اسمشونم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم .نقل قول:
Printable View
اسمشونم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم .نقل قول:
کتاب آموزش حسابان مبتکران نویسنده عباس امید وار... مبتکران فکر کنم یه حسابان دیگه هم داره که نصیری نوشته من اونو ندیدمنقل قول:
اسمشونم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم .
ولی شنیدم مال عباس امیدوار از نصیری بهتره....
دیفرانسیل هم که اسمش هست کتاب کلاس دیفرانسیل انتشارات رمزینه نوشته ی مهندس محمد مهربان
نه منظورم کتابای کمکی هست ، با کتاب درسی میونه خوبی ندارم زیاد :2:نقل قول:
نفهمیدم منظورتو :31:نقل قول:
یعنی اون چیزایی که می خونی از بدشانسی نمیاد یا نه میری اون حذفیات رو می خونی ؟؟؟
اون حذفیات که هم معلم ها میگن هم سنجش
اون بد شانسی هم اگه منظورت بود که خوب دیگه همینه اگه این درصد هایی که زدی رو می خوای باید همه رو با دقت بخونی
مثلا همین امسال تو ریاضی بود که
روش نتیجه گیری بر اساس مجموعه محدودی از مشاهدات ( شاید اسون ترین سوال امسال بود)
که اکثرا اشتباه زدن
چون 90 درصد بچه ها کتاب های ریاضی و جبر و اینا رو نمی خونن
جالبی! : دینقل قول:
نه منظورم کتابای کمکی هست ، با کتاب درسی میونه خوبی ندارم زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برعکسم. با تست و کتابهای غیر درسی مشکل دارم.
دوستان این کتابهایی که معرفی میکنید، فکر میکنین برای منم خوب باشه؟
منظورم اینه که خیلی چیزا رو در مورد سوالا نمیدونم. مثلا سر همین ادبیات. من تا دیروز نمیدونستم که از تاریخ ادبیاتها فقط اسم اون شخص، قرنش و کتابهاش میاد. فکر میکردم حفظ همه ی تاریخ ادبیاتها مهمه.نقل قول:
نفهمیدم منظورتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون چیزایی که می خونی از بدشانسی نمیاد یا نه میری اون حذفیات رو می خونی ؟؟؟
اون حذفیات که هم معلم ها میگن هم سنجش
اون بد شانسی هم اگه منظورت بود که خوب دیگه همینه اگه این درصد هایی که زدی رو می خوای باید همه رو با دقت بخونی
مثلا همین امسال تو ریاضی بود که
روش نتیجه گیری بر اساس مجموعه محدودی از مشاهدات ( شاید اسون ترین سوال امسال بود)
که اکثرا اشتباه زدن
چون 90 درصد بچه ها کتاب های ریاضی و جبر و اینا رو نمی خونن
مرسی از پیشنهاداتون اما یه چیزایی واقعا دیدم نمیاد.
کی گفته سوالای ازاد و سراسری شبیه همه ؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
آزاد فقط ریاضیش سخته
فقط
فیزیکش فقط باید اعداد سوال را بذاری تو فرمول
شیمی که نگوووووو
عربی مضحک
اون سه تا عمومی دیگه هم فوق العاده اسون
سراسری فرق داره
مگه شما هم پایتون ضعیفه ؟ من تمام نگرانیم مال همین پایست .نقل قول:
نگفتم مثل همن. گفتم اونقدرها تفاوت نداره. مثلا مثل تفاوت مسابقه علمی و تیز هوشان که نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کی گفته سوالای ازاد و سراسری شبیه همه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزاد فقط ریاضیش سخته
فقط
فیزیکش فقط باید اعداد سوال را بذاری تو فرمول
شیمی که نگوووووو
عربی مضحک
اون سه تا عمومی دیگه هم فوق العاده اسون
سراسری فرق داره
نه ضعیف نیس. اما نمیدونم چرا تا فکرم میفته به کتاب کمک درسی، میترسم!!!!نقل قول:
مگه شما هم پایتون ضعیفه ؟ من تمام نگرانیم مال همین پایست .
