در مورد فول اچ دي ها خوب چون رزولوشن 1920 در 1080 هست لاجرم ميشه 2 مگ پانل ولي در مورد اچ دي خوب به تمام تصاوير high defe كه در واقع همون تصاوير با كيفيت هست ميگن ممكنه 720 يا 480 هم باشند ممكنه فول اچ دي هم باشند
در مورد فول اچ دي ها خوب چون رزولوشن 1920 در 1080 هست لاجرم ميشه 2 مگ پانل ولي در مورد اچ دي خوب به تمام تصاوير high defe كه در واقع همون تصاوير با كيفيت هست ميگن ممكنه 720 يا 480 هم باشند ممكنه فول اچ دي هم باشند
اگه با بانه مشكلي نداري .....نقل قول:
من ميگم از اونجا يه دونه b650 سامسونگ بگير....
40 اينچش 1060000 و 32 اينچ هم 600000 .....
من خودم دارم....حرف نداره ....
برو ببين....
اقا تكه...
بهت قول ميدم با اين پول بهترينه....
منم از بانه خريدم....
البته تو بانه سوني هم گيرت مياد كه خوب باشه هااااا
اگر خواستي بگو راهنماييت كنم ....
یه سوال مهم::41: من تو نمایندگی سامسونگ از فاصله 3 متری نتونستم تفاوتی فاحشی بین پلاسمای 50 اینچ fullhd و hd تشخیص بدم ! پس اگر قرار باشه از فاصله 3-4 متری نگاه کنیم بهتر نیست همون hd رو بگیریم؟؟؟
اطلاعات تمکیلی این پلاسما رو از سایتهای خارجی گرفتم چون تو سایت های داخلی به علت جدید بودن این مدل چیزی ننوشتننقل قول:
تقريبا از فاصله هاي دور زياد قابل تشخيص نيست البته اگه مثلا مستندهاي bbc رو ببينيد شايد كمي متوجه افت تصوير بشيدنقل قول:
توي تلويزيون هاي hd يك مگ مقدار ي فشردگي تصوير داريم وقتي سورس هاي 2 مگ يا همون full hd رو ميبينيد :46:
دوستان من یه تلویزیون برا گیم میخوام . اینجور که فهمیدم samsung b650 42 بهترین انتخابه چون 120hrtz هستش. اما 32 اینچش 60 هرتز . درسته ؟
میشه یه چند تا دیگه مدل از سایر کمپانی ها معرفی کنید که حدااقل 100 هرتز باشن . قیمت هم زیر 1 تومن .
پلاسما چی ؟ خوبه . اینجور که شنیدم زود عمق رنگ سیاهشون رو از دست میدن ولی خیلی سریع هستن .
خوب مسلما بهترين گزينه براي گيمر هاي حرفه اي پلاسماها هستند بخاطر همون به قول شما سرعت بالا و هرتز هاي خوب
در مورد از دست دادن رنگ مشكي اغراقي انجام شده اينطور نيست
در اين مورد پلاسماهاي پاناسونيك گزين هاي خيلي خوبي ميتونند باشند مثل جي 10 اگه قيمت مناسبتر ميخواين زير 1 تومان سراغ پلاسماهاي سامسونگ سري4 بريد يا ال جي كه يه وفور موجود هستند
البته مشکل کم شدن رنگ رنگ مشکی نیست، از دست رفتن تدریجی Brightness هست که معمولا بعد از 100,000 ساعت استفاده اتفاق میفته :)نقل قول:
خوب يك چيز منطقي بيشتر ال اي دي ها وال سي دي ها عمر مفيدشون نهايت 80000 يا 100000 ساعت بيشتر نيست
و تا اين مدت عمر مفيد نبايد مشكلي پيش بياد بعدش ديگه نه شركت سازنده ونه كسه ديگه گارانتي نميكنه مشكلي يا افت كيفيتي در محصولشون پيش نياد كما اينكه خيلي وقتها واقعا بدون مشكل تا ساليانه درازي مشكلي اتفاق نميوفته
بعد از اون اين اتفاقات ممكنه بيوفته ربطي به نوع ويا برند خاصي نداره
درست مثل D-SLR ها كه خودتون بيشتر در جريانيد با عمر مفيد شاتها كه اغلب 50000 تا 100000 هست
خيلي ها همچنان بيشتر شده ودارند عكس ميگيرند بدون مشكلي و همينطور خيايها ديگه نتونستن اون دوربين اوليه رو داشته باشند
البته هر قطعه ای عمر مفید داره. حتی دکمه های ماوس تر حسب تعداد کلیک :31:نقل قول:
ولی در مورد پلاسما این قضیه یک مشکل تکنیکی هست که چه بخوای چه نخوای بعد از مدتی Brightness کم میشه. البته CRT ها هم این مشکل رو دارند و اتفاقا ظاهرا مشکل شدیدتر از این حرف هاست ولی زیاد به چشم نمیاد :20: ولی اگه تلوزیون CRT قدیمیتون رو کنار یک مدل جدید بذارید متوجه تفاوتش می شید
ولی LCD ها همچین مشکلی ندارند و در نهایت ممکنه منبع نور پشت LCD نورش کم بشه که قابل تعویض هست و برای خود LCD مشکلی پیش نمیاد
به هر حال مشکل اونقدر ها هم چدی نیست، ولی بهتر بود قبل از خرید بدونید :)
برای اطلاعات بیشتر :
موفق باشید :10:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Plasma_tv
اين مسلم هر دستگاهي افت پيدا ميكنه در مورد پلاسما ها يك مدت g10 افت داشت و با رنگ مشكي گويا عده اي مشكل پيدا كرده بودند نه در پايان عمر مفيد
ولي در مورد عمر مفيد تا زمانيكه عمر استاندارد تموم بشه فكر نميكنم ديگه اون دستگاه توي اون زمان توجيه استفاده داشته باشه با توجه به افت قيمت و ...مسايل ديگه
به هر صورت از اطلاع رسانيتون ممنون دوست عزيز:46:
ما كه 690 سامسونگ گرفتيم با ضمانت سام سرويس....بهر حال از راهنمايي دوستان
مدل قبليم 42 ال جي بود از اين HD READY ها سري 10 مدل slim&sleek
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
ما كه 690 سامسونگ گرفتيم با ضمانت سام سرويس....بهر حال از راهنمايي دوستان
مدل قبليم 42 ال جي بود از اين HD READY ها سري 10 مدل slim&sleek
مبارك دوست عزيز انتخاب خيلي خوبي كردين اميدوارم من وبقيه دوستان اينجا تونسته باشيم راهنماييتون كرده باشيم با توجه به نياز وسليقتون بهترين انتخاب رو انجام بديد:11:
از بین z550 , z4500, nx ,w550 ,کدوم مدل از همه بهتره و قیمتاشون با گارانتی چنده ؟
w550 از براویا 3 استفاده میکنه و بقیه فکر کنم از براویا 2 البته فکر کنم nx هم 3 باشه
البته تقریبا هیچ کدوم از مدلایی که گفتین رو نمایندگی ها آکش رو ندارن (به خاطر اینکه تقریبا سری های قدیمین ودارن جایگزین میشن)
البته از این سری جدیدا EX500 و EX400و سری BX اومده تو نمایندگی ها ولی بقیه سری ها نه.
از این مدلایی که گفتی من باشم میرم سراغ سری NX (البته NX700 یا NX800) که فوق العاده ان.
بعد W550, . . .
من از هشت تا از نمایندگی که اهواز داشت سراغ این مدلا رو گرفتم
فقط یکی W550 داشت و فقط دو تاشون Z550 که اونم 52 بود و قیمتش 6800 بود :18:
و اونی که W550 داشت گفت اکبند هستش و از توی کارتونش درنیاوردنش و دیگه راست و دروغش با خودش ولی قیمتش 2200 بود
راستی مدل EX500 رو داشتن و اون هم 2200 میفروختنن و میگن که اون پیشرفته تره W550 هست و از اون بهتره این حرف درسته؟؟؟
و یه سوال دیگه اینکه میگن هر کدوم از سری های جدید تکامل یافته یکی از سری های قبل هستن درسته؟؟
در کل NX , BX , EX کدومشون بهترن ؟؟
ببخشید زیادی پرسیدم اخه من قراره تا چند روزه دیگه برم بخرم میخوام بهترینشون رو انتخاب کنم البته بجز (X450 )
ممون میشم منو راهنمایی کنید :11::11:
خب ببين ....نقل قول:
اولا چي شده سوني ميخواي؟؟؟؟
بعد هم اينكه مدلهاي nx و ... جديدا...طول ميكشه كه معلوم شه چطورن و حساب پس بدن ....
بعد هم چند اينچش 2200 بود؟؟
بانه رو بيخيال شدي؟؟؟؟
من كه ميگم w چون حساب پس داده ....
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد ال ای دی سری 9000 فیلیپس داره و اینکه فیمتش چند هست؟
با تشکر
دوستان نظرتون راجع به sony-KDL-40ZX1 چيه؟
مدل گرون قيمتيه ولي فكر نميكنم (نظر شخصي)با توجه به پولي كه صرف ميكنيد چيز زيادي نسيبتون بشه جز ديزايننقل قول:
باتوجه به اينكه 100 هرتز هست و از موتور براويا 2 استفاده ميكنه و توي رويو هاي زيادي كه خوندم نمرات خوبي كسب نكرده
[HTML]http://reviews.cnet.com/ultrathin-hdtvs/?tag=mncol[/HTML]
[HTML]http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037585,44821153p,00.htm[/HTML]
[HTML]http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037586,44821153p,00.htm[/HTML]
کد:The good: Beautiful design; slim; decent black levels; detailed pictures.
The bad: Smearing when using wireless; off-axis and backlight clouding issues.
سلام دوست عزيز در مورد سري 9 من مطلبي رو (نقل قول) ميكنم اميدوارم بدردتون بخوره :11:نقل قول:
مشخصات رو هم اينجا ببينيدنقل قول:
سري جديد تلويريونهاي فوقباريک فيليپس در راهند
باريکي بدون LED هم ممکن است
سرويس تصويري – فيليپس با وجود عدم استفاده از فناوري LED در نسل جديد محصولات خود، مدلهاي فوقباريک را به زودي عرضه ميکند.
به گزارش عصر ارتباط، مهمترين بازتاب فناوري LED Edge lit در بازار بالا رفتن تقاضاي مصرفکنندگان معمولي براي داشتن تلويزيونهاي باريکتر است. عدم نياز به لامپهاي ضخيم و پر مصرف CCFL موجب شده تا سازندگان زيادي به سمت توليد تلويزيون هاي LED بروند اما شرکت فيليپس اخيرا تلويزيوني ساخته که داراي پنل LCD است و بدون استفاده از فناوري مذکور قطري معادل 5 سانتيمتر دارد. در اين بخش به نقد و بررسي تلويزيون 42PFL9664 ميپردازيم تا مشخص شود فيليپس در راه باريک کردن اين دستگاه جذاب چه چيزهايي فدا کرده است.
