ممنونم.نقل قول:
مدلش sdm/500bd-emea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این قابلیت رو داره؟
Printable View
ممنونم.نقل قول:
مدلش sdm/500bd-emea
به نظرتون این قابلیت رو داره؟
datasheet این هارد رو بررسی کردم . ظاهراً قابلیت hardware encryption رو نداره و در نتیجه باید از نرم افزار برای encrypt داده ها استفاده کنید (مثل true crypt) . استفاده از true crypt دو روش داره .نقل قول:
1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. یه فایل ظرف (container) بسازید و توسط این برنامه این فایل ظرف را mount کنید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
آقا دستت درد نکنه.متاسفانه دگمه تشکر رو پیدا نکردم تشکر بکنم.
حالا دوتا سوال داشتم.
اول اینکه چه هارد اکسترنالی بخرم که hardware encryptionداشته باشه؟خودشم یک ترا
دوم هم به نظرتون عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنال؟چون من برای جمع آوری فیلم و تماشای اونا لازم دارم.
اگه فروشگاه اینترنتی هم مدنظرتون باشه ممنون میشم.
بازم ممنون.
نقل قول:
1. هاردهايي مثل WD my passport و يا WD my book اين قابليت رو دارند . دقت كنيد كه هر هارد اكسترنالي از برند وسترن چنين قابليتي رو ندارند مثل WD element .
2. هاردهاي اينترنال معمولاً به دليل اينكه در جاي امني قرار ميگيرند (داخل كيس) كمتر در معرض آسيبهاي ناشي از ضربه و سقوط قرار ميگيرند . اگر پاور سيستم مناسب باشه در مقايسه با هاردهاي اكسترنال شانس بيشتري دارند كه سالم بمانند . اگر اصلاً جابه جايي نداريد و زياد از هارد استفاده ميكنيد بهتره كه هارد اينترنال بخريد در غير اينصورت اگر ميخواهيد جابجا كنيد حتماً هارد اكسترنال پرتابل بخريد .
اگر نگران كاركرد زياد هارد هستيد ميتونيد از طريق power option طوري تنظيم كنيد كه در زمانهاي بيكاري هارد spindown بشه (مشروط بر اينكه هارد مورد نظر ويندوزي نباشه) .
واقعا ممنون که با حوصله و دقیق جواب میدین.
فقط مطلبی رو فراموش کردم.آیا این هاردهای اکسترنال به هر وسیله ای اعم از کامپیوتر یا دی وی دی پلیر و خلاصه هر دستگاه دیگه ای وصل بشه نیاز به پسورد داره یا نه؟چون این برام خیلی مهمه که دارای این قابلیت باشه و به هر دستگاهی متصل شد پسورد بخواد.
از نظر قیمت تفاوت اینتر و اکستر چقدره؟
اگر هارد دیسک قبلاً lock شده باشه یا حاوی دیتاهای encrypt شده باشه به هر وسیله ای متصل بشه تا زمانی که پسورد داده نشه unlock یا decrypt نمیشه .نقل قول:
البته یک مسئله ای هم باید در نظر بگیرید این هست که معمولاً در روشهای software encryption حتماً نرم افزار مناسب جهت decrypt کردن روی سیستم دوم و سیستمهای دیگر نصب شده باشه . در برنامه true crypt با انتخاب گزینه traveler disk setup این برنامه در کنار فایل ظرف کپی میشه که دیگه نیازی نیست این برنامه در هر سیستمی نصب شده باشه .
قیمتها با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره ولی برای مثال هارد دیسک اینترنال دوترابایت WD Green حدود 360 هزارتومن هست و قیمت هارد اکسترنال WD my book که از همان هاردهای WD Green استفاده شده حدود 420 هزار تومن هست .نقل قول:
از نظر قیمت تفاوت اینتر و اکستر چقدره؟
ببینید منظورم این بود که اگه western digital my book رو بگیرم به هر دستگاهی وصل بشه پسورد میخواد یانه؟بدون اینکه برنامه ای به دستگاه دیگه مثلا دی وی دی پلیر لازم باشه.یعنی من وقتی این هارد رو گرفتم یه پسورد روش بزارم و به هر دستگاهی وصل کردم با همون پسورد وارد بشم و نیاز به هیچی نباشه.
خودم چندین سال قبل یه فلش داشتم به هر دستگاهی وصل میکردم برنامه ای داشت که پسورد میخواست و خیلی عالی بود.
اگر هارد my book یا my passport قفل شده باشه دستگاههایی چون TV یا دیویدی پلیرها یا رسیورها و ... قادر به شناسایی این هارد نیستند . به عبارت دقیقتر قبل از اینکه این هارد به این دستگاههای گفته شده متصل شوند باید در ویندوز توسط برنامه خودش پسورد به طور کامل حذف شود .نقل قول:
سلام،نقل قول:
این فایل container که میسازیم، درست مثل گاوصندوقی که با برنامه folder lock ساخته میشه، خیلی راحت قابل پاک شدن هست.
راه و یا برنامه دیگه ای نیست که اون فایل تولید شده به عنوان container رو غیر قابل پاک کردن کنه ؟
سلام
ببخشین یه سوال خیلی مهم دارم که نیاز به راهنمایی سریع دارم
من میخوام یه هارد بخرم
اول اینکه این که گذاشتم خوبه واسه خریدن؟
دوم با تو جه به این که کامپیوترم قدیمیه اینو باز میکنه؟مشکلی که پیش نمیاد
سوم اینکه میشه به گوشیم هم وصل کنم؟مدل گوشیم sony xperia acro s
ممنون میشم از دوستان که راهنماییم کنید
سلام .نقل قول:
منظور شما رو متاسفانه نفهميدم .نقل قول:
اول اینکه این که گذاشتم خوبه واسه خریدن؟
اگر حداقل يك عدد پورت usb داشته باشيد مشكلي نخواهيد داشت . اگر usb3 داشته باشيد كه عالي هست در غير اينصورت سرعت usb2 پايين هست .نقل قول:
دوم با تو جه به این که کامپیوترم قدیمیه اینو باز میکنه؟مشکلی که پیش نمیاد
اگر هاردهاي اكسترنالي كه داراي wifi هستند رو بخريد ميتونيد به گوشي متصل كنيد مشروط بر اينكه گوشي شما هم wifi داشته باشه (iPad, iPhone, Kindle Fire and Android devices) .نقل قول:
سوم اینکه میشه به گوشیم هم وصل کنم؟مدل گوشیم sony xperia acro s
ببخشین یادم رفت بذارم
Adata Dashdrive HV610 USB 3.0 - 1TB
اینو میخام بخرم
راستی نفهمیدم منظور از وای فای داشته باشه ینی چی
این مدل داره؟وای فای برای چیه؟ینی همینجوری وصل کنم نمیشه؟
1. میتونستید مدل بهتری انتخاب کنید مثلاً seagate backup plus portable drive .نقل قول:
2. اگر میخواهید دیتاهای ذخیره شده روی هارد مثل عکس ، فیلم ، موزیک ، فایلهای متنی مثل PDF و ... رو بدون مشکل روی گوشی یا تبلتها (iPad, iPhone, Kindle Fire and Android devices) پخش و یا اجرا کنید توصیه میشه که از هاردهایی که wifi دارند استفاده کنید مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از این طریق بصورت بیسیم میتونید هارد اکسترنال رو به گوشی connect کنید . البته روی گوشی و یا تبلتها باید اپلیکیشن مربوطه نصب بشه . در غیر اینصورت امکان ارتباط گوشی موبایل با هارد اکسترنال وجود ندارد . مدلی که شما انتخاب کردید wifi نداره .