آخه یه بار کتاب کمک درسی گرفتم (آبی کانون!!!!) بعد دیگه از هرچی کتاب غیر درسه ترسیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نگران پایه ای سعی کن حتما از الان شروع کنی و پایه رو بخونینقل قول:
من تمام نگرانیم مال همین پایست .
منم تازه الان فهمیدم :31: .نقل قول:
من بهت توصیه میکنم این کار رو نکن یادمه شهریور پارسال به یه فامیلمون گفتم بیا با برنامه کانون برو گفت نه من نیازی ندارم من خودم بلدم برنامه مینویسم رو برنامه خودم میرم اما اشتباهه من میگفتم خب راست میگه کانون که عاشق چشم و ابروی من نیست که برام بهترین برنامه رو بنویسه اما شما پولشو میدی اونم بهترین برنامه رو بهت میده شک نکنید تو برنامه ی کانون مدت آزموناشم فوق العادس شما هدفتون رو کوچیک کوچیک میکنید و هدف هر هفتتونو میزارید رو آزمون همون هفته ها راستی فامیلمونم کنکورشو خراب کرده چون نتونست درست بخونه توصیه ام فقط برنامه ی کانوننقل قول:
اما با چیزایی که شنیدم و دوستان همینجا گفتن دیدم که قلمچی خیلی آزمون میگیره و باید حتما طبق برنامه ش پیش رفت وگرنه بد میشه. من نمیخوام طبق برنامه ای پیش برم و با برنامه ی خودم میخوام پیش برم. آزمون خوب که زیاد هم نباشه (حدود 2 ماه یکبار) و سوالاتشم به سوالهای کنکور سراسری نزدیک باشه چی هست؟
ممنون
سوالات ازاد و سراسری تقریبا 180 درجه چه از نظر محتوا و چه از نظر تیپ سوال فرق داره . هیچ ربطی به هم ندارهنقل قول:
اتفاقا قرنش تو سراسری نمیاد و حفظ کلش لازمه چون میاد مثلا اول درس سهراب سپهری رو یه تیکشو جدا میکنه (از تاریخ ادبیات ) و میگه این شخصیت کیه من همشو حفظ بودمنقل قول:
منظورم اینه که خیلی چیزا رو در مورد سوالا نمیدونم. مثلا سر همین ادبیات. من تا دیروز نمیدونستم که از تاریخ ادبیاتها فقط اسم اون شخص، قرنش و کتابهاش میاد. فکر میکردم حفظ همه ی تاریخ ادبیاتها مهمه.
اینقدر تفاوت داره که خدا میدونه فوق العاده فرق داره همه درساش همه هم از سبک هم از سختینقل قول:
نگفتم مثل همن. گفتم اونقدرها تفاوت نداره. مثلا مثل تفاوت مسابقه علمی و تیز هوشان که نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شنیدم. اما خیلی توش شک دارم. به قول یکی تا خودم تجربه نکنم نمیفهمم.نقل قول:
من بهت توصیه میکنم این کار رو نکن یادمه شهریور پارسال به یه فامیلمون گفتم بیا با برنامه کانون برو گفت نه من نیازی ندارم من خودم بلدم برنامه مینویسم رو برنامه خودم میرم اما اشتباهه من میگفتم خب راست میگه کانون که عاشق چشم و ابروی من نیست که برام بهترین برنامه رو بنویسه اما شما پولشو میدی اونم بهترین برنامه رو بهت میده شک نکنید تو برنامه ی کانون مدت آزموناشم فوق العادس شما هدفتون رو کوچیک کوچیک میکنید و هدف هر هفتتونو میزارید رو آزمون همون هفته ها
چند روز پیش شک کردم سر کلاس دیفرانسیل رفتن یا نرفتن. اما خودم تا چهارشنبه رایگانش رو نرم، نمیتونم مطمئن بشم که برم یا نه.
