل خاصی اشاره کرده.راستشو بگم من مشکل خاصی ندیدم.یه نکته خیلی خوبی که خیلیا گفته بودن این بود این بازی تبدیل به cash shop نشده یعنی فقط هدفش فروختن گلد و آیتم و پریمیوم و اینا نیست وبدون پرداختن پول هم بازیکنهای لول بالا تونستن بهترین لباسها و آیتمهای مربوط به خودشون رو بخرن.نقل قول:
خوب review های بقیه گیمر ها رو هم خوندم در کل بازی متوسط به بالا و خوبیه و مثل همه بازی های دیگه نقاط ضعف و قوت خودش رو داره.
بزرگترین مشکلی که این بازی داره سیستم lvl up کردن این بازی که بعد از لول 40 بسیار سخت و کسل کننده میشه.
کوئست ها تکراری و mob هایی که باید بکشین تکراری میشن.
رسیدن به لول های آخر این بازی گفته میشه برای یک گیمر معمولی 2 سال وقت می خواد:18:من حداکثر تا 1 ماهه دیگه توانایی پشت سیستم نشستن دارم.
dungeon های بازی هم مثل اینکه مشکل دارن و مثل شایا نیست که بیشتر از 10 تا mob رو تانک برات جذب کنه و شما با چند تا skill AoE همشون رو بفرستی هوا. اوضاع dungeon ها کلا فرق داره و فکر کنم اونجا هم باید تک تک بکشین:41:
و یه نکته دیگه اینکه این بازی نتطه قوت خاص و ویژگی منحصر بفرد خوب خاص نداره مثلا:
_سیستم PET مثل بازی Rappelz که روش خوب کار شده.
_سیستم pvp قوی مثل بازی Rohan
به بغل کردن و blacksmith ساختن نمیشه ویژگی خاص خوب و نقطه قوت گفت چون از این جور ویژگی ها و نوآوری ها بازی های دیگه هم زیاد دارن . مثلا سیستم Housing تو بازی Runes of magic رو فقط یه نوآوری می دونم و نقطه قوت نیست.
از 4 عزیزی که دارن این بازی رو انجام میدن خواهش می کنم که جوابی برای اظهارات این آقایی لول 81 بدن:
Comment: lvl 81 on Lost city here
Graphic : 5/10 just ok, nothing amazing there.
sound : 1/10 You're gonna like the 10 billions crickets singing at the same time in the swawp!
pvp : 1/10 basically you get your ass rapped by no-life with mom's credit card. Broken by cash shop items. This game is cleary not designed for pvper.
dungeons : 0/10 Boring. 1 mob at the time lol.
grinding : 5/10 If you like to kill the same mobs 100000000 times, this game is for you!
quests : 1/10 2 words : world quest. Worst quest in rpg history!
cash shop : 1/10 Cloths textures are crap. Won't even talk about the "random" dying system.
راستی علی و برسام هم باید هرچی زودتر سیستمشون رو ارتقا بدن این چه عکس هایی بود که از بازی گذاشتین آخه!؟
جدا با این گرافیک دارین بازی می کنین و حال می کنین؟!!
یکی از نقاط قوت این بازی گرافیکش هست.
اشتباه مي كني !!! D: !!! بايد بلد باشي جه طور از اسبل هاش استفاده كني و جه طوري بويلد ش رو اوكي كني ... من با يكيشون كه فقط 2 لول از خودم بالا تر بود يه دويل زدم ... خيلي ديمج هاش قوي بود :)نقل قول: