15000رانا در سال جاری وارد بازار میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
15000رانا در سال جاری وارد بازار میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که بادیدن هاچبکش به پیکان راضی شدم اگه روی همون کار میکردن حداقل چیز جالب ازش در میومد
دوست من صبور باشید بزارید به بازار بیاد تا از نزدیک ببینیم و نظر بدیم.نقل قول:
به این عکس ها تا لحظه آخر نمیشه اکتفا کرد.
بنده گفتم این از نظر طراحی خیلی خیلی بده اگه روی همون پیکان یه سری تغیرات می دادند بهتر بودنقل قول:
دوست من صبور باشید بزارید به بازار بیاد تا از نزدیک ببینیم و نظر بدیم.
به این عکس ها تا لحظه آخر نمیشه اکتفا کرد.
از نظر فنی که هنوز کسی چیزی نمی دونه
به نظر من از روي عكس و فيلم اصلا" نميشه تصميم گرفت .
همين مينياتور فنچه خودمون يادتونه تو تلوزيون كه نشونش داد من گفتم عجب اوبوهت و جذبه اي داره وقتي بيرون ديدمش تازه فهميدم از آفريقا اومده و سوء حازمه داره بيچاره .:31: (از پرايد هم نازك تره):13:
در کل به نظر من همون 206 sd هست منتها بی ریختش
والا مشکل اینجاست که هر چی به این مردم بدن مردم راضیندنقل قول:
بنده خدا roa خریده 10میلیون میگه من راضیم
والا به این مردم هر چی بدن میخرند
دوست من:نقل قول:
به نظر شما مردم چی بخرن؟
همه سرمایه دار نیستن برن تویوتا یا هیوندای بخرن.
خوب هر کسی به جیبش نگاه میکنه و خودرویی رو میخره.
مردم نمیتونن برای اینکه ماشین مدل بالا سوار شن خودشون رو بدهکار کنن یا اصلا ماشین سوار نشن و خودشون رو اذیت کنن چرا چون ماشین هاشون بی کیفیت هست بلاخره کسی هم هست که پراید از یک مرسدس براش بیشتر ارزش داره.
ببخشید تاپیک برای رانا هست و نمیشه بحث تاپیک منحرف بشه.
موفق باشید.
وقتی همه چیزش کپیه , دیگه چرا اینقدر طولش میدن؟
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadreza vaezi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی
ربطی به کپی کاری نداره.
خط تولید یک خودرو تا میاد راه بیوفته زمان میبره همچنین باید قطعاتش هم برای تولید محیا باشه.
بلاخره برای هر خودرو شرکت های زیادی قطعه تولید میکن که این ها باید مدیریت بشن.
يه سوال؟
مدل پايه كه قراره از شهريور ماه 90 عرضه بشه موتورش TU5 بنزينيه ديگه.حالا از اونجايي كه اين موتور پايه گاز سوز نيست و بايد خودمون تو بيرون دوگانه اش بكنيم بهتر نيست به جاي گاز سوز دوگانه ي نفت سوز بشه(APK) ؟ با توجه به اين كه نفت هم براي موتور ضرر نداره و هم ارزون تر از گازه و هم اينكه ديرتر از گاز ميسوزه(مصرف كمتر)
نقل قول:
دوست عزیز به نظر من موتور TU5 به اندازه کافی مصرف سوختش مناسب و بهینه هست و نیازی به
دوگانه سوز شدن خودرو نیست.
البته تا خودرو به بازار نیاد نمیشه گفت کدوم موتور روش نصب شده( مثل سورن ELX که گفتن موتور EF7
روش نصب میشه اما وقتی اومد تو بازار موتور XU7 قدیمی روش نصب بود)
من که تا به امروز خودروی نفت سوز در کشور ندیدم.
دوست من نفت آلایندگی زیادی نسبت به سوخت های دیگه داره و همین درتر سوختنش باعث کاهش قدرت و شتاب موتور میشه.
