سلام .
دوستان یعنی با 1.5 گیگ دانلود میشه آنلاین بازی کرد ؟
من مشکل سرعت ندارم پس لطف کنین یه تائیدیه به من بدید تا دانلود کنم .
مخلصیم .
سلام .
دوستان یعنی با 1.5 گیگ دانلود میشه آنلاین بازی کرد ؟
من مشکل سرعت ندارم پس لطف کنین یه تائیدیه به من بدید تا دانلود کنم .
مخلصیم .
بله دوست گرامی 100%نقل قول:
شما هر چه زودتر پچ 1.5 رو بگیرید و با هماهنگ کننده ی بتلفیلد باز ها! در یاهو مسنجر pashangparsi4 تماس بگیرید تا هماهنگی ها انجام بشه
بله ما هر شب در سرور parsian آنلاین بازی میکنیم.از همه دوستان دعوت میشه به این سرور بیان و با شلوغ شدن سرور به جذابیت هر چه بیشتر بازی کمک کنن.
دوستان اسم اين سرور چيه؟يا ip؟ كي بيايم؟
نام سرور:نقل قول:
parsiangame
آی پی سرور: 87.107.120.131
پورت: 16567
ساعت 10.30 شب به بعد بیش تر میان
انجمن و تارنمای سرور برای گفتگو:
کد:http://www.parsiangame.com/forums/index.php
دوستان با توجه به اینکه سرور ایرانی از کار افتاده
می توان برای بازی به سرورهایی مانند:
terminator
moscow
vault
که پینگ نسبتا خوبی دارن مراجعه کرد.
سلام
من وقتی می خوام پچ های 1.41 و 1.50 رو نصب کنم پیغام زیر رو میده :
Can't find install folder for Battlefield 2
مشکل از کجاست .... ؟؟؟
پچ ها رو هم ریختم داخل پوشه بازی و از اونجا نصب می کنم.
سلام دوستان. ببخشید اینجا میپرسم چجوری باید واسه بازی آفلاین تعداد NPC ها رو زیاد کنم.مثلا میخوام بجای 16 NPC تو هر نقشه 30 npc داشت باشم. دقت کنید منظورم اندازه نقشه نیست. مثلا تو نقشه 16 تایی 30 نفر باشن....
ممنون میشم زودتر جواب بدید
این مشکل معمولا به دلیل سی دی هست که خریدین.بعضی شرکت ها بازی رو به صورت RAR در میارن و تو سی دی قرار می دن و در این موارد بازی نصب نمیشه (تو لیست add or remove program هم نیست)نقل قول:
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
اگه پچ نصب کرده باشین ،جایی که بازی نصب شده یه فایلی هست ( متاسفانه چون الان بازی نصب نیست اسمشو نمی تونم بگم) که اجراش می کنین و سرور میسازین تعداد bot ها رو هم اونجا میشه انتخاب کرد (که حداکثر 48 است) بعد از این که سرور رو ساختین بازی رو اجرا کنین و از بخش مالتی پلیر وارد سرور بشین.نقل قول:
دوستان هنوز هم بچه میان؟ چند نفرین؟ اگه هستین من دوباره به میادین بر می گردم:8:
وقتی پچ ها رو نصب میکنم ، توی بازی نمیره !!!
سلام.
رضای عزیز میبینم که اینجا هم اومدی تا بازیکن جمع کنی.خیلی دلم برات تنگ شده داداش.:40:
از وقتی که سرور از بین رفتم 2-3 بار رفتم تو سرورهای مسکو و ترمیناتور ولی لگ زیادی داشتم و نمیتونستم خوب بازی کنم.اگه هنوز سرور وجود داشت خیلی ها رو میتونستیم جمع کنیم.اینقدر هوس کردم تو سروار جت شی و من موشک بزنم:دی:37:
اگه کسی سروری میشناسه معرفی کنه که شاید من توش لگ نداشته باشم و بتونم بازی کنم.:45:
راستی شناختی رضا؟آرمانم.
من شناختمت آرمان! :31:
سلام..
چطورین بچه ها؟
آره سرور که بر باد داده شد! حتی اینقدر قابل نبودیم که بهمون اطلاع بدن! فروم رو هم یهویی تعطیل کردند! خیلی حرکت ضایعی بود خلاصه...
یواش یواش بر میگردیم همه.. منم دلم واسه بازی تنگ شده.. رضا که دیگه البته بد کمپانی میزنه! فازش بالاست.. :10:
منم خیلی سرم شلوغ شده.. در اولین فرصت میام xfire که همه رو ببینم..
سلام.
ایمان جان حالت خوبه؟خوش میگزره؟
میگم الان که bf2 سرور درست حسابی ندارید بیاید با من cod4 بازی کنید.خواستی بیا تو xfire که بگم بهت چیکار کنی.
ما هم میخوایم خوهشا یکی راهنمایی کنه چی کار بکنم تا با شما ها بازی کنم ؟
سلام
لطفا اگه میشه روش آنلاین بازی کردن بتل فیلد رو به من یاد بدید
الانم كيشه از اين روش براي بازي استفاده كرد؟!:20:
سلام به همه و تشکر از دوستانی که لینک گذاشتن و راهنمایی کردن.
من دیروز بلاخره تونستم آنلاین بازی کتم. با پچ 1.4 البته 1.5 هم تا فردا دان میکنم.
این سرور 1.4 که 5-6 ساعت با پینگ 260 خیلی راحت بازی کردم.
93.186.195.66
سلام
اگر سروری برای بتل فیلد دارید میتونید توی این سایت اضافشون کنید
لیست جدید ترین سرور های ایرانی رو دارهکد:www.game-monitor.ir
سلام خدمت دوستان، من پچ 1.4 رو دان کردم کار نمیکنه
اصلا نصب نمیشه یعنی در پایان نصب این دستور میاد
Cant find install folder for battlefield 2(TM)
این یعنی فولدر باتلفیلد رو پیدا نکردم ولی من همان BATTLEFIELD 2 رو دارم هر کار کردم نشد لطفا یک راهنمایی به من بکنید دیگه مخم کار نمیکنه.ممنون.
خواهشا جواب بدیننقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
این ارور رو موقعی میده که شما بازتون اورجینال نباشه.
منم یه چنتایی پچ دان کردم و همش این ارور رو میداد که فهمیدم بازیم اوریج نیست.
سلام
یه راهی پیدا کردم برای بازی کردن انلاین بدونه نیاز به نسخه ارجینال که فقط باید پچ ها رو نصب کنید و بعد برید حالشو ببرین.این روش رو خودم درست کردم و امتحان شدس هر کس مشکلی داشت با خودم درمیون بزاره.
دانلود:فقط با حجم 1.29 KB:31:
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=4165f490d74f8df7a373db385d055bcc
سلام
من برای بازی آنلاین باید چه پچی دانلود کنم؟
ابتدا فایلهای موردنیاز زیر را دانلود کنید :نقل قول:
دالنود مینی ایمیج:کد:http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2/1.41/BF2_Patch_1.41.exe
در مرحله بعدی بازی را نصب کنید و از هیچ گونه کرک استفاده نکنید (کرک های قسمت سینگل پلیر) در اقدام بعدی نرم افزار Pb را نصب کنید .کد:http://aligame.persiangig.com/document/bbc2-online/BF2%20Mini%20Image.rar
دانلود نرم افزار PB:
*** در صورتیکه از کرک های قسمت سینگل پلیر استفاده کنید خیلی سریع در حین بازی نرم افزار Pb فایلهای بازی را چک می کند و در صورت مواجه با فایلهای کرکی شما را از بازی بیرون می اندازد.کد:http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
سپس فایل BF2 Mini Image را دانلود کنید و از محتویات داخل آن فایل JMT-MINIBF2CD.MDS را با استفاده از نرم افزار DAEMON Tools مانت کنید.
سپس بازی را اجرا کنید و در داخل آن یک اکانت برای خودتان بسازید .
Login > Manage account > Manage account > Creat acount > Accept terms > Multiplayer
آلبته با نصب پچ 1.50 نيازي به ميني ايميج نيست...
سلامنقل قول:
پسر من پچ رو دان کردم.و مینی ایمیج رو.ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم اصلا اجرا نمیشه یعنی تا میره توی بازی و هنوز صفحه سیاهه دوباره برمیگرده توی ویندوز.راستی بازیم اصلا کرک نداشت یعنی کرک شدس؟مشکل کجاس؟بازی ارجینال دیگه گیر نمیاد و حتی فروشگاه سایت هم بازیش ارجینال نیست!شما میتونین برام فایل BF2.exe رو اپلود کنین تا درست شه!ممنون میشم.:11:
آپلود كردم:نقل قول:
شما میتونین برام فایل BF2.exe رو اپلود کنین تا درست شه!ممنون میشم.
کد:http://up.--------.com/images/ixqfb4inn2ys5v0p9vok.rar
سلام من الان 2سال هست که bf2 بازی میکنم یه سرور هست که اصلا لگ نمیخورید ddhc البته من این مشکل رو دارم که من پس از 15 مین از بازی میپرم بیرون از شما هم همینطور میشه بستگی داره مثلا من به روز بعد از2ساعت انداخت بیرون اگه دوستان مشکل من رو حل کنند ممنون می شم
داریوش
سلام اساتید لطف کنید اسم سرورا با ip بزارید دمتون گرم
سلام
من دو ماهی هست که دارم این بازی رو انلاین بازی میکنم
بدون مشکل ، خیلی هم باحاله
یوزر من :perspolisi2000
نقل قول:
این سرور ها رو خودم پیدا کردم
هم کرک شده هستند و هم معمولا پینگ ها شون پائینه غیر از دو تای اخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
99% مواردی که من کیک میشم بیرون بخاطر پینگ بالامه
اگه تو یک سرور بری 200 باشه پینگش هیچ وقت کیک نیشی بیرون
چند ماه پیش یه سرور ایرانی بود بازی می کردیم.پینگش هم خوب بود حدود 8 نفر بودیم. بعد سروره تعطیل شد دیگه بازی نکردم
دوستان اگه پایه اید قرار بزارین بازی کنیم.اگه سرور ایرانی نیست ، سرور با پینگ خوب هست معمولا روسی هست. مثل Terminator
----
شرلوک هولمز هستی؟هنوز
دوستان گرامی
برای این که بتونید بازی رو انجام بدین باید بازی رو بارگیری (دانلود) کنید و معمولا سی دی ها و دی وی دی های فروخته شده چون کرک شده هستند مشکل به هم می زنند.
همگی پیوند ها (لینک) و چیزهای مورد نیاز رو در این نشانی می تونید پیدا کنید. به زبان ساده هم راه نصب بازی و اینکه چطور وارد بازی بشید و .. رو می تونید اینجا بخونید
حالا پس از اینکه این کارها رو کردین اگر باز هم مشکلی داشتید می توید با این نام کاربری یاهو: pashangparsi6 با من در تماس باشید تا راهنماییتون بکنم.کد:http://bf2.blogsky.com/
سرورها هم توی همین نشانی معرفی شدن. ما هم اکنون نزدیک به 4 یا 5 نفر هستیم که از اون 20 نفر برجای موندیم و همچنان در والت بازی می کنیم.
اگر کسی خواست گروهی بازی کنیم همون نام کاربری یاهوی منو ادد کنه تا هماهنگ کنیم باز
دوست گرامینقل قول:
شما باید بازی رو توی درایو ویندوز نصب کنید. یعنی نشانی نصب رو دگرگون (تغییر) نکنید. تا بعد که خواستین پچ ها رو نصب کنید دچار مشکل نشید. احتمالا مشکل از اینه.
آموزش و همه چیز توی این نشانی هست
کد:http://bf2.blogsky.com/
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
نقل قول:
نقل قول:
به به درود بر دوستان گرامی
چه دورانی بود واقعا دلمو برای همگی دوستان تنگ شده
بچه ها من و محسن و احمد و (یک دوستی که همین دیشب توی والت پیداش کردیم) همچنان بازی می کنیم. خیلی خوشحال می شم شما هم برگردین.
توی سرور والت یه فایلی هست که احمد معرفی کرده اونو می ریزیم توی سیستم 32 و دیگه جنگ افزارها رو هم با درجه هایی که می گیریم آزاد می کنیم.
راستی نام کاربری یاهوی پیشین من برباد رفته. از این به بعد یا توی ایکس فایر یا با این نام کاربری pashangparsi6 می تونیم در ارتباط باشیم
خب ایمان که سرش شلوغه. بابا ایمان پول رو ول کن بازی رو بچسب :31:
آرمان هم که به زودی بهمون خواهد پیوست. داریم کم کم باز شلوغ می شیم
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان اگر بعد از این کارها مشکلی داشتید با این نام کاربری یاهو: pashangparsi6 در پیوند باشید تا راهنماییتون کنمکد:http://bf2.blogsky.com/
همچنین برای هماهنگ شدن و اینکه همگی با هم در ساعات ویژه ای بازی کنیم با همین نام کابری در پیوند باشید
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
نقل قول:
نه ایمان که نیستش یه مدت زیادی.
راستی من نشناختم شما رو؟
سلام
دوستان میشه این بازی رو ساعت 1 شب به بعد (ترافیک رایگان:20:) انجام داد ؟
پینگ بالا میره
کسی امتحان کرده ، که من بازی رو دانود کنم ؟
الان دارم کانتر آنلاین میزنم ، حوصلم سر رفت :31:
نقل قول:
خب این بستگی داره که پینگ ISP شما چی باشه
اگر سرور ایرانی باشه که کلا هر زمان از شبانه روز بازی کنید پینگ پایین تر از 100 هست و این عالیه
ولی گذرانه (فعلا) سرور ایرانی نیست و باید به همین سرور اوکراینی رفت. اگر از ساعت 1 شب به بعد که بارگیری (دانلود) رایگان آغاز می شه پینگتون نوسان پیدا نکنه و خودتون هم دانلود هم زمان نداشته باشید بله به خوبی می شه بازی کرد.
سلام
من این بازی را دانلود کردم.
وقتی داشتم اکانت جدید میساختم گیر کرد ولی 2 موس میچرخید مقداری طول کشید بعدش کلا از بازی پرید بیورون
بعدش دوباره رفتم توی بازی اکانت ساخته بود لاگ این کردم دوباره همون طور موند مقداری بعدش کلا پرید بیرون
دوباره بازی را اوردم لاگ این کردم سریع وارد شد سرور ها را اورد بازی هم کردم چندین بار هم از بازی خارج شدم دوباره بدونه مشکل وارد شد
ولی حالا وقتی لاگ این میزنم همون طور میمونه و فقط 2 موس میچرخه و وارد نمیشه.مشکل چیه؟
-----------------------
امروز پچ را نصب کردم وارد شد ولی وقتی میخوام وارد بعضی سرور ها بچم ارور سی دی کی را میده.
بعد از نصب پچ ورژن بازیم شد 1.1.25 درسته؟
سلام به همه دوستان !!!
من فایل BF2.EXE اصلی (کرک نشده) رو احتیاج دارم !!!! این نسخه ای که خریدم کرک شده ست ، وقتی آنلاین بازی میکنم ، یه دفعه قطع میشه میپره تو دسکتاپ !!! فکر کنم بخاطر پانک باستر باشه !!!
خواهشا یکی از بچه ها فایل اریجینال رو برام آپلود کنه !!! :42:
سلام بچه ها
من هنوز نتونستم با مشکل خودم کنار بیام.
مشکل من اینه که تا بازی رو باز میکنم و هنوز صفحه سیاه هست دوباره برمیگردم توی ویندوز.من کم اوردم که ئلیلش چیه؟بچه ها کسی میدونه؟
هماهنگ کنیم یه ساعت خاصی بازی کنیم.پایه هستین؟
اگر مشکل من رو حل کنین هر ساعتی که بگین پایم!!!!!!