تلويزيون 42PFL9664 از آن دسته محصولاتي است که انسان با نخستين نگاه شيفته طراحي پيچيده و زيباي آن ميشود. در حاليکه توليدکنندگاني مثل سامسونگ، سوني، الجي و پاناسونيک بازار را با تلويزيونهاي يک شکل داراي قاب مشکي براق، ساده و خسته کننده آکنده کردهاند ديدن تلويزيوني که در طراحي و ساخت آن اين همه دقت به خرج داده شده بسيار اميدوار کننده است. با اينکه پس از آويزان کردن دستگاه روي ديوار يا جاي دادن آن در گوشه تاريک و دنجي از اتاق هيچ کس متوجه يکي دو اينچ کاهش قطر دستگاه نميشود اما در نظر مصرفکنندگان داشتن تلويزيوني باريکتر و امروزي بسيار بهتر از تلويزيونهاي ديروزي و ضخيمتر است. قاب چهار لايه دستگاه داراي بدنهاي مشکي و براق است که نوار نقرهاي رنگي آن را در بر گرفته و در بخش جلويي آن فريم تراشدار و ماتي نصب شده که زيبايي دستگاه را چند برابر ميکند. لايه قبلي تا پائين بدنه ادامه مييابد و اختلاف جنس مات و براق ايجاد شده نيز در جذابيت دستگاه بيتاثير نيست. مثل تمام تلويزيونهاي اخير فيليپس به جاي ساقههاي گردان استوانهاي يک قطعه فلز باريک و پهن بدنه دستگاه را به پايه متصل ميکند. اين پايه توانايي چرخش ندارد اما جنس آن با قاب تراشدار دستگاه هماهنگ است. براي بهتر کردن ظاهر دستگاه و متحير کردن طراحان ساير کمپانيها، سيستم Ambilight Spectra در پشت دستگاه جاسازي شده که با استفاده از تعداد زيادي LED، رنگهاي حاکم بر تصوير تلويزيون را بر ديوار پشت دستگاه ميتاباند تا چشم بيننده از اختلاف روشنايي پنل و محيط تاريک اطراف خسته نشود.
کانکتورهاي دستگاه در دو بخش پشتي و جانبي طبقهبندي شدهاند. اين دستگاه داراي 5 ورودي HDMI است که 4 تا در بخش پشتي و يکي در بخش جانبي جاسازي شدهاند. به علاوه تمام جکهاي معمول مانند کامپوننت، کامپوزيت، ورودي رايانه، آنتن، خروجيها و وروديهاي صوتي ديجيتال و آنالوگ، هدفون و S-Video نيز در پشت دستگاه تعبيه شده است. صرفنظر از کانکتور شبکه و رابط Wi-fi داخلي که براي اتصال دستگاه به اينترنت استفاده ميشود يک ورودي USB در بخش جانبي تعبيه شده که تمام فرمتهاي چندرسانهاي عجيب و غريب امروزي را به خوبي اجرا ميکند. ريموت کنترل 42PFL9664 داراي قاب تراشدار است و دکمههاي آن برحسب کارآيي داراي اندازههاي متفاوت بوده و در دستههاي متعدد طبقهبندي شدهاند.
همانطور که از يک تلويزيون سري 9000 فيليپس انتظار ميرود موتورهاي پردازش تصوير فراواني روي دستگاه نصب شده است. در راس آنها واحد Perfect Pixel HD وجود دارد که تقريبا تمام ويژگيهاي تصوير را مورد پردازش قرار ميدهد. با اينکه فيليپس در مورد واحدهاي پردازش Perfect Color و Perfect Contrast تبليغ زيادي ميکند اما اين بدين معنا نيست که در مدلهاي قبلي رنگ و کنتراست به خوبي پردازش نميشوند و فيليپس فقط براي تاکيد روي دقتي که در پردازش اين فاکتورها به خرج ميدهد نام اين فناوريها را در ليست امکانات دستگاه ذکر ميکند. در مورد نحوه اجراي تصاوير متحرک فيليپس از فناوري Perfect Natural Motion نام ميبرد که فريمهاي از دست رفته را تخمين زده و در لابلاي فريمهاي اصلي قرار ميدهد تا تصويري بدون پرش و نرم ايجاد شود.
طبق ادعاي سازنده تلويزيون 42PFL9664 داراي قابليت پردازش 200 هرتز است اما دستگاه در حقيقت سرعت پردازش 100 هرتز خود را با نور پس زمينهاي که با سرعت بالا روشن و خاموش ميشود ترکيب ميکند تا حالت 200 هرتز مجازي ايجاد شود. مهمترين مشکلي که در مورد تلويزيونهاي سطح پائينتر دستگاه مانند مدل 42PFL8404 وجود دارد عمق کم رنگهای سياه و خاکستري کردن بخشهاي تاريک تصوير است که به لطف پردازش بهتر، اين مشکل در 42PFL9664 به خوبي برطرف شده و طبق استانداردهاي موجود در تلويزيونهاي LCD داراي لامپ کاتدي سرد، درجه سياهي تصوير دستگاه جزو بهترينهاي موجود به حساب ميآيد. اگر طالب درجه سياهي بيشتر هستيد بايد به سراغ تلويزيونهاي LED فيليپس برويد اما براي استفادههاي عادي اين تلويزيون عملکرد بسيار خوبي دارد. از نظر دقت رنگ در حاليکه سازندگان ديگر هنوز با عمق رنگهاي 12 و 14 بيت مشکل دارند، فيليپس به سراغ پردازش 17 بيت RGB رفته بنابراين در مورد طيفهاي رنگ نامحسوس و تدريجي نميتوان عملکر دستگاه را با عبارتي شايسته تر از عالي بيان کرد. تنها عيب موجود در کار دستگاه روشنايي به نسبت کم آن است به طوريکه در اماکن روشنتر، بالا بردن شدت نور پس زمينه موجب فدا شدن مقداري از درجه سياهي دستگاه ميشود. بسياري از تلويزيونهاي فوق باريک در مورد صدا عملکردي مطلوبي ندارند اما مهندسان فيليپس با موفقيت کامل توانستهاند دو سابووفر و دو توييتر گنبدي داخل بدنه 49 ميلي متري دستگاه قرار دهند و تلويزيون 42PFL9664 بدون شک جزو خوش صداترين تلويزيون هاي باريک امسال قرار ميگيرد.
با اينکه سازندگان ديگر روش LED را براي روشن کردن تلويزيونهاي فوق باريک خود استفاده کردهاند فيليپس با ساخت 42PFL9664 نشان داده که ميتوان با اندکي دقت تلويزيوني باريک ساخت که ضمن استفاده از لامپ سرد کاتدي، تصويري با عمق رنگ عالي و درجه سياهي مطلوب خلق کند.
[HTML]http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037586,44856768p,00.htm[/HTML]
یه سوال نیمه فنی:
از نظر زمانی بین LH500 و B690 کدوم قدیمیتر هستن؟و فارق از usb وسایر امکانات جانبی از نظر کیفیت تصویر و رنگ با هم قابل قیاس هستند؟
مسعود خان 2 تا تاپيك مجزا براي جفتشون هست ببين همه رو نظرات همه رو مقايسه كن اخر خودت تصميم بگيرنقل قول:
دعوا ميشه كسي حرفي بزنه كدوم بهتره يا بدتره :46:
با تشکر میدونید که من عاشق پلاسما هستم ولیکن غیر از پاناسونیک بقیه برندها fullhd رو در سایز 50 به بالا تولید میکنن که در حال حاضر به جیب من نمیخورن ! من قبلا تایپیک هر دو رو خوندم که به نظرم هر دو طرف مغرضانه هم رو میکوبند و تقریبا هر دو در یک حد هستند با توجه به معایب و مزایای هر دو طرف کفه ترازو رو زمان ساخت به سمت یکطرف سنگین میکنه ! تازه مگه حضرات اعظام در سال ساخت هم اختلاف دارند؟:46::31:
