بازی روی 65 - 68 درصد تمام می شود . بقیه مربوط به ماموریت های فرعی می شود .نقل قول:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
Printable View
بازی روی 65 - 68 درصد تمام می شود . بقیه مربوط به ماموریت های فرعی می شود .نقل قول:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
انصافا مسخره نیست ؟؟؟ !!!
تمام مرحله هاش تو بیابونه 6 ساعت باید با اسب بری تا برسی حالا که مرحلش تموم شد تو بیابون ول میکنه حالا برگرد !!!
نقل قول:
شما اصلا نیازی نیست مسافتهای طولانی رو با اسب بری فقط دکمه back رو بزن
بیاین رو Kit نوشته Basic Camp در این جا هم میشه Outfit عوض کرد هم بازی
رو سیو کرد وهم مسافتهای طولانی رو مقصد به مقصد رفت.:10:البته با زدن دکمه A
نقل قول:
به جان مارستن ( ره ) توهین می کنی !!! :31:
گرافیک و فیزیک بازی انقدر خوب و عالیه که من اگه 1000000 کیلومتر هم با پای پیاده هم برم خسته نمی شم .
هیمنطور که داری می ری کلی اتفاق سر راحت به وجود می یاد .
مثل : داری می ری یارو افتاده رو زنه . ( حالشو کرده حالا می خواد بکشش ) باید نجاتش می دی یا می تونی بکشیش.
منم بازی رو تمام کردم
رو 97.3 درصد
فوق شاهکار بود
امتیاز های دهن کوبندش و فروش سر سام اورش تایید کننده اثر بودنش هست و بس
ببخشید دوستان این بازی از gta iv بهتره یا نه میشه تک تک توضیح بدید یعنی از نظر گرافیک گیم پلی و....... بهتره یا نه؟
نقل قول:
تنها تشابهش با اون بازی اینکه هر دو open world هستن دیگه هیچ وجه
تشابهی وجود نداره باز هم میگم اگر خواهان یک بازی با داستانی جالب
با محیطی دیوانه کننده از نظر طراحی در دنیای western هستید این بازی
بهترین گزینه هسته البته چند گزینه رو با هم داره هم ادونچر هم اکشن
هم حالت سینمایی قوی داره روز و شب شما در حالی که بازی میکنید از
ابتدای بازی تا انتهای بازی شمارش میشه یعنی اینکه کاملا خودتو توی
محیط حس میکنی این بازی بسیار شما رو درگیر میکنه تقریبا بیشتر
کارهایی رو که میشه در دنیای غرب وحشی انجام داد حالا صرف نظر از
داستان اصلی بازی که برای خودش یک جایگاه ویژه داره شما میتونید
به شکار برید اسب رام کنید گاو چرانی کنید به تعقیب افراد جنایتکار wanted
برید میتونید تصمیم بگیرید که یک انسان با شرف هستید یا اینکه تبهکار
با توجه به گذشته John Marston که با دو خط درجه بندی شده Fame و Honor
میزان اون ها اندازه گیری میشه که برای بالا بردن اونها باید زحمت زیادی بکشید
در طول بازی هم با سرگذشت افراد زیادی آشنا میشد که میتونید به اونها کمک
کنید که بسیار لذت بخشه برای گیمر دیگه چی بگم هر چی بگم کم گفتم در مورد این
بازی البته اسم بازی روی این عنوان گذاشتن کم لطفیه دیگه گرفتن امتیاز 9.5 از سایتهای
معروف خودش اثبات کننده این واقعیت هستش.
iv چیه برادره من؟نقل قول:
ببخشید دوستان این بازی از gta iv بهتره یا نه میشه تک تک توضیح بدید یعنی از نظر گرافیک گیم پلی و....... بهتره یا نه؟
این بازی از gamespot 9.5 گرفت...
بازیش فوق العادست!
سلام دوستان
من توی این بازی تو اونجاییش که جان میمیره رفتم حالا پسرش جک بزرگ شده ولی وقتی که با جک میرم هیچ ماموریتی نمیاد.
یعنی بازی تموم شده یا من جایی رو اشتباه رفتم؟
داداش خیلی نامردینقل قول:
چرا داستانو لو دادی
من که هنوز بازی نکردم دیگه بازی کردن برام معنا نداره
نمیتونستی تو محتوای مخفی میذاشتیش
حالمو بدجوری گرفتی مرد:19:
شرمنده
اصلا الکی گفتم داستانش اینجوری نیست D:
نقل قول:
محتوای مخفی: اگه نمیخای داستان برات لو بره باز نکن
محتوای مخفی: اگه داستان نمیخای برات لو بره باز نکن
دوستان در منطقه آمریکا در مراحل اول بازی 3 تا منطقه هستند که توش پر از اشرار :21:مسلح هست هر دفعه که من اونها رو میکشم دوباره فرداش اونجا هستند و هر دفعه هم که به اون مناطق میرم میگه شما این مرحله رو کامل کردین ولی دوباره هستند باید چیکارشون کنیم که از بین برن اولی در شمال شرقی آرمادیلو دومی در شمال غربی آرمادیلو و سومی در غربیترین منطقه در نقشه هستند ممنون میشم کمکم کنین
اون گنگ ها از بین نمیره چون یک لباس هست که برای باز کردنش باید همه ی گنگ ها رو در 24 ساعت بازی تموم کنینقل قول:
اقا میشه بگین روی ps3 چه طوری میشه انلاین coop بازی کرد؟
سلام دوستان.چطور میشه سرعت اسب رو با یه دکمهی دیگه زیاد کرد؟؟؟
تا آخر بازی دیگه فک نکنم دکمه ی a دسته ام کار کنه....:31:
یه مسافتو که میخای طی کنی باید 500 با دکمه سبزرو بزنی پدر صاحاب دسته در میاد.
تو آپشنم هر کاری کردم عوض نشد...
خیلی حال کردم با بازیش. قطار دزدیش خیلی فاز میده ::D
نقل قول:من وقتی تو انجمن به این پست نگاه می کنم یه شکل دیگه است !!!!!:18:نقل قول:
خیلی حال کردم با بازیش. قطار دزدیش خیلی فاز میده ::
ولی موقع پاسخ ... کاملاً تغییر می کنه !!!
مشکل از منه ؟
شما RB رو بزنی مثل همون ترمز ماشین میمونه تو GTA و سرعت رو کم میکنهنقل قول:
اگه نگه داری در جا وا میسه اسبه
برای طی کردن لازم نیست 500 بار A بزنی
خیلی از ماموریت ها که باید مسافت طی کنی همراه طرف میری که اگه A رو نگاه داری کنارش خودش سرعتش رو تنظیم میکنه و تو فقط باید جهت رو با LS تنظیم کنی
باقی جاها هم راحت Camp میزنی 3 سوته loading میکنه میری هر جا که رو نقشه انتخاب کنی
البته اضافه کنم :نقل قول:
ایجاد Camp
back/یه بار rb / زدن گزینه ی basic camp site !
دوستان یه چیزی.......
توی PS3 تو بازی های مثل 21 و Hand Wresteling اون پایین میزنه O برای خارج شدن و مثلا X برای شرط بستن یا زیاد کردن قدرت تو مچ انداختن.
ولی عملا O کار نمیکنه و هر دو کار خروج و شرط بستن با X هستش.
مثلا وقتی میزنی که شرط رو ببنده این کار انجام میشه ولی بعدش پیغام میاد که میخوای خارج شی و تو هم باید دوباره X رو بزنی!!!
توی مچ انداختن که اصلا دیگه نمیشه!!
از تو Controls هم درست بشو نیست!
راهی هست؟؟
تو این بازی red dead من الان شدم جک ولی هیچ ماموریتی وجود نداره باید چی کار کنم؟
با جک زیاد طولانی نیست قسمتشنقل قول:
باید بری اون علامت های سوال رو نقشه که چند جاری میری بعدش هم تمام میشه و credits میاد بالا
کسی انجین این بازی رو نمیدونه؟
ترکیبی از Rage و Euphoriaنقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Advanced_Game_Engine
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Euphoria_%28software%29
واقعا بازی بینظیریه..:12:
پوسته حیواناتی که جمع میکنه به چه دردی میخوره ؟ (من نسله هرچی حیون بود منقرض کردم :31:)
من تازه رفتم اونوره رودخونه.. چه قدر دیگه مونده تا تموم بشه ؟؟
راسته این مشکله شنا نکردنش هم واقعا اعصاب خوردکنه ..
خبری از نسخیه بعدیه بازی نیست ؟؟
ممنون:40:
اون رو میبری تو مغازه های شهر میفروشی پول میگیرینقل قول:
الان نصف بازی رو اومدی
فعلا نه
آقا یکی میشه این poker رو به ما یاد بده!!!
درباره ی این duel هم یه توضیحی بدین.
چه جوری باید تو duel شلیک کرد؟
بازي شاهكار زيباي RED DEAD REDEMPTION آخرين بازي بود كه ديشب تمومش كردم . البته من تو دو مرحله بازي رو تموم كردم . يكي حدود يك ماه پيش بود كه دو هفته داشتم بازي ميكردم و يك وقفه افتاد و ديروز دوباره بازي كردم و تمومش كردم .! بازي بسيار زيبا بود . حرف نداشت . اگه شما از بازي هاي Open-World خوشتون مياد كه اين بازي رو نخريد بهترين بازي مورد علاقتون رو از دست داديد ؛ اگر هم زياد از اين سبك بازي ها خوشتون نمياد ( مثه من ) باز هم بازي رو بخريد ...
گيم پلي وسيع بازي هر گيمري رو به خودش جذب ميكنه . محيط بازي بسيار زيبا كار شده . جنگل ، صحرا ، رودخانه ، شهر هاي دوران وسترن و .... . من به شخصه بازي رو تو 16 ساعت و روي 70 % بخش داستاني رو تموم كردم ولي دوستان ميگفتن حدود 25 ساعت گيم پلي داره بازي . گرافيك بازي هم كه حرف نداره . شما فقط بايد تو بيابون باشيد زماني كه خورشيد داره غروب ميكنه . من واقعا نميدونم چي بگم درباره ي اين بازي نه ميتونم نقطه ضعف هاي بازي رو بگم ( چون نداره ) نه ميتونم نقطه قوت هاش رو بگم (چون همه ي بازي نقطه قوت ) . به هر حال اگر X360 يا PS3 داريد حتما اين بازي رو تجربه كنيد .
شهاب جان بازی مشکل که داره...
مثلا بعضی جا ها باگ هایی آدم میبینه که واقعا جای تاسف داره...مثلا بعضی جا ها دشمن رو به روت وایستاده و داره بهت نگاه میکنه و تفنگش رو هم سمتت گرفته ولی انگاری هنگ کرده و هیچ کاری نمیکنه...این صحنه رو من زیاد دیدم تو بازی!!
یا مثلا یه جا یه خرس بهم حمله کرد و زد تو سرم و کاراکترم تا کمر رفت تو زمین و بازی گیر کرد و مجبور شدم از نو بیارم..
من از رو درایو بازی میکنم و بعضی جا ها با افت فریم هم آدم مواجه میشه...
البته نمیشه نگفت که این بازی شاهکاره ولی در کنارش همچین مشکلاتی رو هم داره
یه چیز خیلی بد من دیدم که خیلی اعصابم رو خرد کرد.
گاهی پیش میاد میاد که از پشت دیوار تیر میخوری و هی جونت کم میشه.
زیاد جای تعجب هم نداره چون از همون Engine بازی GTA 4 استفاده میکنه !:31:نقل قول:
نقل قول:
مسعود جان قبول كن كه هر بازي يه مشكلاتي داره ...
