mehdi.sasa جان میشه داروهایی که دکتر بهت داده معرفی کنی؟
Printable View
mehdi.sasa جان میشه داروهایی که دکتر بهت داده معرفی کنی؟
اینجا کسی تا به حال داروی لیناکلوتاید (Linaclotide ) مصرف کرده ؟ ظاهرا داروی جدیدی برای سندرم روده تحریک پذیر است
درمانهای دارویی برای IBS شامل استفاده از پروبیوتیک ها، داروهای ضد اسهال، ملین ها، آنتی کولینرژیک ها، ضد افسردگی ها و دارویی با نام لیناکلوتاید که اخیرا توسط FDA تایید شده است. دو داروی تحقیقاتی موثر نیز در این زمینه در حال گذراندن مراحل تحقیقاتی خود هستن.
این دارو توی ایران هم موجود هستش؟
من نمیدونم الان اومده یا نه اینو یکی از دوستانم که پرشک هست گفت و ادرس خبرش رو هم داد .گفتم اینجا بپرسم که اگر کسی مصرف کرده به بنده بگه
سلام همگی . ببخشید چند وقت نبودم خیلی سرم شلوغ بود و ...
دندون عقلم هم دوتاش رو که دکتر گفت کشیدم و لی هیچ تاثیری توی صدای معده و رودم نذاشت . قابل توجه دوست عزیزم slz :n01:
البته ممنونم ازش چون به هر حال باید یه روزی این دندون عقل های نهفته رو میکشیدم چون ممکن بود بعد از مدتی دندونهای کناریشو خراب کنه . گفت اون دوتای دیگه زیاد لازم به کشیدن نیست , البته یکم کج در اومده ولی زیاد مهم نیست اگه اذیت نمیکنه . حالا شاید یوقتی اونا رو هم کشیدم.
جدیدا یه حرکتی رو در یک سایتی دیدم که تاثیر خیلی خوبی داشت . البته نمیشه گفت که کم شدن صدای معده و روده به خاطر این حرکت هست , چون کلا صدای معده و روده یه مدت کوتاه چند روزه ممکنه خیلی کم بشه یه مدت زیاد ( واسه من که اینطوری هست ) اما من چند وقت هست که نفخ شدیدی هم پیدا کردم که قبلا این مشکل رو نداشتم و فقط صدای معده و روده بود اما با انجام این حرکت خیلی احساس راحت تری میکردم .
خلاصه توصیه میکنم که شما هم انجام بدین البته کسایی که بدنشون امادگی نداره نباید این حرکتو زیاد انجام بدن و تا اونجا که ممکنه قبل از انجام این حرکت نرمش کنن و بعد سراغش برن . من خودم با اینکه ورزشکار بودم اما چون چند سال هست از همه چیز افتادم , وقتی این حرکت رو انجام میدم گاهی یکم زانوهام درد میگیره ولی اگه رو اصول انجام بدین مشکلی نداره .
این حرکت دقیقا مثل طناب زدن است با این تفاوت که نه نیاز به طناب است و نه پریدن و جدا شدن از زمین و خیلی راحت و اسان است .
تقریبا سعی کنید 300 - 400 بزنید ولی اگه بیشتر میتونید و اذیت نمیشید بیشتر و اگه نمیتونیدم کمتر .
اینم لینک مطلبش.کد:http://www.centralclubs.com/topic-t77503.html
اینچا هم که یک نفر نیومده بگه خوب شده . جای ناامیدیش باقیه :n08:
اخرین دور درمانمو میخوام شروع کنم . شاید اول برم پیش یه پزشک عمومی که اون یه نظارت کلی رو دکتر هایی که میخوام برم داشته باشه و اگه چیزی از قلم افتاد بهم بگه .
پیش متخصص های گوارش - ریه - و البته روانپزشک که تا حالا اصلا نرفتم میرم و سعی میکنم ازمایش های مختلف رو بگم برام بنویسن .
2 سال تو خونه بودم - اصلا نفهمیدم این مدت چطوری گذشت هنوزم باورم نمیشه 2 سال زندگیم رو الکی از دست دادم و واقعا نمیفهمم چجوری ممکنه که ص سال گذشته باش!! تازه فهمیدم خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردم از زندگی عقب افتادم . درسته که هنوزم شاید از همسنای خودم خیلی عقب نباشم ولی از اون چیزی که باید تا الان میبودم و بهش میرسیدم عقب افتادم .
سلام، خوشحالم میبینمتون، و خیلی متاسفم که کشیدن دندون عقل هیج تاثیری نداشت، شرمنده ام، مثل اینکه فقط برای من تاثیر داشته، چون چند نفر دیگه هم تو همین فروم دندونشون رو کشیدن ولی گفتن تاثیر نداشته. به هر حال امیدوارم همه یه روز اصولی درمان بشن.
