اینم داره این خاصیتو.وقتی کسی بهت می زنگه و دکمه call رو می زنی ال سی دی خاموش میشه و دیگه به قول شما کلیک نا خواسته ای پیش نیاد.نقل قول:
البته منظورم از خاموش= استندبای هستش
Printable View
اینم داره این خاصیتو.وقتی کسی بهت می زنگه و دکمه call رو می زنی ال سی دی خاموش میشه و دیگه به قول شما کلیک نا خواسته ای پیش نیاد.نقل قول:
البته منظورم از خاموش= استندبای هستش
کسی جواب ما رو نمی ده !!!!!
سلام ببخشید کسی در مورد بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن جواب نداد چرا این بازی ها اجرا نمی شه
2- تو سایت جی اسم ام ارنا گفته که قابلیت ضبط تماس رو داره نوشته call recordes = yes من که هر چی گشتم پیدا نکردم کسی می دونه چطوری میشه اینکار رو کرد اگر هم چینین ویژگیی تو موبایل نیست ایا برنامه ای تحت جاوا هست که بتونه تماس ها رو ضبط کنه ؟ اگه هست لطفا لینک بذارید :)
در مورد بازی که حتی من تو فروم های خارجی هم دیدم که با سامسونگ تماس داشتن و واقعا هیچ بازی به جز تاس نیست و مثل اینکه فقط بدرد چرخوندن صفحه می خوره.نقل قول:
کال رکورد را پیدا نکردم شاید تو فریم ویر فارسی نیست مثل تشخیص دست خط. تحت جاوا هم چنین نرم افزاری نیست.
آقا یکی هم جواب سوالات ما رو بده !:20:نقل قول:
بیشترشون همین جوره و معمولا با لمس به راحتی می شه باهاشون کار کرد.نقل قول:
kd player را هم نمی دونم.
کلیپ ها را هم با چرخوندن گوشی و یادمه یه تنظیم هم داشت که نوع فول اسکرین را تنظیم می کرد (گوشه سمت راست پایین بعد هم پایین ترین گزینه و نوعش دیگه با خودت
من امروز رفتم یکی خریدم خیلی ازش خوشم اومده بود
مبارک باشه.:31:نقل قول:
یه چیزی هرچی به سامسونگ (چه ایران چه دوبی چه ...) ایمیل و پیغام زدم جوابمو نمی دن.
نقل قول:
ضمن اینکه مبارک باشه چند خریدید و با چه گارانتی ؟
دوستان فلش جدید خبری نیست ؟
سلام دوستان , من هم صبح خریدم ولی به مشکل برخوردم . رفتم خریدم یک زنگ هم توی مغازه باهاش زدم . بعد دیگه آنتن نمیده و وقتی روشن خاموش می کنم دوبار باهاش زنگ می زنم و یا یکم میگذره دیگه نمیشه باهاش زنگ زد .
انواع سیم کارت ها رو هم روش امتحان کردم . نمی دونم چه مرضی داره . دارم قاطی می کنم دیگه . فردا هم باید برم دوباره با مغازه دار صحبت کنم.
می خواستم ببینم تاحالا دوستان به این چنین مشکلاتی بر خوردن یا نه . با تشکر
نه دوست عزیز من که چنین مشکلی ندارم.گوشی شما مشکل داره وبهتره زودتر به فروشنده پس دهید.نقل قول:
نقل قول:
دداش گوشیت روش فارسی داره ؟ من میگم یک بار خودت فلش کن من یک بار فلش کردم انتن بود هیج جا نمیشد زنگ بزنم با یک فلش دیگه درست شد
نه بابا چی فلش کن.
اگه فلش کنه درست نشه و ببره پیش فروشنده بهش میگه خودت دست کاری کردیش و خرابش کردی و زیر بار نمی ره.
تازه گوشی که نو خریده که نباید مشکلی داشته باشه.
بهترین کار اینه که ببره و پس بده.گوشی که یک روزم نشده و مشکل داره رو باید انداخت بیخ ریش صاحابش.
خیلی ممنون از دوستان , دارم یک ساعت دیگه می رم مغازه که خریدم ببینم چی میشه , گوشی خوبیه احتمالا باید تعویض کنه برام
اگر گفت نمی دونم برو گارانتی چه کنم !!!!!!!!!
سلام بچه ها
واقعا" خسته نباشید
من کل پوست هاتون از اول تا اخر رو خوندم
:24:
این فیلم ها هم خیلی بدردم خورد
تو این یکی میتونید گالری عکس و حالت های نمایش عکسش رو ببینید
کد:http://www.youtube.com/watch?v=UWh98-3fqLg
تو این یکی نحوه اجرای بازی جاوا با رزولیشن 240x320 + کی بورد مجازی واسه بازی رو ببینید
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-PeMfytrpcU
تو این یکی هم میتونید تشخیص چهره و امکاناته دوربین رو ببینید
کد:http://www.youtube.com/watch?v=D4ts8OtgYR8
اگه نتونستید سایت رو باز کنید
میتونید ادرسشون رو بذارید تو سایت keepvid.com و بعد از اون جا با فرمت flv یا mp4 دانلود کنید
رفتم گوشی رو برام عوض کردش , پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی Pars Mictrotel بخرید . قیمت هم 195.000 تومن هستش.
خیلی خوشحال شدم !!!!!
با تشکر از دوستان
منم موافقمنقل قول:
تو آشفته بازاره موبایل بدون گارانتی گرفتن ریسکه بزرگیه
خداروشکر مشکلتون حل شد.راستی از تهران خریدید؟نقل قول:
آخه با گارانتی اصلی مایکروتل 185 تومن هستش(البته طبقه 6 علاءالدین).10 تومن گرون خریدید.
اما بی خیال :8:
من که خریدم 170 بدون گارانتی مثل بنز هم کار میکنه گوشی 24 ساعت مهلت تست داره چه گارانتی چه بدون گارانتی
من اگه مشکلی پیش نیاد امروز میرم می خرم
(فقط با گارانتی پارس مایکروتل)
جالبه ها یکی بهم گفت یه گوشی برام پیدا کن که حدود 200 باشه و منم گشتم و چند تا بهش معرفی کردم
حالا خودم عاشقه این 5233 شدم و زود تر از اون دارم میخرم
گرچه من خودم بدون گارانتی خریدم :31: ولی اگه با گارانتی بخرید بهتره. مطمئن تره. ;)
اونموقع که من خریدم با گارانتی 225 تومن بود منم زورم اومد بدم.
ولی الان که ارزون شده حتما توصیه میکنم با گارانتیشو بخرید.
:33:بدو بدو که داره جوات میشه :33:
بچه ها منم ستاره دار شدم
رفتم خریدم
با گارانتی پارس مایکروتل و پلمپه پلمپ
تا حالا هیچ وقت به این سرعت گوشی نخریده بودما
فقط 48 ساعت
نقل قول:
مبارکت باشه یک تستی هم بکن و اگه ایرادی دیدی همینجا بگو همینطور مزیتهاش
با اومدن 5530 نوکیا بعید می دونم که استار جواد بشه.
از الان دارم می بینم که 5530 نوکیا جوادترین گوشی ایران میشه:46:
هرکی ازتون پرسید گوشی خوبیه استار بگید نه نخره:31:نقل قول:
البته قرار 10 میلیون ازش تو دنیا فروخته بشه:31:
:31: فکر خوبیه.چطور یه تاپیک بزنیم و از استار بد بگیم.:31:نقل قول:
ممنوننقل قول:
اول یه مشکل که فکر کنم فقط منو شاکی میکنه
اونم اینه که وقتی بهت زنگ میزنن و گوشی میخواد اهنگ زنگ رو پخش کنه، کسری از ثانیه با ولوم پایین پخش می کنه و بعد ولوم زنگ عادی میشه
منظورم زنگ افزایشی نبودا...
الان m5310 beat edition سامسونگ رو هم چک کردم اونم اینطوریه
اینم واسه خودش تیریپیه دیگه:20:نقل قول:
زیاد سخت نگیر. کاریش نمیشه کرد، سعی کن لذت ببری :31:
چرا ... میشه صداشو یکنواخت کرد ولی بهتره رو این حالت بمونه چون بلندگو های گوشی اسیب نمیبینه
سلام دوستان همه 48 صفحه رو خوندم..............
توی خرید این گوشی موندم چون گوشی های قبلیم همه نوکیا بوده.......
چیزی که من از گوشیم می خوام.
1.دوربین عکاسی خوب(البته این گوشی flash نداره--فکر کنم دوربین f480 و f490 بهتر باشن؟؟)
2.فقط 2 برنامه می خوام روش نصب بشه یکی دیکشنری انگلیسی به فارسی (که کلمات درست بیاد و مشکلی پیشنیاد) و یکی هم نقشه تهران و ایران (چون دائم گم می شم!)
3.مدت زیادی شارج نگه داره (یه n70 دارم 2-3 سال اول هر 5 روز یه بار شارج خالی می کرد ولی حالا هر 8 ساعت باید شارج شه ولی یه 3220 رو 5 ساله دارم بیچاره هفته ای یه بار شارجش می کنم!)
4. زیبا باشه
می خواستم از دوستان بپرسم s5230 می تونه راضیم کنه؟؟!!!
باتشکر
خیلی گوشی ارزون و با امکاناتیه . 170 تومن با گارانتی پارس مایکروتل .
سلام دوستان همه 48 صفحه رو خوندم..............
توی خرید این گوشی موندم چون گوشی های قبلیم همه نوکیا بوده.......
چیزی که من از گوشیم می خوام.
1.دوربین عکاسی خوب(البته این گوشی flash نداره--فکر کنم دوربین f480 و f490 بهتر باشن؟؟)
2.فقط 2 برنامه می خوام روش نصب بشه یکی دیکشنری انگلیسی به فارسی (که کلمات درست بیاد و مشکلی پیشنیاد) و یکی هم نقشه تهران و ایران (چون دائم گم می شم!)
3.مدت زیادی شارج نگه داره (یه n70 دارم 2-3 سال اول هر 5 روز یه بار شارج خالی می کرد ولی حالا هر 8 ساعت باید شارج شه ولی یه 3220 رو 5 ساله دارم بیچاره هفته ای یه بار شارجش می کنم!)
4. زیبا باشه
می خواستم از دوستان بپرسم s5230 می تونه راضیم کنه؟؟!!!
باتشکر
خیلی گوشی شیک و با کلاسی هستش !
فقط من یه قیمت رو اصلاح کنم که با گارانتی اصل میکروتل من 193.000 تومن خریدم و یک رم یک گیگ همون موقع گرفتم 5 تومن !
و اینکه یه مشکلی دارم , چرا نمیشه widget ها رو کاملا حذف کرد و فقط مثلا دوتا گذاشت , الان وقتی همه رو غیر فعال می کنی با چند تا مثل رادیو , پخش موزیک و یکی دیگه که اسمش یادم نیست رو میاره , تا حالا کسی به این موضوع بر خورده !
مطمئنی با گارانتی مایکروتل 170 هستش؟نقل قول:
(من 185 قیمت داشتم).پس بدون گارانتی باید زیر 160 باشه :18:
خوب چطوری میشه؟نقل قول:
کلا" گوشی باحالیه...
ولی اینکه رو جعبه نوشته تاچ ویز ورژن یک حالمو گرفت.
تا تاچ ویز ورژن 3.0 کلی راه مونده....
:41:
شما اگه این کلوپ رو مطالعه کنی به پاسخ سوالاتت می رسی.نقل قول:
اما در کل بگم استار با قیمتی که داره از هر لحاظ عالیه(بازم می گم نسبت به قیمتی که داره).
خیلی از دوستان می گن مثلا چرا فلان چیزش این جوریه یا فلان چیزش چرا این جوری نیست.به نظر بنده اونا نسبت به هزینه ای که کردن توجه ای ندارن.180-190 پول دادن و انتظار دارن گوشی در حد یک گوشی 400 تومنی کارایی داشته باشه.خوب قدیمیا خوب گفتن که هرقدر پول بدی همون قدر آش می خوری.این گوشی مزایای خودشو داره اما بالطبع معایبی هم داره اما به نسبت قیمتش من می گم واقعا عالیه.
اگه کسی گوشیو از نزدیک ببینه میگه که گوشی 300 می ارزه(کلاسش جوریه که یه جورایی هر کی ببینش فکر می کنه گوشی قیمتش بالای 300 هست).
یه مزیت خوبی که این گوشی داره اینه که تو حالت پانوراما واسه عکاسی، 6 تا عکس میشه گرفت.
ولی خیلی از گوشی های دیگه فقط 3 تا عکس میتونن بگیرن مثل D980 و F480