يعني مثلا الان نميشه بازي رو پيدا كرد كه هيچ مشكلي نداشته باشه ( البته بعضي از بازي هاي exclusive شايد هيچ مشكلي نداشته باشند ) .
الان ديگه صفت شاهكار بودن به بازي تعلق ميگيره كه مشكلات كمتري داشته باشه نه مشكل نداشته باشه .
در ضمن تو بازي هاي Open - world هم كه كار سازندگان بسيار سخت تر ميشه ؛ محيط وسيع بازي بالاخره يه مشكلي پيدا ميكنه.
+
البته شايد مشكلات بازي ات مسعود جان به خاطر نصب نكردن بازي رو هارد هم باشه :46:
موتور GTA : Vice City اسمش RenderWare بود ...نقل قول:
در حالي كه RDR دو تا موتور به نام هاي Euphoria و همچنين RAGE داشت كه مخصوصا RAGE كه مخفف Rockstar Advance Game Engine هست بسيار موتور قدرتمند و مخصوص خوده سازنده هست .
د شما منظورت اين بوده اين همون موتور هايي هستند كه در (4)GTA IV استفاده شدند . كه اينطوري درست ميشه . ...
البته شما درست گفتين كه همون موتور GTA 4 ولي بيشتر افراد فكر ميكنند GTA : Vice city همون GTA 4 هست (به GTA 4 معروفه ) براي همين اين توضيح رو دادم . :46:
واقعا نیاز به این همه توضیح بود ؟!:31:نقل قول:
بله من منظورم GTA IV بود !!!!!!!!!!!!!!:27:
مسعود جان من هم داداشم بازی رو تمام کردهنقل قول:
هم خودم تمام کردم رو 97.3 درصد
حتی یک مورد از این مشکلاتی که اشاره کردی رو ندیدم حتی یک بار
همین باعث شد تعجب کنم و پست بدم
فقط یکی دو مورد اونم داخل دهکده ها که تعداد OBJECT ها زیاد میشد frame کم می اومد
شرمنده
نسخه ی کامپیوتر هم داره ؟
اي بابا دو بار تايپ كردم هر دو بارش برقا پريد!!نقل قول:
مسعود جان من هم داداشم بازی رو تمام کرده
هم خودم تمام کردم رو 97.3 درصد
حتی یک مورد از این مشکلاتی که اشاره کردی رو ندیدم حتی یک بار
همین باعث شد تعجب کنم و پست بدم
فقط یکی دو مورد اونم داخل دهکده ها که تعداد OBJECT ها زیاد میشد frame کم می اومد
حتي يه جا وس تير اندازي صداي بازي كلا قطع شد و مجبور شدم دوباره لود كنم تا درست بشه
تو اين ويدئو اينايي كه گفتم براي يه بده خداي ديگه هم پيش اومده:
اين يكي خيلي با حاله:کد:http://www.youtube.com/watch?v=q4_uKLwYdFU&feature=related
اينم ديدنش خالي از لطف نيست:کد:http://www.youtube.com/watch?v=tk45KqKT_lw&feature=related
كلا مشكلات اين چنيني بازي طوري هست كه نميشه ازشون گذشتکد:http://www.youtube.com/watch?v=lVZOpG7J5S0
نه عزيز ندارهنقل قول:
شرمنده
نسخه ی کامپیوتر هم داره ؟
یوتیوب که شیلتره. جای دیگه نمیشتاسین؟
خیلی بازیه توپیه مخصوصاً دوئل هاش خیلی مکانیزه9 و پیچیده اند!!!
کلاً خیلی کیف میکنم با این بازی فقط اگر برای PC بود و میشد با موس بازیش کرد بهتر میشد!:41:
خیلی جالب شدنقل قول:
مسعود جان البته به درایو و نوع Dvd هم بستگی داره
شما حتما بازی رو تو HDD نصب کن و بازی کن