من 1 ساله آینو رو دارم C905 هم دارم کیفیت عکسای هر دو در یه سطحه میشه یه سمپل از عکسات بزاری هم بیرون اتاق هم تو اتاق
آخه دوربین همه ی گوشی ها تو نور کم چندان جالب نیستن
Printable View
من 1 ساله آینو رو دارم C905 هم دارم کیفیت عکسای هر دو در یه سطحه میشه یه سمپل از عکسات بزاری هم بیرون اتاق هم تو اتاق
آخه دوربین همه ی گوشی ها تو نور کم چندان جالب نیستن
سیستم عاملش جاوا هست .نقل قول:
ممنون دوست عزیز می زارمنقل قول:
کسیی جواب ما رو نمیده؟؟؟نقل قول:
منم این مشکل gps رو دارم اگه کسی راشو بلده به ما هم بگه البته فکر نکم با بقیه ی اریکسونا فرقی داشته باشه هر نرو افزاری که رو اونا جواب بده رو اینم باید جواب بده فقط ممکنه با رزولویشن صفحه هم خانی نداشته باشه
سلام.....
من یکی از این هدست mh100 رو دارم ولی با هر گوشی که سرچ میکنم پیداش نمیکنه!!!
روش بخصوصی داره؟!!
ویرایش:بعد از تلاش نسبتا زیاد!!موفق شدم...!!!:d
بچه ها شما ها دوربین رو رو 8 میزارین ؟
با توجه به اینکه رو 8 میزاریم سینمایی طوری میشه من میزارم رو 6 ! فرق انچنانی هم نداره !
شما چطور؟
+
هندزفریش خیلی ضعیفه چکار کنم ؟ یدونه نو بخرم ؟
نقل قول:
سلام
من vivaz دارم - در مورد gps اینو اطلای ندارم فقط می دونم چون جاوا هست نمی تونید gps روش نصب کنید و فقط از همونی که وش هست می تونید استفاده کنید
امروز این گوشی رو خریدم اما:
۱-انگار باید مموری ۸ گیگ داشته باشه٬ این روش ۲ گیگ بود.
۲-انگار باید پایه داشته باشه٬ این نداره. (ولی جعبه اش کوچیکه ها! توش پایه جا میشه؟)
۳-انگار باید هدست بلوتوث داشته باشه٬ ولی این نداشت.یه هندزفری معمولی داشت که اونم روش نوشته بود greenheart . (گرین هارت که یه گوشی دیگس! عوض کردند؟)
گوشی رو ۲۸۵ خریداری کردم.
اینایی که گفتم درسته؟ باید اینارو می داشت؟ به نظرتون چی کار کنم؟ برچسب عقب گوشی رو هم کندم ولی هنوز دارم.
مثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم
کمی نامفهموم بودنقل قول:
مثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم
حالا این هندز فری بلوتوث و پایه رو حذف کرده یا باید باشه؟
ببخشيد :31:
نبايد باشه...
این رم ۸ گیگ رو چی؟کسی اطلاعی نداره؟ چون اگه نداده باید زود پیگیر شوم.
بدم میاد زیاد پست تکراری بدم٬ ولی لازمه بدونم این رم ۸ گیگ باید روش باشه یا اینم تبدیل شده به ۲ گیگ؟
تا اونجا که من خبر دارم تو پک جدیدش تغیراتی دادهنقل قول:
بدم میاد زیاد پست تکراری بدم٬ ولی لازمه بدونم این رم ۸ گیگ باید روش باشه یا اینم تبدیل شده به ۲ گیگ؟
ولی برای اینکه مطمئن بشی میتونی یه زنگ به چنتا از مغازه های علاالدین بزنی جریان رو بپرسی.
برای اینکه خیالت راحت بشه بورو بازار موبایل (پایین علاالدین) نمایندگی خود سونی اریکسون اونجا هست از اونا بپرس
با سلام ببخشید چطوری میشه gps این گوشی رو فعال کرد؟
بازم سلام.. ببخشید من از gps زیاد سر در نمیارم چون این اولین گوشی gps دارمه... ببخشید این گوشی باید به اینترنت وصل باشه تا بتونیم از gpsش استفاده کنیم؟ اگه نه که یه زحمت توضیح دادن میوفته گردنتون (لطفا) ..پیشاپیش ممنونم
نه نیازی نیست به اینتر نت وصل بشی فقط باید یه نرم افزار مناسب برای gps پیدا کنی (که البته خودمون هم تا حالا چیزی پیدا نکردیم) ولی با وصل شدن به اینتر نت از گوگل مپ میتونین استفاده کنین
@ Hamid..God
سلام
ميگم آينو چطور گوشي اي هست؟ با آپديت هايي كه احتمالا براش اومده گوشي خوبيه؟
مثل جاواهاي ديگه سوني اريكسون سورعتش خوبه؟
عكاسيش چطوريه؟
عيبش چيه؟
ممنون
براي خانوم ميخوام :31:
سرعتش نسبتا خوبه ولي اگه اطلاعات زياد باشه يكم كند ميشهنقل قول:
عكاسيش خيلي خوبه،من ازش راضيم
عيب خيلي خفني نداره ولي يكي همين كه سرعتش وقتي اطلاعات زياد باشه يكم مياد پايين. مثلا عكس اگه زياد باشه قسمت عكس رو يه مقدار دير باز ميكنه.آهنگ هم همينطور ولي بازم خيلي بد نيست
يكي هم قسمت لمسيش هر چندوقت يه بار هنگ ميكنه كه ميشه يه دور كشوييش رو باز بسته كرد كه از هنگي در بياد
در كل از نظر من گوشي خيلي خوبيه،مخصوصا اگه براتون زيبايي مهمه.مه هنوز بعد چند ماهي كه اين گوشي رو دارم هر وقت نگاهش ميكنم لذت ميبرم.هر كسي هم گوشيم رو ديده اولين چيزي كه گفته اين بوده كه چقدر قشنگه
دوست عزيز شما قبل از اين گوشي با گوشي ديگه سوني اريكسون كه جاوا باشه كار كردين؟؟
بله حدود 3 سال W810i داشتم
به نظرم سرعت W810 بيشتر بود،البته من تو اون 600 مگ اطلاعات داشتم ولي توي اين نزديك حدود 1.8 گيگ ولي در كل بازم فكر كنم در شرايط برابر سرعت اون بيشتر بود
بچه ها خسته نباشین
راستش من تو 3 تا گوشی گیر کردم ویواز ساتیو اینو حالا معیارهام
1.پشتیبانی از همه بازی های جاوا
2.کیفیت صدای خوب برای پخش موزیک
3.دوربین حداقل با کیفیت که تا حدودی نیازمو ارضا کنه
4.مسیج دادن باهاش راحت باشه یعنی تو دست باشه
فکر کنم کلا همینا بود و اخریش اینکه خواهشا التماس میکنم من تا 12اردیبهشت وقت دارم بگین کدومش خوبه راستش من بیشتر تو اینو گیر کردم اما بازم راهنمایی شما یه چیز دیگه هستش ببخشین اینقدر متنم زیاد شد ولی ببگین تو پکش چی داره که سرم کلاه نره یکی از دوستان من که اینو خرید گفت پایه نداره راسته؟
ببينيد براي همه موارد بالا من گوشي ويواز رو پيشنهاد ميكنم! حالا براي اين كه مسج دادن بيشتر حال بده و به قول شما تو دست تر باشه كيبورد دارش بهتر ميتونه باشه.نقل قول:
1.پشتیبانی از همه بازی های جاوا
2.کیفیت صدای خوب برای پخش موزیک
3.دوربین حداقل با کیفیت که تا حدودی نیازمو ارضا کنه
4.مسیج دادن باهاش راحت باشه یعنی تو دست باشه
فکر کنم کلا همینا بود و اخریش اینکه خواهشا التماس میکنم من تا 12اردیبهشت وقت دارم بگین کدومش خوبه راستش من بیشتر تو اینو گیر کردم اما بازم راهنمایی شما یه چیز دیگه هستش ببخشین اینقدر متنم زیاد شد ولی ببگین تو پکش چی داره که سرم کلاه نره یکی از دوستان من که اینو خرید گفت پایه نداره راسته؟
ولي براي ساپورت كامل بازي هاي جاوا ،آينو خوب مطمئنا بهتره و چون خودش پلت فورم جاواست خوراكش ميشه همين بازي هاي جاوا
... حالا ! به نظر من كلا شما ويواز رو بگير خيلي بيشتر از آينو راضيت ميكنه !
درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!ولي اين جديدا اينا رو نداره!يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas :31:
سوالي بود در خدمتيم :31:
نقل قول:منم با اين دوستمون موافقم،در كل ويواز بگيريد بهتره.من چون آينو دارم بيشتر جوابتون رو راجع به آينو ميدمنقل قول:
ببينيد براي همه موارد بالا من گوشي ويواز رو پيشنهاد ميكنم! حالا براي اين كه مسج دادن بيشتر حال بده و به قول شما تو دست تر باشه كيبورد دارش بهتر ميتونه باشه.
ولي براي ساپورت كامل بازي هاي جاوا ،آينو خوب مطمئنا بهتره و چون خودش پلت فورم جاواست خوراكش ميشه همين بازي هاي جاوا
... حالا ! به نظر من كلا شما ويواز رو بگير خيلي بيشتر از آينو راضيت ميكنه !
درمورد پك آينو هم بگم كه پك هاي قديمي كامل بود .... يعني هندزفري و پايه داشت و اينا!ولي اين جديدا اينا رو نداره!يكي از بچه ها چند تا پست بالاتر هم پرسيده بود كه جوابش داده بودم! كاربري با نام shah abas [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالي بود در خدمتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.آينو چون جاواس پس فكر كم پشتيبانيش براي بازي هاي جاوا خيلي بهتر باشه
2.آينو پخش صداش زياد قوي و بلند نيست ولي كيفيتش بالاس براي همين وقتي با هندزفري گوش بديد عاليه. حالا ويواز رو نميدونم
3.عكس برداريه آينو خيلي خوبه
4.اين كانورسيشن آينو كه عاليه ولي vivaz pro چون دكمه هاش سبك كيبورده،مسيج دادن باهاش راحت تره
در مجموع ويواز معمولي و اينو تقريبا در يه سطحن(البته ويواز چون سيستم عامل داره و تمام لمسيه ميشه گفت بهتره ولي من چون دوست داشتم دكمه هم داشته باشه آينو خريدم.البته آينو از نظر ظاهري خيلي بهتر از ويواز معموليم هست) ولي vivaz pro از جفتشون بهتره.
درباره گوشي بلوتوث آينو هم من چند وقت پيش رفتم پرسيدم،گفتن خود گوشي بلوتوثش قيمتش نزذيك به 100 تومن هست براي همين از تو پك كاملش برداشتن كه هر كي نخواست نخره
خیلی ممنونم از اینکه برام وقت گذاشتی و جحوابمو دادینقل قول:
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
از شما هم ممنونم دوست مننقل قول:
من الان 8 گیگ اطلاعات روش دارم ولی خیلی کند نشده البته اون قسمت مدیا سنترش که مبتنی بر فلش از همون اول یکم گیج میزد با این حال برا کسایی که خیلی اهل گوشی بازی نیستن و یه گوشی روون و راحتو صد البته زیبا میخوان مناسب ترین گوشیه