حالا بازیه شاخی هم نیستا.من به شخصه تنها برای حمایت میخواستم بخرمش.ولی این کارو کردند عمرا دیگه بخرمش.
شایدم خریدمش:31:
Printable View
حالا بازیه شاخی هم نیستا.من به شخصه تنها برای حمایت میخواستم بخرمش.ولی این کارو کردند عمرا دیگه بخرمش.
شایدم خریدمش:31:
من كه اولويت اولم XboX بود ، بعد گرشاسپ!:31:
سلامنقل قول:
منظورت چیه ؟ یعنی پولاتو جمع کرده بودی که ایکس باکس بخری یا گرشاسب بعد اولویت با ایکس باکسه. :31:
به نظر منم همون اول ایکس باکس بگیر :31:. من جدیدا یه دونه گرفتم خیلی حال میده ببین حتما ارکید بگیر.
فک کنم منظورشون قرعه کشی مسابقه بود.........
خب من که کد رهگیری رو یادداشت نکردم چیکار کنم؟:41:نقل قول:
http://www.lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=965:k habar10&catid=29:company-news&Itemid=95
http://www.lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=964:k habar9&catid=29:company-news&Itemid=95
دقیقا حق با شماست. من بعدا متوجه شدم. البته فکر کنم ایکس باکسا مالیده. با این اوضاع. ما هم همچین اولویتی داشتیم ولی دیدم از اینا چیزی به ما نمی ماسه رفتم خریدم.نقل قول:
سلام
کسی بازی به دستش نرسیده ؟
عزیز شما صفحات اخیر تاپیک رو نخوندی ؟ :31:نقل قول:
بازی تاخیر خورده تازه هفته اول ابان ( اگه یاز هم مسخره بازی در نیارن ) توزیع میشه
سلام
یه چیزی بگم جالب.
بنده شخصا از مسئول غرفه سوال کردم. که پروژه بعدی تیمه فن افزار شریف گرشاسب 2 هست. ( اونا گفتن )
فکر کنم برای 2 نسل بعد از بازی های کامپیوتری عرضه بشه ( این من میگم )
خرید پستی بازی قیمتش چنده؟؟؟
لینک خرید پستیش از سایتش چیه؟؟
منظورم قرعه كشي Xbox بودنقل قول:
ما هم همچنان در حمایت از یک بازی تولید ملی دستمان در پوست گردو مانده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه حمایتی نبود که تا الان نسخه های کرک شدش رو ترکونده بودیم........................
خدا بخیر کنه ...بازی در بیاد و باگ داشته باشه در حد هیتاسب زرین تاج!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه پوستی از این شرکت بکنند اونهایی که مثل ما بازی رو اورجینال خریدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گویا ایکس باکس ها هم تموم شده ..........کسی نمی دونه کی دوباره پخت می کنند؟؟؟....آخری کیه؟؟؟ ... صف 5 تایی کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتش رو 3500 تومان گفتن برای DVDنقل قول:
اینم لینک برای خرید :
کد:http://www.lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=949:garshasppcdvd&catid=44:pc&Itemid=96
سوال ما جواب نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
احتمال داره بازی بعد از مدتی کرک هم بشه.؟توی مغازه ها هم اگر بیاد با همین قیمت میدن.؟
چند دستگاه 360 برای قرعه کشی گذاشتن؟قرعه کشی انجام گرفته؟:31:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
من بازی رو خرید نکردم.نقل قول:
اما معمولا کد رهگیری برای موقعی لازم میشه که مشکلی در هنگام دیر کردن یا دیر رسیدن سفارش پیش بیاد.
بزار فعلا بازی ها رو بفرستن.:27:
این لینکا رو بخون بعد بگو::27:نقل قول:
سلامنقل قول:
توضیح خاصی که تو سایت نداده . شما هم که پول ندادی . پس نگران نباش. فقط یه چیز میمونه اونم برا تایید کردن . من میگم بیا یه باره دیگه خرید پستی کن. البته اون موقع هم ممکنه 2 تا برات بیاد اما از اونجایی هم که گفتن کسایی که قبلا خرید کردن باید تایید کنن که زودتر بفستیم . یه چیزه دیگه به قول دوستمون کد رهگیری موقعی لازمه که بسته گم بشه. خوب گم که نمیشه، اگر هم بشه شما پولی پرداخت نکردی هر وقت بیاد جلود در پلوشو میدی. این لینک هایی رو هم که قرار دادی برا اینه کسی که زودتر میخواد براش ارسال بشه که اونم فایده نداره چون تا زمان رسمی توزیع نمیشه بازی کرد. فکر کنم شما که تایید نکنی همون موقع توزیع رسمی براتون ارسال بشه.
واو چقدر حرف زدم خودمم نفهمیدم چی گفتم. اگه شما فهمیدی برا منم توضیح بده.
کرکش رو والا نمیدونمنقل قول:
باید سپرد به اهلش :31:
با توجه به سابقه بازی های ایرانی فکر نکنم حد اقل فعلا بشه
100 تا گذاشتن
5 نفر معلوم شدن تا الان
بر خلاف نظر دوستمون دوباره سفارش ندهنقل قول:
به نظر من از تماس با مای سایت استفاده کن و نام و نام خوانوادگی خودتو بگو با یه سرچ میتونن کدتو در بیارن و بهت بگن
حداقل فروشگاه های دیگه این طوریه
خب مای سایت رو ادرشو بده:31:نقل قول:
بر خلاف نظر دوستمون دوباره سفارش نده
به نظر من از تماس با مای سایت استفاده کن و نام و نام خوانوادگی خودتو بگو با یه سرچ میتونن کدتو در بیارن و بهت بگن
حداقل فروشگاه های دیگه این طوریه
من نمي فهمم دوستان چه اصراري دارن كه خريد پستي كنن و 1800 تومن بيشتر از قيمت بازي پول الكي بدن.
اونم وقتي كه حتي اگرم زودتر بفرستن تا روز پخش نهايي هيچكس نمي تونه بازي كنه چون كد فعال سازيش روز پخش فعال ميشه
بهتون قول ميدم به خاطر قيمت مناسب بازي و اينكه احتمالا تيراژ بالايي داره اين بازي هم مثل سريال قهوه تلخ توي هر بقالي و سوپر ماركتي پيدا ميشه.
پس يكم صبر كنيد و روز پخش بازي خيلي شيك برين بقالي محلتون و بگين آقا بي زحمت يه گرشاسب لطف كنين با 2 نخ اولترا. بعدشم برين خونه و ببين دسترنج اين گروه چي از آب در اومده
نه منظورم قسمت "تماس با ما" موجود در سایت لوح زرین بود نه My Site :31:نقل قول:
باید به طریقی مشخصاتتو به اونا بدی تا کد رهگیری تو پیدا کنند
پکش باحاله نمیتونیم صبر کنیم :31:نقل قول:
والا من هرجا خرید اینترنتی کردم کد رهگیری رو واسم ایمیل کرده.
بعدشم شما زنگ بزنی شرکت اسم و فامیلت رو بگی شماره ره گییری رو بهت میگه .یا لاقل دوباره واست ایمیل شده.
واسه من پیش اومده خواستم بسته ام رو معلق کنم ( ارسال نشه فعلا ) زنگ زدم مبایل یارو مسئول سایته اسم و فامیلم رو گفتم و اینا بعد گفت فعلا نفرسته!! یا گفتم شماره پی گیری دم دستم نیست!!
اونم دوباره واسم ارسال کرده.
ترس نداره که
تمام ارسالها از طریق پست باید زیر نظر ایران مارکت سنتر باشه.
اونجا هم میتونی دنبالش بگردی!
منکه مجددا سفارش می دم
اصل ایادم رفته کد رهگیری رو کجا نوشتم
مال خیل وقت پیشه
سلام به همه ی دوستان عزیز
اینم بسته بندی بازی گرشاسپ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: وبلاگ رسمی بازی گرشاسپ
هدیه امروز به علاقمندان به گرشاسپ یکی از موسیقی های بازی است به نام موسیقی آریاسپ، شما می توانید از طریق لینک زیر فایل صوتی با فرمت mp3 را دانلود کنید:
این موسیقی ساخته آهنگساز خوب کشورمون، آقای “پیام آزادی” هست.کد:http://www.fanafzar.com/temp/Ariasp.mp3
منبع : وبلاگ رسمی بازی گرشاسپ
تهیه کننده: شرکت فن افزار شریف با مشارکت بنیاد ملی بازی های رایانه ای
تولید کننده: شرکت فن افزار شریف
مدیر امور مالی و اداری: فریبرز فیلی
سرپرست: آرش جعفری
مدیر پروژه: امیرحسین فصیحی
تیم هنری
- کارگردان هنری: سهیل دانش اشراقی
- سرپرست مدلسازی سه بعدی: سیروس پورلطیفی
- مدلساز سه بعدی: سیروس پورلطیفی،محمد مدرس، توحید رضوی، ساسان حقیقت
- انیماتور: پیمان مسعودی
- طراح شخصیت و محیط: سهیل دانش اشراقی
- ریگینگ: پیمان مسعودی، فرید نصرت خواه، مهدی زنگنه
- طراحی واسط کاربری: سهیل دانش اشراقی
- پیاده سازی واسط کاربری: نیما پورخلیل، فهام نگینی
- با تشکر از: مژگان میرزایی، معصومه رضایی
طراحی بازی
- طراح بازی: حسین حسینیان، هادی اسکندری
- با تشکر از: محمد نژاد آذر
تیم فنی
- سرپرست برنامه نویسی: امیرحسین فصیحی
- برنامه نویس موتور بازی: یاسر ژیان، فهام نگینی
- برنامه نویسی ابزار: فهام نگینی
- تکنیکال آرتیست: آیدین ذوالقدر
صداگذاری
- صداگذاری بازی: آیدین رادکیا
- مدیر دوبلاژ: احسان مهدی
- دوبله: محمد رضا علی مردانی، کیوان صادق یگانه، شهاب ایلکا
- استودیو: مدیران
- با تشکر از: کسرا تهرانی، حسین رحیمیان
جلوه های تصویری
- طراحی پارتیکل: ساسان حقیقت
- با تشکر از: آیدین ذوالقدر
موسیقی
- آهنگساز و تنظیم قطعات : پیام آزادی
- سازنده تم گرشاسپ : سهیل دانش اشراقی
- با قطعاتی از: سهیل دانش اشراقی و فرزاد گلپایگانی
- طراحی و چیدمان موسیقی در بازی ، ادیتور : آیدین رادکیا
- مشاور موسیقی: آرش جعفری
داستان
- نویسنده: آرمان آرین
- مشاور فرهنگی: دکتر شروین وکیلی، بابک ارجمندنیا
تیم سینماتیک
- کارگردان: سهیل دانش اشراقی
- مدلساز: سیروس پورلطیفی، محمد مدرس
- انیماتور: مشهود ولیان
- نورپردازی و رندر: امیر سلامتی
- کامپوزیت: فرهاد یوسفی، محمدرضا رستمی
- صداگذاری: آیدین رادکیا
نرم افزار فعال سازی
- نرم افزار سرور: بابک ارجمندنیا
- سیستم SMS: بابک ارجمندنیا
- نرم افزار تنظیم (کلاینت): فهام نگینی
وب سایت
- فرشید پورلطیفی، سحر خاصه، سارا امید
ساخت تریلر
- حمید آهنگر، فرهاد یوسفی
ساخت نرم افزار نصب
- سیامک پاک
تست