راستش خودمم دیدم اینارو ولی نمیتونم بخرم گرونه:n03:
اینی که شما پینهاد کردین حدود هفصد تومن میشه اگه بیاد ایران
اینی که خودم انتخاب کردم ارزونترین 1 ترابایته که البته کارخونشم زیاد بد نیس شناخته شدس
یعنی من الان اینو بخرم با کابل معمولی نمیتونم وصل کنم؟یکیم اینکه گوشی من درگاهusbداره اینو میدونین دیگه؟؟؟فلشو این چیزارو باز میکنه
جواب : سرعت هارد اکسترنال خیلی پایین تر از هاردهای اینترنال است و سرعتش قابل احساس می باشد .نقل قول:
هاردهای اکسترنال را با فرمت ntfs فرمت کن تا به مشکل نخوری
برای آنکه بدانی چه مدل هاردی بخری این را بخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اکسترنال پاسپورتی میخری ظرفیت 1 ترای آنها خوب نیست و سریع خراب می شود از هاردهای زیر 1 ترا میتوانی بخری و استفاده کنی مثلا 750 - 640 - 500 گیگ
اگر میخواهی اکسترنال آداپتوری بخری هاردهای بالای 1 ترای آنها آسیب پذیر تر می شوند ولی تا 1 ترای آنها خوب است
پیشنهاد میکنم مدل وسترن دیجیتال را نخری
اگر علت این گفته ها را میخواهی میتوانی به سایت نوین مراجعه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بهترین راه برای تبدیل فرمت هارد اکسترنال از NTFS به Fat 32 بدون از دست دادن اطلاعات چیه؟
دقت کنین لطفا
من میخام از NTFS به Fat 32 تبدیل کنما
چون PS3 مزخرف هارد NTFS نمیخونه مجبورم این کار رو بکنم
سلام .نقل قول:
نخواستم سوال شما بي جواب بمونه . در هر حال نيازي به كانورت كردن فرمت هارد هم نيست . ميتونيد طبق آموزش زير عمل كنيد كه باعث ميشه ps3 هاردهاي NTFS رو هم بخونه . البته فقط ميتونيد بازيها رو روي هارد اينترنال ps3 كپي كنيد ولي نميتونيد از روي هارد اكسترنال بازيها رو احرا كنيد .
کلاً راهی هست نوع فرمت هارد اکسترنال ، فلش و ... رو بدون پاک کردن دیتا تغییر داد؟نقل قول:
ميتونيد بدون از دست دادن ديتا با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . ولي براي ntfs to fat32 قبل از هر چيزي اطلاعات بايد به فضاي ديگري انتقال داد . اگر فرمت از نوع Linux يا Mac باشه درايور و يا نرم افزارهايي موجود هست كه بتوان به ديتاهاي ذخيره شده در اين پارتيشنها در ويندوز دسترسي داشت .نقل قول:
سلام به همه.
من هارد اکسترنال یک ترا مای پاسپورتی وسترن یو اس 3 جدید گرفتم.سوالم اینه که اگه پارتیشن بندی نکنم و همینجوری با یک پارتیشن که داشت ازاول کار کنم فر قی داره با پارتیشن بندی کردن و چند درایو ساختن؟ از لحاظ سرعت و امنیت و ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام به دوستان عزیز
توی هارد2.5اینچی,که واسش باکس گرفتم,میخام ویندوز پرتابل داشته باشم که هاردو به هرسیستمی بزنم مثل سی دی وفلش ویندوزپرتابل از روی هاردم,بالابیاد...شدنیه؟؟؟؟:n 13:
همینطورواسه گوشی اپل یاهرگوشی دیگه,میشه فضایی رو واسه ویندوز پرتابل اختصاص داد؟:n04:
شرمندم:n02:سوال آخرم اینکه چند نقطه از هاردم بدسکتور دارهHDD regenerator نتونست درستش کنه:n03:نرم افزاردیگه و قوی تری نمیدونین معرفی کنین؟
پیشتر تشکر از همه:n01::n12::n18:
کدام آنتی ویروس برای هارد اکسترنال یا فلش خوبه؟ من اینها رو میشناسم اگه به غیر از اینها هم آنتی ویروس هست بگین در ضمن لطفا بگین کدوم بهتر هستش؟؟
TrustPort USB Antivirus 2013
USB Disk Security
McAfee VirusScan USB
مرسی ....
سلام میخواستم بپرسم که هارد اکسترنال رو اگه به چند درایو تقسیم کنیم بهتره یا یک درایو ؟
یا از لحاظ طول عمر و بد سکتور و سرعت هارد تاثیر نداره؟
سلام.نقل قول:
ممنون میشم یکی جوا ب مار وبده
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
نقل قول:سلام .نقل قول:
از لحاظ سرعت ، باید بگم که پارتیشنهایی که بر روی ترکهای بیرونی (Outer Track) ساخته میشوند بدلیل وجود Data Sectorـهای بیشتر در تستهای sequential سریعتر ظاهر میشوند و سرعت کپی/پیست بالاتری خواهد داشت . شیب رو به پایین تستهای Read و Write برنامه HDtune نشاندهنده این مسئله هست .
اگر میخواهید سرعت Sequential read/write در هر پارتیشن رو بررسی کنید میتونید به قسمت file benchmark برنامه HDtune بروید و برای هر پاتیشن بطور جداگانه تست کنید . اولین پارتیشن سرعت بالاتری خواهد داشت و آخرین پارتیشن سرعت پایین تری خواهد داشت .