خیلی لطف کردی دوست مننقل قول:
مسعود جان در اينكه هر كدوم مزايا ومعايبي دارند شكي نيست فكر ميكنم هر دو 2009 و سمسانگ فكر ميكنم برج 5 ميلادي اومد در مورد ال جي مطمئن نيستم
ولي فكر نميكنم البته جسارتا تاريخ ساخت محصولي بتونه بگه بهتر يا برتر
موافق نيستين؟
خوب فاصله زمانی کمتر با زمان ارائه یعنی تکنولژی جدیدتر!:11: و از اونجایی که این دوشرکت کره ای برا هم مثل هوو میمونن سعی میکنن در مدلهایی که ارائه میکنن نقاط ضعف حریف رو نشونه بگیرن و در مدلهای خودشون اونها رو رفع کنن بنا براین با توجه به نزدیکی امکانات هر دو فکر میکنم تاخر زمانی هم مقداری مزیت حساب بشه(البته فقط چند درصد:46:)
تا حدودي با حرفت موافقم ولي اين بازه زماني خيلي كم واين محصولات از مدتها پيش ديفالتشون تعريف ميشه ميتونيم اين حرف رو توي محصولات بعدي اون برند بگيم ولي نه تو محصولات همزمان
در اين مورد هم واقعا همون چند در صدي كه هم در نظر گرفتي رو با خيلي اغماض شايد بشه قيول كرد مسعود جان
ببين مثلا پايونر كيورو رو ببين 2007 اومد هنوز كه هنوزه نتونستن مشكي در حد اون بدن بيرون هم سعي ميكنند برسند بهش
و محصولات موفق ديگري كه كم شمار هم نيست
اين قضيه در خيلي موارد ديگه هم اتفاق ميوفته من خودم نزديك 10 تا ضبط حرفه اي تعويض كردم همه متعلق به 20 سال پيش حدودا
ولي باور كن من ضبطي رو نميبينم توي رده اونها هنوز
یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههه:19:
Lh700 از LH500 بهتر هست دیگه:20:
من رفتن توی فروشگاه LH700 رو با SL800 مقایسه کردم با اینکه امکانات Sl800 بیشتر بود توی سایت cnet یکی از بهترینها بود و همچنین نمی دونم جایزه چی 2009 رو هم برده بود ولی
ولی تصویر LH700 یکم بهتر بود و فروشنده هم می گفت نباید اینجوری باشه ولی هست:41:
اخر من چیکار کنم SL800 بگیرم یا LH700 ?
نکته دیگه اگه شما جای من باشید 1800 می دید یک LCD 47 می گیرین یا یک LED 42 ؟:13:
:10:
سلام احسان عزيزنقل قول:
در مورد LH700 گزينه خوبي نيست تا جايي كه من ديدم وميدونم رنگ مشكي خوبي نميتونه ارائه كنه وكنتراستش هم پايين البته نا گفته نمونه رنگ هاي خوبي داره
در مورد SL800 خوب گزينه متفاوتي تز نظر طراحي كنتراست هرتز وبدون قاب بودن هرتز بالاتر و...
شايد تنظيمات متفاوت بوده به هر صورت نميشه با يك بار ديدن نظر داد
نظر شخصي من اينه هنوز LEDها نتونستن خودشون رو غالب كنند از نظر برتي بر LCD ها فعلا تنها چيزي كه ازشون داريم ديزاين قشنگ تر مصرف برق كمتر (تا حدودي) والبته پول بيشتر
اصلاحيه:نقل قول:
سلام دوستان
من با هزینه نزدیک 4 میلیون می خوام یه LED بگیرم(نمی خوام پلاسما باشه). ترجیحا هم سونی یا سامسونگ.
سایت های خارجی هم که تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که Samsung B8500 و Sony XBR9 و XBR8 بهترین ها هستن.
