کاملا تایید میشه! اتومبیل های رده d و e یعنی سدانهای متوسط و بزرگ فکر کنم e هم استیشن واگن باشه! ربطی به کیفیت و درجه خودرو نداره!نقل قول:
Printable View
کاملا تایید میشه! اتومبیل های رده d و e یعنی سدانهای متوسط و بزرگ فکر کنم e هم استیشن واگن باشه! ربطی به کیفیت و درجه خودرو نداره!نقل قول:
قیمت پایه 20 میلیون رو تو اخبار خوده منطقی داشت میگفت، و میگفت از 20 میلیون شروع میشه و بسته به امکانات و تجهیزات قیمت زیاد میشه.نقل قول:
درسته منطقي گفت 20 ميليون . ولي به نظرتون 20 ميليون واسه اين قيافه مي ارزه ؟؟؟
امكاناتش خوبه !!! حتي داشبوردش هم عوض كردن ولي خوب قيافش به درد نميخوره !!! اصلا وقتي از جلو نگاش ميكنم ماشين انگار داره گريه ميكنه !!!! ( نظر شخصي ) نظر شما چيه ؟؟؟
چند ماهي هست كه سمند lx دارم و اصلا از شتاب و سرعتش راضي نيستم...يكي از دوستانم كه مهندس مكانيكه و در يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو كار مي كنه ،بهم پيشنهاد كرده كه برنامه پرشياي elx را روي ecu سمندم بريزه! و معتقده كه نتيجه با توجه به رايگان بودن اينكار ( البته اينكار غير قانونيه ) فوق العاده است ! فقط مصرف سوختم يه كم بالا ميره...
شماها چي ميگين؟ بخصوص فرشاد خان؟
ایران خودرو و سایپا علاقه شدیدی به فاجعه سازی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینا face lift نمی کنن طرح ماشینو می گیرن و یه چیز ناقص و فاجعه بیرون میدن مثل پراید 132 و زانتیا مثلا فیس لیفت شده
در کل نباید به این دوتا شرکت مونتاژ کننده امید داشت
مگه ری مپ کردن ecu S2000 سمند کار آسونیه؟:31:اونم بخواد تبدیل بشه به Ecu یه ماشین 16 سوپاپ !:18:نقل قول:
فکر کنم مزاح کرده بودن! اگه تعویض سرسیلندر رو هم براتون انجام میدن این کارو بکنین! ببنین بلوک سیلندر سمند و پارس Elx یکی هست (جفتشون بیس Xu7 هستن) فقط سرسیلندر ها فرق می کنه+برنامه Ecu و سایر سنسور ها و ...
اگه همه اینا رو مجانی می کنه من بودم با کله می رفتم سراغ این کار:10:
آخه پرشیا elx دارای 16 سوپاپس هستش با برنامش با موتور سمند 8 سوپاپه جور در نمی یاد(همون برنامه زمان بندی سوپاپها)
ولی اگه ایشون مهندسن و همچین پیشنهادی دادن لابد یه چیزی میدونن که ما بی اطلاعیم
سلام
یه چیزی رو من لازم میدونم بگم و اون هم اینه که زمان بندی سوپاپ ها فکر نکنم ربطی به ecu داشته باشه.
در واقع اصلا الکتریکی نیست و کلا مکانیکی هست.
زمان بندی سوپاپ ها همون تایمینگ ( timing ) هست که با یه تسمه که از میلنگ به میل سوپاپ ( میل بادامک ) وصل هست انجام میشه. در برخی موارد هم به جای تسمه زنجیر هست از جمله در پیکان.
البته با حرف دوستی که گفتن اگه میتونید سر سیلندر 16 بندازید موافقم و در اون صورت ریمپ کردن خیلی بهتر جواب میده.
اگه اطلاعات بیشتری به دست آوردید ما رو بی نصیب نذارید.
:12:
چرا ربط نداره فرشاد؟
پس میشه توضیح بدی vvti تویتا یا همون زمانبندی متغیر سوپاپها با چی تنظیم میشه
فکر کنم منظورش تو سمند بود.نقل قول:
چرا ربط نداره فرشاد؟
پس میشه توضیح بدی vvti تویتا یا همون زمانبندی متغیر سوپاپها با چی تنظیم میشه
پس من با اجازه آقا فرشاد و بقيه بزرگان اين تاپيك اجازه اينكار را ( ريختن برنامه پارس elx ) را ميدهم...با توجه به اينكه به گفته همان مهندس كذايي :اين برنامه قابل برگشت به برنامه اصلي lx هم هست...نقل قول:
اين آقاي مهندس منو سراغ يكي فرستاده كه پژو روا داره و برنامه 405 روي براش ريخته و آن آقا خيلي هم راضيه!...البته براي ايشان هم رفاقتي !
حالا هرچي از آب درآمد من خبرشو بهتون ميدم...
مطمئنم انداختن سرسيلندر elx بر روي سمند،اگر امكان پذير باشه...مجاني نيست و كلي اين ريسك خرج برميداره!
اگه شما می فرماید که برنامه زمانبندی متغیر سوپاپها مکانیکی هستش , پس میشه طرز کار این برنامه رو در ماشینهایی که در اونها زمانهایی که نیاز به استفاده از حداکثر قدرت موتور نیست با استفاده از همین برنامه و با از سیستم خارج کردن 4 سوپاپ یا همون 1سیلندر راندمان ماشین را بالا و مصرف سوخت را پایین می آورند چگونه کار میکنند؟
اگر هم من اشتباه میکنم خواهشن بگید که مطلع بشم
با تشکر
بله میشه سر سیلندر elx (زانتیا 1800 ) رو روی سمند 405 و پرشیای معمولی بست!نقل قول:
مطمئنم انداختن سرسيلندر elx بر روي سمند،اگر امكان پذير باشه...مجاني نيست و كلي اين ريسك خرج برميداره!
چون قطر سيلندر : 83mm و کورس پيستون : 81.4mm جفتشون یکی هست.
ولی فکر کنم سر سیلندرشون 800 تومن باشه!!(یه جایی خونده بودم!)
و اصلا نمی ارزه 800 تومن شایدم بیشتر برای 16 سوپاپ کردن ماشین خرج کرد!!
من خودم یه مدت تو فکرش بودم پراید رو 16 سوپاپ کنم و از سر سیلندر فورد فستیوا استفاده کنم که قیمت 1 سال پیش حدود 600 تومن و دسته دومش از 200 تا 400 تومن بود!(اینارو خودم قیمت نکردما!!)
اگه واقعا شتاب بیشتر میخوای یه تحقیق کوچیک در مورد ست کامل fیلتر هوا و هدرز و میل سوپاپ و شمع سوزنی و ...(چند تا چیز دیگه) بکن
لطفا در موردشرایط تعمیرو نگهداری سمند نکات مهم و کلیدی را توضیح دهید . با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز
خوب شما آقايي كنين و راجع به هر از كدام اينا كه گفتي يه توضيحاتي بده...نقل قول:
تمام چیزایی که میگم بر اساس چیزایی که خوندم!!!نقل قول:
هدرز وسیله ای که برای خروج هرچه آسان تر دود استفاده میشهبه دلیل اینکه از داخل سطحی صاف تر و سیقلی تر دارن و بزگترم هستن دود رو راحت تر و سریع تر از موتور خارج میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمعهای سوزنی:
که به دلیل جرقه های قوی تر باعث احتراق کامل تر بنزین و هوا میشن و در نتیجه باعث نرم تر کارکردن موتور و افزایش نچندان محسوس (بعضی ها میگن خیلی محسوس!!) شتاب ماشین میشن!
اینو از جایی پیدا کردم :
میل سوپاپ:!!!!نقل قول:
شمع های سوزنی ایریدیم جدید با تکیه بر خواص مواد بکار رفته در آنها و تکنولوژی صرف شده درساختشان دارای جرقه قوی تر در راستای سیلندر که امکان انتشار همگن شعله را پدید می آورد و باعث بهسوزی میگردد، از عمر طولانی برخوردار بوده و اقدام موثری در راستای بالا بردن کارآیی موتور های درونسوز و حفظ محیط زیست به حساب می آیند، البته اغلب به دلیل بالا بودن هزینه ساخت از قیمت های بالایی برخوردارند که البته با کاهش مصرف سوخت و افزایش عمر قطعات موتور این هزینه اولیه را برای مصرف کننده جبران خواهند کرد.
اینو خودمم از فرشاد جان پرسیدم که ازش نقل میکنم!
نقل قول:
میل سوپاپ همونی هست چند تا بادامک داره و این بادامک ها با چرخش خودشون از بالا میزنه سر سوپاپ و اونو به پایین حول میده تا راه سوخت به سلندر باز بشه و یا راه خروج دود از سیلندر باز بشه.
حالا تا جایی که من خبر دارم تعویض میل سوپاپ این نیست که درجه های بین بادامک ها فرق کنه، بلکه بادامک ها بزرگتر هستن و باعث میشه سوپاپ رو بیشتر به پایین حول بده و در واقع در زمانی یکسان راهی بزرگتر ایجاد کنه و سوخت بیشتری در همون زمان وارد بشه و همچنین دود بیشتری خارج بشه. البته فکر کنم مدلهایی هم داره که مثلا بادامک هایی که میزنه سر سوپاپ دود، بزرگتر از بادامک هایی هست که میزنه سر سوپاپ سوخت. و این باعث میشه با همون مصرف موتور کار کنه ولی سوخت راحت تر خارج بشه.
fیلتر هوا :
که باعث افزایش هوای ورودی به محفظه احتراق میشه و فکر کنم مدل هایی هم داردن که هوای خنک رو عبور میدن و باعث افزایش قدرت موتور میشن
اینایی که گفتم مجموعه خوبی رو در کنار هم به وجود میاره که فکر کنم تا 800 - 900 تومن باهات بره
راستی ببخشید که اصلا کامل نیست چون خودمم بیشتر از این نمیدونم ولی میدونم همشون خوبن:31::27:
برای سیستن تخلیه دود هم میشه از هدرز منیفولد و هاوارد استفاده کرد
برای سمند و 405 حدود 700 تومن خرج داره(البته با نصب)
و تا 17 اسب بخار قدرت ماشین رو بالا میبره
همچنین با نصب ----- هوای اسپرت اصلی(نه از این 15 تومنی های موجود) و سیرکولیتور(چرخاننده) و گشاد کردن منیفولد ورودی
هم حدود تا 7 اسب برای شما دارد که هزینش بیشتر از 200 تومن نمیشه
با این تغییرات نه تنها مصرف بنزین بالا تر نمیره(تو حالت رانندگی عادی) بلکه بدلیل افزایش راندمان ترمودینامیکی مصرف خودرو پایین تر هم میاد
یک راه خیلی خیلی ساده و ارزون هم که تا 1 ثانیه شتاب ماشین شما رو بیشتر میکنه
ابزاری هست به اسم کوییک شیفتر که فاصله بین دنده ها(مثلا اگر فاصله 1 تا 2 10 سانت باشه میکنه 3 سانت) و همین امر در سرعت تعویض دنده تاثیر زیادی داره
خرجش هم با نصب میشه 50 تومن
شما کلا با خرج یک میلیون با افزایش 24 اسب بخار و کوییک شیفتر میتونید شتاب ماشینتو نو از 12.8 به حدود 9.5 برسونید
دوستان ميشه موتور پژو پارس elx يا مثلا زانتيا رو روي سمند ال ايكس گذاشت ؟؟؟
يكي از فاميل هامون اين سوال رو ازم پرسيد من نميدونستم چي جوابشو بدم واسه همين اومدم ازتون بپرسم ؟؟؟
همه اينايي كه گفتين خيلي خوبه...ولي براي يك آزمايش يا تست خيلي گرونه!...نقل قول:
راههايي بلدين كه دست آخرش 100 تومن و 200 تومن دربياد؟
اگه بلد بودم الان آمریکا منو دزدیده بود :دینقل قول:
بهترین راه استفاده از fیلتر هوای اسپرت( به قول دوستمون نه از این 15 تومنی ها!!) و شمع های سوزنی هست و برداشتن منبع کاتالیست ( این یکی دردسر برگه معاینه فنی رو داره!)
یه موقع گوا این سایکلون و فیدرز و ... نخوری!!!
من بستم تاثیر + اصلا نداشت!!(همش کشکه!)
سعی کن بیشتر وقت ها هم بنزین سوپر بریزی
این کوییک شیفتر هم اینطوری که من شنیدم خیلی عالی هست و خودمم حتما میبندم (دوستمون تعریفشو کرده!)
نقل قول:
سلام.
دقیقا مطمئن نیستم، ولی فکر نکنم به این راحتی بشه با 1 تومن 24 اسب بخار انداخت روی موتور.
تا جایی هم که میدونم این کارا فکر نکنم بیش از 10-12 اسب اضافه کنه.
:12:
من ماشینم الان 126 اسب بخار قدرت داره البته اندکی بیشتر از 1 تومن خرج کردم!
میشه بگین چطور اینقدر دقیق اندازه گرفتین که ما هم بریم اندازه بگیریم؟؟نقل قول:
راستی ماشینتون چی بود؟؟
مقدار هورس پاور رو تا حدودی حدسی گفتم
یک سیستم هدرز و منیفولد با هاوارد از یک شرکت معتبر ایتالیایی (الان تهران نیستم و اسمش هم اصلا یادم نمیاد)
که تا 17 اسب بخار افزایش قدرت داشت و با نصب حدود 850 (اگه اشتباه نکنم) برام اب خورد
سیستم ----- هوا با چرخاننده با مارک جی ار فرانسه که 85 یورو برام اب خورد
و اصلاح منیفولد ورودی هم که خود ----- و سیرکولیتو 4 اسب و اصلاح سیستم هم فک کنم 2 3 اسب داشته باشه
من اعداد رو حدودی میگم شاید از 115 اسب تا همون 126 اسب
یک سری تقییراتی هم دادیم که بماند!
خودرو 405
خودم دنبال داینو میگردم ناچارا با اعتماد به گفته سازنده قطعات و تجربیات قبلی گفتم
اون شرکت معتبر ایتالیایی فکر کنم سوپر اسپرینت هستنقل قول:
الان فکر کنم اگه ماشین بره رو داینو که تو ایران فکر نکنم باشه حدود 115 اسب بیشتر رو نشون نده :دی
چون 17 اسب بخار شوخی نیست که!!
سمند جی تی اسپرت کوپه 1:
سرور2
[html]http://www.gigaimage.com/images/cyuwr2fj0nm1vogdafdv.jpg[/html]
حالا ایران خودرو یه سمند طراحی کرده دیگه میخواد همه جور ماشین از توش در بیاره. از کوپه بگیر تا اس یو وی... فکر کنم کامیون سمند رو هم بزودی طراحی کنن. بابا یه ماشین جدید یه اسم جدید یه طرح جدید.... سایپا که داره مینیاتور ثبت نام میکنه 5 میلیون میگیره 89 تحویل میده واقعا خنده داره... تو دنیا الان کمپانی ها التماس میکنن ماشینشونو بخری... یه ماشین اشانتیون هم روش میدن. حالا تو ایران پیش فروش میکنن واسه یک سال بعد و نصف بیشتر پول رو هم میگیرن. ظلم که میگن شاخ و دم نداره همینه...
ایران خودرو ناشیه حالا حالا ها طول میکشه تا حرفه ای بشه جای رشد هم داره. با این حال ایران خودرد 5-6 سال پیش سمند تولید کرد و حالا سایپا مینیاتور، تولید 5 سال پیش ایران خودرو خیلی بهتر از مینیاتو بوده، مینیاتور که میشه گفت تو طراحی افتضاحه.
تا وقتی تعرفه خودروی وارداتی پایین نیاد اینا پیشرفت نمیکنن.
یعنی چی حالا حالاها طول میکشه ؟ دیگه چه قدر میخواد طول بکشه. صنعت خودروی ایران دقیقا با صنعت خودروی کره با هم شروع کردن. اونا الان فوق حرفه ای شدن ایران خودرو کماکان داره آر دی پیشفروش میکنه...نقل قول:
ایران خودرو ناشیه حالا حالا ها طول میکشه تا حرفه ای بشه جای رشد هم داره.
تا گمرکی پایین نیاد همین آشه و همین کاسه:41:نقل قول:
خودرو سازهای داخلی فشار آوردن که تعرفه ها پایین نیاد و به همین نسبت هم ماشیناشونو گرون کردن مثلا زانیا 20 میلیوی شده 27 میلیون که 30 بوده تازه پایین اومده، اگه همینطوری ادامه پیدا کنه پیکان رو هم دوباره تولید میکنند.:31:
گمرکی که بیاد پایین ایران خودرو و سایپا باید برن سیب زمینی بفروشن با این درپیتهایی که تولید میکنن... وقتی تویوتا کمری بشه 9 میلیون دیگه کدوم جفنگی میره پژو پرشیا یا سمند ال ایکس بخره ؟نقل قول:
تا گمرکی پایین نیاد همین آشه و همین کاسه
مدلهای مختلف کمری بدون گمرک حدودا بین 20 تا 26 میلیون تومانه.
لینک سایت موتورترند:
[html]http://www.motortrend.com/cars/2009/toyota/camry/se_sedan/1321/pricing/index.html[/html]
این قیمتهایی که داریم به ماشیهای ایرانی میپردازیم واقعی نیست، البته خودرو سازهای ایرانی دارن ماشیناشونو گرون میفروشن و سود زیادی میکنند، که اگه تعرفه ها بیاد پایین مجبورن قیمت ها رو کاهش بدن.
سرور2
[html]http://i11.tinypic.com/3zalleb.jpg[/html]
بابا هرچی باشه بازم سمنده!!!!!!!!!
فقط هیکل داره..........همین
سرور2
[html]http://i12.tinypic.com/33ndso6.jpg[/html]
دوستان شما اين خبر رو كه ميگن يك {سمند با بدنه روكش طلا و داشبورد خاتون كاري شده توي تهران داده شده } شنيدين؟ ميگن مال يك كلكسيون دار روس بوده
فکر کنم 2 تا تاپیک در موردش اینجا داشته باشیم :دی:21::27::31::19::10:نقل قول:
اگه اشکالی نداره لینک تاپیک میزنی ما هم ببینیم.نقل قول:
بفرمایین ::11:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=305728[/HTML]
و
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=305855[/HTML]