داشبورد رو صفحه می یاد ولی هیچ حرکتی نمی کنه نه بازی رو می خونه و نه هیچ کار دیگه ای.
داشبورد رو صفحه می یاد ولی هیچ حرکتی نمی کنه نه بازی رو می خونه و نه هیچ کار دیگه ای.
خوب این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثل cpu یا memory یا ... ولی برای اینکه مطمعن بشیم مشکل از کجاست من این سوال رو در یکی از سایتهای انگیلیسی زبان مطرح کردم تا ببینم اونا چی میگن!نقل قول:
خوب بالاخره اینا یه جوابی به ما دادن و یکیشون احتمال داد که gpu مشکل داشته باشه!نقل قول:
اما من دوباره یه سری سوال دیگه پرسیدم تا دقیق تر راهنمایی کنن و هر وقت جواب دادن میگم.
شهاب جان ممنونم مشخصات دستگاه رو می گم شاید لازم بشه
falkon,driver frimwear 1.61 , driver philips, فکر کنم اخرین ورژن داشبورد رو هم داشت چون تصویر داشبوردم شبیه پست اول این تاپیک بود
مرسی که جواب دادین
حالا یه چنتا سوال دیگه دارم؟
من تازه چند روزه ایکس باکس خریدم الیت هم هستش میخوام بدونم من اگه اپدیتش کنم هیچ مشگلی براش پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟
با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟
ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟
و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:
سلام باز اومدم با چنتا سوال دیگه:20::43:
میگم اپدیت داشبورد که شما ها میگین چه فرقی با این اپدیت فیریمور داره که مثلا این دوستمون زدن فیریمور من 1.61 هست
.اپدیت داشبور هم 2.0.8955 هست فرق این دوتا چیه اینارو از کوجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
راستی دوست گلم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟
update جدید اومد , ما که رفتیم پیغام داد update کن کنسل کردم فعلا , کسی نگرفته بیبینه مشکل نداره ما هم بگیریم ؟؟
آقا این آبدیت های جدید اصلا چه مزیتی داره ؟؟ من کنسولم هارد نداره و همون 350 مگابایت حافظه جانبی خودش هست که الان 150 مگابایت بیشتر جا نداره . این آبدیت هم 120 مگابایته اگر دانلودش کنم یعنی 120 مگابایت از حافظه رو واسه همیشه میگیره ؟؟ اگه اینطور باشه که وا ویلا !! اومدیم یه ماه بعد یه آبدیت دیگه بیاد اون موقع دیگه جا ندارم:41:
چایگزین اپدیت قبلی میشه
البته با این اپدیت میتونی flash memory رو به جای هارد وصل کنی شما که هارد نداری
اینی که شما میگی الان واسه دانلود هست ؟نقل قول:
هست اما در xblنقل قول:
نسخه آفلاین داشبورد جدید هم چند هفته بعد میاد...
یعنی از حافظه هارد پر نمی کنه؟ فقط جایگزین قبلی میشه؟نقل قول:
خواهش میکنم عزیز یه سوال دارم : وقتی کنسول رو روشن میکنید اون چراغ سبز رنگ که وسط دسته و روی دکمه پاور کنسول هست روشن میشه یا نه!!؟نقل قول:
نخیر هیچ مشکلی پیش نماد.نقل قول:
اپدیت کنید و حالشو ببرید!:20:
فعلا که LT هست مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.نقل قول:
با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
خیرنقل قول:
بعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه
ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟
بله اگه مراحل را به درستی انجام بدید به راحتی داشبرد اپ میشه.نقل قول:
ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟
اپدیت کامل هست به همراه اواتارها.نقل قول:
و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم. هر سوال دیگری هم داشتید بپرسد.نقل قول:
شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:
این کنسول دو نوع اپدیت داره :نقل قول:
1: داشبرد : که اپدیت رسمی MS برای این کنسول هست و مربوط به داشبرد هست.
2: اپدیت درایو : یک یک اپدیت غیر رسمی از طرف هکرها برای این کنسول هست که مهمترین کارش اجرای بازیهای کپی در این کنسول است.
برای مشاهده ورژن داشبرد به مسیر زیر برید :نقل قول:
بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن داشبرد نوشته شده .
در اونجا فقط اپدیت داشبرد قرار میگیره.نقل قول:
راستی دوست گلم که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟
چرا کسی هنوز جواب سوالای منو نداده :45:
بروبچ منم دل زدم به دریا update کردم :20:
هیچ مشکلی پیش نیومد گفتیم الان میریم به ملکوت :دی اما از بن و لگ خبری نی انگار
update کنین لایو باز های عزیزم :دی
نقل قول:
سلام دوست عزیز..
چند دقیقه طول کشید؟ با چه سرعتی؟
میشه تغیرات رو بگید؟:10:
ممنون اقا شهاب گل که جواب همه سوالامو میدی مرسی:10:
ببینم این اپدیت جدید که بچه ها دارن میگن ورژنش چند هست هنوز تو سایت ایکس باکس نیموده واس دانلود؟؟؟؟؟؟؟
بدشم این فیریموری که شما میگین من اگه ورژن جدیدش بیاد باید از کجا دانلود کنم ( همونی که هکرا میدن ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد این لابو که دوستان میگن وصل میشن با ایکس باکس بش چیه؟؟؟؟؟؟ منم اگه بخوام وصل بشم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کارش چی هست این لایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
با سرعت 128 حدود 1ساعت و 15 طول کشیدنقل قول:
من که تغیرات خفنی ندیم
نا گفته نمونه فعلا خونه پسر خالم هستم دستگاه اون رو اپدیت کردیم
الانم میخوام برم خونه واس خودم رو اپدیت کنم ( اول خواستم ببینم اگه اون بن میشه یا فلگ من اپدیت نکنم :دی )
حالا که مطمعن شدم خودم هم اپ میکنم تغیرات جزیی رو ببینم چیه میگم
البته دوستان گفتن که فلش مموری به جای هارد میشه وصلید
:11:
نه بابا خواهش میکنم!نقل قول:
خیر این اپدیت هنوز بر روی نت نیومده و تنها در LIVE موجوده.
انجام اون اپدیت کاره افراد نسبتا حرفه ای هست و به دردسرش نمارزه چون باید دره کنسول باز بشه و درایو به مادر بورده pc وصل بشه و خلاصه یکم دنگ و فنگ داره و شما میتونید با صرف هزینه 8-7 تومن این اپدیت را بدین بیرون تا براتون انجام بدن.نقل قول:
بدشم این فیریموری که شما میگین من اگه ورژن جدیدش بیاد باید از کجا دانلود کنم ( همونی که هکرا میدن ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
توی LIVE از شیر مرغ تا جون ادمیزاد موجوده !!:31:نقل قول:
بعد این لابو که دوستان میگن وصل میشن با ایکس باکس بش چیه؟؟؟؟؟؟ منم اگه بخوام وصل بشم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کارش چی هست این لایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
اما کار اصلیش بازی ان لاین هست.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید و اگه سوالی در این زمینه داشتید اونجا مطرح کنید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
اقا اپ نکنین اینطور که بوش میاد flag میکنن
شانس اوردم هنوز دستگاه خودم و اپ نکردم
بیچاره پسر خالم :دی
درود
براي اپديت فريمور 1.61 را پيشنهاد مي كنين يا LT ؟
فرق قيمتيش چقدره؟
فرق كاريشون چقدره؟
تو تهران بهترين جا كجاست؟
فكر كنم يه جا تو جمهوري با 8تومن اين كارو انجام مي داد ولي نمي دونم هنوزم هست يا نه!
lt =جدیدتر +ایمن تر.نقل قول:
الان همه جا lt میریزن و بستگی به انصاف فروشنده داره .
در تهران کار آقای میثم صیام خوبه(6000 تومن) در انجمن بازی رایانه تاپیک دارن.
فتحی هم هست.
update کنیم یا نه؟
شهاب جان ببخشید یه کم دیر شد
آره دگمه سبز که رو دسته هم هست تو تصویر می یاد و بعد داشبورد رو هم مثل همیشه نشون می ده (البته آواتارم سیاهه) ولی تو داشبورد نمی تونی کاری بکونی چون هیچ حرکتی نمی کنه.
بالاخره آپ کنیم یا نه؟نقل قول:
Flag دیگه چیه؟ همون بن شدن هست؟ میشه لطفا توضیح بدید
flag میشه همون شناسایی
من update کردم flag نشدم (اخیش :دی )
اگه میخواید بفهمید flag میشید یا نه برو :
setting > system info
پایین صفحه سمت راست کنار x اون حروف و کلمه هارو یه جا بنویس 16 کاراکتره بعد اپدیت اگه عوض بشه flag میشی ( که نمیشی :دی )
بعد update من flash memory رو زدم که میتونی به جای هارد ازش استفاده کنین , به درده دوستانی میخوره که هارد ندارن:دی
اهان دیگه وقتی روی بازی Y میزنی گزینه PLAY IN HARD نیست فقط PLAY GAME میاد ! تمیدونم چرا ولی در هر صورت بازی از هارد اجرا میشه :40:
با خیال راحت UPDATE کنین که مشکلی پیش نمیاد
من ديروز آپ كردم اما بازي نكردم ... يعني ميترسم بازي كنم نميدونم ديسكم يارو شده يا نشده
داداش محمد شما اونطرف گفتين اما مطمئني يا نه؟؟؟
منظورت نفهميدم!نقل قول:
يعني بازي از رو فلش اجرا نمي شه؟!
منظورم از روی هم فلش هم هارد بود .
وقتی کنسول فلش رو بشناسه میتونی بازیو بریزی تو فلش و بعد بازی از روی اون اجرا میشه :46:
منم up کردم هیچ مشکلی پیش نیومد خدارو شکر.:20:
من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید.
با این اپدیت ban در کار نیست , چون حتی flag هم نمیکنه که بخوان 7 / 8 ماه دیگه ban کنن .نقل قول:
من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید
نترسون بروبکس لایو باز رو :دی
برا چی 8 ...7 ماه دیگه ؟؟؟ یعنی موقعی که wave جدید بیاد ؟؟؟نقل قول:
واقعا عجب لذتی داره بن شدن !!!
مطمئن ؟؟؟جون من ؟؟؟نقل قول:
با این اپدیت ban در کار نیست , چون حتی flag هم نمیکنه که بخوان 7 / 8 ماه دیگه ban کنن .
نترسون بروبکس لایو باز رو:31:
نقل قول:
بار اول تو ماه may اومد .برای بار دوم و سوم وچهارم همه ماه نوامبر بودند تو سه تا از این موجا من بودم:31:. موج
بعدی بن هم به احتمال زیاد همون موقع است یعنی 7 یا 8 ماه دیگه. (همه بن میشن مطمنا مایکرو یه راهی تا
اون موقع براش پیدا میکنه(از کجا معلون تا الان پیدا نکرده باشه:31:)). هر جوری باشه بن میشین :4: پس برین
لایو کیف خودتون رو بکنید.
سلام خسته نباشید
ببخشید این آپدیت جدید که می گید بازی رو از روی فلش اجرا می کنه آپدیت داشبورد است یا آپدیت درایو (فریمور )؟
آیا باز هم برای بازی از روی هارد لازم هست دیسک بازی در دستگاه باشه؟
مرسی
دشــبورد هست..نقل قول:
بله.
در هر صورت dvd باید تو دستگاه باشه.
بله ... مایروسافت داره همه رو به خاطر کپیرایت بن میکنه اونوقت بیاد کاری کنه که بشه بدون دیسک بازی کرد !!!نقل قول:
فعلا که با این lt و بازیهای full stealth دستش از ban کردن کوتاه شده :دی اما روزی میرسه که میزنه هممون رو ban میکنه :دی
نقل قول:
اقا شما گیمر تگت mamad021 نیست؟