چون شما فضا رو برای آرشیو عکس می خواهید من پیشنهاد می کنم از هارد وسترن سبز یا آبی استفاده کنید.نقل قول:
قیمت آبی حدود 49 و سبز 53 تومنه. (500GB)
در ضمن هاردهای زیر 500 گیگ ارزش خرید ندارند.
موفق باشید.
Printable View
چون شما فضا رو برای آرشیو عکس می خواهید من پیشنهاد می کنم از هارد وسترن سبز یا آبی استفاده کنید.نقل قول:
قیمت آبی حدود 49 و سبز 53 تومنه. (500GB)
در ضمن هاردهای زیر 500 گیگ ارزش خرید ندارند.
موفق باشید.
بازم سلام
بابا تو رو خدا یکی جواب ما رو هم بده
چند روزه کارم شده بیام این تاپیک ببینم شما چی میگین اما هیچکس تاحالا جواب نداده
همچنان منتظرم
سلامنقل قول:
WD 1TB My Book Elite 126.000 T
WD 1TB My Book Essential 101.000 T
میشه بگید این قیمت ها مناسب هست یا نه ؟
من هم چند روزه منتظر جواب دوستان هستم تا خرید کنم.
مرسی
به نظر شما با توجه به اینکه فقط میخوام آرشیو کنم و بزارم کنار و دیگه استفاده ای نکنم. هارد اینترنال مناسبه؟ بهتر نیست اکسترنال بگیرم؟ هاردهای پاسپورتی وسترن از نظر ایمنی و نگهداری اطلاعات ایمن هست؟ وسیله دیگه چی هست اگه قیمت مهم نباشه؟ فقط میخوام عکسها رو به هیچ عنوان از دست ندم.نقل قول:
اولی رو نمیدونم ولی دومی 95 تومنهنقل قول:
با سلام
با توجه به مباحث انجام شده اولویت خرید اینطوری است:
1- western digital caviar black 62 m 1TR
2- samsung HD103SJ F3 1TR
درست است؟قیمت این دو مدل چند است؟
هاردای 1.5 ترا چطور از آب درآمده خوب هستند؟سرعتشان چطور است؟اختلاف قیمتشان با 1 ترا حدود 10-15 تومان هست!کدام مارک 1.5 ترا خوب هست(قیمتش چند است)؟
هارد های اینترنال رو هم میشه کنار گذاشت فقط باید در جایی قرار بدید که هیچ گونه ضربه یا فشار به اون وارد نشه ( چون هارد های اینترنال بر اثر تکان خوردن های شدید یا پرت شدن دیگه قابل استفاده نیستند ) و در ضمن جای مرطوب هم نگهداری نکنید.نقل قول:
به نظر شما با توجه به اینکه فقط میخوام آرشیو کنم و بزارم کنار و دیگه استفاده ای نکنم. هارد اینترنال مناسبه؟ بهتر نیست اکسترنال بگیرم؟ هاردهای پاسپورتی وسترن از نظر ایمنی و نگهداری اطلاعات ایمن هست؟ وسیله دیگه چی هست اگه قیمت مهم نباشه؟ فقط میخوام عکسها رو به هیچ عنوان از دست ندم.
ولی هاردهای اکسترنال ضد ضربه هستند و گران تر
به هر حال انتخاب با خودتونه اگه هارد رو می خواهید زیاد جابجا کنید پیشنهاد می کنم اکسترنال تهیه کنید.
موفق باشید.
البته وسترن بلک 64 مگ بافر فعلا تو بازار موجود نیستنقل قول:
من می خواستم هارد اکسترنال بگیرم
ظرفیت 1 یا نیم ترابایت
مدلی معرفی کنید که مطمئن باشه! من اصلا دوست ندارم بلایی سر اطلاعاتم بیاد. باهاش نمی خوام کشتی بگیرم ولی شاید بخوام جا به جاش بکنم ( مثل مسافرت ) در ضمن سرعت رایت و ریدش برام مهم نیست.
مرسی جواب میدید
نقل قول:
دوستای من تا به حال 3 تا سیگیت یک ترابایت گرفتن و من هیچ مشکلی ندیدم.