اما هیچکدوم رو توی ایران پیدا نکردم، اما ظاهرا دوستان گفتن که این X450 و X550(اگه اشتباه نکنم) همون XBR9 و... هستن. می خواستم بدونم بر چه اساسی این حرف رو می زنید و مطمئنید؟
و بعدش هم اینکه Samsung C8000 که 3D هست رو الان میشه به هر شکلی توی ایران پیدا کرد یا نه؟
ضمنا نظرتون راجع به LGLE8500 و LGLH90 چیه؟ اینا توی ایران پیدا میشن؟ Samsung B750 چطور؟
پیشاپیش ممنونم
در مورد سري xbr و x450 اقا مهدي در پست بعدي توضيح دادن
در مورد LGLE8500 يكي از كارهاي خوب ال جي هست وهنوز گويا وارد نشده ولي اكثر رويو سايتها وكاربران در موردش خيلي مثبته
[HTML]http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-infinia-47le8500/1805-6482_7-33957045.html?tag=also[/HTML]
در مورد سري C8000 فكر نميكنم كه هنوز اومده باشه دوستان در بانه هم رويت نكردند هنوز بايد يكم صبر كنيد
در مورد SAMSUNG B750 بله موجوده توي بانه به وفور پيدا ميشه و توي بعضي نمايندگي ها به ندرت
سلام... شما از بین مدل های جدید سونی که توی سایت فارسیش اسماشون رو لیست کرده کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
من خودم الان توی review مدل 40ex500 تعاریف خوبی رو خوندم ولی به این تعاریف نمیشه خیلی هم اطمینان داشت... حالا این مدلش خوبه؟
من استفادم بیشتر فیلم (فیلمای SD,HD و همه جوره!) و ورزش (ورزشای سریع که ریفرش ریت بالا می خواد!!!) و دیدن تصاویر عکاسی شده ی خودم با کیفیت بالاست و در کنارش شاید استفاده های دیگه رو هم داشته باشم ولی کمتر از اینایی که گفتم...
شما مدلهاي كه مدنظرتون هست رو ليست كنيد
بله مدل خوبيه منتها يكبار هم خودتون از نزديك مقايسه كنيد در فروشگاههاي سوني با بقيه مدلهاي موجود سوني
خیلی ممنون بابت راهنمایی مفصل
اما LGLH90 چطور؟ توی ایران پیدا میشه؟
ضمنا میشه بفرمایید بین مدل های سامسونگ b8000 و b750 و a950 به ترتیب کدوم رو بهتر می دونید؟
ضمنا نظرتون راجع به قدیمی بودن سری X و نداشتن بعضی امکانات مثل پخش نکردن DivX چیه؟
اصولا بعد از X450، بین سری NX سونی، و مدل هایی که از LG و Samsung نام بردم، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
و در آخر نظرتون راجع به صبر کردن چیه؟ بهتر نیست چند ماه صبر کرد تا مدل های سه بعدی سونی هم عرضه بشه به امید بازگشت قدرتمندانه ی سونی؟
نقل قول:
دوستان می گن این SL800 مشکل داره و یک مدت کامل جمعش کردن توی بازار درسته ؟
پس توی این رنج LCD هم سطح چی پیشنهاد می کنید ؟
در اين مورد من اطلاع دقيقي ندارم اگه دوستان ديگه اطلاعاتي با منبع موثق دارند خوشحال ميشيم بشنويد
فكر ميكنم LH900 گزينه بسيار خوبي باشه
XBR8 همون مدل X450 هست که تو اروپا هم با کد مدل X4500 فروخته میشه (یا بهتره بگیم میشد چون این پنل محصول 2008 هست) و تو سایزهای 46 و 55 اینچی از تکنولوژی RGB LED تو ساختش استفاده شده.
XBR9 با کد مدل X5500 تو اروپا فروخته میشه و مدل آسیایی این پنل هنوز به بازار نیومده (مطمئن نیستم) و در ساختش هم از CCFL استفاده شده.
فکر میکنم سونی هم به طور کلی ساخت RGB LED رو Discontinue کرده.
نقل قول:
LH900
LED هست و مدل 47 اینچش تقریبا 2900 درحالی که بودجه من 1800 هست:10:
دوست عزیزم alucard جان سلام.داداش میشه لطفا یه تلویزیو 50 اینچ از فیلیپس .شارپ . پاناسونیک.پایونیر وسونی که فول اچ دی باشن با قیمتاشون معرفی کنی.واسه ست کردن با سینما خانگی pionee-rs70 وبلری پلیر میخوام.میخوام تصویرش واقعا بترکونه.ازت ممنونم داداش.
سلام
s10 بهتره یا g10؟
کدوم جدید تره؟
کلا فرقشون چیه؟
چقدر مصرف برق دارن؟
قیمتشون چنده؟
و زیر 1500 چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
(تقریبا همه پست ها رو خوندم )
شرمنده تاپیک موجد بر این باره رو ندیدم!!
درمورد زیر 1500 لطف کنید :10: