کابل اپیتیک کدام هست ؟:20:نقل قول:
Printable View
کابل اپیتیک کدام هست ؟:20:نقل قول:
والا ما که مشکلی ندیدم بیشتر عدم دانستن نحو ه استفاده بوده و بسنقل قول:
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
کابل اپتیک کابل اپتیک دیگه یه پورت طوسی رنگ پشت مدیا پلیر که از اون یک نور قرمز بیرون میاد بو سیله یک کابل نوری اپتیک به امپلی فایر وصل میشه همه مغازهای فروشنده کابلهای ویدئو اودیو هم دارنشنقل قول:
یه نظری هم در مورد این بدین این قدر قیمتش پایینه که...!!!
29.99$
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینکش تو سایت tigerdirect
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01-_-CatId_4669_S194-1172
خیلی متشکرم
خیلی چیز جالبی به نظر میاد
اینم لیست کامل مشخصات :
کد:http://www.sony.co.uk/product/usb-media-players/smp-u10/tab/technicalspecs
29$ نیست ایتم لینکش
کد:http://www.sony.com.au/product/smp-u10
29$ هست :10:نقل قول:
اینم لینک سایت آمازون به 29$
کد:http://www.amazon.com/Sony-SMPU10-Media-Player-Black/dp/B002S53DCM/ref=sr_1_1/184-1879635-5951569?ie=UTF8&s=electronics&qid=1271227128&sr=8-1
نقل قول:
ساپورت كامل زير نويس فارسي SRT
این که چینیه ... گرونم هستنقل قول:
باز imation فک کنم بهتر باشه یه هارد یک ترا بایتیم روش داره فک کنم 250-260 تومنی باشه
قیمت HD media Player wdtv مدل live چنده؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟
دوستان یه مدل پیشنهاد بدید با جنس عالی و ساپورت زیر نویس تو مایه 220 تومن!
ممنون!فرمتهاش میخوام حسابی ساپورت کنه مخصوصا فول HD و ساپورت MKV و زیر نویس رو هم بگید چیها ساپورت میکنه!
وسترن ؟نقل قول:
از لیون کامپیوتر دات آی آر با نمایندگی های سازگار
نقل قول:
------------.ir/index.php?action=categories&id=371[/code
لینک آپدیت Release 1.02.21 (3/30/10)wd live
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
سلام مدل لایو الان 150 هزار هست و زیتون رایانه توی پاساز ایران می فروشه و
برای زیر نویس شدن فیلمهای دی وی دی یک راه حل کوچیک هست اون هم این هست که شما مثلا می خواهید فیلم لاست ببینید
فولدری با نام لاست درست می کنید تو اون یک فولدر بانام VIDEO_TS درست کنید و فایلها رو توی اون بریزید بعد ولی
خواستید ببینید اگه زیرنویس اتوماتیک وار نیاورد روی آپشن زده بعد روی زیرنویس به راحتی می یاره فقط من یک مشکل دارم اون هم
سر فیلمهای که سه قسمتی باشه تو دی وی دی ها مثل سریالها نمونش همین لاست که وقتی بخوام با زیرنویس بیاد با این روش
میاد ولی فقط یک قسمت دو قسمت دیگه اش نمیاد یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود ISO کردن و گفت که درست میشه
که بجای منوی فیلم یه منوی دیگه می یاد که از من نمیاد یا اینکه نمی دونم چطوری بیارمش و در کل نشد آیا دوستان راه حل دیگه ای
به نظرتون می یاد که من که سریال ببین هستم مشکلم هل بشه آخه با این دستگاه من فقط همین مشکل رو دارم
برای reza_amir54321
رضا جان این ابدیت که سایت گذاشته با قبلی خود دستگاه چه فرقی داره و می دونی چه تغییراتی توش اعمال شده
الان با آخرین آپدیت زیر نویس فارسی srt رو راحت اجرا میکنه
کسی با این پلیر 1080p دیده یا نه؟ ایا فریز میکنه یا مشکلی نداره باهاش (با کابل hdmi
اخرش هیشکی یه جوابه صریح به ما نداد
مدل معمولی قیمتش چنده؟
بابا بیخیالنقل قول:
الان با آخرین آپدیت زیر نویس فارسی srt رو راحت اجرا میکنه
جدی میگی ؟
هیچ مدلی تا حالا نتونسته SRT فارسی رو پشتیبانی کنه ........