- سرپرست تیم تست: امین ایزدیان
- تستر: سهیل گرانمایه
- با تشکر از : هادی اسکندری، خشایار گلپایگانی
تسترهای مدعو:
- علی ذاکری -رضا قربانی - محمد غضنفری - میلاد میرزایی
- داود نویدی - پوریا عبدی - محمد رفیق - آرش کریم خانی
- علیرضا برومند - شهاب سبزی - محمد کرمابانی - وحید صفاری
- پویا پورحیدر - محمد صادق هویت طلب برومند - امیر حسین واحد - سید شبیر حقی
- علی نجفی - حامد اسکندری - میرحسام حسینیان - پوریا تجدد
- نیما صفاری - سپهر تقوی - سید مصطفی قاینی - حمید کبیریان جمشیدی
- صادق ربیعی - اردلان ایزدیان - بهزاد نوروزی پور - علی رستمی
- محمد هاشم تمدنی جهرمی - علی ستاری جاوید - بهنام طاهری - بهنود طاهری
- مجید صباغ فرشی -محسن ابراهیمی -علیرضا رفیقی -رضا هاشمی
- سپهر پژوهش -سعید اکبر زاده -سید ابالفضل سجادی -اشکان ستارپور
- حمیدرضا دانشمند - فواد امیری - مقداد کریمی - آرمان خلجی
-حامد محمدی -علی نجفی -میلاد رامهرمزی - مجید تائبی
- خشایار پرمون -سید محب آذرتاش -کاویان حجتی - مازیار نسیمی
- محمد حسین سعیدی نیا - سیدعلی جلالی -کیارش کرمی - روح الله گدازگر
- عطا صادق بناب - عباس حسن زاده - میثم صابونچی - علی زهره وند
- آرین قیدی - فرید انصاری
ترجمه انگلیسی
- خشایار گلپایگانی
ترجمه فرانسه
- مهدی نجاری
خدمات چاپ و تبلیغات
- مسعود میرخانی
روباط عمومی
- مینا بدری
- مهسا میرعبدالهی شمس
با تشکر از:
دکتر بهروز مینایی، پژمان تابناک، دانش شهیری،سید محمد عظیمی صفا، گانتر فرد، جی ویلبور، زک کارلسون، کارل سندرز، محمد مهدی فصیحی، امیر ارجمند فصیحی، سایه معتمدی، ماهیار فصیحی، سروش معتمدی، بابک علی آبادی زاده، محمد رضا فرزین، امیرحسین قاجار، اردشیر گلپایگانی، امیرحسین فرخ سرشت، سینا خلیلی فرد، بهروز روزبه، بهرام برقعی، پویا دادگر، علی ثنایی، روزبه اجباری، وحید عبدالهی ها، پروفسور مارک لیواین، ادوارد واسنیج، علی اسلامی،سینا سندی، سالار بزازان لطفی، علی آقایی، پدرام پورحسین، بهرام مسعودی، حسن حسینیان، محبوبه ستاری، فرزام ملک آرا، بهداد حیدری، بطول دوستی، پیمان توسلی، تارا حقیقی، مرتضی ابراهیمی، مهدی بهفر، ساناز ممتاز، مرتضی دانش اشراقی، امیرحسین عرفانی، فراز شانیار، علی مجرد، کیانوش کنی، بابک نمازیان، آرش جلالی، امین آقایی، پارسا گلپایگانی، رایان نوکس، سولماز جعفری، نجیبه افشار، سحر معتمدی، سیاوش جعفری، بهزاد پاهنگ، عباس حبیبی، کوروش عباسی، مسعود غفوری، کریستر اریکسون، جان ویلکینز.
با تشکر از اعضا و هیات تحریریه بازی سنتر، مدیران سایت و مجله بازی رایانه، سایت و مجله دنیای بازی، انجمن دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر.
و تمام دوستانی که ما را در این پروژه یاری نمودند.
پخش در ایران
- شرکت لوح زرین نیکان
منبع
- وبلاگ رسمی بازی گرشاسپ
کسی تا به حال بازی به دستش رسیده؟
:20::20::20:
فکر نکنم چون فعلا دارن با مسئولان هماهنگ میکنند تا تیزر پخش شه! :20:نقل قول:
ما که تلویزیون نمی بینیم ولی اگه پخش شد لابد 2-3 بعدش میاد :34:
البته قرار شده برای شهرستانی ها چون با پست هست زودتر ارسال کنند ولی تا روزی که بازی عرضه رسمی نشه کسی نمیتونه بازی کنه .نقل قول:
من از لوح زرین نیکان سفارش دادم . الان زده آماده به ارسال!!!
گفتن هفته اول آبان! پس از ابتدای هفته باید شروع به ارسال کنند دیگهنقل قول:
ما هم رفتیم خیر سرمون حمایت کنیم :31:
سلامنقل قول:
یعنی فردا یا پس فردا دمه درخونست دیگه ؟ نه؟ :19:
ببینیمو تعریف کنیم. من تو صف حامیان سرسخت این بازی بودم اما کم کم داره نظرم بر میگرده.
آقا از کجا بفهمیم میلی که ما فرستادیم به دستشون رسیده.........من توی سایتشون با نام کاربری عضو هستم از کجا می تنم سفارشم رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
وقتی زده آماده ارسال یعنی نهایت تا چند روز بعد میرسه الان هم که قراره 4 آبان عرضه رسمی بشه .
شما باید موقع سفارش کد پیگیریتون را بر می داشتید تا بتونید پیگیری کنید . باید کر پیگیری را تو سایت مخصوص خودش بزنید تا وضعیت ارسال را نشون بده .نقل قول:
تو هر سایتی یه گزینه به نام رهگیری سفارش هست:46:نقل قول:
آقا از کجا بفهمیم میلی که ما فرستادیم به دستشون رسیده.........من توی سایتشون با نام کاربری عضو هستم از کجا می تنم سفارشم رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اینی که شما میگید رو دارم اما توی سایت لوح زرین نیکان جایی نیست که این کد رو بزنم ....فقط توی سایت اداره پست هستش.....نقل قول:
باید کر پیگیری را تو سایت مخصوص خودش بزنید تا وضعیت ارسال را نشون بده
من این گزینه رو توی سایت لوح زرین نیکان پیدا نمی کنم ...........!!!!! قبلا خرید اینترنتی زیاد داشتم و با فرایند کار آشنا هستم اما این سایت فروشگاه خرید اینترنتیش فرق داره با بقیه که کد سفارش محصول رو بزنی و اطلاعات ارسالش رو برات بیاره.........نقل قول:
تو هر سایتی یه گزینه به نام رهگیری سفارش هست:46:
امروز 2 آبانه قراره بازي 4 آبان عرضه رسمي بشه كه اونوقت توي هر بقالي پيدا ميشه
اين يعني اينكه اگه امروز يا نهايتا فردا بازي براي كسايي كه سفارش دادن نياد سفارشه و هزينش كار بيخودي بوده
من خودم هم سفارش داده بودم ولي ديدم مسخره بازي در آوردن مرحله دوم ايميل ندادم اگرم بيارن دم در تحويل نمي گيرم.
با وجودي كه اين بي برنامه گيا حال آدمو به هم مي زنه ولي بازي رو براي حمايت بايد خريد
درودنقل قول:
مرحله اول پول داده بودید؟؟؟
به هر حال تا آخر هفته به قول دوستمون میاد دره بقالیها ما هم میریم میخریم اصلشم میخرم برای حمایت گروه گرچه در عمرم هیچوقت بازی اورجینال نخریدم:21:
نخير سفارشش اينجوريه كه ميان دم در موقع تحويل بازي كه قيمتش 3500 تومنه رو 5600 تومن مي گيرن. هرچند كه اين مقدار واقعا پولي نيست ولي خوب چه كاريه.نقل قول:
من همينجا قول ميدم براي خيلي از دوستان كه سفارش دادن هفته بعد هم نرسه ولي بازي همين سه شنبه همه جا پخش ميشه