اما از طرفی هم نمیشه که همه چیز رو تجربه کرد! تجربه و نظر شما هم ارزشمنده. اما فکر میکنم حالا که میتونم خودم با برنامه ی خودم بخونم، میترسم با برنامه ی دیگه، این پشتکارم از بین بره. آخه گفتم قبلا. اگه اجبار بالای سرم باشه خوب نمیخونم.
مرسی. اما من از کسی شنیدم که 10 سال پیش کنکور داده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه نگاهی روی سوالات 87 کردم و یه تست هم از خودم گرفتم. اما فکر نمیکردم اینقدر تفاوت داشته باشن!! آخه درصدهام اونقدرها با آزاد تفاوت نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونی به راحتی با برنامه کانون پیش بیای و اینکه هر کسی هم با برنامه کانون پیش اومده نتیجه ی دلخواهشو گرفته از هر کسی میخوای بپرس اول پشتیبانم هی میگفت احتمال زیاد همتون از برنامه عقب میمونید و این حرفا اما من هیچ وقت عقب نموندم و همیشه کامل دوبار میخوندم خیلی هم روون وخوبه فشرده هم نیست مطمئن باشید میتونید تازه شما به حرف اینهمه که این کارو کردن و نتیجه گرفتن گوش میدی یا به حرف دلت؟نقل قول:
اینم شنیدم. اما خیلی توش شک دارم. به قول یکی تا خودم تجربه نکنم نمیفهمم.
چند روز پیش شک کردم سر کلاس دیفرانسیل رفتن یا نرفتن. اما خودم تا چهارشنبه رایگانش رو نرم، نمیتونم مطمئن بشم که برم یا نه.
اما از طرفی هم نمیشه که همه چیز رو تجربه کرد! تجربه و نظر شما هم ارزشمنده. اما فکر میکنم حالا که میتونم خودم با برنامه ی خودم بخونم، میترسم با برنامه ی دیگه، این پشتکارم از بین بره. آخه گفتم قبلا. اگه اجبار بالای سرم باشه خوب نمیخونم.
ممنون اما خب میشه همینجا هرکی هست نظرشو در این مورد بگه؟ ممنون میشم.نقل قول:
شما میتونی به راحتی با برنامه کانون پیش بیای و اینکه هر کسی هم با برنامه کانون پیش اومده نتیجه ی دلخواهشو گرفته از هر کسی میخوای بپرس اول پشتیبانم هی میگفت احتمال زیاد همتون از برنامه عقب میمونید و این حرفا اما من هیچ وقت عقب نموندم و همیشه کامل دوبار میخوندم خیلی هم روون وخوبه فشرده هم نیست مطمئن باشید میتونید تازه شما به حرف اینهمه که این کارو کردن و نتیجه گرفتن گوش میدی یا به حرف دلت؟
در مورد اینم که میگید به حرف دلم گوش میدم (: دی) این حرف دلم نیست. از خیلیها پرسیدم و میگفتن اگه خودت میتونی، کاری به کلاسها نداشته باش. واسه همینم این تصمیمو گرفتم. دوباره افتادم تو شک! : دی
منم مثله شما فکر میکردمنقل قول:
ممنون اما خب میشه همینجا هرکی هست نظرشو در این مورد بگه؟ ممنون میشم.
در مورد اینم که میگید به حرف دلم گوش میدم (: دی) این حرف دلم نیست. از خیلیها پرسیدم و میگفتن اگه خودت میتونی، کاری به کلاسها نداشته باش. واسه همینم این تصمیمو گرفتم. دوباره افتادم تو شک! : دی
ولی با برنامه ی کانون پیش برید مسلما نتیجه بهتری می گیرید.
حس رقابت...چیزیه که تو کانون اتفاق میفته...
یه برنامه ی درست که چندین بار تست شده...
به نظر خوب میاد
تو سالای پایین تر سوالای قلم چی خیلی آسونه ولی پیش سخت تر می شه و من از خیلیا شنیدم یه کم بالاتره سوالای پیش قلم چی از سطح کنکور..حالا راست و دروغش گردن اونایی که به من گفتن این حرفارو:46: ولی تجربه ی خودم این بوده که هر سال دیدم داره بالاتر می ره سطح سوالا نسبت به پارسال از راهنمایی تا الآن:20:نقل قول:
پشتیبان اجباریه و اگه خوب باشه بهتره که به حرفش گوش بدی ولی اگه نه می تونی هر بار که زنگ زد هی پشت سر هم چشم چشم بگی تا گوشی رو قطع کنه ...هیچ مشکلی پیش نمیاد:46: وظایفشم بررسی وضعیت داوطلبان و راهنمایی شون هست و البته دادن یه سری تکالیف که اگه خوب و حساب شده باشن(باز برمی گرده به خوب بودن یا نبودن پشتیبان) بهتره انجام بدی ولی اگه دیدی الکی یه چیزی می گه واسه خودش می تونی تکلیفشو انجام ندی...مشکلی پیش نمیاد:31:
من که نگفتم کلاس آزمون فقطنقل قول:
کاری به کلاسها نداشته باش. واسه همینم این تصمیمو گرفتم. دوباره افتادم تو شک! : دی
کانون نه کتاباش خوبه نه کلاساش نه پشتیباناش(اکثرا) هیچی فقط آزمون
بله به نظر منم کانون خوبه
من خودم فقط سال سوم رفتم
پیش رو رفتم سنجش ( اشتباه بزرگ من ) ( کلا من تو این یه سال همه کارام اشتباه بود :دی)
ولی برنامه ی کانون خوبه
حداقل می دونی چی باید بخونی
من دو ماه اخر واقعا نمی دونستم چی بخونم
فیزیک می خوندم یهو فکرم می رفت تو شیمی که نکنه اونا رو یادم رفته باشه و ...( البته فکر کنم این اخری مشکل من بوده)
سعید جام ماشالله شما خودت استادینقل قول:
ما تازه اول راهیم
فکر نکنم بشه مثله شما خودمون رو برسونیم:41:
دوست عزیز تازه کنکور 88 شروع شده اونوقت شما به کنکور 89 فکر میکنی؟
آهاشاید شما تو سال 89 کنکور دارید از الان دارید برنامه ریزی میکنید
بچه ها مثل اینکه اینجا همه رشته ی ریاضیند غیر من
کسی دیگه نیست درصدهاش رو بگه؟
شما خودت کدوم طرفی هستی ؟! :21:نقل قول:
مارو باش تازه امیدوار شدیم که کمتر باید حفظ کنیم !نقل قول:
پس امسال با این آزمونا خدا به من یکی با این پایه ی ضعیفم رحم کنه .:41:نقل قول:
چه فرقی میکنه دوست من .نقل قول:
نه بابا خیلی راحته کی گفته نمیشه خیلی هم راحت میشهنقل قول:
سعید جام ماشالله شما خودت استادی
ما تازه اول راهیم
فکر نکنم بشه مثله شما خودمون رو برسونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فقط اگه رفتين قلمچي از همون اول بينين ميتونين در طول سال هم با برنامه اش پيش برين؟!!
چون همونطور كه يكي از بچه ها گفت بايد دقيقا با برنامه اش پيش برين تا موفق بشين!
من چون مدرسه مون خودش تو طول سال ازمون ميگرفت گيج شده بودم بين برنامه قلمچي و برنامه ازمون هاي مدرسه...!
همين قضيه كلي به ضررم تموم شد...!
درضمن اميدوارم پشتيبانت درست حسابي براتون بيوفته!
پشتيبان ما كه خيلي بي بخار بود...!
