مشکل قطعی سرویسنقل قول:
Printable View
مشکل قطعی سرویسنقل قول:
نه مشکل قطعی ندارم!!نقل قول:
سلام دوستان
من تو تاپیک مربوطه سوالم رو مطرح کردم ولی 4-5 روز گذشته و هنوز جوابی نگرفتم.اگه میشه شما من رو راهنمایی کنین.
منم یه مودم ADSL میخوام که همزمان باهاش از دو تا دستگاه استفاده کنم.برد هم میخوام بین 30 تا 40 متر رو راحت جواب بده.
البته میخوام مودمو توی یه اتاق بذارم و به فاصله حدود 35 متر از یه اتاق دیگه هم بتونم استفاده کنم.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش چجوریه؟
یه سوال:برای استفاده از مودم باید حتما کامپیوتر روشن باشه؟مثلا من اگه بخوام با وایرلس و از طریق موبایل به اینترنت وصل شم باید کامپیوتر روشن باشه؟
گارانتی هم داشته باشه...
میتونید یه مودم میان قیمت که به درد خونه بخوره و سیمی باشه و در حد قابل قبول کار کنه معرفی کنید؟قیمت؟
دوستان ببخشید ولی من یه کم عجله دارم میشه سریع تر منو کمکم کنید....نقل قول:
با تشکر...
salam maerat finglish minevisam bekhatr inke keybrdm eybl fasi nadare
dostan beyne modm haye TP Link 8901 TP-LINK W8101G che farghi hast mdionm 8901 4 ta port lan zafe dare be gheyr in port ha che ffarghi daran man mohem baram wirless hast.aya 8101 aziyat mkone moshkel dare.dostan az in modem daran?mano rahnemai koninn rasi gheymt 8101 va 8901 tplink chande?
دوست عزیز شما مودم TP-LINK 8901G رو بخر.نقل قول:
4تا کامپیوتر با چند تا لپ تاپ رو راحت جواب میده.
قیمت حدود 65000 تومان.
بردش هم تا 70 متر به راحتی جواب میده.
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
دوست عزیز این مودم عالیه.من دارم هم با کامپیوتر هم با لپ تاپ و هم با موبایل باهاش کار کردم.عالی جواب داد.نقل قول:
اینجا تو شهر ما 8901 ، 55 تومن هست. خوبه بخرم؟نقل قول:
با درودنقل قول:
از قیمتی که گفتی اطمینان داری چه زمانی 60 تومن گرفتی
الان فکر کنم دور و بر 30 تومن باشه
از نظر برد تا چه فاصله ای را ساپورت میکنه؟ و اینکه این مدل برای استفاده در 2 طبقه مختلف جواب گو هست ؟کد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=3013
و بعد از 2 تا دیوار درصد کیفیت سیگنال چه طوره ؟
یک سوال فرق حرف اخر مدل ها چیه ( g , N )
دوست عزیز قیمت قطعات و لوازم جانبی هر روز فرق میکنه.پایین بالا میشه.نقل قول:
من چند ماه پیش این فیمت خریدم خوب الان ارزونتر شده و خواهد شد.
مودم خیلی خوبیه.
بخر پشیمون نمیشی.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
نقل قول:
من چند ماه پیش گرفتم.برا 2 طبقه جواب داد تست کردم.بین 2تا دیوار هم خوب جواب داد.
مودم رو گذاشتم تو اتاق چون وصله به PC
لپ تاپ رو همه جای خونه بردم بالا پایین تو حیاط هم خوب جواب داد.
دوستان من قیمت دقیق 8901 در تهران رو میخام؟
(حداقل قیمت)
دوستان من یک D Link2730 گرفتم بعد کانفینگ کردم رو بردینگ کم اذیت میکرد بعد دیتا می خابید اصلا صفحه بار نمی ششد.اما با تی پی لینک این مشکل ندارم تست کردم.با وایرلس هم کانکت میشدم یه صفحه رو باز میکرد بعد دیگه از صفحه رو باز نمیکرد.
تو سایت دی لینک رفتم ثبت کنم ریجستر کنم اصلا این مدل مودم نداشت ثبت کنم.
بعد ردش کردم رفت.مثلا رو PPePe تنظیم میکردم یکبار تنظیم نمیشد بهد چراغ اینترنتش قرمز میشد یهو می دیدی یکبار دیگه با همو مشخصات کانفینگ کردی درست شد اما باز دیتا بهد یکی دو صفحه وا کردن می خوابید.با وایرلسم وصل میشدم باز وصل می شد یا وصل میشد یه صفحه وا میکرد باز دیتا می خوابید.
دوستان جالب اینجاست گارانتی ایزی هم داره و می خواسم تو سایت رسمیش ثبت کنم نبود ملش و ثبت نمی شد.
دوستان راسی بردشم خوب بود رو فرکانس G من نت بوکم وایرلسش جی هست 3 طبقه پایین رفتم انتن پر بود یا یکی خالی میشد.
دوستان نظرتون چیه در این مورد؟
از دوستاینی که مودم tp-link 8901g دارند بگند این مودم چه شکلیه ؟
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حداقل قیمت 47 هزار تومان هست که باید بگرید مغازه به مغازه که بتونی این قیمت تهیه کنی
عزیز دوستان که میگن 39 40 هست .تو فروشگاههای اینترنتی هم از 42 تا 45 هست:18: حالا چه جوریاست.شما قیمت چند روز پیش دارین؟نقل قول:
منasus رو هم دیدم زیاد تعریف میکنن میشه یه مودم خوب asus معرفی کنین در حد همون 40 هزار تومن.
تا 40 تومن که خودم قیمت دارم، میخاستم بدونم آیا تهران کمتر هم گیر میاد؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
من فردا(چهارشنبه) میخوام برم بازار یا 8901 یا asus am 604 بخرم میپرسم.
یه مودم adsl میخواستم تا حدود 40 هزار تومن.
نقل قول:
الان من هم مشکل شمارو دارم ولی دوتا انتخاب کردم یکی asuss am604 و tp link 8901g حالا موندم کدومو بخرم اگه شما همی میخواهیید بخرید یکی از این دوتارو بخرید ولی فکر کنم 8901 بهتره احتمال زباد همونو میخرم
شما هم همینو بگیرید.
به نظر من 8901 بگیر چون خیلی ها راضی هستن انتنشم باز میشه عالی هستنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز عکس بالا TP-LINK 8901G هست.
من همین الان دارم ازش استفاده میکنم.خیلی عالیه.بردش هم خوبه
نقل قول:نقل قول:
پس یحتمل تو مدل اون دستگاه که پرسجو شده اشتباهی رخ داده و مدلی دیگه بوده که به اشتباه با این مدل من یکی گرفتم
دوستان نظرتون راجع به d-link 2640 چیه؟ من قصد خرید tp-link 8901 رو داشتم اما نبود. مغازه دار به جاش واسم d-link 2640 رو آورده. به نظرتون این d-link رو بگیرم یا نه؟ حدود 55 تومن
سلام خدمت دوستان عزیز
درحال حاضر بهترین مودم بازار تا 85 تومان چه می باشد؟
من کمی تحقیق کردم و تعریف زاکسل P660 را شنیده ام.
نظر شما چیست ؟
linksys با این قیمت هست که خیلی خوبهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز TP-LINK بهتره.شک نکن و صبر کن تا برات بیاره.
مودم d-link 2640 رو خریدم 53 تومن. میدونم گرون خریدم اما چاره ای نبود.نقل قول:
حالا یه مودم adsl دارم و یه اشتراکی که از مخابرات گرفتم. چطوری به اینترنت وصل شم با این مودم؟
دوستان لطفا یه توضیح سریع بدین.
با این قیمت میتونستی smc بخری که خیلی بهترهنقل قول:
مبارکه عزیز انشالاه برات هزار سال کار کنه.نقل قول:
خوب راحته.
یک سی دی تو پک مودم هست او رو اجرا کن یک اتوران داره.
استارت می کنی
ازت VPI va VCI می خواد که ماله شرکت که اشتراک گرفتی هر چی هست می دی.
در مرحله بعد در مورد وایرلس تنظیم می خواد.برای اینکه کسی از وایرلست استفاده نکنه گزینه Wap2 رو فعال کن کد بده و مراححل تا اخر دیگه تموم میشه.
اینم بگم برای اینکه بتونی از وایرلس استفاده کنی از PPPOE استفاده کن که تو مراحل تنظیم می بینی این گزینه رو
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
راسی تنظیم کردی کار کرد در مورد مودمت بگو ببینم چطور مودمی هست.مرسی
cd نصب رو میزارم و پیش میرم اما به صفحه تست شبکه میرسه که 100% باید پر شه ولی پر که میشه میگه ارتباط برقرار نیست!! از صبح موندم چکار کنم:41:نقل قول:
بالاخره راه انداختم:31:
فقط یه سوال، اصلا لازم نیست که پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟
یه چیز دیگه، چرا بعضی سایت ها باز نمیشه؟
خوبه.خوب مونده به خودتون بیشتر از یک ساعت با مودم کار نداشته باشی خاموش کنی بهتره.راسی با وایرلسشم کار میکنی به چه روش کانفینگ کردی؟
با cd نشد با آدرس ipنقل قول:
با موبایل وصل شدم از طریق وایرلس، خوبه
سی دی رو به خاطر اون گفتم چون راحتر هست.خوبه منم می خوام یکی بگیرم در مورد بردش و اینا بگو چه جوریه؟
مودمی هستش که هم adcl رو ساپورت کنه هم دایل آپ رو ؟
مثلاً اگه اکانت ماهیانه تموم شد با دایل آپ وصل شی.
همچین مودم ای در بازار موجود نیست و تا بحال شخصا ندیدم و از کسی هم نشنیدم که چنین موردی وجود خارجی داشته باشهنقل قول:
نه همچین مودمی نیست کلا سیستم dial up با adsl فرق دارهنقل قول:
نقل قول:
من دارم و هم با PC هم با لپ تاپ هم با موبایل باهاش کار کردم.عالی جواب داد.
گذاشتمش تو اتاق همه جا برد داره و عالی جواب میده.
بردش خیلی خوب بود و فضای خونه رو کاملا ساپورت کرد.حتی طبقه پایین و بالا هم جواب داد.:8:
مودم d-link 2640 خوب هستش، بردشم خوبه.
یه سوال:
1-این مودم usb نداره و از طرفی کامپیوترم سوکت lan نداره! حالا برای اتصال کامپیوتر به شبکه باید چکار کنم؟؟
2- موبایلم مودم رو میشناسه و کانکت میشه اما لپ تاپم پیدا نمیکنه! آیا دلیلش اینه که باید مودم به یه کامپیوتری وصل باشه تا لپتاپ این وایرلس رو پیدا کنه یا دلیل دیگه ای داره؟؟