من كه با مرگو زندگي خيلي حال كردم . Track 11
عجيــــــــــــب آرومه :8:
___
توي آغوشه تو هم فوق العادس ولي چون قبلا اومده بود مثله بقيه جذابيت نداره ..
در كل كارش مثله هميشه تكه و لنگه نداره . :11:
Printable View
من كه با مرگو زندگي خيلي حال كردم . Track 11
عجيــــــــــــب آرومه :8:
___
توي آغوشه تو هم فوق العادس ولي چون قبلا اومده بود مثله بقيه جذابيت نداره ..
در كل كارش مثله هميشه تكه و لنگه نداره . :11:
به نظر من مرگ و زندگی وحشتناکه !
منم بلاخره امروز موفق شدم آلبومو بخرم. جالب بود پنجشنبه فروشنده که از دوستامه بم زنگ زد گفت رسید, برات
بزارم کنار؟ گفتم بزار. امروز که رفتم تمام کرده بود, مال منم که دوتا بود یه جوری بم داد که انگار داشت جنس رد میکرد :31:
آلبوم برای من که آهنگهای لو رفتشو دانلود نکرده بودم فوق العلاده بود.
همه آهنگهاش عالی بود ولی می خوام تورو, خدا رو چه دیدی, شاهزاده, یکی بود یکی نبود, رویای دریا, مرگ و زندگی, نقطه
سر خط, آغوش تو, ماهگرد حلقه ها برای من یه چیز دیگه بودن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برم به mp3 320kbps تبدیلش کنم برای هارد و ماشین و گوشی و mp3 پلیرم :8:, اصلشم به کلکسیون آلبوم های اورجینالم
اضافه کنم :20:
آرش جون این کارو کنیم کیفیتش بهتر میشه ؟! :31:نقل قول:
حالا برم به mp3 320kbps تبدیلش کنم برای هارد و ماشین و گوشی و mp3 پلیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , اصلشم به کلکسیون آلبوم های اورجینالم
اضافه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بهترین کیفیت همین کیفیت اورجیناله , برای mp3 بهترین کیفیت ممکن 320kbps ه.
من به mp3 تبدیل میکنم که هم بشه بریزی رو هارد که در سریعترین زمان ممکن در دسترس باشه و هم بشه
با آلبوم های قبلی آرشیو کنم روی یه CD برای ضبط ماشین.
ما که خودمونو خفه کریم از بس گوش دادیم این 2 روز ...
آلبوم هنوز نيومده همدان !!! :9::37::24:
دوستان کسی توضیحی راجع به طراحی جلد آلبوم ندیده؟ به نظر میاد مفهوم خاصی داشته باشه.
این همه انتظار !
من دموی آلبومو دانلود کردم
راستش آهنگایی که قبلا لو رفته بود که هیچ
اما اون چند تاییم که گذاشته بود به نظرم کشش نداشت !
قشنگ بود اما از رضا صادقی انتظار خیلی بیشتری داشتم !!!
احساس کردم واسه اینکه کارشو ببره به مرحله فروش خیلی سریع خواست یه تغییری بدهو روانه بازار کنه
گمونم نرم سراغ آلبوم اصلیش ، دانلودم نمیکنم که یه موقع مشکلی نباشه
انشالله تک آهنگای بعدیش بترکونه
ممنون ;)
والا من تازه گرفتمش - هنوز دارم گوش میکنم ولی به نظرم تا اینجا عالی بوده
تراک های آلبوم یکی بود یکی نبود :
۱ـ می خوام تو رو ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم غیر رسمی "چقدر سخته" با همین اسم پخش شده .
۲ـ به تو مدیونم ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم غیر رسمی "چقدر سخته" با همین اسم پخش شده .
۳ـ جادو ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم غیر رسمی "چقدر سخته" به نام "کافیه" پخش شده .
۴ـ خدا رو چه دیدی ----> این آهنگ تیتراژ پایانی فیلم مستند "رمز شب" می باشد که چند هفته پیش منتشر شده .