موفق باشید
مگه خودروی نفت سوز هم داریم؟ اصلا نفت خودش مجموعی از آب و گاز و هیدروکربن های مختلفه . گازوئیل و بنزین و نفت سفید و قیر و ... برش هایی از نفت هستند. شاید منظور شما چیز دیگه ای که من اطلاع ندارمنقل قول:
حق با شماست و TU5 موتور كم مصرفيه.ولي مسير من از خونه تا دانشگاهمون دوره و اگه همين جوري سر انگشتي بخوام حساب كنم روزانه چيزي حدود 200 كيلومتر پيمايش خواهم داشت(البته با خيابون گردي و رفتن به باشگاه و استخر و ..)حالا شما حساب كن اگه مصرف اين خودرو تو شهر صدي 8 ليتر باشه(حداقل ) ببين بايد من چقدر پول بنزين آزاد بدم.نقل قول:
200km*30 day=6000 km*8/100=480 lit*700 toman=336000 toman
دوست عزيز الان حدود 2 ساله كه تو اردبيل دارن خودروها رو نفتي ميكنن كه شركت رسا صنعت ابتكار نمايندگي اجراي اين طرحه و كيت دوگانه كردن خودرو به نفت و بنزين هم 600 تومن هزينه داره.نقل قول:
دوست عزيز شما كه تيبا داري و ازش راضي هستي از كجاي تيبا راضي ؟ كه از اون دفاع ميكني ؟ چون منم تيبا دارم ولي...نقل قول:
قابل توجه تمامي دوستان بيخود تا رانا توي بازار نيامده در موردش صحبت و نظري نديد. چون وقتي عكسها و تبليغ تيبا رو ديدم گفتم عجب ماشيني وقتي اعلام كردن ثبت نام كنيد من ثبت نام كردم . بعد از دوسال و چهار ماه ماشينو تحوبل دادن(با يكسال و نيم تاخير). قرار بود چهار شيشه برقي باشه كه نشد. ريموت نداره . و كلي از آپشنهايي كه اول گفته بودن ازش كم شده . و مهمتر از همه اينكه ماشين قرار بود زير 10 ميليون باشه كه الان نزديك 12 ميليون تومانه . و هيچكس پاسخگو هيچكدام از اين مسائل نيست
از الان رانا رو پیش ثبت نام میکنن؟؟ چنده رانا؟؟
نقل قول:
مدل پايه كه قراره از شهريور ماه 90 عرضه بشه موتورش TU5 بنزينيه و قيمتش 11 ميليونه و به نظرم پيش ثبت نام يه ريسكه.حتما يادتون نرفته اونايي كه مينياتور يا همون تيبا پيش ثبت نام كردن چه بلايي سرشون اومد:31:
دوستان عزیز بحث تاپیک رو به تیبا و شرایط پیش فروش و مسائل از این قبیل نکشونید
چون ناظرین انجمن پست هاتون رو پاک میکنن و تاپیک رو قفل.
بهتره در مورد خود خودروی رانا بحث کنید مثل
مباحث فنی
طراحی
امکانات
آپشن
ایمنی
و ......
در مورد فروش و قیمت هم تا خودرو نیاد به بازار و شرکت اعلام نکنه نمیشه نظر قطعی داد.
شاید تجربه تیبا برای شرکت ها درس شده باشه از کجا معلوم شاید رانا رو سر موقع تحویل دادن.
این مسائل برای بعد از اعلام شدن شرایط فروش هست.موفق باشید
يه سوال از اساتيد اهل اسپرت؟؟؟
دوستان اين جور كه من از عكس ها ميبينم فاصله ي گلگيرها از چرخ ها خيلي كمه و مثلا اگه بخوايم رينگ 16 با لاستيك 215 روش بندازيم حتما به گلگير گير خواهد كرد.مخصوصا هنگام چرخش فرمان و دور زدن.آيا واقعا اينجوريه يا از رو عكس اين طور ديده ميشه؟؟؟
نقل قول:
دوست گرامی آخه از تو عکس که نمیشه فاصله ها رو دقیق سنجید و در مورد گیر کردن لاستیک نظر داد.
باید خودرو بیاد به بازار تا همه مواردش دقیق مشخص بشه.
امکان داره خودروی که الان تو عکس هست با خودرویی که تولید میشه تفاوت هایی داشته باشه.
اینو سال 87 گفتن هنوز هم نیومده؟!!! بعد دنا رو دارن میسازن؟!!!
دوستان کسی میدونه ثبت نام رانا کی هستش؟ تو نت چرخی زدم چیزی دستگیرم نشد.فقط میگن از شهریور میاد؟
ثبت نام رانا از شهریور ماه شروع میشه و تحویلش از اواخر امسال هست.نقل قول:
این گفته شرکت بوده
دوستان رانا پیش فروش هم داره.اصلاعت جدیدی ازش نیومده.من خودم تیبا دارم پدرم هم میخواد رانا بگیره میخوام ببینم الان پیش فروش داره
این خودروی دنا رو با چه قیمتی میخوان عرضه کنن؟
نقل قول:
نه دوست من پیش فروش فقط از شهریور ماه
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
نقل قول:
دوست من اینجا تاپیک خودروی رانا هست نه دنا فکر کنم اشتباه کردین.
قیمت رانا هنوز مشخص نیست
اما دنا بین 15 تا 18 میلیون تومان
نقل قول:
ببینید وقتی دارن طر احی میکنن به اینئ چیزهاش هم فکر میکنن.
فرقهای زیادی بین عکس و خود ماشین هم هست.
نقل قول:
sسلام ببینید وقتی دارن یه خودرو طراحی میکنن به این چیزهاش هم فکر میکنن.
اون عکس هم یه طرح اولیه هست.
خود عکس هم با ماشینش میتونه فرق ذداشته باشه.
شاید برای زیبایی بودن عکس رو دادن نه جزئیاتش.
1390/05/17]
آغاز تولید انبوه رانا از یک ماه دیگر
پرشین خودرو: سالانه 150 هزار دستگاه خودرو رانا، دومین خودرو با نشان ایرانی با هدف کسب بازارهای داخلی و خارجی تولید خواهد شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، جواد نجم الدین مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطلب گفت: در سال جاری قراراست 15 هزار دستگاه خودرو رانا روانه بازار شود که این میزان طی سال های آینده افزایش چشمگیری خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه تولید انبوه این خودرو از یک ماه دیگر آغاز می شود، افزود: تست های فنی و عملکردی و ایربگ در مراکز تست کشورهای ارویایی درحال انجام است.
نجم الدین تصریح کرد: تاکنون بیش از 30 دستگاه خودرو رانا جهت آزمون های مختلف و بررسی عملکرد فنی و کیفی تولید شده است.
وی از رسیدن به 80 درصد اهداف فنی و مهندسی تولید خودرو رانا خبر داد و اظهار داشت: برای کالبیراسیون ای س یو موتور رانا دو دستگاه از این خودرو در شرایط آب و هوای گرمای بالای 50 درجه (شهر اهواز) و بیشترین ارتفاع از سطح زمین (شهرکرد) مورد تست قرار گرفته است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: خودرو رانا از موتور 1600سی سی و استاندارد زیست محیطی یورو 4 بهرهمند است که درآینده موتور EF7 و دیزل به سبد قوای محرکه این خودرو اضافه می شود.
وی تصریح کرد: برای اولین بار در تاریخ ایران خودرو، قطعه سازان ایرانی از طراحی و تولید محصول رانا با ایران خودرو همکاری نزدیک داشته اند.
نجم الدین تاکید کرد: یکی از مولفه های مهم در رانا این است که با شرکت های قطعه ساز رایزنی ها و مشورت های زیادی صورت گرفت تا اصل رضایتمندی مشتریان درکیفیت رانا یک راهبردی باشد. من اطمینان می دهم که این اصل در رانا به دلیل همکاری بسیار خوب شرکت ساپکو به دقت رعایت شده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خاطر نشان ساخت: این خودرو اولین خودرو ایرانی درتطابق با الزامات استاندارد محافظت از عابر پیاده ( (Pedestrian impact در هنگام تصادف است.
وی تاكید كرد: در راستای كسب مزیت رقابتی در بازارهای خارجی رانا علاوه بر استانداردهای روز اروپا جایگاه مطلوبی در ردهبندی ایمنی درمیان خودروهای همكلاس بر مبنای معیار EUroNCAP براساس سطح ایمنی برای راننده، سرنشین بزرگسال، كوكان، برخورد با عابر پیاده و تجهیزات ایمنی دارد.
نجم الدین تصریح کرد: خودرو رانا در نمایشگاه بین المللی خودرو روسیه که دوم شهریورماه سال جاری درمسکو برگزار می شود به نمایش در خواهد آمد.
امروز يكم شهريوره و قرار بود توليد انبوه رانا از امروز شروع بشه.كسي ميدونه تا بخوان ماشين رو به نمايندگي هاي مراكز استانها (حالا شهرستان هاي كوچك پيش كش) تحويل بدن چقدر طول ميكشه؟؟؟ اگه زياد طول ميكشه ميشه مستقيما از خود كارخونه بگيريم يا نه؟؟؟واقعا ديگه از صبر كردن خسته شدم.بي عرضه ها سه ساله ميخوان يه تحفه بدن بيرونا.به اميد نابودي كامل ايران فرغون :31::27::31:
سلام! چه خبر از رانا؟؟ قیمت معلوم نشده؟؟؟
تا بیان بدن بیرون و پیش فروش کنن حدود دو سالی طول می کشه:31::31:نقل قول:
بابا دروغ هم شاخ دم داره می خوان این ماشین رو بدن 11 میلیون بعد پراید رو بدن 10 میلیون؟
قیمت ابتدایی آن 11.5 نیم میلیون تعیین شده است ولی طبعا همانند دیگر خودروها تابع بازار روز خواهد بود و پس از مدتی قیمت آن افزایش می یابد.
مدیرعامل ایران خودرو از وارد شدن خودرو "رانا" تا پایان سالجاری با قیمت اولیه 11.5 میلیون تومان به بازار خبر داد.
جواد نجم الدین در گفتگو با مهر درباره زمان عرضه خودرو تازه طراحی شده رانا به بازار گفت: این خودرو حداکثر تا قبل از پایان امسال به بازار عرضه خواهد شد.
وی همچنین درباره قیمت این خودرو گفت: قیمت ابتدایی آن 11.5 نیم میلیون تعیین شده است ولی طبعا همانند دیگر خودروها تابع بازار روز خواهد بود و پس از مدتی قیمت آن افزایش می یابد.
مدیر عامل شرکت ایران خودرو به قیمت خودرو تندرو 90 اشاره کرد و گفت: این خودرو نیز با قیمت پائین وارد بازار شد ولی بعدها قیمت آن افزایش یافت.
خودرو رانا در سال 1387 و در آخرین روزهای مدیر عاملی منطقی در ایران خودرو رونمایی شد ولی هنوز عرضه آن به بازار آغاز نشده است.
تیبای 9.999.000 تومنی شده 11.500 میلیون و همه هم با به به و چه چه میخرن و یکی نمیگه چرا باید بخریم و سرش هم کلی دعوا میکنن
این ماشین قول میدم کمتر از 13 نباشه و همه هم میخرن و استقبال هم میشه .
ولی امیدوارم چند تا نو آوری براش در نظر بگیرن حداقل دو سه نوع موتور مثل 206 و سمند براش داشته باشن حداقل چشم ما به موترو ملی 1400 سی سی ایرانخودرو روی این ماشین روشن بشه .
همه ی این ها مسخره بازیه
توی خود سایت ایران خودرو رو ببینید
دنا اومده با چه طراحی داخلی 14 این میخواد با 11 چی بفروشه؟
كيوان وزيري - مدير نظرات بر اجراي استانداردهاي ايران خودرو، با اعلام خبر بالا به ايسنا، گفت: ايران خودرو بنا بود توليد روآ را از ابتداي امسال متوقف كند، اما با توجه به اقتصادي بودن آن و درخواست ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت براي استفاده از اين خودرو در قالب طرح جايگزين كردن ناوگان فرسوده حمل و نقل كشور، توليد 20 هزار روآ براي سال جاري در برنامه قرار گرفت.
وي با تاكيد بر اينكه ايران خودرو قبلا براي توقف توليد روآ تصميم گيري كرده بود، بيان كرد: ظرفيت توليد سالانه روآ در ايران خودرو 150 هزار دستگاه بوده است كه بعد از توقف توليد آن، اين ظرفيت بين دو خودرو پژو 206 و سمند پايهگازسوز تقسيم خواهد شد.
به گفته او ايران خودرو در شش ماهه دوم امسال از 130 هزار دستگاه ظرفيت باقي مانده توليد روآ بين 65 تا 70 درصد آن را به توليد پژو 206 و بين 30 تا 35 درصد باقي مانده را هم به توليد سمند پايهگازسوز اختصاص خواهد داد.
وزيري در پاسخ به اين سوال كه آيا با حذف روآ در سال آينده محصول جديدي به سبد محصولات اين شركت اضافه خواهد شد كه جايگزين آن باشد؟ بيان كرد: برنامه ما اين است كه در سال جاري توليد آزمايشي رانا را آغاز كنيم و در سال آينده با آغاز توليد انبوه اين خودرو يك محصول جديد به سبد محصولاتمان اضافه و آن را جايگزين روآ كنيم.
اين مقام مسوول در ايران خودرو در پاسخ به اين سوال كه علت تاخير بيش از 18 ماهه ايران خودرو در ارائه محصول رانا به بازار چه بوده است؟ گفت: با توجه به شرايط اقتصادي كل جامعه و شركت ايران خودرو در سال 1388 يك فاصله در اجراي پروژههاي توسعه محصول اين شركت رخ داد تا ايران خودرو بتواند حجم بدهيها را مديريت كند و مسائل مالي را زنجيره تامين قطعات برطرف كند كه البته در سالهاي 1389 و 1390 با مديريت بخشي از اين مسائل توانستيم اجراي پروژههاي توسعهاي را دوباره از سر گيريم.
منبع: ایسنا
دوستان من از یکی از آشنایان که در ایران خودرو کار میکنه شنیدم که قیمت رانا با موتور TU5 و داشتن ABS و 2 ایربگ و شیشه برقی 13 الی 13.200 خواهد بود.
البته کاملا این قیمت انتظار میره. چرا که ریو داره 13.700 فروش میره. بنظرم با این قیمت هم قابل قبوله.