اگه اینجور باشه که WOOOW
خودت امتحان کردی Srt فارسی رو ؟نقل قول:
من می خوام یه Western بگیرم اینش برام خیلی مهمه
يكي از چيزاي مهمي كه به قسمت ويدئو ها اضافه شده repeat all است
راستش من اين دستگاه رو 2 روز پيش خريدم همون اولش ضد حال خوردم. ويدئو ها رو بايد تك به تك اجرا مي كردي و خودش به صورت اتومات به بعدي نمي رفت كه خوشبختانه با نصب فرموير 1.03 مشكل حل شد.
از بازار رضا خريدم با كابل hd در اومد 123 هزار تومن ورژن خودش 1.02.07 بود
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
به هيچ عنوان فريز ندارم فقط يه اشكالي هست بعضي فايل هاي حجيم Full HD حدود 10 ثانيه اي طول ميكشه تا اجرا بشه ولي بعد از اجرا به هيچ عنوان مشكلي نيستنقل قول:
مدل معموليش با كابل HDMI دراومد 123 هزار تومن
میشه بگین خوده دستگاهو چن خریدین؟ چون میخوام اینترنتی بخرم شاید بشه قیمتشونو پایین اورد (120 تومن میدن)نقل قول:
سلام
من آخرین آپدیتش رو دانلود کردم اما مثل اینکه تو آپ گریدش به مشکل خوردم آخرین مرحله که روشن خاموش شدنه رو اجرا نکرد.
حالا وقتی روشنش میکنم تو صفحه اولش می مونه و وارد منو ها نمیشه
چطور ریستش کنم؟
سلام دوباره دوستان برای مشکل من راه حلی ندارن
برای زیر نویس شدن فیلمهای دی وی دی یک راه حل کوچیک هست اون هم این هست که شما مثلا می خواهید فیلم لاست ببینید
فولدری با نام لاست درست می کنید تو اون یک فولدر بانام VIDEO_TS درست کنید و فایلها رو توی اون بریزید بعد ولی
خواستید ببینید اگه زیرنویس اتوماتیک وار نیاورد روی آپشن زده بعد روی زیرنویس به راحتی می یاره فقط من یک مشکل دارم اون هم
سر فیلمهای که سه قسمتی باشه تو دی وی دی ها مثل سریالها نمونش همین لاست که وقتی بخوام با زیرنویس بیاد با این روش
میاد ولی فقط یک قسمت دو قسمت دیگه اش نمیاد یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود ISO کردن و گفت که درست میشه
که بجای منوی فیلم یه منوی دیگه می یاد که از من نمیاد یا اینکه نمی دونم چطوری بیارمش و در کل نشد آیا دوستان راه حل دیگه ای
به نظرتون می یاد که من که سریال ببین هستم مشکلم هل بشه آخه با این دستگاه من فقط همین مشکل رو دارم
زیر نویس فارسی را ساپورت میکنه ؟؟؟
راستی یک سدوال دیگه بعضی از زیرنویسها هماهنگ نیستن تو kmvplayer میشه براحتی زیر نویش را عقب و جلو کشید
تو این دستگاه این امکان هم وجود داره یا نه
اگه این دو تا بود 100 درصد فردا میرم یکی میخرم
بهترین کار ایمه که به حود Western Digital ایمیل بزنید و بپرسید :31:نقل قول:
ساپورت خوبی دارن
مشکلم حل شد.نقل قول:
برای آپگرید کردن از فلش مموری استفاده کردم و نه هارد اکسترنال !