۵ـ آغوش تو ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم غیر رسمی "چقدر سخته" به نام "توی آغوش تو" پخش شده .
۶ـ شاهزاده ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم غیر رسمی "چقدر سخته" به نام " نه ، میتونم" پخش شده .
۷ـ یکی بود یکی نبود ----> جزو تراک های جدید آلبوم می باشد .
۸ـ زنده باد عشق ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم "مشکی رنگه عشقه" پخش شده .
۹ـ ماهگرد حلقه ها ----> جزو تراک های جدید آلبوم می باشد .
۱۰ـ رویای دریا ----> این آهنگ پیشتر در آلبوم غیر رسمی "چقدر سخته" با همین اسم پخش شده .
۱۱ـ مرگ و زندگی ----> جزو تراک های جدید آلبوم می باشد .
۱۲ـ برام دعا کن ----> این آهنگ به صورت تک آهنگ ، آبان ۸۷ در اینترنت پخش شده .
۱۳ـ نقطه سر خط ----> این آهنگ پیشتر در یکی از برنامه های رادیویی به صورت زنده توسط رضا صادقی با گیتار اجرا شده .
نکات آلبوم :
- تراک های ۷ ، ۹ و ۱۱ این آلبوم جدید و تراک ۱۳ با توجه به اینکه به صورت زنده و بدون تنظیم خوانده شده نسبتا جدید می باشد .
- کلیه تراک هایی که پیشتر پخش شده با میکس و مستر اصلی و کیفیت قابل قبول تری در این آلبوم قرار گرفته اند .
- بر روی طرح پشت جلد این آلبوم ، همانند آلبوم "وایسا دنیا" نام عوامل و هنرمندانی که در این آلبوم حضور داشتند ، به صورت کامل درج نشده است .
- قطعا این آلبوم با توجه به تعداد بالای آهنگ های تکراری طرفداران رضا صادقی و رضا صادقی باز های حرفه ای را ارضا نخواهد کرد . امیدواریم آلبوم بعدی رضا صادقی زودتر و با وقفه کمتری وارد بازار شود .
به نقل از سانگ بي سانگ
من اورجینالش رو گرفتم
نسبت به وایسا دنیا البوم نسبتا ضعیفی بود و اکثر تراکهاش ملایم بود
بهترین ترکش همون شاهزاده است به نظرم
در ضمن
دوستان یه سوال
اینا چرا نمیان اهنگ ها رو با کیفیت و فرمت اصلی و اورجینال Flac که هر تراکش حدود 50 مگ میشه در قالب DVD
بدن بیرون اینجوری همه برای گرفتن اهنگ با این کیفیت... حتما البوم اورجینالش رو میخرن
درضمن اونجوری هم کسی نمیتونه روی اینترنت بذاره .اگرم بذاره کسی برای هر ترک که... 50 مگ رو دانلود نمیکنه
میره اصلیش رو میخره دیگه ؟ نه ؟
آلبوم غیر رسمی !!!!
آلبوم غیر رسمی از کی تا حالا رسم شده؟ آها ... از وقتی رسم شد که بعضی آهنگ دزدها
چندتا آهنگ دزدی رو کنار هم قرار دادن و اسمشو گذاشتن آلبوم غیر رسمی, به چه قیمیتی ؟!!!
وقتی یه آهنگ دزدیده میشه چه کاری از خواننده برمیاد؟ اگه رضا صادقی به جای آهنگهای لو رفته
می خواست آهنگهای دیگه قرار بده باید تا دوسال دیگه صبر میکردیم, یا شایدم مثل بعضی خواننده ها
یه سری آهنگ سطح پایین رو جایگزین میکرد و یه آلبوم ماس مالی شده تحویل میداد.
در مورد آلبوم هم به نظر من چیزی از وایسا دنیا که کم نداشت هیچ, از لحاظ موسیقی او اونم بالاتر بود.
ولی در مورد ترانه ها درسته کمی افت داشت, البته نا محسوس :31:
شما شايد نشنيده باشين و اينجوري بگين اما واسه ما كه كاراي رضا رو دنبال ميكنيم اهنگاي تكراريش از كيفيت البوم كاسته بودنقل قول:
در ضمن چه اهنگ دزدها اهنگارو كش رفته باشن و چه خودش بدون مجوز البوم رو روي نت قرار بده اسمش ميشه غير رسمي ديگه نه؟؟:31:
نه امین جان من نمیگم نشنیدم, حرف من اینه که اینم یه چیزی مثه همه چیزای
عجیبیه که فقط تو مملکت ما پیدا میشه !!!
در ضمن منظور من طرفدارای رضا که نیست, طرف من کساییه که باعث شدن زحمات بیشتر از
دو سال یک خواننده جلو طرفداراش کم ارزش جلوه کنن.
به نظر شما چطور ممکنه یه خواننده بیاد آهنگهاشو در قالب یه آلبوم بدون مجوز رو نت بزاره,
بعد بیاد 75 تا 80 درصد آلبومی که توقع فروش ازش داره رو با همون آهنگها پر کنه؟
اينو كه باهات موافقم ارش جان به هر حال اونم زحمت خودشو كشيده واقعا خيلي هزينه ميشه براي ساخت تك تك اهنگها...نقل قول:
بايد بالاخره نكوهش بشه ديگه :31: تا دفعه بعد بيشتر مواظب اهنگاش باشه چطور بنيامين از 17 تا ترك يه دونه ام تكراري نبود رضا هم بيشتر حواسش باشه !
بالاخره آلبوم به اینجا هم رسید...
الان خریدمش تازه میخوام گوش کنم..
سلام
با عرض پوزش من البومو دانلود کردم.ترک دوم(به تو مدیونم)خیلی قشنگه
جواب سوال :31:نقل قول:
اگر بخوان هم چین کاری انجام بدن یعنی با این کیفیت البوم بیرون بدن احتمال دزدیده شدنش را بیشتر می کنند .
الان قیمت یه البوم 1500 - 2000 است اما اگر قرار باشه دی وی دی کار عرضه بشه این قیمت چندین برابر میشه .
پس از خریداران محصول کم میشه و این تعداد از دوستان خیلی راحت می تونند ترکهای تبدیل شده به mp3 را دانلود کنند پس در مجموع خودشون را ضایع می کنند.
می تونم بپرسم شما بچه کجایید ؟نقل قول:
اگه هم دی وی بود هم سی دی بهتر بود:20:نقل قول:
امروز خریدمش.خیلی باحال بود.دستت درد نکنه رضا جان.امیدوارم همیشه باشی و بخونی برای جوونای ایرون
چرا قیمتش چند برابر میشه ؟ مگه اختلاف قیمت یه cd خام با DVD خام چقدرهنقل قول:
بعدشم حتما که نباید DVD باشه؟
روی همین CD هم ..اگه بخوان میشه حدود 14 تراک رو با فرمت Flac جا داد ( به فرض حداکثر50 مگ بودن یه تراک )
اینجوری مسلما فروشش بیشتر و دانلودش از اینترنت کمتر میشه ..:20:
موافقم :20:نقل قول:
چرا قیمتش چند برابر میشه ؟ مگه اختلاف قیمت یه cd خام با DVD خام چقدره
بعدشم حتما که نباید DVD باشه؟
روی همین CD هم ..اگه بخوان میشه حدود 14 تراک رو با فرمت Flac جا داد ( به فرض حداکثر50 مگ بودن یه تراک )
اینجوری مسلما فروشش بیشتر و دانلودش از اینترنت کمتر میشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل علاقه ی شدید به ترک آغوش تو :40: قسمتی از شعرش رو تو امضام گذاشتم :31:
من امروز رفتم آلبومو بگيرم !!!
همه ي همدان دارن رايتي و دانلودي مي فروشن به ملت
1 نفر اورجينال داشت اونم تموم كرده بود .
بعد مثلا ما چند نفر مي خوايم با دانلود نكردن جلوي ضرر رضا رو بگيريم ! :13:
راستي بچه ها وبلاگ هاتون رو هم سرو سامون بديد :
کد:http://pichak.net/music/12/reza-sadeghi/Yeki-Bood-Yeki-Nabood/
به بقیه چی کار داری ؟نقل قول:
من امروز رفتم آلبومو بگيرم !!!
همه ي همدان دارن رايتي و دانلودي مي فروشن به ملت
1 نفر اورجينال داشت اونم تموم كرده بود .
بعد مثلا ما چند نفر مي خوايم با دانلود نكردن جلوي ضرر رضا رو بگيريم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همه دزدی کنن مگه ماهم باید دزدی کنیم ؟
من خریدم چون خودم نخواستم دزدی کنم به بقیه کاری ندارم هر کاری میخوان کنن :20:
وقتی کیفیت بهتر بشه به دنبال خودش ارزش مادی محصول را هم افزایش میده.( احتمالا شما از پست من نقل خواهید گرفت و می نویسید که چرا باید گرونتر بشه ؟ اون وقت من نقل می گیرم و مینویسم چرا باید با کیفیترین فرمت موسیقی را هم ارزش کیفیت معمولی ان در نظر بگیرند ؟ ان هم تازه کسایی که بیشتر از هرچیز به دنبال پول بیشتر هستند ؟و بعد شما دوباره نقل بگیرید و دلیل بیارید که این کار جلو گیری میکنه از دزدیده شدن محصول که من دوباره بیام وبگم که فرض محال هم اگر این کیفیت را هم قیمت کیفیت پایینترش بدانند باز هم سایتهای موسیقی میتونند ان را برای دانلود قرار بدند! بله هیچ کدام از ما ( نه دانلود کننده و نه اپلود کننده ) نمیتونیم flac را دانلود و یا اپلود کنیم ! اما می تونیم که تبدیل شده ان را دانلود کنیم که !!! صاحبان سایت موسیقی هم یه نسخه اصلی از البوم را تهیه می کننند و فایل flac 50 مگابایتی به mp3 سه یا چهار مگابایتی تبدیلش می کنند! میبینید هیچ فرقی نمیکنه !تازه در دستگاهای mp3 هم میشه اجراشون کرد :31:نقل قول:
احتمالا شما می خواهی البومت را با این کیفیت روانه بازار بکنی نه ؟نقل قول:
شوخی به دل نگیر!!!
نقل قول:
عزیز من شما چرا اینقدر مساله رو پیچیده رو میکتی؟
من میگم اینا که دارن محصول رو میدن بیرون
دو ذار کیفیت کار رو ببرن بالا ..که فردی که میره بخره بدونه که این کیفیت اصلا قابل مقایسه با کیفیت mp3 که دانلود میکنن نیست ..
تمام :46:
به نظر من وایسا دنیا از این آلبوم واقعا سرتر بود . درسته کیفیتش پایینتر بود ولی فوق العاده جذابتر بود
دانلود/خرید این آلبوم مثل این میمونه که یه آهنگ با کیفیت 64 رو داشته باشی و بری 128 رو دانلود کنی/بخری
در ضمن رضا توی مصاحبش گفته بود به خاطر سنش نمیتونه آهنگ های شاد بخونه
یعنی توی 3 سال رضا اینقدر پیر شده ؟؟؟؟؟
به نظر من وجود کارهایی مثل عشق تازه ، قدرمو میدونی یه روز و یا بغض ترانه توی آلبوم بعدی لازمه
به امید اینکه رضا توی آلبوم بعدی جاده ای رو میخواد آسفالت کنه درست انتخاب کنه
نقل قول:
ولي به نظر من ما خواننده شاد خيلي زياد داريم . نه ؟ يعني خواننده هايي كه حرف واسه گفتن ندارن و فقط ميخوان وقت شنونده رو پر كنن . اگه رضا صادقي همين راهو ( همين آرامش رو ) ادامه بده بهتره اينجوري حداقل يه نفر هست كه وقتي دل آدم ميگيره صداشو گوش بده .
با تشكر :11:
من فکر میکردم خواننده شاد خون کم داشته باشیم ! به آرشیو خودم نگاه میکنم کلا چند تا خواننده بیشتر پیدا نمیکنم !نقل قول:
شاید چون من آهنگ های غمگین بیشتر گوش میدم اینطوریه !
در مورد آلبوم جدید هم نظرم خوبه . نسبت به قبل بهتر کار کرده :20:
سلام
دكلمه ي توي سايت رضا صادقي رو كسي داره ؟
اگه داره لينكشو بده ممنونش ميشم
اگرم نه
چطوري ميشه دانلودش كرد ؟
کد:WwW.Rezasadeghi.com
نقل قول:کد:http://www.rezasadeghi.com/Sond.swf
بچه ها كسي عكس رضا توي آينه رو با سايز بزرگ داره ؟
من اینو دارم خوبه؟
در آستانهی ماه محرم و برای امام حسین (ع)
آلبوم «سلام آقا» با حضور چاوشی، صادقی، علیزاده و یغمایی منتشر میشود
موسیقی ما- نصیبه کریمی: سرانجام موسیقی پاپ برای محرم امسال آلبومی را روانهی بازار خواهد کرد.
بنابر گزارش خبرنگار موسیقی ما، در این آلبوم مناسبتی، چهار خواننده موفق موسیقی پاپ از جمله؛ محسن چاوشی، رضا صادقی، محمد علیزاده و مهدی یغمایی، هرکدام قطعههایی را برای امام حسین (ع) اجرا کردهاند.
عنوان این آلبوم «سلام آقا» است، و به محض آنکه مسئولان دفتر موسیقی ارشاد مجوز نهایی آن را صادر کنند، در آستانهی ماه محرم منتشر خواهد شد.
این چهار خواننده، هرکدام دست کم دو قطعه را در «سلام آقا» اجرا کردهاند.
امیدواریم آلبوم «سلام آقا» نیز به سرنوشت آلبوم «هشت» دچار نشود و در آستانهی ماه محرم وارد بازار موسیقی رسمی کشور شود. وبسایت موسیقی ما به محض دریافت اطلاعات بیشتر درمورد این آلبوم، آنها را در اختیار کاربران عزیز قرار خواهد داد.
این عکس رو با سایز بزرگ و بدون آرم ایرانگام ندارین؟ واسه پوستر میخوامنقل قول:
من اینو دارم خوبه؟
منم واسه ي پوستر مي خوام
شديدا به اين عكس نياز داريم !
اگه كسي داره دريغ نكنه ديگه !
ميرم پوستر اين مغازه هرو مي دزدم ها ! :31:
تو دموي كارش يه آهنگ عربي بود!اون چي شد تو البوم اصلي؟
من خيلي رضا رو دوست ندارم!بعد از يه مدت كاراش برام تكراري ميشه ولي واسه حمايتم شده رفتم اورجينال خريدم!
چرا پشت جلد اسم تنظيم كننده و شاعر و ... ننوشته؟
كسي ميدونه هر ترك رو كي تنظيم كرده؟
ترك 2 و 5 و 11 بهترين كاراري اين آلبوم بودن...
بيشتر انتظار داشتم در هر صورت ازش ولي بد نبود...
1- مهران خالصی
2- میلاد ترابی
3- اسماعیل حسینی
4- دکتر چراغعلی
5- رضا صادقی
6- مهران خالصی
7- دکتر چرغعلی
8- رضا صادقی
9- علی ثابت
10- رضا صادقی
11- مهران خالصی *
12- رضا صادقی