ارتباطی بین بدسکتوری و چندپارتیشن بودن هارد اکسترنال وجود نداره . والا بنده 6 عدد هاردهای اکسترنال my book elite دارم . این مدلها دو پارتیشن دارند که برنامه ها و نرم افزارها در یکی از پارتیشنها کپی شده اند . تا الان مشکلی نداشتم حتی یک بدسکتوری . هارد لپتاپم که چهار پارتیشن primary داره پس از 4834 ساعت کارکرد هیچ مشکلی نداره .
گرچه چند پارتیشن ساختن مزایایی هم داره ولی با توجه به اینکه هاردهای اکسترنال بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا هستند بنظرم بهتره که به روش فولدربندی داده ها رو مرتب کنید . چند پارتیشن ساختن در هاردهای اینترنال بیشتر به منظور جداسازی فضای مربوط به os از بقیه هست تا درصورتیکه مثلاً نیاز به نصب مجدد os هست باعث از بین رفتن بقیه داده ها نشه .
در هر حال اگر اصرار به ساختن چند پارتیشن دارید مشکلی نیست ، قبل از هرکاری داده ها رو به جای دیگری منتقل کنید و از نو و با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل Acronis Disk Director Home پارتیشن بندی و فرمت کنید (از نرم افزارهای قدیمی پارتیشن بندی اصلاً استفاده نکنید مثل پارتیشن مجیک) .
نکته آخر : در حالت MBR حداکثر 4 پارتیشن Primary میتونید بسازید . اگر بیشتر از 4 پارتیشن میخواهید بسازید (که توصیه نمیکنم) پیشنهاد میدم که اولین پارتیشن Primary باشه و الباقی logical .
سلام.انگار روند کار بر تکرار سواله!!!!!!پس مهمتره رو میپرسم
توی هارد2.5اینچی,که واسش باکس گرفتم,میخام ویندوز پرتابل داشته باشم که هاردو به هرسیستمی بزنم مثل سی دی وفلش ویندوزپرتابل از روی هاردم,بالابیاد...شدنیه؟؟؟؟:n 13:
ممنون میشم کسی کمک کنه:n27:
در حالت عادی امکان پذیر نیست (برای win7) . حتی اگر در مرحله نصب ویندوز ، هارد اکسترنال رو شناسایی کنه و شما آنرا برای نصب ویندوز انتخاب کنید پیغام زیر ظاهر خواهد شد .نقل قول:
ولی راه حلی برای این مشکل وجود دارد که در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بخوبی به همراه عکس توضیح داده .
نکته اول : برای اینکه یک هارد قابلیت نصب و بوت شدن win رو داشته باشه باید حداقل یک پارتیشن Primary که active و system و boot باشه رو داشته باشه .
نکته دوم : مادربرد باید بوت از usb رو ساپورت کنه .
نکته سوم : سرعت ترانسفر دیتا در usb2 پایین هست و در نتیجه سرعت load شدن ویندوز و اجرای نرم افزارهای موجود در هارد اکسترنال پایین خواهد بود .
سلام ب همه و عطا جان.
عطا جون ممنون واسه راهنمایی و این که تو این فروم متروک که دیگه مثل قبل نیست و کسی اونجوری نمیاد و به خصوص جواب دیگه تو انجمن ها نمیدن اما شما مثل قبل از همون اولی که اومدم مهمون بودم و بعد که عضو شددم همیشه جوابگو بودی و به همه کمک میکردی.:n01:
واقعا از طرف همه ممنونم و خسته نباشی داداش.امیدوارم همیشه همینطور بمونی و موفق باشی همیشه.:n16:
ممنون واسه جوابت.پس بلاخره به نظرت اگه هارد اکسترنالم که مای پاسپورت 1 ترا هست پارتیشن بندی نکنم در کل و به خصوص از نظر سرعت بهتره؟؟؟فقط وااسه آرشیو هست.
در مورد نوع پارتیشن بندی هارد اینترنال یه توضیحی میدی که فرق بین MBR و GPT و همچنین Primary و Logical در چیه؟؟
من یه هارد 3 ترا وسترن اینترنال گرفتم که برای پارتیشن بندی مشکل داشتم و MBR نمیشد و GPT کردمش و همچنین logic هم نمیشد و به اجبارPrimary کردم.تو و نصب ویندوز اکس پی هم برای پارتیشن بندی فقط 768 گیگ می شناختش و یک درایو بیشتر نمیشناختش.دلیلش چیه؟
ممنونم
سلام .
با توجه به اينكه براي آرشيو هست بنظرم نيازي به ساخت تعداد بيشتري پارتيشن نيست . يك پارتيشن كفايت ميكنه و ميتونيد بروش فولدر بندي داده ها رو مرتب كنيد . همانطوريكه قبلاً هم گفتم ميتونيد چند پارتيشن بسازيد و ايراد خاصي هم نداره .نقل قول:
پس بلاخره به نظرت اگه هارد اکسترنالم که مای پاسپورت 1 ترا هست پارتیشن بندی نکنم در کل و به خصوص از نظر سرعت بهتره؟؟؟فقط وااسه آرشیو هست.
GPT براي شناسايي صحيح ظرفيت هاردهاي بيشتر از 2.19TB هست . همچنين تا 128 پارتیشن Primary میتوان ساخت و سایز هر پارتیشن هم میتونه تا 9 زتابایت باشه . ولي در MBR حداكثر چهار پارتيشن Primary ميتونيد بسازيد . همانطوريكه در عكس زير ميبينيد براي نصب ويندوز و بوتيبل كردن هارد 3TB نه تنها بايد بصورت GPT پارتيشن بندي و فرمت بشه بلكه سيستم از UEFI (نوع جديدي از بايوس) ساپورت كنه و ويندوز هم 64 بيتي باشه (vista/7) . اگر براي نصب ويندوز نميخواهيد پس لازم نيست كه حتماً از ويندوزهاي 64 بيتي استفاده كنيد يا سيستم UEFI باشه . ويندوز xp از GPT ساپورت نميكنه و در نتيجه در win xp نميتونيد از حداكثر حجم استفاده كنيد و فعلاً كمپاني وسترن نرم افزاري براي حل اين مسئله ارائه نكرده .نقل قول:
در مورد نوع پارتیشن بندی هارد اینترنال یه توضیحی میدی که فرق بین MBR و GPT و همچنین Primary و Logical در چیه؟؟
من یه هارد 3 ترا وسترن اینترنال گرفتم که برای پارتیشن بندی مشکل داشتم و MBR نمیشد و GPT کردمش و همچنین logic هم نمیشد و به اجبارPrimary کردم.تو و نصب ویندوز اکس پی هم برای پارتیشن بندی فقط 768 گیگ می شناختش و یک درایو بیشتر نمیشناختش.دلیلش چیه؟
ممنونم
ولي كمپاني سيگيت نرم افزاري بنام DiscWizard ارائه كرده كه ميتوان هاردهاي 3TB سيگيت رو با حداكثر ظرفيت در win xp قابل استفاده كنه بدين شكل كه مثلاً هارد سه ترابايتي به دو درايو يكترابايتي و دوترابايتي تقسيم و شبيه سازي ميشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطوريكه قبلاً هم گفتم در هر هارد ديسكي كه به بصورت mbrدinitialized شده باشه حداكثر 4 پارتيشن primary ميتوان ساخت و اگر به تعداد بيشتر پارتيشن نياز داشته باشيد بايد سه پارتيشن primary بسازيد . آخرين فضاي باقيمانده بصورت extended خواهد بود كه اين فضاي extended رو ميتوان به چندين درايو logical تقسيم بندي نمود . درايوهاي لوجيكال در واقع يكي هستند ولي سيستم عامل آنها را جدا از هم ميبينيد . در پست 6 اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيحات كاملتري درباره اين پارتيشنها داده شده .
در مورد پارتيشنهاي active و system و boot و ... در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيحاتي دادم .
سلام
من یه هارد اکسترنال توشیبا یو اس بی 3 از مالزی سال 90 خریدم دیروز دادم به یکی از دوستام الان که بهم پس داده باید با دست اون قسمتی که کابل به هارد می خوره بکشم بالا تا هارد وصل بشه و یه چیزی بذارم زیرش تا وصل بمونه فکر کنم برد داخلی رو شکونده راهی هست که بشه درستش کرد ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کردم درست نشد چیکار باید بکنم الان ؟ نسوزه هی قطع و وصل میشه ؟
هارد اکسترنال من (seagate 500gb) مدتها با پسوردی که از طریق بیت لوکر گذاشته بودم کار میکرد بعد از چند وقت اخطار زیر رو داد و باز نشد
BitLocker Drive Encryption failed to recover from an abruptly terminated conversion.
This could be due to either all conversion logs being corrupted or the media being write-protected.
بعد از این هاردو به ویندوز اکس پی وصل کردم کهدرخواست فرمت داد و من کوئیک فرمت کردم.
آیا امکان بازگردوندن اطلاعات هست
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال 1 یا 2ت بخرم شما چی پیشنهاد میدید؟
سرعت و ضد ضربه برای من خیلی مهمه
سلام .نقل قول:
1. قبل از هر چیزی دقت کنید که هارد دیسکها با توجه به اجزاء ظریفی که دارند بایستی با دقت نگهداری و استفاده کرد . ضد ضربه بودن این هارد دیسکها بیشتر در زمانی مطرح هست که در حالت non operating هستند . ضربه دیدن هارد و یا حتی جابجا کردن در زمانهایی که روشن هست میتونه آسیبهای جبران ناپذیر به آن وارد کند .
2. اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه در بازار از انواع پرتابل و حداکثر حجم این مدلهای ضد ضربه یکترابایت هستند . از برند adata مدل SH14 یا HD710 و از برند silicon power مدل Armor A80 یا Armor A15 میتونید انتخاب کنید .
متشکرم بابت راهنمایینقل قول:
من هم مد نظرم در حالت non operating تا روشن بودن
من چون علاقه بیشتری به 2ت دارم واین که منبع تغذیه مجزا نداشته باشه (فقط USB) خیلی برام مهمه و همینطور گارانتی خوب و معتبری داشته باشه
میتونید تو همچین رنجی یه برند خوبی رو بهم پیشنهاد بدید البته سرعت هم مد نظر قرار بدهید
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم
هارد ها مشخصه خاصی باید داشته باشه؟از نظر سرعت میگم
2TB پرتابل (بی نیاز به آداپتور) در بازار ایران بیشتر wd my passport هست . البته برندهای دیگری هم هستند که هارد اکسترنال پرتابل 2TB داشته باشند مثل توشیبا ولی این مدلها ضد ضربه نیستند و همچنین قیمت بالاتری هم دارند (حدود 460 هزار تومن) . از لحاظ پرفورمنس و سرعت هم مشکلی ندارند .نقل قول:
پس شما wd my passport رو پیشنهاد میدید؟چون شنیدم میگن my passport زود معیوب میشه صحت داره؟
از نظر کیفیت کدوم برند بهتره؟
با توجه به اينكه 2TB پرتابل ميخواهيد انتخاب ديگري نداريد (مدلهاي پرتابل 2TB بشدت محدود هست) . از لحاظ كيفيت WD my passport مشكلي نداره بلكه نحوه طراحي و ساخت آن (مثلاً usb on board بودن) و قابليتهايي كه اين هارد داره (مثل hardware encryption) موجب ميشه در صورت خرابي شانس ريكاوري و تعمير آن نسبت به انواع عادي كمتر باشه . اگر در استفاده و نگهداري دقت كنيد احتمال خرابي كمتر هست (هيچ وقت احتمال خرابي حتي در بهترين مدل و برند به صفر نميرسه) .نقل قول:
سلام به همه دوستان من به تازگی یه هارد اکسترنال wd my passport 1 Tr usb 3 خریدم وقتی که به کامپوتر وصلش می کنم خیلی راحت جواب میده ولی به موبایلم گالگسی اس 4 9505 هستش وصلش می کنم نمی شناسه
چون تو کامپیوتر مثله یکی از هاردها می شناسه نه مثله فلش مموری ولی وقتی فلش مموری رو وصل می کنم به گوشی سریع می شناسه ولی هارد فقط تو pc قابل شناسایه. راهی هست بتونم وصلش کنم به موبایل؟
سلام .نقل قول:
وصل کردن هاردهای اکسترنال به گوشی موبایلها بنظرم کار درستی نیست . یکی از مهمترین علت این هست که هارد دیسکها برخلاف گوشی موبایها با توجه به ساختاری که دارند نسبت به جابجا کردن ، ضربه وارد شدن ، تکان دادن در زمانهایی که روشن هست حساس هستند و احتمال بالایی هست که آسیب ببینند . مگر اینکه تا قبل از اتمام کار با هارد اکسترنال گوشی موبایل را در جایی ثابت نگه دارید .
به هر حال قبل از هر چیزی مطمئن بشید که آیا جریان کافی به هارد اکسترنال میرسد یا خیر ؟ بعبارت دیگر آیا موتور هارد دور برمیدارد یا خیر ؟