اگه با یک ماشین با هر سرعتی از روی اب رد بشی اب اونطوری که توی این بازی هست نمی پاشه روی شیشه جلویی.
خودتون یه امتحانی کنید هوا هم بارونی هست کلی اب هست تو خیابون ها من هر کاری کردم نشد که نشد.
Printable View
اگه با یک ماشین با هر سرعتی از روی اب رد بشی اب اونطوری که توی این بازی هست نمی پاشه روی شیشه جلویی.
خودتون یه امتحانی کنید هوا هم بارونی هست کلی اب هست تو خیابون ها من هر کاری کردم نشد که نشد.
سلام
این بازی چه گیم پدی ساپورت میکنه ؟
من از این آنالوگ دارهای معمولی دارم ولی تو بازی فقط کیبردو نشون میده.
چیکار کنم ؟
من با این که طرفدار پر و پا قرص NFS هستم ، اما باید بگم که این بازی یه چیز دیگه است در حال حاضر.
من کلی در بازی پیشرفت کرده بودم ولی دیروز که میخواستم وارد بازی بشم دیدم سیو هام رو قبول نمیکنه و وارد live نمیشه . در صورتی که تو دو سه هفته قبلی هیچ مشکلی نداشته .
یکی از دوستان تو چند صفه قبل گفته بودننقل قول:
فرقی نمیکنه چه گیم پدی باشه
شما میری تو قسمت آپیشن و بعد کنترلز
بعد روی هر گزینه ای که خواستی میری و اینترو میزنی و هر دکمه ای از گیم پد رو که میخوای میزنی
من واقعا نمیتونم از E-Brake استفاده کنم .... نمیدونم مشکل از خودمه یا از بازی .... موارد استفاده اش تو LA خیلی زیاده ولی من نمیتونم .....
سلام.من اين بازي رو خريدم اما بعد از اولين مسابقه كه ميخواد بياد تو منو ها بازي هنگ ميكنه.boys teamهم نبود بازي كرك هم داشت.
تو بازي سنتر پرسيدم گفتم مشكل از كركش هست.يكي كرك درست رو برا ما آپلود كنه خيلي ممنون ميشم.(آگه شد فشرده باشه)
نقل قول:
:5:
من فکر نمیکنم مشکل شما از کرک بازی باشه بهتره بازی رو داخل Seven نصب
کنید بهتر جواب میده با این حال اینهم کرک در ضمن آخرین آپدیت کارت گرافیکتون
رو حتما نصب کنید در دادن فریم به بازی خیلی کمک میکنه .
دانلود کرک
کد:http://www.mediafire.com/?onftwdgdmto
من فكر كنم بازي به حدي واقعي طراحي شده كه شما از روي آب رد بشي ،شيشه جلوي ماشينت خيس نشه.نقل قول:
بلكه بايد يه ماشين جلوت باشه تا آب توي خيابون رو بتونه بپاشونه به شيشه جلوي شما.
خب اين بازي matrix نيست.
سلامنقل قول:
منم قبلآ طرفدار سری بازیهای NFS بودم ولی الان دیگه نه به نظر من بازی های سبک شبیه سازی بهترن .اگه یه بازی مسابقه خیابانی(مثل سری NFS) به سبک شبیه سازی می ساختن خیلی باحال بود.:27:
من که واقعا از خرید این بازی خوشحالم(حالا نه اینکه کلی پول دادیم براش 2000 تومن:41: دلم برای این سازنده ها میسوزه که ما اینجوری این بازیا که این همه روش زحمت کشیدن رو با این وضعیت میخریم)
خیلی وقت بود که بازی با این کیفیت نکرده بودم
فقط این ویبره اش رو چطوری میشه تنظیم کرد که فقط وقتی به درو دیوار میخوری بلرزه؟
نه حتی موقعی هم که تنها هستی و میری روی اب باز می پاشه روی شیشه جلویی.نقل قول:
من فكر كنم بازي به حدي واقعي طراحي شده كه شما از روي آب رد بشي ،شيشه جلوي ماشينت خيس نشه.
بلكه بايد يه ماشين جلوت باشه تا آب توي خيابون رو بتونه بپاشونه به شيشه جلوي شما.
خب اين بازي matrix نيست
وقتی ارزش پول کشور پایین باشه به ضرر ماست که اینطور هم هست وقتی بازی با 70 دلار قیمت میاد اینجا باید تبدیل بشه به ریال و تومن میشه حدود 80 هزار تومن در صورتی که برای کشور های اروپایی و اکثر کشورها این 70 دلار ارزش کمی داره و طبق محاسبات از نظر ارزش پول میشه حدود 8 هزار تومنه اونا(در آمریکا).نقل قول:
ادیت
مشکل حل شد
:40:
نقل قول:
چی می گی برادر
تو ایران کی 70 دلار میده به بازی
همه از اینترنت دانلود می کنند
بدش به تعداد زیاد از روش میرایتن
میفرستن مغازه ها
ما میخریم استفاده میکنیم
اونم دی.وی.دی 1000 تومان
تنها دلخوشی من همین بازیهاست
همینم برن گران کنن بعد باید بریم لنک لنک بازی کنیم
سلام این بازی چند نفره با pc میشه انجام داد ، یعنی با lan ؟؟؟؟؟
سلام
دوستان بازی کجا تموم میشه. بنده 99 درصد رفتم و با 12 ساعت رانندگی و لول 70 هم هستم اما هیچ اتفاقی نیافتاده نه دمویی نه تیتراژ پایانی تمام مسابقات رو هم رفتم و کلا به پایان رسید تمام شهرها تمام Xgame ها و world tour ها و تک به تک ها ولی هیچی هنوزم کن بلوک میگه تو event بعدی موفق باشی. دوستان کسی تموم کرده بگه باید چکار کرد؟
این داستان دریای عربی که در نقشه بازی نوشت شده چیه ؟ منظورشون همون خلیج فارس خودمونه ؟ چون روی دریای عمان نوشته شده !!!
آقا اين فرمون ماشينا چرا انقدر تيزه؟؟؟؟
من همش تو باقاليا سير مي كنم
فقط اون مرحله اي كه ميشه با اون وانت بزرگا مسابقه داد رو اول ميشم ولي تو بقيش از هشتم بالاتر نميام
باید عادت کنید، منم 1 مقداری باهاش مشکل داشتم، کم فرمون بدید حل میشه ....نقل قول:
منم همين مشكل رو دارم ويندوزم هم 7 هستنقل قول:
خب ببین با این CRACK مشکلت حل میشه
کد:http://hotfile.com/dl/19438858/11c5fed/dirt.ii.crack.rar.html
من زیاد جحلو رفته بودم با ویندوز سون حالا ویندوز عوض کردم و از پوشه سو بازی کم کپی دارم ولی کار نمیکنه و از همون مرحله اول شروع میشه بازی کسی میدونه چرا اینجوریه؟ یا روش خاصی داره استفاده از سیو ها؟
یکی بگه دیگهنقل قول:
به اين دليله كه پروفابل شما در games for windows live پاك شده. من راه حل اينكه با تعويض ويندوز سيو ها پاك نشن رو تو لينك امضام گزاشتم.نقل قول:
سيو هاي فبلي شما هم فكر نكنم ديگه درست بشه.
منم موافقم امکان نداره آب بپاشه رو شیشه ماشین خودت ... میخواستن یه کم قدرت شونو به رخ بکشن !
دوستان عزیز. من خیلی کم dirt رو بازی میکنم. قبل مسابقه یکسری تنظیمات نشون میده که برای گاز، پیچیدن و ..... هستش. میشه من رو راهنمایی کنید که هر کدوم چه کاری میکنند و اینکه توی چه نوع پیستی چه نوع تنظیمی بهتره باشه؟
ممنون
فقط میتونم بگم این بازی فوق العاده هست perfect! ....
گرافیک lighting handling همه چیز ....
یه masterpiece دیگه از Codemasters ...
البته من با دسته x360 بازی میکنم که هیجان بازی رو دو برابر میکنه !
به نظر من بازی خیلی خوبیه اما یکی از مشکلاتش اینه که با اینکه مصلا با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنی ، اما انگار نه انگار که اینقدر سرعت داری .درست شده مثل NFS قبلی (آندرکاور و پرواستریت)
نقل قول:
من هر دفعه که بازی میکنم و روی آب میرم آب روی شیشه ی ماشینم میپاشه و بعدش هم برف پاکن میزنه تمیز میکنه:31:
کاش هوای برفی و بارانی هم تو بازی وجود داشت
اون وقت علاوه بر اینکه قاتی باقالیها میشدی هیچ قاتیه چیزای دیگه هم میشدی...........:31:نقل قول:
با اين كرك بازي درست ميشه؟با كرك قبلي كه يكي از دوستامون گزاشته بودن درست نشد.نقل قول:
لينك بالا هم برا من ف ي ل ت ر هست.
دوستانی که بعد از race اول بازیشون هنگ می کرد این فایلو دانلود کنید مشکتون 100% حل میشه:
بعد از دانلود فایلها رو در فولدر system در محل نصب بازی کپی / پیست کنید.:46:کد:http://s69.eu.rapidbaz.com:8080/get/_RJwQ/FIX___.rar
زمانی رو شیشه جلو آب میریزه که شما ...از دوربین داخل خودرو بازی کنید...برا یه لحظه هنگ میکنی...
و جالبیش اینه که آب هم فیزیک خاص خودش رو داره....
موقعی که با سرعت از توش رد میشین....تمام شیشه گلی و خیس میشه...اما وقتی سرعتت پایینه یه مثلا یه لاستیکت میره تو آب...فقط همون قسمت آب خورده خیس میشه
.......
برا اون دوستمون که گفتن چطوری فرمون بدن....باید بگم ....حتما انیمشین cars رو نگاه کن...
آخه اونجا دستوری میده که میفهمی چی کار کنی
برای پیچیدن تو مسیر خاکی( این دستور العمل در واقعیت نیز کاربرد دارد) .... قبل از رسیدن به پیچ و به نسبت سرعتی که دارید..سعی کنید به سمتی که پیچ پیچیده...فرمون رو بچرخونید ( بعضی وقتها که پیچ خیلی بسته است یا U هست...باید از دستی هم کمک بگیرید) ...تا سر ماشین به سمت پیچ بچرخه....زمانی که سر خودرو هم راستای پیچ شد...سریعا فرمون رو مخالف پیچ بچرخونید( به قول اون ماشینه توی انیمشین ماشینها : وقتی پیچ به سمت راست رفت...تو به چپ به پیچ ...و بالعکس)
خودروی شما الان وارد پیچ شده و شما لزوما فرمون رو باید مستقیم بگیرید و پا رو تا جایی که میشه بکنید تو موتور تا بوی جوراب هاتون بلند بشه( کنایه از گاز دادن)
موفق باشید راننده های رالی
اه اه اینم شد بازی:2:
اخه هیچکس نمیاد ازش انتقاد بکنه مثلا بگه گرافیکش پایینه یا صداگذاریش مشکل داره فقط همه میگن چرا وقتی از توی اب میریم اب روی شیشه میریزه , فکر کنم این بزرگترین اشکال بازیه:27:.
از اونجایی هم که خیلی از این بازی بدم میاد روزی 4 یا 5 ساعت بیشتر بازی نمیکنم:40:
اه اه اینا هم دیگه شورش رو درآوردن اخه بازیم اینقدر قشنگ میشه؟
این مشکل افت فریم را چگونه برطرف بنماییم ؟
مگه این بازی افت فریم غیر طبیعی هم داره؟؟نقل قول:
اگه شما افت فریم داری ممکنه از سی پی یوت باشه چون من که یه دو هسته ای amd 5600 دارم وقتی بنچمارک سی پی یو رو می بینم هر دو تاش تا خرخره پره!!
(شخصا اولین بازیه که می بینم تا این حد هسته ها رو مشغول کرده)
سلام
دوستان کسی نیومد بگه که وقتی تموم میشه چه اتفاقی میوفته. بنده رو 99 درصد و لول 70 رفتم. و تمام شهرها و ریس ها و xgame و world tour خا رو رفتم کلا هرچی بازی بود دیگه اما هیچ اتفاقی نیافتاده و هیچی تیتراژی یا پایانی نیمومده برای دوستانی که تموم کردن هم به این شکل بوده یا که باید کار خاصی کرد.؟
با تشکر...
نقل قول:
دمت گرم واسه من كه درست شد
من بازي رو با فرمان انجام ميدم تا حالا تو هيچ بازي ريس فرمان به اين شكل حال نميداد