مهم ترین نکته رو نگفتی!
نسخه جدید از دوربین دید در شب بهره می بره.
Printable View
مهم ترین نکته رو نگفتی!
نسخه جدید از دوربین دید در شب بهره می بره.
I Can't Wait !!!!!!
دوستان این بازی ادامه بازی Modern Warefare هست؟
چون من Modern Warefare رو بازی نکردم و World at War رو بازی کردم و تموم کردم؟
اگه پست اول رو می خوندید، متوجه می شدید. بله ادامه MW است.نقل قول:
دوستان این بازی ادامه بازی Modern Warefare هست؟
دوست عزیز تو نسخه ی COD4:MW هم بعضی مراحل دید در شب داشت .نقل قول:
پس باید Modern Warefare رو بازی کنمنقل قول:
اگه پست اول رو می خوندید، متوجه می شدید. بله ادامه MW است.
بازی کنی بهتره . :46:نقل قول:
عزیز خب همه ی حرفای شما درسته .نقل قول:
ولی منظور شما فقط مقایسه 2 تا عکسه ؟
یا نکته ای چیزی داره ؟
درمورد اسلحه منم زیاد وارد نیستم ولی مال MW2 یکی از مدل های M4 هست .
فکر کنم M4A1 باشه .
دومی هم اصلا واضح نیست چون متعلقات زیادی روش نصبه .
اینجور که در عکس جدید معلومه انگار جنگ تموم میشه که داره قدم زنان میره !!
اه چه بد میشه اگه اینجور باشه
درسته نسخه قبل داشت ولی نه به این گستردگی و تبلیغات زیاد !نقل قول:
به نظر من اگه می خواین بازی بهتون بچسبه تا نیمده برین مدرن وارفیر 1 رو تموم کنید :دی
چون اگه بیاد دیگه 1 حال نمیده
مثله این که Gears of war 2 رو تموم کنی بعد 1 رو بازی کنی :دی
(ببخشید ویرایش نمیدم با موبایلم )
بیشتر رفقای گیمر MW1 رو بازی کردن و خودم که دوباره دارم بازیش می کنم.نقل قول:
نکته ها که تو خود مقایسه ای که گذاشتم بود. 9 نکته ی متفاوت. این دو عکس از لحاظ طرح کلی شباهت های زیادی دارن. اما تفاوت هاش برام جالب توجه بود و دقیقا نمی دونم این تفاوت ها به عمد بوده و منظور خاصی رو میرسونه یا نه. ( بخصوص تفاوت در نوع حالت حرکت سربازها که شاید به چیز خاصی اشاره می کنه )نقل قول:
عزیز خب همه ی حرفای شما درسته .
ولی منظور شما فقط مقایسه 2 تا عکسه ؟
یا نکته ای چیزی داره ؟
شاید منظورش از خسته بودن سرباز اینه که آخرین شماره از COD هستش ! که البته دارن روی شماره بعدی هم کار میکنن پس این نمیتونه باشه : دی !
در این مقایسه منظور شما چی بوده؟نقل قول:
به داستان بازی ربط داره؟؟
من که نفهمیدم میشه توضیح بدید.
البته به نظر میاد اون پشت سره سربازه تو نسخه 2 ... کاخ سفید باشه که بهش حمله شده و یه قسمت از سقفش هم پریده .. اگه درست ببنیم .. بله خوده خودشه به احتمال 98% خوده کاخ سفیده ..:31:نقل قول:
من و دیگر دوستان تفاوت های دو کاور رو ذکر کردیم. حالا ممکنه به داستان ربط داشته باشه ممکن هم هست نداشته باشه.نقل قول:
در این مقایسه منظور شما چی بوده؟
به داستان بازی ربط داره؟؟
من که نفهمیدم میشه توضیح بدید.
به نظر من اولی قبل از حمله هست و داره به دشمن حمله میکنه ولی کاور دوم بعد از حمله هست و پیروز شده و همه رو نابود کرده!!!!!!!!
فک نکنم IW خودشم اینقدر روی کاور بازی دقت کرده باشه.:دی
عجب مقایسه خوفناکینقل قول:
1. در نسخه ی قبلی سرباز در حال دویدنه. در نسخه ی جدید سرباز در حال قدم زدنه.
2. برای پس زمینه در نسخه ی قبلی از رنگ های سرد استفاده شده، در حالی که در نسخه ی جدید از رنگهای گرم استفاده شده.
5. سر سرباز نسخه ی قبلی رو به جلوئه. ولی در نسخه ی جدید سر سرباز به طرف راست چرخیده.
کلی داشتم فکر میکردم اون بنای گنبدی شکل چیه
ولی اگه کاخ سفید باشه که بازی خیلی تخیلی میشه
اینکه روکاور دوم سریاز خونسرده به نظرم به این معنیه که همه چی تموم شده واون بنای پشت سرشم به این معنیه که اخر قصه اون تو یه کارایی انجام میشه و همه چی تموم میشه
همينطوري رفتم n4g به يه خبر جالب خوردم اونم با درجه 1110° گفتم اينجا هم بذارم:
Modern Warfare 2 : اشتباهات شرم آور در معرفي gamescom ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازديد كننده اي در gamescom 2009 ويديويي ضبط كرده كه برخي صحنه هاي معرفي Modern Warfare 2 رو نشون ميده . مسئله ي جالب اينه كه شخصيت اول بازي در جريان معرفي ميميره اما نه به ضرب گلوله دشمن بلكه به دليل ايجاد سانحه براي snowmobile ش . بعد از اين اتفاق كسي كه داشت دمو رو بازي ميكرد يهو دمو رو قطع ميكنه !
يه سايت آلماني ويديوي مربوط به اين صحنه رو هم گذاشته تو سايتش كه با استفاده از لينك زير و به كمك مترجم گوگل ميتونيد صفحه رو به صورت انگليسي و نيز ويديو رو ببينيد :
منبع :کد:http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.videogameszone.de%2Faid%2C693313%2FModern-Warfare-2-Peinlicher-Fehler-bei-der-gamescom-Vorfuehrung-Video-zeigt-Schneemobil-Crash%2FVideo%2F&sl=de&tl=en&hl=de&ie=UTF-8
کد:http://www.n4g.com/News-382451.aspx
نظر من در مورد کاور ها اینه که Mission Completed و دیگه Modern Warfare 3 نداریم !
به نظر من این بازی بهترین بازی دنیا میشه. 100%
می خوای بگی این آخرین شماره این سری هست؟نقل قول:
نه بابا این بازی ادمه هاش تا نسل مارو درنیاره تموم نمیشه.:دی
به نظرم MW تموم میشه.
ولی COD 7 که در حال ساخته. فقط دیگه جنگ جهانی نیست. مخلوطی از از دو تاش هست :دی
جالب میشه، نه ؟!
مهم ادامه پیدا کردن یه بازی نیست؛مهم اینه که بازی های جذابتر و زیباتر بیاد...نقل قول:
می خوای بگی این آخرین شماره این سری هست؟
نه بابا این بازی ادمه هاش تا نسل مارو درنیاره تموم نمیشه.
میخواد MW3 باشه میخواد نباشه...
سلام رفیق ، اسلحه ی mw2 ، سلاح سازمانی ارتش آمریکا یعنی m16a1 هست و اصلحه ی mw1 هم سلاح نیروهای دلتا (به دلیل سبکی و قابلیت جابجایی بیشتر و البته ضعیف تر ) یعنی m4 هست که مجهز به سایت نشانه گیری و همچنین نارنج انداز هست!:10:نقل قول:
به نظرم بازیه خیلی جالبی می تونه باشه ، من که بعد از دیدن دموی این بازی ، نسخه ی اول رو نصب کردم تا یک تجدید خاطره ای بشه!! :31:
بين جنگ جهاني و جنگهاي مدرن يه چيز ميمونه:جنگ ويتنام.كه احتمالا به سراغ همين جنگ ميرن.نقل قول:
بله دوستان. همونطور که میبینید واشنگتن هست
و خونسردی سرباز هم نشون میده همه چی تموم شده! پس پایان بازی اونجا هست
البته با توجه به گرد و بار اطراف سرباز و سر و وضعش به نظر نمی رسه پایان خوشی باشه! :دینقل قول:
در کل نمی شه در مورد داستان پیش بینی کرد و وقتی ازی بیاد ، همه چیز معلوم می شه!
دمو هایی که من دیدم ، گرافیک بازی در حد کرایسس بالا رفته بود ، تنها نگرانیم هم سرعت فریم هست ، چون اگه پایین بیاد ، با توجه به سرعت بسیار بالای بازی های cod ، اعصاب آدم خورد می شه و کل لذت بازی از بین می ره!
شاید هم جنگ ایران و عراق، جنگ صربها و مسلمانان، جنگ اسرائیلیها و اعراب، جنگ های داخلی کشورهای آفریقایی و ...نقل قول:
بين جنگ جهاني و جنگهاي مدرن يه چيز ميمونه:جنگ ويتنام.كه احتمالا به سراغ همين جنگ ميرن.
سه تای اول که نیست. ولی اگه افریقا باشه چی میشه... یاد FarCry2 افتادم:41: یادش بخیر عجب چیزی بود:19:نقل قول:
شاید هم جنگ ایران و عراق، جنگ صربها و مسلمانان، جنگ اسرائیلیها و اعراب، جنگ های داخلی کشورهای آفریقایی و ...
این میشه call of duty 6
آره
بله!نقل قول:
در اصل باید اینجوری بود:
Call of Duty 6: Modern Warfare 2
اینها به سراغ جنگ هایی میرن که ارتش آمریکا در اون حضور داشته باشه.پس هیچ کدوم امکان نداره.نقل قول:
البته با توجه به نامگذاری world at war شاید دیگه از روش شماره گذاری استفاده نشه و فقط modernwarfare2 بشه!نقل قول:
آقا اینا چرا سراغ ایران نمیرن ؟ :دی
من نمیدونم باید دنبال یه موضوع جدید برن !
البته از اون برف هاش فکر کنم به روسیه ربط داره :دی
اولین تصویر از منوی بازی:
S A A M این که خیلی وقته منتشر شده!