من همچين چيزي نديدم فكر نكنم داشته باشهنقل قول:
ضمنا srt فارسي هنوز درست نشده
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
115 تومن + 8 تومن كابل HDMIنقل قول:
زیر نویس فارسی اس آر تی رو که پخش می کنه من اکثر فیلم هام اس آر تی هست
فقط بهتره که همنامه فیلم کنی
و البته که میشه زیر نویس رو هماهنگ کرد با دگمه های چپ و راستش اینکار انجام میشه
این لبک ریویو سی گبت هستش منوهاش خیلی یوزر فرندلی تر هستش امیدوارم وسترن هم نوی آپدیتهای بعدیش یه دستی به سر روی صفحه کاری مدیا پلیرش بکشه
کد:http://www.engadget.com/2010/04/19/seagate-freeagent-theater-hd-media-player-gains-netflix-streami/
لیون کامپیوتر ------------. ir معمولیشو 115 تومن و لایوشو 155 تومن میده (قیمته کفه بازاره تهران)، ارسال به سراسر کشور با پست تیپاکس،24 ساعته
دیروز یدونه مدل لایو از پایتخت گرفتم 155 تومن ...
یکی از اپیزودهای مستند Life بی بی سی با فرمت mkv و کیفیت 1080p که حجمش در حدود 6 گیگ بود ، خیلی تر و تمیز پخش کرد . انصافا" کفم برید ...
نکته عجیب اینجا بود که با بعضی از زیرنویسهای sub/idx مشکل داره ...
برای مثال زیرنویس فارسی فصل اول سریال 24 که sub هست رو نشون نمیده و به جاش آدرس و اسم فایلهای png درون زیرنویس رو نشون میده ... ولی با بقیه sub ها مشکلی نداشت ...
آخرین آپدیت رو میتونید به من معرفی کنید ؟ شاید مشکل اون زیرنویس با آپدیت حل بشه
نقل قول:
Grab it from here
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
احتمالا به خاطر ارورهای Timing و Gap نو زیرنویس Sub/Idx هستش. با نرم افزار Subtitle Creator ، ارورهای زیرنویس رو بگیرید و دوباره ذخیره کنید احتمالا درست میشه.نقل قول:
با سلام
با فریمور جدید ظاهرا مشکلش بل زیرنویس SRT حل شده فقط واسه من خرچنگ قورباغه نشون میده!
کسی میدونه باید چیکارش کرد؟
با تشکر
کسی نمیدونه باس چیکار کرد
من هم دقيقا اين مشكل رو دارمنقل قول:
بعضي از دوستان ميگن ميشه لطفا راهنمايي كنيد
باید برید تو منو قسمت زبان زیر نویس رو روی عربی بگزارید درست میشه
دوست عزیز با اینکار تا حدودی مشکل حل میشه ولی چهار حرف پارسی هنوز مشکل داره برای حل این مشکل به این سایت برید ثبت نام کنید وسه رای بدید تا مثل عربها ما هم ساپورت بشیمنقل قول:
دستگاه wdlive که من گرفتم فوق العاده است و کاملا راضیم قبلش iomega director hd به قیمت 285000 تومان گرفتم که از روز اول مشکل داشت وحتی روی mp3 هنگ میکرد الانم فرستادیمش گارانتی و وضعییتش مشخص نیست!کد:http://wdtv.uservoice.com/forums/17442-general/suggestions/433296-add-persian-subtitle-support?ref=title
ساپورت wd هم حرف نداره .در جواب یکی از دوستان .بعله دیویکس زیر نویس دار رو پخش میکنه
قسمت زبان زیر نویس کجاست؟نقل قول:
به دستگاههای زیر که یکی از دوستانم وارد کرده توجه کنید:
مدل MP102 مبلغ 38 هزار تومان
مدل MP 322 مبلغ 49 هزار تومان
اگر سوالی باشد در خدمتیم و با پیام خصوصی اطلاع دهید
خوب این امکاناتش خیلی پایینه