نقل قول:
چرا شرمنده باشی , به هر حال دیر یا زود باید اونارو میکشیدم چون به دندونای کناریش خورده بود و داخل مونده بود ممکن بود خراب کنه اونارو .
ولی خیلی جالبه که با کشیدن دندون عقل کامل خوب شدی . به هر حال اینم یه راه بود که رو تو جواب داده دیگه . ما که حالا حالا ها باید دنبال راه بگردیم .
سلام دوستان
من رفتم پیش متخصص اعصاب وروان که دوتا قرص بهم داده تا یه هفت مصرف کنم ونتیجشو برم بگم:
قرصها:کلدینیوم سی
ایمی پرامین 10
من تا حالا هرچی دکتر رفته بودم به این راحتی ازم نخواسته بود حالات گوارش وسروصدای شکمم رو بهراحتی بگم.بچه ها خیلی امیدوارم با تکمیل دوره درمان بیماریم هم تموم بشه
mehdi.sasaمیشه بگی چه دارویی دکترت برات نوشته تا هفته دیگه به دکترم بگم.
کلیدینیوم سی رو یکی از متخصصین گوارشی که پیشش رفته بودم بهم داده بود یه قرص کوچیک سبز هست ( البته شکل های مختلف داره ) - واسه حرکات روده هست ظاهرا - من تاثیرش رو متوجه نشدم ولی شاید اگه این دارو رو با یه داروی دیگه مربوط به اعصاب و روان مکمل بشه تاثیر خوبی بذاره .نقل قول:
من یه چند بار این قرص رو تنها خوردم واسه خواب و اینکه ببینم در کل چه اثراتی داره - ولی متوجه اثر خاصی نشدم.
یه چیز که میبینم خیلیها انجام میدن - مصرف سر خود داروهای اعصاب و روان هست که بسیار خطرناک هست . این داروها رو وقتی یه روانپزشک تجویز میکنه باز ادم میترسه مصرف کنه - چه برسه بخوای سر خود شروع به مصرف کنی یا سرخود مصرف دارو رو قطع کنی .
سلام.
امروز داشتم تلویزیون تماشا میکردم برخلاف همیشه، یــه بحث کوچولویی در مورد بیماران مبتلا به IBS شد ، متخصص برنامه گفتش که بیشتر مبتلایان این بیماری به خاطر یه اتفاق روحی و روانی به این بیماری دچار میشن.. مثلن تنبیه در دوران کودکی ، یا جدا شدن ناگهانی از دایه در کودکی و مسائلی ازین حیث. خلاصه که فکر میکنم بیشتر مشکلاتی که الان شما دوستان دارید تجربه میکنید مثل ترس
از شرکت در جمع ، به خاطر ناراحتی های روانی باشه. "سندروم روده ی تحریک پذیر"
متخصص گفتش که بدلیل تحریک پذیر بودن روده ی این بیماران ، حالت تهوع در بین اونها خیلی شایع هستش ، که البته گفتن با قرص هایی میشه فعالیت روده رو کمتر کرد تا وضعشون بهبود پیدا کنه.
در ضمن متخصص برنامه روزه گرفتن رو برای این بیماران بلامانع دونست !!
یه وقت هایی دلم می خواد بمیرم، اصن دلم می خواد زمین دهن وا کنه من برم توش!!!!!!!
آخه من کی خوب می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دوباره رفتم لاکتول خریدم نمی دونم چرا مثل دفعه ی پیش روم اثرنداشت.
لاکتول از اولم رو من تاثیر خاصی نداشت - فکر میکنم بیشتر به درد کسایی که اسهال و اینا دارن بخوره . ولی واسه صدا فکر نمیکنم زیاد موثر باشه .نقل قول:
یه وقتایی یه سری شرایط دست به دست هم میدن ادم فکر میکنه تاثیر دارویی هست که خورده اما خیلی مسائل دیگه روحی و ... هست که کمک کردن یه مدت بهتر باشی. واسه همینه که یه وقت لاکتول میخوری خوبه یه وقت نه . من حتی قرص هم نمیخورم یه وقتایی به مدت چند روز حالم خوب میشه . البته تو اون روزایی که شکمم صدا نمیده حال روحی روانیم هم خوب هست . حالا نمیدونم چون حال روحی روانیم خوب هست دل و رودم صدا نمیده یا چون دل و رودم صدا نمیده حال روحیم خوب هست یا خیلی دلایل دیگه .
بدبخت دانشمندا و محققین هم واسه همین تا حالا هیچ درمانی واسه این بیماری پیدا نکردن - چون معلوم نیس چی به چیه ...
خلاصه دوستان همونجور که این بیماری اومد همونطوری هم باید خودش بره - من فکر نمیکنم معده و رودمون ضعیف شده باشه . ما قبل از این بیماری هر غذایی رو میخوردیم - هیچ مشکلی هم نبود ولی الانکه دچار این مشکل شدیم مطمئنم که مشکل از ضعیف شدن معده و رودمون نیست - مشکل جای دیگه هست . در کل یا تقصیر امریکاست یا موجودات فضایی . خدا میدونه چه ازمایش هایی دارن رو ما ها انجام میدن .
سلام، ولله چی بگم؟ منم مثل همه موندم این بیماری چیه، نه دلیل بروزش معلومه و نه درمانی درست و حسابی داره.
بعضی ها با رفتن پیش روانپزشک خوب شدن و بعضی ها هم مثل پیش یک پزشک خوب بصورت دارویی درمان شدن از جمله خودم و افرادی هم با کارهای دیگه خوب شدن،فقط میتونم بگم پیش یه دکتر کار بلد برید، کسی که به این بیماری اشنایی کامل داره و داروهاش رو درست و به جا مصرف کنید در ضمن اگه طی یه هفته یا دو هفته بهتر نشدید سریع مصرفش رو قطع نکنید صبر کنید ببینید چی میشه.
امیدتون هم با خدا باشه
من وقتی نوشیدنی های الکلی میخورم گاهی بهتر میشم . مثلا الان 3-4 روز هست که حالم بهتر هست اما نفخ دارم ولی صدای معده رو ندارم . نمیدونم به خاطر این هست که رو اعصاب اثر میذاره یا بخاطر خاصیت ضدعفونی کنندگیش هست !!!
به هر حال حال چند روزی هست که احساس خوبی تو معدم دارم . یعنی معدم رو حس نمیکنم زیاد یا مثل قبلا که گاهی معد م مثل قلبم تند تند میزد و یه حالتهای خاصی داشت الان نیست . البته هر از گاهی اینجوری میشه ( تو این یکساله اخر ) ولی چند روز بیشتر نیست و میدونم دوباره بر میگرده .
یک نفر یه دکتر بهم معرفی کرد - گفت تخصصش IBS هست و تو این زمینه تحقیق میکنه .اسمش همایون واحدی هست . اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
با خودش با ایمیل صحبت کزدم همون قرصایی رو گفت که دکترهای قبلیم بهم داده بودن ولی میرم حضوری پیشش ببینم چی میشه باز . من تا حالا پیش دو تا از بهترین فوق تخصص های گوارش ایران که حتی میگن بهترین توی خاور میانه هستن:n08:و ... رفتم ولی درمان نشدم اما این تخصصش IBS هست شاید یه فرقی بکنه . هر چند تو ibs هیچ درمان و ... هنوز پیدا نشده ...
خصلاصه ازش وقت گرفتم - واسه 1 ماد دیگه وقت داد . تو این مدت هم اگه بتونم قبلش پیش یه دکتر عمومی و یه روانپزشک هم میرم . البته من شخصا کسی رو ندیدم که با رفتن پیش روانپزشک درمان شده باشه و اکثرا میگن یه مدت تاثیر داشته و بعد از بین رفته ولی دیگه چاره ای نیست فکر کنم باید برم .
با تجربه ای که من دارم بهترین راه کار درمان درمان روانپزشکی ومصرف داروهای اعصاب ورروان هستش.من قبلا وقتی داروهای گوارشی یا آنتی بیوتیکی مصرف میکردم تاثیرش روی غرغر شکمم خوب بود ولی عارضش روی اجابت مزاجم اصلا خوب نبود که همین خودش خیلی بد بود.ولی الان حدود ده روزیه که دارم داروی اعصاب وروان مصرف میکنم وعوارش گوارشی اصلا نداره.اگه میخوای پیش دکترواحدی بخوبه برو(اگه خودم توی تهران بودم حتما این کار هم میکردم) ولی شاید قبلش دکتر رروانپزشک بری بد نباشه!
mehdi.sasaوpegasusچه خبر هنوزداروهای اعصاب وروان رو مصرف میکنین؟ روند چجوریه؟
سلام دوستان عزیزم
ببخشید مدتی سرم شلوغ بود نتونستم سر بزنم.
