کمی از دوربین وصدای تو هدفونش بگید دوستان همچنین کیفیت صفحه نمایشگرش . جی اپ اسش میشه نقشه تهران واسش گذاشت؟
عکسش چطوره؟ کیفیتش نسبت به گوشی های دیگر چشمگیر بوده یا سرفا در حال پیشرفت بوده و..
کمی از دوربین وصدای تو هدفونش بگید دوستان همچنین کیفیت صفحه نمایشگرش . جی اپ اسش میشه نقشه تهران واسش گذاشت؟
عکسش چطوره؟ کیفیتش نسبت به گوشی های دیگر چشمگیر بوده یا سرفا در حال پیشرفت بوده و..
از اين كه به سوالم جواب دادي ممنون پس به اين چند سوال زير جواب بده
1-كيفيت دوربينش توي 12مگاپيكسليا چه جوريه
2-سرعتش توي گالري چه جوري هنگ نميكنه
3-كرت حافظه رو تا 16ميشه ارتقاع داد يا 32 چون تو سايت ها مختلف بود
4-ميشه يه توزيح كوچيك بدي كه سيستم عامل نداره يعني چه مشكلاتي ممكنه براي كاربر پيش بياد
کیفیت صفحه ی نمایشش واقعا عالیه رزولوشن 800*480 رو من توی کمتر گوشیی دیدم هدفونش رو راستیشو بگم من از تو گوشی ها متنفرم و از هدفون دیگه استفاده میکنم
کیفیت دوربین واقعا فوقواعادست و اصلا نمیشه با موبایل مقایسه اش کنی در حد دوربین دیجیتالای کتابیه
توی گالری خوبه ولی یکمی کند میشه
رو خودش زده 16
یعنی فقط برنامه های جاوا روش کار میکنند
لطف می کنی یه نمونه از عکس هاش در شب و روز قرار دهید ممنون میشم لطف بزرگی می کنی :10: شما چند خریدید ؟ از نقاط قوت و ضعف دیگه اش هم مشاهده کرده اید لطفا بیان کنید مسی.نقل قول:
با سلام خدمت تمام اساتید
میخواستم بدونم چطوری میشه این گوشی را به کامپیوتر وصل کرد و از اینترنت gprs تو کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کرد؟
منظورم اینه که با چه برنامه ای و و از کدوم قسمتش باید وصل شد چون من وقتی برنامه Studio را که داخل cd خود گوشی بود نصب کردم قسمتی را واسه کانکت شدن ندیدم اگه امکان داره به صورت کامل و مرحله به مرحله راهنمایی کنید. با تشکر فراوان.:11::11::11:
نمونه عکس توی تاپیک عکس های سامسونگ هست. من 285 بدون گارانتی گرفتم مرداد امسال. پورت 3.5 میل نداره و ویدیو هایی که وضوحشون از صفحه نمایشش بیشتر باشه پخش نمیکنه تاچ خوبی داره و صداش هم قویه.
برای استفاده از gprs باید با بلوتوث گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و یک دایل اپ کانکشن جدید بسازید که مومش موبایل باشه
سلام ممنون میشم اگه در مورد gprs کاملتر توضیح بدید:11::11::11::11:نقل قول:
تو موبایلستان پرسیدم و گفتن این لقی پشت گوشی به خاطر اون دایره ی پشت گوشی طبیعیه،اگه کمی پشت قاب رو به چپ و راست فشار بدین متوجه میشین...:46:نقل قول:
این فریمور هم که گفتم اخرین فریمور فارسی موجود برای گوشی هستش و من چون فقط اینو دیدم نمیتونم با فریمورهای دیگه مقایسش کنم....
راستی تو این فریمور وقتی دکمه ی فیلم برداری رو زدی و گوشی شروع کرد به فیلم برداری نمیشه فیلم رو زوم کرد،قبل از زدن دکمه ی شروع میشه زوم کرد...:31:
میخواستم بدونم مال شماها هم اینطوریه؟؟؟؟؟:19:یعنی میتونید تو جریان فیلم برداری زوم کنید؟؟؟؟؟:40:
مال ما هم زوم نمیشه جالبه تا حالا متوجه نشده بودم!
جت چی،کسی میدونه جت زوم میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
سلام . دوستان من گوشی pixson 12 به مبلغ 310 از علاء الدین خریدم.
و ازش راضی هستم اما متاسفانه کمبود نرم افزار ، والپیپر باعث شده همچین دلمو بزنه
چون واقعاً پیدا کردن تم ، نرم افزار واسش کمه
میشه سایت یا منبعی رو معرفی کنید؟
ممنون از همتون
سلام كسي اطلاعي از اين باطري اتمي ها كه ميگن داره عمر نگه داشتن شارژش چه جوري و براي گوشي ضرري نداره
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
داداشم خيلي تم دانلود كرده ولي متأسفانه سايتشو يادش نمياد فقط يادشه تو گوگل سرچ كرده و تو سايتاي ايراني هم بودنقل قول:
دوست عزیز برو سایت موبایلستان...
می تونه.....نقل قول:
دوستان فکر کنم با فریمورهای جدید این مشکل برطرف بشه...
كسي از اين باطري ها خبري نداره بگيرم يا نه قيمتش هم 25000تومانه
ميشه يكي بگه زمان سيو عكسش در حالت نورمال چند سانيه است
چرا اينجا كسي جوابمو نميده يكم ميخواستم دربارهwi fiيكي برام توضيح بده كه چهجوري كار ميكنه يا اصلا چه كار ميكنه ممنون
سلام آقا داداش ما یه بیکسون خریده میخاد روش gps نصب کنه میشه یه راهنمایی بکنین مراحلش رو
ممنونم
یه تاپیکی توی بخش جاوا هست به نام TreckBuddy اونجا جی پی اس رو گفته چجور درست کنین
از دوستان کسی اگر پیکسونش رو خواست بفروشه پیغام خصوصی بفرسته ممنون میشم .
با سلام
گوشي پيكسون 12 امروز دوربينش يكهو تار شد!!!عكس كه مي گيرد تاره، فيلمبرداري تاره!!تنظيماتش هم چك كرديم همه چيز درست بود!!اصلاً فوكوس نمي تواند بكند كادرش هميشه زرد است!
تازه هفته پيش گوشي را خريديم!!چكارش بايد كرد؟
رو لنزش چیزی نریخته؟؟گارانتی داره؟؟
نه چيزي نريخته!!آره گارانتي اصلي مايكروتل هست!نقل قول:
گفتم شايد دستمون به تنظيماتي چيزي خورده اينجوري شده!آخه روزهاي اول درست بود يكهو اينجوري شد
یه راه ساده داره ببرش گارانتی:31:
نقل قول:
wi fi برای وصل شدن به شبکه های وایرلس استفاده میشه
اگه بخایی به شبکه وصل شی استفاده میکنی
مثلا اگه جایی شبکه وایرلس اینترنت بده تو میتونی بهش وصل شی و از اینترنتش استفاده کنی
بعضی پاساژ ها و رستوران ها این کار رو میکنن
شما ببین focus mode یک وقت روی macro نرفته باشهنقل قول:
يه راه ديگه هم هست كل گوشي رو به حالت بازگشت به حالت كارخونه يا همونreset settingsدر بيار ...
دوستان من یه مموری 8 رو گوشی انداختم خیلی کند شده گوشی،یعنی چون مموری خوب نیست اینطوری شده یا با همه مموریها این مشکل رو داره؟؟؟؟
منم 8 گیگ توشیبا انداخنم هیچ مشکلی نداره
سلام منم 8 گیگ روش انداختم اما الحمدلله مشکلی نداره. احتمالا رم شما مشکل داره عوضش کن انشاالله نتیجه میگیری.:11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام دوستان
1-اين گوشي divx رو پخش ميكنه؟(زير نويس چطور)
2-دوربينش 12 واقعي هست؟
3- ميشه از جي پي اسش استفاده كرد؟(افلاين)
4- ارزش داره بگيرم؟
بعد يكي از رفيقامون يك پيكسون داره يكساله كار كرده.خط وخش هم نداره (تميزه)ميگه 200 تومن ميارزه يا پايين تر؟؟؟(خواهشا سريع بگيد)
دوستدار شما ياشار
1_بله (نه)
2_بله
3_بله (ولی باید برنامه نصب کنی)
4_200 خوبه
بگير پشيمون نميشي به نظر من تو اين قيمت رقيب نداره
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
من 16 رو گوشيم وصل كردم صرعتش با 2 فابريكش هيچ فرقي ندارهنقل قول:
من فيلمهاي معمولي با پسوند wmvيا همون فايلهاي تصويري معمولي رو ريختم تو گوشي ولي نشون نميده divx هم تا حالا ازمايش نكردم دليلش چي ميتونه باشه .متشكر؟
با بعضی رزولوشن ها مشکل داره باید ازش ریپ بگیری و رزولوشنشو اصلاح کنی
سلام
از دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید من موندم بین 1100 نوکیا با این گوشی کدومو بخرم؟:21:ها ها ها
1100 بیشتر به کلاست میخوره اینو خز نکن :27:
کسانی که دارند مشکلی با جی پی اس نداشتن و راحت نصب میشه؟شهرها رو نشون میده؟
نرم افزار میشه نصب کرد؟مثلا اپرا مینی و ...
بله جفتش میشه :دی