ریاضی:+60نقل قول:
بچه ها مثل اینکه اینجا همه رشته ی ریاضیند غیر من
کسی دیگه نیست درصدهاش رو بگه؟
فیزیک:+60
شیمی:70
ادبیات:70
دین و زندگی:80
عربی:+60
زبان:+60
در مورد آزمون هم رو عمو قلم شکی نداشته باش خانم frnsh
ok منم چون تازه انگیزه گرفتم میگم :31: :
ریاضی : 50
فیزیک : 70
شیمی : 70
ادبیات : 80
معارف : 90
زبان : 100
عربی : 60
ولی زبانو مطمئنم .:46:
خوب اول می خواستم ببینم خودتونو تو چه حدی تصور میکنین دوما با این کار نقاط ترس تو هر کسی مشخص میشه که برای شما ریاضی توی اختصاصی و عربی توی عمومینقل قول:
چند سال دیگه منم کنکوری میشم البته ممکنه اصلا کنکور ندمنقل قول:
آقا سلام.
منم هستم:46:
محیط جالبیه.
ایشالا همه سال دیگه این موقع راضی باشیم....
دوستان 2.3 تا نكته هست كه من خودم حالم بد گرفته شد بگم شما گيرنكنيد(88كنكوردادم رياضي)اولاين كه خيليا بهتون ميگن پارسالي هاي همين مدرسه درصد هاشون 20 30 بودهخب تا اينجا مساله اي نيست بعد تبليغ ميشه ايناكه 20 زدن تو ازمايشي 70 .80 ميزدن حالا تو كه تو ازمايشي مثلا 50 زدي تو كنكورهيچي نميشيايناش ديگه حرف مفته من تو كنكور فقط شيمي رو 30 درصد كمتر از ازمايشي زدم و ادبيات 10 تا كمتر بقيه در حد ازمون هاي قبل كنكور بودالبته من ازمايشي كنكور سال هاي قبل رو كار ميكردم(گام اخر گاج داره)نكته بعد :از همين الان برين يكيدو تا دانشگاه چون شما كه از الان به رشته كشاورزي و راه اهن فكر نمي كنيد فكر همتون مكانيك و پزشكي و حقوقه بريد بپرسيد اوناكه دولتي اين رشته ها رو اوردن چند درصد زدن همون قدر تلاش كنيد چون خيلي ها براي دل خوشي شماميگن با فلان درصد دولتي قبولي البته شايدم قبولبشي ولي كجا؟ حسابداري بوشهر ميري؟خوش باشيد
من از امروز درس خوندنو شروع کردم از پایه ی پایه.... عربی رو از راهنمایی و ریاضی رو از ریاضی 1..
بسمه تعالی!
ما هم بالاخره استارت زدیم:دی
هر چی خوردیم و خوابیدیم بسه دیگه:دی
از شنبه کلاس هام شروع میشن...
**عربی-فیزیک-ریاضی-شیمی**
خواستم ادبیات هم بخونم دبیرش گفت که کلاسامون از آبان شروع میشه...الان زوده..
راستی بچه ها میگم آزمون چی رو شرکت کنم؟
میگم چرا اکثرا میرین کلاس میگیرین
من الان هر کی میبینم رفتن کلاس میگیرن
بعد کنکوری های سال قبل میگن کلاس بدرد نمیخوره
گیج شدم اساسی
عمو قلمنقل قول:
راستی بچه ها میگم آزمون چی رو شرکت کنم؟
کنکوریای سال قبل حتما یه چیزی میدونن که میگن اگه خیلی ضعیف نیستی و خودت تو خونه بتونی بخونی نری کلاس بهتره...نقل قول:
گیج شدم اساسی
همین کنکوری های سال قبل مارو بیچاره کردن:27:نقل قول:
گیج شدم اساسی
دوست من...همه چیز بستگی به خودت داره!
باید ببینی با کدوم میتونی بهتر نتیجه بگیری؟
کتاب؟خودت؟معلم؟آموزشگاه؟آ زمون؟
ممنون/:5:
بچه ها من تا الان فیزیک یک اون بخشی تو کنکور میاد + دین و زندگی دوم 4 درس به همراه تست + عربی از پایه رو شروع کردم!
کافیه یا بیشترش کنم!؟
دروس اختصاصی کدومارو بیشتر بخونم؟!