دوست خوبم yadavaran بیماری ما یک بیماری عصبیه. از استرس زیاد به این بیماری مبتلا شدیم پس در درجه اول استرس را از خودتون دور کنید. من اکثر متخصص های گوارش مراجعه کردم در مدت چندین سال اما تاثیر موقتی بود. من شهرستانم و این روانپزشکی که پیشش میرم هم شهرستانه ایمش را بگم به کارتون نمیاد دوست خوبم. شما هر شهری هستین برین پیش یک روانپزشک و بهش بگین آی بی اس داین یا کولیت عصبی خودش بیماری را میشناسه و راهنماییتون میکنه. مثال ما وقتی میریم پیش متخصص گوارش مثل اینه که دندون درد داریم و بریم پیش دکتر عمومی. درسته میتونه کمکمون کنه تا درد کمتر بشه اما نمیتونه درمانمون کنه پی بیماری ما هم عصبیه و ربطی به گوارش نداره این را دکترم بهم گفت. من الان استرسم کمتر شده این را بگم آدم بسیار بسیار استرسی هستم. دکتر بهم گفت نباید انتظار داشته باشی یک ماهه درمان بشی چون مدتی که طول کشیده تا به این بیماری دچار بشی کوتاه نبوده اول استرس زیاد میشه به مرور بیشتر و بیشتر و اگر جلوش را نگیریم میشه بیماری ماها. گفت حدود ۶-۷ ماه زمان میبره تا کامل درمان بشی. قرص هایی که بهم داده را نمیگم چون دوست ندارم کسب سر خود دارو مثرف کنه فقط اینو بگم که شبیه لقیه دوستان نبود و این نشون میده دکتر بر اساس شدت بیماری و استرس و.... داروها را تجویز کرده پس خواهشا سر خود دارو نخورین بخصوص دارو اعصاب. برین پیش یک روانپزشک مشکلتون را بگین باز هم میگم مشکل ما ربطی به روده و... نداره این که روده سر و صدا میکنه چون از طریق اعصابمون تحریک شده و میشه و باعث میشه هر غذایی میخوریم حتی آب تحریک بشه و صدا بده. من وضعیتم بهتر شده الان ماه دوم هست که دارو مصرف میکنم ولی سعی میکنم به اعصابم مسلط بشم. از استرس دور باشم اینها در کنار داروها بهم کمک بزرگی میکنه. از روانپزشک نترسین اگر دنبال درمان هستین اگه مثل من از زنده بودن در این شرایط خسته شدین به یک روانپزشک مراجعه کنید. بازم تکرار میکنم متخصص گوارش هم میتونه کمکمون کنه اما نمیتونه استرس ما را درمان کنه ما مشکلمون روده نیست اگر بود من ۱۵ سال پیش درمان میشدم. من از دورانی که استریم زیاد شد و به اوجش رسبد این بیماری را گرفتم. ما باید از بنیاد و ریشه درمان بشیم اینکه فقط یک ماه روده مون کمتر صدا بده که فایده ای نداره. امیدوارم با این همه پر حرفی کمکتون کرده باشم. ببخشید از اینکه طولانی شد. موفق باشین.
ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2
دوستان با عرض معذرت این را اضافه کنم من چندین ساله این بیماری را دارم اکثر داروها را مصرف کردم، آندوسکپی، نمونه برداری از پرز معده، آزمایش خون و....... حتی دوستانی بودند در اطرافم که کلونوسکپی و... انجام دادن و در آخر فوق تخصث گوارش بهم گفت مشکل خاصی نداری فقط ورمه!!!!!!!!!! وبهم چند تا قرص معده و دو تا قرص اعصاب داد!!!!!!!!!! در حالی که میدونه از اعصابمه اما راهنماییم نکرد که لااقل استرست را کم کن!!! به هر حال من همه راه ها را رفتم همه رژیمب را رعایت کردم. ۶-۷ سال لبنیات نخوردم!!!! خیلی غذاها را نمیخوردم اما آخرش چی شد خوب شدم؟؟ نه. ولی الان فهمیدم همه چیز عصبیه. من خیلی استرس دارم و دکترم هم تایید کرد و گفت شش هفت ماه شاید کمی بیشتر درمان میشی اما به شرط اینکه اگر بهتر شدی مصرف داروها را کنار نزاری و ادامه بدی. پس جای امیدواری هست چون الان بهتر شدم. فقط خواهش میکنم از استرس دوری کنید دوری کنید دوری کنید که عامل همه این مشکلات ما استرسه و هیچ درمان دیگه ای نداره. اگر علایم بیماری شما سر و صدای روده است حتی با خوردن آب و... اگر استرس میگیرین سر و صدا بیشتر میشه اگر عصبی هستین اگر استرسی هستین و در کل علایم سندرم روده تحریک پذیر را دارین (اسمش با خودشه روده تحریک پذیر، چی تحریکش میکنه غذا؟ آب؟.... نه، استرس تحریکش میکنه همین و بس) پیش متخصص گوارش رفتین و درمان نشدین حتما مشکل شما عصبی هست و باید برین پیش روانپزشک. یا علی.
منم اون اوایل که انتی بیوتیک و ... مصرف میکردم واسه یک هفته حالم کامل خوب شد ولی بعد برگشت دیگه هم خوب نشد . همین یعنی اینکه مشکل ما فقط روانی نیست که با روانپزشک و قرصهای مربوطه حل ببشه .نقل قول:
یه روانپزشک هم مد نظر دارم ولی هنوز مطمئن نیستم پیشش برم یا نه . باید یه کار درستشو پیدا کنم ...
در جواب مهدی ساسا , من هیچوقت ادم استرسی نبودم فقط 2- 3 سال هست به خاطر این بیماری استرسی شدم حتی تا 1 سال بعد از شروع بیماری هم استرس نداشتم ...
من یکی از علت های صدای معده و رودم رو بلعیدن هوا میدونم ولی خیلی عوامل دیگه هم هست که یه سریشو میدونم یه سری رو هم نمیدونم , دکترا هم نمیدونن که تا حالا درمانی براش پیدا نشده...
منم موافقم بیشتر این مشکلات به خاطر استرس و اعصابه من وقتی می خوام برم کلاس و دیرم می شه استرس می گیرم و همین باعث می شه سر کلاس معدم بهم بریزه ولی یه کشف بزرگ کردم:n13: وقتی روزه می گیرم خیلی حالم خوبه گشنگیش بده ولی از نظر روده و معده خیلی خوبم خیلی. دوستان شما چی تو ماه رمضون بهتر نیستید؟
من روزه نمیگیرم ولی بعضی وقتا که روزی یک وعده غذا میخورم یکم بهترم اما خوب نمیشم ... بعدشم نمیشه ادم تمام زندگیشو روزه بگیره که - معلومه وقتی غذای کمتری بخوری دستگاه گوارش کارش کمتر هست و ارومتره , چیزی هم نیست بخواد تولید گاز و ... کنه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
من وقتايي كه روزه گرفتم باز صدا بوده ولي از نوع گرسنگي. درسته طول روز كمتره ولي كلا وقتايي كه يه چند ساعت هيچي نخورم بعد از اينكه حتا يك ليوان آب بخورم صداها شروع ميشن و بدتر از قبل هم ميشن. مثلا روزه هم بعد افطار همچين حالتي ميشه. استرسم تاثيرش زياده ولي من شده يه هفته تمام قراره هيچ جاي استرس زا نرم ولي بازم مشكله هست.
دوستان منظور من نبود که تمام سال رو روزه بگیریم من فکر می کنم شاید بخشی از مشکل ما به خاطر عادت های اشتباه غذایی مونه، مثلا تند غذا خوردن یا زیاد از حد خوردن توی یک وعده
نقل قول:
من فکر نمیکنم عادت غذایی اشتباهی داشته باشم , فقط شاید تند خوردن غذا باشه که اونم چند وقتی هست که سعی میکنم ارومتر بخورم شاید یکی از دلایلی که چند روز هست حالم بهتر هست همین باشه . البته یه چیز دیگه ای هم هست که چند وقته بهش مشکوکم - من معمولا با سرعت بالا رانندگی میکنم و اصولا زیاد لایی بازی میکنم - همیشه هم وقتی سرعتمو زیاد میکنمو ... قلبم نتد نتد میزنه و استرس خاصی بهم میده اما هیچ وقت فکر نمیکردم ممکنه از رانندگی این مشکل واسم به وجود اومده باشه - وقتی این مشکل واسم به وجود اومد دقیقا یادم نیست گواهی نامه گرفته بودم یا نه ولی میدونم که تقریبا این دو تا همزمان بودن - واسه همین شک دارم که به خاطر استرس رانندگی به این مشکل دچار شدم یا چیزهای دیگه . ولی الان 1 ماه هست که ماشین نداریم و من اصلا رانندگی نکردم . شاید یه دلیل اینکه این چند روز حالم یکم خوبه این باشه ...
کلا استرسهایی که شاید عامل مشکل من بودن ایناس : 1- مقدار خیلی کمی مسائل دانشگاه 2- شکست عشقی - که اینم فکر نیمکنم زیاد تاثیر داشت 3- استرس رانندگی 4- اهنگهای قشنگ واقعا باعث میشه ضربان قلب من بره بالا حتی گاهی احساس میکنم رو معدم هم تاثیر میذاره ( البته جدیدا ) واسه همین دارم سعی میکنم اهنگ کمتر گوش بدم
5- استرس خود این بیماری ( چون اولش این صدای شکم من خیلی کم بود ولی استرسی که واسه همون داشتم باعث شد بدتر هم بشه ) . اینا اینا تا قبل از شروع بیماری یا اوایل شروع بیماری بودن - الان که دیگه استرس کار و زندگیو خانواده و ... اضافه شده .
راستی من رفتم دانشگاه یهو ورزش رو ول کردم . من تا قبل از دانشگاه تقریبا فقط 1 ساعت تو مدرسه ورزش میکردم هروز _ 3-4 ساعت هم خارج از مدرسه :n08: ولی بازم بعید میدونم که مشکل از قطع کردن ورزش بوده باشه ... چون خیلیا نه ورزش میکنن نه تحرکی دارن ولی یه همچین مشکلاتی واسشون پیش نمیاد .
یادم نیست قبلا تو اینجا راجع به کندیدا البیکنس (Candida Albicans) پست زده بودم یا نه ولی به هر حال، تا وقتی منتظر اعلام نتیجه دارو های اعصاب از طرف دوستان هستیم، گفتم شاید یاد آوری این مطلب جرقه ای تو ذهن بچه ها بزنه.
کندیدا یه قارچ تک سلولی هست که بطور طبیعی تو بدن همه پیدا میشه ولی وقتی بنا به دلایلی رشد شدید تو روده پیدا میکنه، علائمی شبیه به علائم ما رو بوجود میاره، علائمش رو تو نت بخونید میبینید 95 درصدشون همون های هستن که تجربه کردیم، البته قسمت صدای شدید روده بطور مشخص توش گفته نشده و به "مشکلات گوناگون گوارشی" اکتفا شده.
برای از بین بردنش هم باید همت زیادی داشت و رژیم های سخت غذایی به مدت طولانی گرفت (حذف کامل قند، نشاسته، قند های دوتایی، و یه سری چیزهای دیگه) میتونید Candida diet رو search کنید تا خودتون ببینید. آنتی بیوتیک و پورو بیوتیک اصلا تاثیری برای کاهش رشد شدید کندیدا نداره. تا اونجایی که من فهمیدم، از بین بردنش کار حضرت فیله.
لطفا بعد از search نظر بدید.
اتفاقا برای قارچ هم دکتر به من قطره نیستاتین داده بود تو همون اولین دکتری که رفته بودم و همون موقع بود که یک هفته حالم کامل خوب شده بود - جوری که سر کلاس میشستم میدیدم مشکلی ندارم خندم میگرفت مثه دیوونه ها :n08:. ولی دیگه بعد یک هفته تاثیرش از بین رفت - 2 -3 بار دیگه هم بدون اینکه دکتر برام بنویسه خودم رفتم خریدم که شاید باز اثر کنه ولی دیگه تاثیری نداشت .نقل قول:
نقل قول:
به نظر من همه چیز جور در میاد اگه این تئوری رو در نظر بگیریم:
رشد بیش از حد قارچ یا میکروب یا باکتری یا هر میکروارگانیزم دیگه ای ===> مشکلات گوارشی نا شناخته===> عدم تشخیص از طرف متخصص گوارش===> مشکلات عصبی و روانی===> نا امیدی از درمان.
خوردن آنتی بیوتیک یا قطره ضد قارچ یا کلا کم غذا خوردن و روزه گرفتن (که باعث میشه غذای کمتری برای تغذیه میکروارگانیزم تامین بشه) ===> کاهش موقتی رشد میکروارگانیزم===> کاهش موقتی علائم===> احساس غلط درمان شدگی.
الان من 5-6 روز هست که حالم خیلی بهتره - شاید تا 90% بهتر از قبلم - هر از گاهی اینحوری میشه - هیچ قرصی هم نخوردم اینبار ! یعنی این قارچا دارن استراحت میکنن ؟ - رژیم غذایی خاصی هم ندارم - ورزش هم نمیکنم - فقط گاهی همون پرشی که بهتون گفتم اونم کم انجام میدم و اینکه غذا رو اروم میخورم . البته میدونم اینا دلایل اصلی نیست و فقط کمک کننده هست . یعنی این قارچا دارن استراحت میکنن ؟نقل قول:
ببین انقدر علت میتونه داشته باشه که تو امروز گفتی به علت قارچ هست این مشکل - دو روز دیگه میای میگی علت اصلی عصب های معده و رودس - 3 روز دیگه باز نظرت عوض میشه ... واقعا هر چیزی میتونه باشه
آره، نمیگم 100 درصد از قارچه، اگه اینطوری بود دلیلش پیدا میشد و یه هدف و جهتی بهمون میداد. گفتم علائمی که این قارچه ایجاد میکنه خیلی به علائم (حداقل من) نزدیکه. بهبودی موقت رو هم میشه به مصرف کمتر قند و نشاسته و عمل دفع خوب توی این چند روز (که باعث میشه جمعیتشون کم بشه) نسبت داد.نقل قول:
یه چیزی رو نمیدونم، دفع نامنظم باعث افزایش زیاد جمعیتشون میشه یا افزایش زیاد جمعیتشون، دفع رو نا منظم میکنه!:question: (یا هیچ کدوم، یا هر دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
شما میتونید الان دو لیوان شیر و شکر یا دو تا بستنی (که هم شکر داره هم شیر، و بسیار غذای خوبی برای قارچهاست) میل کنید و تاثیر منفیش رو ببینید. شاید دکتر ها به اشتباه بگن شما ممکنه تا حدی به لبنیات حساسیت داشته باشید و کلا لبنیات نباید مصرف کنید.
کاری که دوست دارم بکنم اینه که مثل تئوری مولکولی یه جوری این مشکلات رو توجیه کنم که با عقل جور در بیاد و تا وقتی نقض نشده، مورد قبول باشه. خود مولکول و اتم رو کسی ندیده و تئوری مولکولی هم تا وقتی جواب مسائل رو میده مورد قبوله، اولین موردی رو که غلط جواب بده، دانشمندا ردش میکنن، میرن سراغ کوانتوم، استرینگ و از این جور چیزا یا تو موقعیت های مختلف، تئوری های مختلف رو قابل اعمال میدونن.
هم دفع نامنظم باعث افزایش زیاد جمعیتشون میشه هم افزایش زیاد جمعیتشون، دفع رو نا منظم میکنه - هم استرس باعث صدا میشه هم صدا باعث استرس - هم ....نقل قول:
من شاید باورت نشه ولی تقریبا هر روز یک بستنی میخورم از بچگی اینجوری بود - ولی شیر اصلا نمیخورم - جدیدا یکیم شروع کردم شیر خوردن - شیر و بستنی شیری هیچ تاثیری رو صدای شکم من نمیذاره - کلا من ماده غذایی خاصی رو هنوز پیدا نکردم که رو صدای معده و رودم تاثیر بذاره - من جتی گاهی شده هیچی نخورم بازم صدا هست ...
چه رشته ای درس خوندی ؟
اگه اینطوریه، میشه این فرضیه رو ریخت دور! ولی نمیدونم چرا برای من درست کار میکنه. من زبان خوندم.نقل قول:
من یه روزانپزشک پیدا کردم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ; تو تلویزیون هم زیاد دیدمش - کسی میدونه کارش خوب هست یا نه ؟
یادم رفت بگم که مصرف ویتامین میتونه کمک کنه بهتون - البته ویتامین ها رو هم نمیشه بو صورت زیاد مصرف کرد و باید کنترل شده باشه .
قرص روی هم خیلی کمک کننده هست - کلا روی واسه بدن خیلی نیاز هست - من هنوز حالم خوب هست به غیر از 2-3 بار که رودم صدا داد ولی در کل خیلی بهترم از قبل - البته میگم , هر از گاهی خوب میشم ولی در حد 4-5 روز ولی دوباره بر میگرده اما الان شاید 2 هقته هست که خیلی بهترم - من قرص zink هم مصرف کردم قبل از این چند روز که حالم خوب باشه . شاید یکی از دلایلش همون باشه ولی هنوز منتظرم ببینم واقعا خوب شدم یا نه دوباره بر میگرده
یادم رفت بگم که مصرف ویتامین میتونه کمک کنه بهتون - البته ویتامین ها رو هم نمیشه بو صورت زیاد مصرف کرد و باید کنترل شده باشه .
قرص روی هم خیلی کمک کننده هست - کلا روی واسه بدن خیلی نیاز هست - من هنوز حالم خوب هست به غیر از 2-3 بار که رودم صدا داد ولی در کل خیلی بهترم از قبل - البته میگم , هر از گاهی خوب میشم ولی در حد 4-5 روز ولی دوباره بر میگرده اما الان شاید 2 هقته هست که خیلی بهترم - من قرص zink هم مصرف کردم قبل از این چند روز که حالم خوب باشه . شاید یکی از دلایلش همون باشه ولی هنوز منتظرم ببینم واقعا خوب شدم یا نه دوباره بر میگرده
البته بعضی ها میگن که قرص zink ضرر هایی هم داره اما خیلی ها به من پیشنهاد کردن که مصرفش کنم . من قبلا هم ویتامین و ... مصرف میکردم احساس میکردم حالم یکم بهتر میشه ولی زیاد پیگیرش نشدم .
کسی هست که با مصرف ویتامین احساس بهتری بکنه ؟
نقل قول:
ویتامین ها به من هم کمک میکرند، مخصوصا ویتامین B12.
سلام دوستان
من همچنان با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم. داروهام را مصرف میکنم کمی هم رژیم غذاییرعایت میکنم مثلا لبنیات نممیخورم از شیر بدون لاکتوز استفاده میکنم و ماست پروبیوتیک... الان حدود ۲ ماه هست که داروهای اعصاب استفاده میکنم خیلی وضعیتم بهتره. نظر دوستان را در مورد قارچ و .... خوندم. نمیتونم ردشپن کنم اما تایید هم نمیکنم چون میتونم با اطمینان بگم لااقل بیماری من از استرسه. البته منکر بیماریهای قارجی و... نمیشم و قبلا هم گفتم دوستانی کع این مشمل را دارن برن پیش متخصص گوارش اگر با داروهایی که داد خوب نشدن و دکتر هم دلیل قانع کنده ای نداد مطمتن باشین مشکل گوارش ندارین چون اگر از باکتری باشه تو آزمایش نشون میده و در آن صورت میتونید بگید مشکلتون گوارشیه اما اگر مثل بنده همه جور آزمایشی دادین آندوسکوپی کردین و.... در آخر هم دکتر گفت چیزی نیست و ورمه روده است مطمتن باشین مشکل شما عصبیه چون وقتی دستگاه گوارش سالم باشه مشکل از اعصابه. پس دوستان اول گوارش را چک کنن اگر سالم بود و دکتر جواب قانع کننده ای نداشت مثل دکترهایی که من رفتم گفتن چیزی نیست. شاید روده هات تنگه. شاید معده ات حساسه. شاید باکتری باشه. شاید غذای نفاخ میخوری. شاید ورم باشه.شاید..... اما هیچ کدوم ازاین شاید ها حتمی نشد چون من همه وزمایشی دادم رژیم غذایی خیلیییییییییی سختی گرفتم و.... اما بازم مشکلم حل نشد. الان تحت نظر روانپزشک دارم دارو مصرف میکنم و بهم قول داده ۶-۷ ماه دیگه خوب میشم. البته اگر بیشتر هم بشه بازم قبول دارم همه از استرس و اعصابه چون در حال حاضر بهترم. خوبخوب نشدم اما بهتر شدم لااقل استرسم کمتر شده. من خیلی استرسی هستم خیلییییی. به دوستانی که استرسی هستن توصیه میکنم سریعتر خودشون را درمان کنند چون مشکل اول و آخر مابه نظر بنده استرسه. موفق باشین.
نقل قول:یکی از مواد غذایی سالم و مفید که البته اعتدال در مصرف آن می تواند باعث رفع مشکلات عصبی از جمله استرس و افسردگی شود، تخم مرغ است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتنی است املت و غذاهایی که از تخم مرغ در آنها به میزان زیاد استفاده می شود سرشار از ویتامین B است.
بررسی ها نشان می دهند، ویتامین B یکی از ویتامین های ضروری بدن است که کمبود آن می تواند باعث اختلالات عصبی در مغز شود.به همین دلیل پزشکان برای رفع مشکلات عصبی و افسردگی ها گونه های ویتامین B را به بیماران تجویز می کنند.
البته باید دقت شود تا در مصرف تخم مرغ زیاده روی نشود زیرا باعث افزایش کلسترول خون و بروز مشکلات قلبی-عروقی شود
منم اندوسکوپی کردم - بعد از چند وقت که دوباره رفتم پیش دکتر , اصرار کردم بهش کولونوسکوپی هم بکن :n08:گفت لازم نیست- با این علائمی که تو داری به کولونوسکوپی نیازی نیست . اندوسکوپی و ازمایش خون منم هیچ مشکلی رو نشون نمیداد ولی پیش هر دکتر گوارشی رفتم همشون یه انتی بیوتیک تو نسخشون بود بعضی ها هم انتی قارچ دادن در کنار انتی بیوتیک . بازم میگم اگه مشکل تنها استرس بود من با خوردن این داروهای یه مدت خوب نمیشد.نقل قول:
الانم که حالم خوب هست نمیدونم اگه تو جمع هایی که قبلا قرار میگرفتم دوباره قرار بگیرم ایا استرس باعث میشه مشکلم برگرده یا واقعا بهتر شدم . چون من الان چندین وقت هست که با همه دوستا و اشناهام قطع رابطه کردم حتی تا اونجا که بتونم گوشیم رو هم خاموش میکنم که کسی زنگ میزنه نیاز به جواب دادنو ... نداشته باشم . فعلا سعی میکنم یکم دیگه این روند رو ادامه بدم تا چجوری میشه ... ولی شدیدا نفخ پیدا کردم ! خیلی عجیب هست !