قیمتشم مناسبه همین هفته پیش یکی گرفتیم 83 تومن . گارانتیش یادم نیست
ولی با گارانتی سازگار 88 می گفت
من بین این دو تا گیر کردم اساسی
Seagate 7200.12 1 Tb
or
Samsung F3 1 Tb
واسه ویندوز نمی خوامش
بیشتر واسه کار با فایلها
چون نرم افزارهایی که استفاده می کنم از درایوی که فایل روشه خیلی کار می کشن و زمان هم زیاده (مثلا یه روز)
و همینطور می خوام از این هارد کار بکشم
کدوم رو بگیرم؟
من میخام یه اکسترنال 1 ترا بگیرم پرش کنم بزارم کنار بعضی وقت ها هم به hd player وصل می کنم
فقط تنها چیزی که واسم مهمه اینه که مشکلی واسه اطلاعات پیش نیاد حتی یک لحظه هم نمیتونم بهش فکر کنم سرعت مهم نیست
نظر خودم رو WD My Book Essential Edition هست نظر شما چیه ؟؟؟ واسه ارشیو سیگیگت بهتر یا وسترن ؟؟
.
لینک زیر رو یک نگاه بنداز. من اینو گرفتم و ازش خیلی راضیم. هم شیک و پرسرعت هست و هم ساخت ژاپن هست. :46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432132
شما چند خریدید ؟
گارانتی داره این برند؟
راحت پیدا میشه ... از کجا خریدید؟... تشکر
سلام به همهی اساتید.
به خصوص استاد alpha007
من میخواهم یک هارددیسک اینترنال 1 ترابایت بگیرم.
مشخصات سیستم بنده:
مادربرد : ASUS P5K
سیپییو : intel q6600
رم : 4GB DDR2 800
سامسونگ ، وسترن و یا سیگیت بگیرم؟
لطفاً مدل هر برند را هم ذکر کنید.
برای بنده پایداری و عمر هارد مهم است ، چون سیستم بنده روزی 22 ساعت روشن است برای رندر گرافیکی و اینجور کارها.
با تشکر.
سلام دوست عزیزنقل قول:
هر سه این هاردهایی که اسم بردید کارایی بالا،کیفیت ساخت و ماندگاری اطلاعات (البته به شرط رعایت اصول ایمنی که در مورد همه هاردها صادقه ؛ مثل ضربه و ...) رو بهمراه دارن
وسترن: گرین و بلو و بلک که بسته به نوع استفاده تون گرین و بلک توصیه میشه
پیشنهاد بلک تنها که این روزها دهان پر کن شده و همه بی درنگ پیشنهادش میدن کار درستی نیست
نصب سیستم عامل ، نرم افزار یا حتی بازی تو هاردهای گرین بلامانع ست
سیگیت:7200.12
از سیگیت مدلهای LP هم هست که تو مورد استفاده شما توصیه نمیشه
از سامسونگ هم :F3 که ظاهرا کمیاب شده
موفق باشید
استاد alpha007 از راهنماییتان ممنونم.
دوست بااطلاعام با اجازهٔ شما دو تا سؤال داشتم.
1) آیا این سیگیت سری 7200.12 که معرفی فرمودید اصلاً در بازار تهران پیدا میشود، مثلاً بازار رضا یا پاساژ ایران و یا پایتخت؟
هاردهای سیگیت موجود در بازار تهران بیشتر از سری LP و 7200.11میباشند.
2) بین سیگیت سری 7200.12 اگر پیدا شود و وسترن بلک یا گرین کدام را پیشنهاد میکنید.؟
من تا به حال هارد از برند وسترن نداشتهام اکنون سیگیت و سامسونگ دارم و در سالهای دور هم مکستور و کوانتوم.
متشکرم.
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ اکسترنال(قابل حمل) با قابلیت های زیر می خوام:
1- usb3 داشته باشه.(اگه نداشته باشه بازم عیبی نداره ولی داشته باشه بهتره)
2-بتونم روش ویندوز نصب کنم و باهاش بوت بشم.
3-جنس خوب با گارانتی خوبی باشه.
4-قیمت بین 100 تا 120 باشه.
5-کش مناسبی داشته باشه.
6- و صد البته داخل ایران پیدا بشه.
ممنونم
سریع ترین سامسونگه اما باید بیفتی دنبالش چون کمی نایابه...نقل قول:
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگو پیدا نکردم.
همون سیگیت رو گرفتم.
1- بله بگردید پیدا میشهنقل قول:
2-هر سه این هاردها همونطور که قبلا گفتم معتبر و کارا هستن
وسترن گرین به تکنولوژی بالاتری تو تنظیم سرعت هارد مجهز شده به این صورت که تو خوندن و نوشتن اطلاعات (ورود و خروج دیتا) سرعت چرخش هد رو تنظیم میکنه
اگه سیستمی دائم الروشن میخوایید مثل کسانی که تو کار دانلود و این صحبتها هستن یا حتی کسانی که کار با نرم افزارهای مختلف میکنن وسترن گرین توصیه میشه و اگه نیاز به سرعت بالاتر دارید وسترن بلک
سلام
من میخواستم یه هارد پرتابل وسترن بگیریم ولی نمیدونم کدوم سری از وسترن بگیرم راهنمائی کنیدبا ذکر مشخصات و کارایش . دو ترا بایتی میخوام برای آرشیو و امنیت بالا و بدون آداپتور باشه
-سری my book elite
2- سری externe festplatte
3- سریelements
4- my passport
الان بهترین هارد 1t یا 1.5 t چی خوبه؟
از چه لحاظ سرعت يا استقامت.گلم.نقل قول:
الان بهترین هارد 1t یا 1.5 t چی خوبه؟
از نظر اسقامت و سرعت بالا و بافر بالا
سرعت بالا فقط به برند و مارک هارد ربط نداره. اصل سرعتیه که کامپیوتر از طریق یکی از پورتهای خروجی مانند USB یا eSATA میتونه دیتا رو انتقال بده.نقل قول:
USB 2.0 و کلا همه هاردهایی که از طریق این پورت وصل میشند چه بخوای و چه نخوای سرعت دریافت و انتقال دیتاشون به اندازه ی eSATA و یا USB 3.0 نیست چون که USB 2.0 حداکثر سرعتی که میتونه در بهترین شرایط, با بهترین هارد و همراه با بهترین مادربرد داشته باشه 60 مگابایت بر ثانیه است اما شما هیچ وقت به همچین سرعتی نمیرسی چون خود سیستم عامل ویندوز صدیه برای کاهش سرعت. معمولا سرعت USB 2.0 ها مابین 30 تا 40 مگابایت در ثانیه هست و اون هم به شرطی که هم سخت افزار کامپیوتری که استفاده میکنی خوب باشه و هم هارد اکسترنالی که خریدی.
اگر به این سرعت راضی هستی که هیچی هر کدوم از هاردها رو که با پورت USB 2.0 بگیری برات کار میکنه و دیگه سرعت خود هارد اکسترنال حتی اگر 5400rpm هم باشه جوابگویه 30 تا 40 مگابایت بر ثانیه خواهد بود. اما اگر سرعت بالاتر میخوای باید دنبال هاردهای eSATA و یا USB 3.0 باشی.
تست سرعت یک هارد اکسترنال با پورت USB 2.0 رو میتونی در لینک زیر ببینی. اگر تا بحال ندیدیش. :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432132
خوب چه مدلی از سیگیت یا .... پیشنهاد میدید؟
دوست عزیز شما اول پورت مورد نظر رو تعیین کن و بعد از اینکه در این مورد تصمیمت رو گرفتی بگو ببینم هارد اکسترنال رو به غیر از کامپیوتر میخوای به چه دستگاههایی وصل کنی؟نقل قول:
چون اگر پورت eSata بخوای برداری خوب دستگاههای دیگه مانند تی وی و یا کنسول که این پورت رو ندارند.
دوستان من یه هارد 1 ترا بایتی می خوام که سریع ترین باشه یعنی می خواستم ssd بگیرم نشد به دلایلی اگه میشه سریع ترین هارد اینترنال 1 ترابایتی رو معرفی کنین من برم قیمتم اصلا مهم نیست.
هارد اینترنال و برای استفاده در کامپیوتر
سلام بر اساتید
من یک هارد Seagate با ظرفیت 500 گیگابایت دارم حدود 5 ماه که خریدم ولی در این چند ماهه خیلی اذیتم کرده واقعا هارد مرخرفی هست. حالا تصمیم گرفتم یک هارد خوب بخرم.
- من شنیدم هاردهای Segate همشون همینطور هستند.آیا واقعا همینطور هست؟
- من شنیدم هاردهای "وسترن" ساخت آمریکا خیلی خوب هستند.آیا واقعا همینطور است؟
- شما چه پیشنهاد میکنید؟
میتونید برام توضیح بدهید و مرا راهنمایی کنید تا این بار یک هارد خوب بخرم.
باتشکر
نقل قول:
این پست زیر رو بخون متوجه میشی که مشکل هارد سیگیت یا وسترن نیست. :46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5347705&postcount=465
ما هارد ساخت امریکا نداریم!نقل قول:
داخل خاک امریکا هم قطعات ساخت چینه
باورش سخته نه؟
اون مشکلی هم که گفتید برای سیگیت پیش اومده برای هر هارد دیگه ای میتونه پیش بیاد
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
ولی من هرچی فکر میکنم این ربطی به پست من نداره.
من این هارد Seagate که خریدم،خیلی اذیت میکنه مثلا من دیشب هرکاری کردم ویندوز به هیچ عنوان بالا نیومد ولی صبح که زدم خیلی سریع بالا اومد. موقع انتقال فایل تا یک هفته پیش سرعت خیلی خوب بود ولی الآن دو فایل را همزمان نمیتونه انتقال بده،این هارد بعضی اوقات یک صدای خاصی میده که وقتی این صدا میاد کل سیستم هنگ میکنه و تا یکم اینور و اونور نکنی ویندوز بالا نمیاد،...
من در گوگل "سرچ" کردم بیشتری ها هم همین مشکل من را داشتن و البته بیشتری ها هم هارد "وسترن" پیشنهاد میکردند. میخواستم بدونم این هارد به درد میخوره یا نه؟ یا دوباره اگر بخرم همین مشکل اینو پیدا میکنه.
سلام خدمت دوستان
مي خواستم در مورد برند هاي VERBATIM , CONRAD ,FREECOM,IOMEGA سوال کنم براي هارد اکسترنال 1T , 1.5 T
ايا مارکهاي معتبري هستند ؟کيفيت هاردشان چطوره؟
کسي اطلاعاتي در مورد مدل هاي زير داره؟
VERBATIM 1T COMBO(USB+ESATA
VERBATIM 1.5 T COMBO
SEAGATE BLACK ARMOR WS 110T 1T USB 2
WD ELEMENTS 1.5T SW USB2
استی اختلاف سرعت USB 2, USB 3,ESATA چقدره ؟(چند مگا بایت در ثانیه)
منتظرم
خيلي ممنون
سلام
یه هارد اینترنال ssd برای نصب ویندوز 7 میخواستم 60-120 گیگ وبهترین های بازار کدوم مارک ها هستند؟
دوستان این هاردهای ssd چنده قیمتشون .
الان ارزونترینشون چنده .
شنیدم بهترینشون اینتل هستش ولی خیلی تو ایران گرونن درسته .
موفق باشید .
کلا هاردای ssd به خاطر جدید بودنشون و بالا بودن قیمت تموم شدشون قیمتشون بالا هست.نقل قول:
سلام
هارد های سلیکن پاور چجور هستن ؟
هارد اکسترنال چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟
500 تا 1ترابایت
ممنون
کیفیت ساخت خوب و بالایی دارننقل قول:
استفاده از سیلیکون پاور جای نگرانی نداره
درباره هارد اکسترنال هم از ترنسند و وسترن و سیگیت (تنوع برند زیاده) میشه اسم برد
سلیکن پاور به این دلیل که USB3 دارن نظرم رو جلب کرده و الان اینجا کل بازار رو سیلیکون پاور پر کردهنقل قول:
الان بین این 3 برند کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( سلیکن پاور - سی گیت - وسترن دیجیتال)
از وسترن کدوم مدلش رو میشه به ر- س - ی -ور یا TV و دستگاهای غیر کامپیوتر وصل کرد ؟؟
ممنون