نقل قول:
لینک زیر رو باز کنید و Microsoft ActiveSync 4.5 رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مستقیما با این لینک دانلود کنید
Printable View
نقل قول:
لینک زیر رو باز کنید و Microsoft ActiveSync 4.5 رو دانلود کنید
یا مستقیما با این لینک دانلود کنید
ببین دوست عزیز چیزی که برای تو مهمه activesync هست که انو هم میتونی از طریق اینترنت دانلود کنی.
ok
نقل قول:
بله میشه !کد:http://omnia-persian-users.blogspot.com/2008/10/last-rom-for-omnia.html
ممنون ..ولی شما نگفتید که با نصب فارسی ساز مشکلی با دیکشنری هم داشتید یا نه .. چون اغلب دوستان فارسی ساز رو مشکلی نداشتن (به اون صورت) فقط بعد از نصب دیکشنری Lingvo Soft دچار مشکل می شه و توی قسمت فارسیش "لالالالا" تایپ میشه .. شما هم تست کنید نتیجه رو بگید ...ممنون :46:نقل قول:
دوستان نصب نکنید که از همه فارسی سازها خرابتره !!!! Messege اصلا بار نمیشهActiveSynce از کار می افته زمانی هم که گوشی بالا می یاد پیغام خطا می ده در ضمن کلمات هم به همون صورت مقطع و برعکس خونده می شه !!!!!!:2:
من کل گوشی رو ریست کردم (clear memory) و همه کارها رو هم قدم به قدم انجام دادم !!!!
باتشکر از دوست گرامیomnia.2008 ;i که پاسخ مرا دادید.
آیا میشود به widget (نوار کناری صفحه desktopکه مخفی وظاهر نیز میشود) موردی را اضافه کرد یا پاک کرد؟
آقا لطفا يكي به من بگه چجوري ميشه i900 رو ريست سخت افزاري كرد.
من هر كاري كردم با سه دكمه ارتباط و كنسل و ريست (همزمان) نتونستم كاري كنم.
حتي 20 ثانيه هم نگه داشتم ولي نشد
میشه روشه update با این فایل رو هم بگی؟؟؟؟نقل قول:
چطوری میشه از smsهام backup بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی سیستم Toch Flo که مال شرکت HTC هست رو می شه روی Omnia نصب کرد ؟
شنیدم که می شه ، اگه کسی اطلاعاتی داره لطفاً بگه، مرسی.
سلام خدمت همه شما دوستان
آقا من می خواستم برم omnia بگیرم و با توجه به تعداد زیاد صفحات و پست های دوستان فقط به صورت random صفحاتی رو خوندم که فهمیدم با اس ام اس فارسی دادن و گرفتن و کلا کار های فارسی مشکل داره نا سلامتی می خواستم گوشی عوض کنم که دیگه این مشکل نداشته باشم ولی انگار نمیشه
حالا در آخر شما دوستان که دارین به نظرتون خیلی مشکله حادی هست یا نه به راحتی با فارسی ساز درسته در ضمن می خواستم ببینم دوستانی که از gps استفاده کردن راضی هستن یا نه اصلا تو تهران بدرد می خوره و میشه با هاش کار کرد
اگه هرچه سریع تر بگید ممنون میشم آخه می خوام سریع تر برم بخرم
در آخر از اینکه اینهمه حرف زدم و سرتونو درد آوردم معذرت
سلام خدمت همه دوستان
آقا من می خواستم برم omnia بخرم ولی با توجه به زیاد بودن صفحات وپست فقط به صورت random خوندم که فهمیدم با اس ام اس فارسی در ارسال و دریافت و به طور کلی با کارای فارسی مشکل داره نا سلامتی می خواستم گوشی عوض کنم که این مشکلم حل بشه حالا شما که دارید به نظرتون خیلی حاده یا نه وفقط با یه فارسی ساز میشه حلش کرد در ضمن دوستایی که از gps استفاده کردن راضی بودن تو تهران و جاده ها کاربرد داره یا نه بهترین نرم افزارش کدومه
فقط خواهشا سریع تر پاسخ بدید که برم بگیرم یا نه
در آخر از اینکه سرتونو درد آوردم معذرت.
يعني هيچكس نيست به داد ما برسه؟نقل قول:
خب بالاخره ما هم دچار درد بی شارژی شدیم و گوشی 10 ساعته شارژش تموم میشه
با عوض کردن ورژن درست میشه یا نه؟؟؟
اگه درست میشه یکی از بچه ها مراحل آپدیت توضیح بده عالی میشه
دوست عزیز برای راهنمایی اپدیت به صفحه 43 برو .راستی میگن که که مشکل باتری با اپدیت رفع میشه.
راستی اقای blody تمام پاکت پی سی ها اولش که میان این مشکلات رو دارن که کم کم رفع میشه که الان خودم این گوشی رو دارم اصلا مشکلی با فارسی ندارم و گوشیمو خیلی راحت فارسی کردم.
جواب دوست دیگری ببین من نمیدونم تو چه فارسی سازی رو دانلود کردی ولی علت مشکل تو تواس ام اس اگه دیده نشدن حروف تایپ شده باشه میتونی اینطوری رفعش کنی
وقتی امدی تو مسیج اول برو توی inbox و بعد بیا روی outlook e-mail ویک صفحه email باز میشه حالا بیا توی منو و روی new کلیک کن حالا دوباره از اون صفحه خارج شو دوباره روی inbox کلیک کن حالا روی messaging کلیک کن و برو تو قسمت اس ام اس دادن حالا دیگه درست شده البته این راه برای مشکلیه که گفتم.
دوباره اپدیت رو تو ضییع میدم.........
شما وقتی به این سایت بری و نوع سیستم عامل کامپیوترت رو مشخص کنی بهت میگه که چه چیزی رو باید دان کنی{توی عکس یکی فایل اتطال به پی سی هست و دیگری فریم ور}
شما اول باید گوشی رو به کام وصل کنید تا گوشی رو بشناسه بعد فایل فریم وری رو که دان کردید رو اکس ترک بکنید و اجراش کنید
{دقت کنید که کشور گوشی تون رو درست انتخاب کنید تا مشکل incorrect رو نده
...........
سایت
راستی اسم ایران هم اضافه شد.......شما سریع ایران رو دان نکنید چون باید کشور سازنده ی گوشی هم ایران باشه تا ورژن ایران رو ساپورت کنهکد:http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp
دیگه مشکل فارسی ساز خودش حل شد........راستی فعلا نام ایران کار نمی کنه.......
از همه دوستان تشکر می کنم و انشاالله این هفته میرم کافی نت برای آپدیت
با عرض پوزش بابت تاخیرنقل قول:
لطف کنید آدرس لینک دیکشنری رو اعلام کنید تا تست کنم در صورت امکان رپید شیر نباشد
كسي نبود؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت هارد ریسته که توی منوی ستینگ هارد ریست داریمنقل قول:
Start>Setting>System>Hard Reset>Main Memory>1234>Yes
سلام
وقتی گوشی رو soft reset میکنی، همزمان دو تا دگمه چپ و راست رو چند ثانیه نگهدار ازت سوال میکنه که Hard reset کنم؟ سپس دگمه سمت چپ رو بزن
سلام دوستان
من میخوام زنگهای آلارم خود سامسونگ رو عوض کنم، آیا راهی هست؟
دوست عزیز هخه برای چی میخوای این کارو بکنی؟
یعنی چی حل شد؟! با انتخاب کشور ایران و update حل میشه یا باید بریم مایکروتل!نقل قول:
این فیلم رو توی یوتوب دیدم ، خیلی باحاله ، Touch Flo رو روی I900 نصب کردن...
کسی بلده چجوری می شه این کار رو کرد ؟
کد:http://www.youtube.com/watch?v=CjQbo6VZvfA
یعنی اینکه باید فارسی رو ساپورت کنه........و اینکه باید کشور گوشیت رو تغییر بدی تا بتونی نصبش کنی....نقل قول:
touch flo رو بلدم و می تونم لینک بدم ولی نمیدم......چرا؟؟؟
برای اینکه اصلا بدرد کارتون نمی خوره صرعتش میا پایین....ریسک هم روش....
این فیلم رو توی یوتوب دیدم ، خیلی باحاله ، Touch Flo رو روی I900 نصب کردن...
کسی بلده چجوری می شه این کار رو کرد ؟
کد:http://www.youtube.com/watch?v=CjQbo6VZvfA
سلام دوستان من می خواستم برم omnia بخرم یه سر زدم اینجا دیدم چه قد پست داره به همین دلیل به صورت random خوندم و فهمیدم که با اس ام اس فارسی چه دریافت و چه فرستادن مشکل داره (کلا با کاره فارسی) نا سلامتی داشتم گوشی عوض می کردم ته دیگه این مشکل رو نداشته باشم می خواستم ببینم درست متوجه شدم و شما که دارید خیلی حاده یا نه؟
راستی دوستایی که از gps استفاده کردن راضی بودن و در تهران بدرد می خوره و چه برنامه ای براش بهتره؟
اگه لطف کنین که سریع تر جواب بدید ممنون میشم آخه می خوام ببینم بگیرم یانه؟
در آخر از اینکه اینهمه حرف زدم معذرت.
کد:http://www.megaupload.com/?d=Y0W6UUNS
لینک dl رام k2 :)
Password: 4pda.ru
می دونم...نقل قول:
اما خب اینم تجربه ایه ، بگیم تاچ فلو رم تجربه کردیم :46:
وگرنه تو اینکه تاچ فلو سرعتش پایینه شکی نیست
با عرض شرمندگي براي من زير ديپلم چند سوال پيش آمده.اگر كسي جواب بده مارو شرمنده كرده.
1- سافت ريست چيه؟
2- اگر ويدوز موبايل خراب شد بايد چه كرد؟
3- دفترچه راهنماي اومنيا رو از كجا بياريم؟
4- چجوري اينترنت همراه اول رو راه بندازم؟
ممنون.
:31:نقل قول:
-- ام پي 3 هايي كه توي my device\my documents\ringtones كپي كني ميان تو ليست زنگ تماسها
--ام پي 3 هايي كه توي my device\my documents كپي كني ميان تو ليست زنگ اس ام اس ها
-- ام پي 3 هايي كه توي my device\my documents كپي كني همچنين ميان تو ليست زنگ آلارمها
نقل قول:
1-يعني يه ريست معمولي )خاموش روشن كردن(
2-بايد ريكاور كرد. يا با اپديت رام يا هارد ريست.
3-سايت سامسونگ. قسمت امنيا
4- از سايت mci.ir ولي نكني بهتره. گرون و بدرد نخوره
نقل قول:
ميشه بگي فرقهاي اين نسخه چيه و سازندش كيه؟:20:
دوست خوبم real red !
میشه بفرمایید که کجا میشه توضیحاتی درمورد ROM های جدید ارائه شده خوند. مثلا اینکه چه چیزی رو تو گوشی بهبود میدن؟
حسام جان ممنونم
ولي خوب حالا سوالام عوض شد.شرمنده
1- چجوري ريكاور ميشه كرد؟
2- دفترچه راهنماي اومنيا رو از كجا بياريم؟ من كه سايت سامسونگ. قسمت امنيا رو پيدا نكردم.
3- پس براي اينترنت چه كنم؟
4- براي راه انداختي gps بهترين و ارزانترين روش چيه؟
ممنون.
هیچی گوشی W960 i سونی اریکسون نمیشه
من با امنیا کار کردم زیاد چنگی بدل نمیزند
بخاطر همین فقط گوشی W960 i سونی اریکسون رو دوست دارم
میشه passworde رام k1 رو که تو سایتت گذاشتی رو بدی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببخشید میشه بگید توی رام k1 چه چیزایی بهبود بخشیده شده
بازم سلامنقل قول:
1- راحت ترین راه اینه که گوشیتو ریست کنی و بلافاصله دکمه های چپ و راست (قطع و وصل) را با هم نگه داری ، بعد می پرسه که فرمت بکنم یا نه. اون موقع دکمه سمت راست رو بزن و :31:!!!! ویندوزت مثل روز اول میشه ، فقط حواست باشه همه برنامه هایی که نصب کردی پاک میشه و هرچی تو my device ریخته باشی پاک میشه ولی my storage دست نمیخوره.
2-
3- اینترنت همراه اول تقریبا پول خون هستش و بدرد نمیخوره ( yahoo.com = 380 toman باز کردن) من خودم اینترنت adsl رو share کردم با wifi. اگه adsl داری بنا به نیاز ، یا یه کارت وایرلس بگیر share کن یا access point....کد:http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200809/20080918153726171_SGH-i900_UG_EU_Eng_Rev.1.2_080918.pdf
4- بهترین برنامه ای که من دیدم ، و اینجا هم از بزرگان شنیدم بهترینه Garmin هستش. من خودم یه پک خیلی کامل از این برنامه که با قابلیت مسیریابی ، سخنگو و دارای تمام نقاط عمومی تهران هست جمع کردم (این برنامه هی میشه بهش قابلیت های مختلف اضافه کرد) در اولین فرصت آپ میکنم میذارم اینجا که همه دوستان استفاده کنند.:10: