راستی در تاپیک نرم افزار ویوتی میشه بازی بگذارم ممنون
راستی در تاپیک نرم افزار ویوتی میشه بازی بگذارم ممنون
:41::41::41::41::41:سلام به همه ی ویوتی داران عزیز .من اومدم ایکن قصمت عکس برداری رو عوض کنم که زدم از بخ و بن گوشی رو خراب کردم حالا یک back up از lgapp میخام فقط خاهشا زود
عزیز ایرادی نداره, فقط توضیح بده که بازیش تاچه یا نه و چه نوع بازی ای هست...نقل قول:
وقتی می خوای برنامه آپگریدر رو دانلود کنی، در مرحله 1 با این پیغام مواجه می شی:نقل قول:
مرحله 1كشور و زبانزماني كه برنامه آپديت كننده را نصب مي كنيد، كشور و زبان به صورت اتوماتيك مطابق با اطلاعات كامپوتر شما آپديت مي شوند.
در ضمن، شهر هرت که نیست! :13: هر گوشی یک شماره ساخت داره که نرم افزار با توجه به اون، به سایت درخواست نگارش های تازه رو برای دانلود قرار می ده. این شماره ها هم با توجه به منطقه ای که گوشی براش ساخته شده صادر می شه. برای نمونه برای گوشی من که نوکیا 3250 هست، شماره ساخت: 0539323 هست که می شه واریانت 2 خاورمیانه (شامل زبان های تازی، انگلیسی و فرانسه). برای ال جی هم همینطوره
دوست عزيز این چیزها را خودم میدونم تازه به سادگی تمام چیزهایی که گفتی را میشه دور زد؛نقل قول:
درمورد شماره سریال گوشی هم به راحتی با نرم افزار میشه تغییرش داد, یک سر به سایت های چینی و روسی بزنید یاد میگیرید:5::31:
من هم گفتم فایل آپدیت ویوتی فارسی فقط دست کامتله....:31:
سلام، دوست عزيز شما به تاپيك زير مراجعه كنيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331913
من می گم می شه همینجوری فارسی آپگرید کرد و دست کامتل نیست. شرط چقدر می بندی؟؟؟ :21:نقل قول:
منظورتون اينه كه گوشي اي كه فارسي شده رو ميشه آپديت كرد؟ يا اينكه گوشي ويوتي اي كه انگليسي هست را ميشه آپديت فارسي كرد؟نقل قول:
يعني مثلا گوشي ويوتي اي كه فارسي ساپورته (v10f)، با آپ شدن فريمورش به ورژن بالاتر (v10g) ، بازهم فارسي ساپورت باقي ميماند يا اينكه ممكنه ديگه فارسي را ساپورت نكنه؟
نقل قول:آره بابا می مونهنقل قول:
ببین
بر مبنای پروداکت کد گوشیت می گرده ببینه که شرکت ال جی ورژن جدید با پشتیبانی از زبان پارسی زده یا نه. اگه زده باشه که می گه آپدیت کن. ولی اگه نزده باشه و یا ورژن جدید داده باشه بیرون ولی برای زبان فارسی چیزی نداشته باشه، می گه همون ورژن فعلی هست. می خواین دوباره نصبش کنین. اما ازونجایی که ال جی مثل نوکیا نیست، برای همه زبونا با فاصله زمانی کم ورژن های تازه می زنه
دوست عزيز ديروز ظهر به شركت الجي كره بخش آپديت گوشي هاشون ايميل زدم و در مورد آپديت گوشي هاي خودم سكرت و ويوتي ازشون پرسيدم، امروز ظهر در جواب بهم گفتند بايد به شركت كامتل مراجعه كنيد و اونجا آپديت كنيد و براي زبان فارسي اين دو مدل گوشي آنلاين آپديت نداريم؛ اگر خواستيد جواب ايميلشونو هم براي شما فروارد ميكنم....نقل قول:
:10:
بلاخره تم یا اینترفیس؟اگه اینترفیس باشه که شاهکارهنقل قول:
نه!!!!!!!!!!!!!! :18:نقل قول:
عجب خسیسایی هستن! :13: پس چطوره که واسه رنوار هست برای ویوتی و سکرت نیست؟! :17::9:
نه عزيز اينترفيس نيست، تم هستش؛ اينترفيس كوكي احتياج به يك تغييرات روي برد هم داره....نقل قول:
ولي بازهم فوق العاده است...
مثلا همين تم ويندوز 7 كه روي گوشيش نصبش كردم واقعا فوق العاده است، هركس ميبينه فكر ميكنه ويندوز موبايله!!!
والا اينو نميدونم، فكر كنم كار خود پارس كامتله؛ خود پارس كامتل احتمالا گفته آنلاين نگذاريد كه كسانيكه گوشي بدون گارانتي خريدند نتونند آپ كنند!!! چون اين دو مدل گوشي توي بازار با گارانتي تقلبي و بدون گارانتيشون زياده....نقل قول:
سلام دوستان خوشبختانه قلمم پیدا شد در کنار توالت فرنگی:31: لطفا تم ویندوز7 و طریقه ی نصبشو بگذارین ممنون میشم :11::40::40: از تم هایی که در این تاپیک کذاشتن میترسم اخه بعضی ها گفتن تمام گوشیم به هم ریخته از یک طرف از تم های گوشی متنفر شدم:2: دلمو زده :19:
راستی دوستان دوربین ویوتی رو با m8800 pixon مقایسه کردم به خدا ویوتی یه کم ضعیفتر بود اون هم در فوکوس:41: V I I I I I I I I VA VIEWTY:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
با سلام خدمت دوستان من 1 ماهی میشه ویوتی دارم تا الان ترسیدم و نتونستم تم نصب کنم میشه خواهش کنم نصب تم windows 7 رو با نرم افزارای لازمش به فارسی بزارین؟من با dial upam سرعت واسه دانلود ندارم ...ممنون
خداراشكر كه پيدا كرديد، مكانش مهم نيست، مهم اينه كه پيداش كرديد:5:نقل قول:
من طريقه نصب تم ها را بصورت فارسي به همراه عكس آماده كردم، ولي تا هفته ي بعد نميتونم براتون بذارم، سعي كنيد چند روز ديگه هم تحمل كنيد تا از دانشگاه براتون توي همون تاپيك موردنظر بگذارم... (اينترنت پرسرعت خونمون فعال نيست....):10:
عزيزم، شما دوربين 5 مگ را با دوربين 8 مگ مقايسه ميكنيد؟:46:نقل قول:
پيكسون را بايد با رنوآر (LG KC910) مقايسه كرد، كه در مقايسه گوشي الجي رنوآر جايي براي حرف زدن پيكسون نميگذارد...:8:
اتفاقا من هم چندتا عكس با دوربين ديجيتال Canon 710IS خونمون از چندتا منظره گرفتم و با گوشي خودم مقايسه كردم، در اولين فرصت آنها ار هم براتون آپ ميكنم:46:
عزيزم ترس نداره..... خيلي ساده است فقط بايد نكات را مو به مو رعايت كنيد....نقل قول:
من طريقه نصب تم ها را بصورت فارسي به همراه عكس آماده كردم، ولي تا هفته ي بعد نميتونم براتون بذارم، سعي كنيد چند روز ديگه هم تحمل كنيد تا از دانشگاه براتون توي همون تاپيك موردنظر بگذارم... (اينترنت پرسرعت خونمون فعال نيست....):10:
اتفاقا من هم از توي خونه دانلود كردم و 20 دقيقه طول كشيد.......:20:
آخرين تم ويوتي................
همين الان تم الجي آرنا (LG Arena) را پيدا كردم و نصب كردم روي گوشيم، خيلي زيبا و هيجان انگيزه، واقعا مثل اينترفيس گوشي هاي الجي آرناست.... يك مكعب كه به چهارجهت ميچرخه و .....
واقعا فوق العاده استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!! !
اولين تمي كه براي دوستان خواهم گذاشت همين تم خواهد بود.............
اين هم نمونه ي باز شده ي مكعب!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
من تازه به جمعتون پیوستم. ولی حدود 9 ماهه که ویوتی دارم
من آموزش نصب تم رو کامل انجام دادم. اما چنتا مشکل پیش اومده!
اول:
من هم مث دوستان صفحه دیال پد گوشیم سفید شد. ولی تونستم حلش کنمکه راه حلش هم میگم براتون (اگه از من جلوتر نباشید!)
دوم:
پوشه CYLTheme رو مستقیم ریختم رو مموری کارت. اما گوشی نشناختش!!؟ و همه فایل های اون رفته توی قسمت other. فک کنم بخاطر همینه با اینکه گوشی روی تم سیلور تنظیمه 2 بار C رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.
درضمن این رو هم بگم که چندین wallpaper توی قسمت my imageاضافه شده/// یه منویی هم توی منوی ابزار (منوی پایینی منوی سرگرمی) اضافه شده با نام C.Y.L که البته بدون آیکن هستش و موقعیکه روش کلیک میکنم ارور میده: wrong URL /// بازی گلف هم حذف شد!!!دیگه هم از اون ماهی قرمز کوچولو خبری نیست!
من که تمام مراحل رو درست انجام دادم. پس چرا اینجوری شد؟!!
راهنمایی کنید تا من هم بتونم از این تم ها استفاده کنم
ممنووون
بفرما حوصله ی این بدبختی ها رو ندارم :41: لطفا اگر راهای نصب تم میگذارید 100% امتحان شده باشه ممنون:40: برای همین میترسم دانلود کنم:18:نقل قول:
بچه ها تلاش کنید این تاپیک رو به 100 صفحه برسونیم
عزيزم به جمع دوستان خوش آمديد...نقل قول:
1-درمورد ديال پد بايد بگم فايلي كه توي CYL 6.1.0 هست و مربوط به ديال پد است مشكل داره و نبايد اونو جايگزين كنيد....
2- شما بايد ابتدا گوشي را روي حالت Mass Storage قرار بديد بعد فولدر CYLTheme را روي سطح مموري كپي كنيد؛ دراينصورت مشكل شما حتما برطرف خواهد شد. اگر در حالت Data Service فولدر CYLTheme را كپي كنيد همگي همانطور كه گفتيد به قسمت Other خواهد رفت...
3- درضمن توجه داشته باشيد اسم فولدر تم ها حتما CYLTheme باشد و CYL Theme نباشد، در غير اينصورت باز مشكل خواهيد داشت.
4- بازي گلف من هم بعد از نصب تم ها از بين رفته؛ ولي فكر كنم با برگرداندن بك آپ دوباره پيداش بشه!!!!
دوست عزيز گفتم اگر صبر كنيد من هفته ي آينده براتون نصب صدردرصد مطمئن تم ها را همراه با تصاوير آن و فايل هاي تصحيح شده همانند DialPad براتون قرار خواهم داد....:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
متوجه منظورتون نشدم!
از دوستان کمک خواستم که مشکلم حل شه
راهنمایی کنید (البته اگه واستون مقدوره!)
کمک کنید
کمممممممممممک!
:18::19::18::19::18::19::18::19::18::19::18::19::1 8::19::18::19::18::19:نقل قول:
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــلـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــامـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
راس ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
جون من زود بزارش يواش يواش از اين تم HTC خسته مي شدم
سرعتش چطوره؟
همه منوهاشو عوض ميکنه؟
طرز کارش چطوره؟
اصلا يه رويوييييي ازش يزار؟
:11::40:
سرعتش بد نيست، تمام منوها را كلا عوض كرده، ولي در آخر باز به منوهاي خود گوشي ميره...نقل قول:
طرز كارش هم فينگرتاچه!!!:46:
تا خودم لينك بذارم، علي الحساب اين لينك هاي اصليش:
تم كوكي:
تم آرنا:کد:http://spannersmodels.pwp.blueyonder.co.uk/lg_theme_downloads/The_Cookie_Preview_Theme.zip
هردوتاي اين تم ها هم كار Spanner يكي از بهترين تم سازهاي گوشي ويوتي است....کد:http://www.spannersmodels.pwp.blueyonder.co.uk/lg_theme_downloads/LG_Arena_v7.zip
خوشبحال شما ويوتي داره
من نميدونم چرا فقط براي ويوتي تم مياد
مجتبی جان من منتظر لینک دانلود نرم افزارای نصب تم هستم با روشش . بازم مرسی داداش زودتر بزار
مجتبی جان من منتظر لینک دانلود نرم افزارای نصب تمو اموزشش هستمو قبلشم ازت تشکر می کنم من بازی گلف ندارم!!!!!؟؟؟؟؟
سلام
1الان مشکل دیال پد ندارم. ولی مرسی. این راه حل رو نمبدونستم.
2.همین کار رو کرده بودم.یعنی در حالت mass storage پوشه CYLThemes رو ریختم رو مموری کارت. ولی با زدن C هیچ اتفاقی نمیوفته!
3.این کار رو هم کرده بودم. ولی بازم اتفاقی نمیوفته!
4.بازی گلف با تغییر زبان گوشی به فارسی میاد! ولی توی حالت انگلیسی نه ! نیستش!!!
اگه مقدوره راهنمایی کنید
چون يكي از بزرگترين تم سازهاي گوشي، خودش ويوتي داره (Spanner) !!!نقل قول:
البته جديدا گوشي كوكي هم خريده و طبق گفته ي خودش فريمور ويوتي خيلي انعطاف پذيرتر از بقيه ي گوشي هاست.....:10:
سلام
1.من الان مشکل دیال پد ندارم. ولی مرسی. اینو نمی دونستم.
2.اینو انجام داده بودم. ولی با زدن 2بار C اتفاقی نمیوفته!
3.اینو هم انجام داده بودم.
4.با تغییر ربان گوشی به فارسی بازی گلف بر میگرده! ولی در حالت انگلیسی نه ! نیستش!!!
اگه مقدوره کمک کنید
من این تم arena رو دانلود کردم و ظاهرا یه خورده مشکل داره با ویوتی انگار.
مثلا توی اون سمت از مکعب که نوشته: in order to edit ... 2 تا دکمه اون بالا داره که سمت چپی اصلا کار نمیکنه. یا مثلا وقتی توقیم و ساعت رو میارم تو صفحه در آخر برای دسترسی به جاهی دیگه باید back بزنم که در کل میپره هر کاری که کردم. نفهمیدم اصلا اینو برا چی گذاشتن.
یه مورد دیگه هم توی اون سمتی که یه سری عکس کنار هم چیده شده، آیا امکان تغییر عکس ها وجود داره؟ من که چیزی برای تغییرش پیدا نکردم.
توی قسمت display setting و wallpaper هم هیچ کدوم از گزینه ها کار نمیکنه. در واقع اصلا نمیشه عکس زمینه رو عوض کرد.
می خواستم ببینم اینا مشکل منه یا کلا همین مشکل هست؟
بهترین تمی که من نصب کردم و از قابلیت customize کردن زیادی داشت تم واکمن بود. حتی صفحه رو هم میشد به صورت افقی نمایش داد.
دوستان من دق کردم بس شما از تم htc تعریف کردین..ادرسی که واسه دریافت گذاشته شده خطا میده و فایل نیستش..کسی ادرس فول ورژن جز اینو داره؟
من هنوز منتظر برنامه های نصب تمم مجتبی جان یکم سریعتر زحمنتشو بکش.مرسی
ايراد هايي كه گفتي من هم بهش برخوردم؛ ولي در مورد وال پيپر كه گفتي، با تغيير اون، والپيپي صفحه ي قفل شدن گوشي تغيير ميكنه؛ براي قفل شدن هم در بالا سمت راست، يك عكس قفل هست كه بازدن اون، به صفحه ي قفل هدايت ميشيد....نقل قول:
درضمن طبق گفته ي سازنده ي تم، اين نسخه ي اوليه اش هست....
سلام بچه ها صدای رنوا بیشتره یا ویوتی با تقویت
مسعود جان گفتم اينترنت پرسرعت خونه مون فعلا فعال نيست، انشاالله شنبه براي تمام دوستان تمام تم هايي كه هست را با متعلقات و .... آپ ميكنم........نقل قول:
1-خدارا شكر...نقل قول:
2- من نميدونم شما چگونه كار را انجام داده ايد؛ ولي چندتا نكته ضروريه:
- وقتي شما گوشي را در حالت Mass ميگذاريد، يك درايو به درايوهاي سيستمتون اضافه ميشه، وارد درايو جديد شده و فولدر CYLThemes را در آن كپي كنيد؛
- حتما توجه داشته باشيد كه ببعد از اينكار روي سطح مموري شما 8 تا فولدر بايد باشد؛
- از اين موضوع هم مطمئن شويد كه بعد از وارد شدن به فولدر CYLThemes ، فولدرهاي تم ها مشخص باشد؛ چون گاهي ديده شده كه بعد از وارد شدن به فولدر CYLThemes، فولدر ديگري هست كه بعد از وارد شدن به فولدر ثانويه، فولدر تم ها قابل رويت خواهد بود؛ (اين هم دليلش بخاطر اكستركت كردن پوشه ي CYLThemes هست)؛
3-درضمن بايد دوبار پشت هم دكمه ي C را بزنيد؛
4- نميدونستم!!!!
5-اميدوارم مشكلتون حل بشه؛
شما هم تا شنبه صبر كنيد، من براتون آپ خواهم كرد....نقل قول:
عزيزم چي شده، ميخواهي رنوآر بخري؟!!!:46:نقل قول:
آنقدر هم دنبال مقايسه نباش، سعي كن از گوشي ويوتي و امكانتش لذت ببري....:10: